-
Καλημέρα παιδιά ,μιας και περιμένω νέο μέλος στην οικογένεια ζητάω αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους και ασφαλες ,μπορώ να φτάσω από 9000-13000 ευρώ , και μέχρι 2000 κυβικά,μέχρι στιγμής μου έχουν πει για το rav 4 του 2009 και το Subaru Forester του 2009 ,το αμάξι θα διανύει κάτω από 10.000 χλμ το χρόνο .έχουμε προτάσεις ;
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά ,μιας και περιμένω νέο μέλος στην οικογένεια ζητάω αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους και ασφαλες ,μπορώ να φτάσω από 9000-13000 ευρώ , και μέχρι 2000 κυβικά,μέχρι στιγμής μου έχουν πει για το rav 4 του 2009 και το Subaru Forester του 2009 ,το αμάξι θα διανύει κάτω από 10.000 χλμ το χρόνο .έχουμε προτάσεις ;
-
-
Θέλεις οπωσδήποτε τζιποειδές; Θα έλεγα να κοιτάξεις και το octavia station wagon/scout.
-
Ο χρήστης Ikariwths έγραψε:
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑνάμεσα στα δύο αυτά, Subaru με τα χίλια!
-
Σήμερα μου πρότειναν στα 9000 ευρώ το qasqhai του 2009 1600 κυβικά ,δε με ενδιαφέρει μόνο suv αλλά μου αρέσουν περισσότερο
-
Από ψηλά κοιτάζεις και τα Sportage,SX4,X-Trail, Tucson και από χαμηλά τα Insignia,Mazda 6, Passat, Mondeo, C5.
Προσωπικά νομίζω πως θα εστίαζα στα insignia και C5 που τα συμπαθώ λίγο περισσότερο!
Ως προς το αρχικό δίλημμα,προτείνω να πάρεις αυτό που θα βρεις στην καλύτερη κατάσταση...γενικότερα αυτή είναι η απαράβατη αρχή...ακόμα και αν υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί στις προτιμήσεις σου,αν δε βρεις καλό μεταχειρισμένο,επιβάλλεται να υποχωρήσεις στη δεύτερη επιλογή παρά να πάρεις ρίσκο.
Γράψε δυο λόγια και για τον τρόπο που οδηγείς και τις προτιμήσεις σου -
Από Ικαρία κατάγομαι,πάω αρκετά αργά και δε βιάζομαι σχεδόν ποτέ [emoji41]
-
Βάλε στο κάδρο και το daster. Εκεί που είσαι θα σε βολέψει πολύ. Με τόσα λίγα χλμ, απέφυγε να πάρεις πετρέλαιο, εκτός και αν έχεις καλά καυσιμα στο νησί...
-
Όχι παρεξήγηση από εκεί κατάγομαι. Αθήνα μένω μόνιμα.
-
Δε συμπαθώ τα SUV σαν αυτοκίνητα, αλλά όταν έχεις μωρό/παιδί και χρησιμοποιείς καθισματάκι αυτοκινήτου, τότε τα SUV λόγω ύψους κάνουν πολύ πιο εύκολο το βάλε-βγάλε το παιδί από το αμάξι. Αν όχι για εσένα τόσο πολύ, τότε για τη σύζυγο που θα δυσκολεύεται περισσότερο.
-
Δεν ξερω γιατι κοιτας τα ανωτερω SUV, αλλα δεν εχουν δραματικα μεγαλυτερους χωρους απο το τυπικο μικρομεσαιο. Αυτο που εχουν ειναι μεγαλυτερη καταναλωση και πιο πολυ φασαρια στο δρομο απο τον αερα.
Εφοσον οι χωροι ειναι σημαντικοι ισως εχει νοημα να δεις για Octavia S/W, ειδικά το Scout εφοσον ζητας τετρακινηση και αντεχεις 2λιτρο.
-
Καλημέρα ,μου πρότειναν και το Dodge caliber ,σε αυτό το σημείο να σας πω ότι προτιμώ να γλυτώσω χρήματα και γι'αυτό δείχνω μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα αυτοκίνητα που κοστίζουν 8000 περίπου ,αλλά αν κάτι αξίζει πραγματικά και έχει χαοτική διάφορα μπορώ να διαθέσω και 14.000+
-
Φιλε δε μας λες τιποτα απ το τι θες και τι δε θες.. Απο χαρακτηριστικα ,κατηγορια και μαρκες. Πεταει ο καθενας τη προταση του.
Παρε xantia activa 2λιτρη turbo -
Αυτό ακριβώς θέλω ,να μου πουν.ολοι από μια πρόταση και να πάω να τα δω ,δε κατέχω και πολλά από αυτοκίνητα και σίγουρα δε ξέρω τίποτα από οικογενειακά ! Δε με ενδιαφέρουν τα γκάζια ,με ενδιαφέρει να έχει μεγάλους χώρους και να μη βγάζει προβλήματα
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από αυτοκίνητα μπορεί να μην κατέχεις, όπως λες, αλλά μάλλον ξέρεις τι θέλεις και τι σου αρέσει. Σου αρέσουν τα hatchbacks, τα sedans, τα SUVs, τα πολυμορφικά ? Χώρους εννοείς επιβατών ή/και πορτμπαγκάζ ? Πόσα χλμ κάνεις με/χωρίς την οικογένεια ? Σε τι δρόμους κινείσαι ? Όλα αυτά είναι απαραίτητα, αλλιώς μπορεί να ακούσεις από ευρύχωρο μικρομεσαίο hatchback (π.χ. Leon) μέχρι τεράστιο πολυμορφικό (π.χ. Galaxy). Δώσε παραπάνω info, για να λάβεις καλύτερες προτάσεις
-
Ο χρήστης Ikariwths έγραψε:
Αυτό ακριβώς θέλω ,να μου πουν.ολοι από μια πρόταση και να πάω να τα δω ,δε κατέχω και πολλά από αυτοκίνητα και σίγουρα δε ξέρω τίποτα από οικογενειακά ! Δε με ενδιαφέρουν τα γκάζια ,με ενδιαφέρει να έχει μεγάλους χώρους και να μη βγάζει προβλήματαΣτάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε Ικαριώτη,αυτό που ζητάς είναι ένα Mazda 6!!Θα βρείς κάμποσα να πωλούνται...πήγαινε δες τα,οδήγησέ τα,τσέκαρέ τα και διάλεξε αυτό που σου 'πάει' (μοντέλο-τιμή-χλμ.)...Πρόκειται για αμάξι που δεν βγάζει βλάβες,έχει φθηνά σέρβις και εννοείται πως έχει τα παραπάνω που ζητάς!!Σε οτιδήποτε άλλο αν κοιτάξεις,φρόντισε να έχει η περιοχή που μένεις συνεργείο που να είναι κοντά σου και,ξεκίνα τις φιλίες με τον μηχανικό,γιατί θα τον βλέπεις πολύ συχνά!!
-
Εγώ πάντως νομίζω ότι έχει φωτογραφίσει το scout για το οποίο δεν έχω ακούσει κάτι κακο ως προς την αξιοπιστία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Αυτό ακριβώς θέλω ,να μου πουν.ολοι από μια πρόταση και να πάω να τα δω ,δε κατέχω και πολλά από αυτοκίνητα και σίγουρα δε ξέρω τίποτα από οικογενειακά ! Δε με ενδιαφέρουν τα γκάζια ,με ενδιαφέρει να έχει μεγάλους χώρους και να μη βγάζει προβλήματα
Φίλε Ικαριώτη,αυτό που ζητάς είναι ένα Mazda 6!!Θα βρείς κάμποσα να πωλούνται...πήγαινε δες τα,οδήγησέ τα,τσέκαρέ τα και διάλεξε αυτό που σου 'πάει' (μοντέλο-τιμή-χλμ.)...Πρόκειται για αμάξι που δεν βγάζει βλάβες,έχει φθηνά σέρβις και εννοείται πως έχει τα παραπάνω που ζητάς!!Σε οτιδήποτε άλλο αν κοιτάξεις,φρόντισε να έχει η περιοχή που μένεις συνεργείο που να είναι κοντά σου και,ξεκίνα τις φιλίες με τον μηχανικό,γιατί θα τον βλέπεις πολύ συχνά!!
Πωπω ρε γμτ που ειχες χαθει... Μας ειχε λειψει ολη αυτη η σοφια που κουβαλας...
Το avensis να φανταστω δε του κανει ε? -
Μου είπαν και για το Suzuki grand Vitara 2006 ,έχει κάποιος άποψη για το συγκεκριμένο;
Νεο μέλος στην οικογένεια, γνώμες για αυτοκίνητα