-
Πρέπει να πατηθηκε κατά λάθος στο κινητό. Ούτε που το ειχα δει! Προφανώς δεν εγινε επιτηδες. Πάω να το σβήσω τώρα. Έχουμε μπινελικωθεί στο παρελθόν αρκετά...
-
Μα μου φανηκε τοσο αψυχολογητο που ειπα να ρωτησω πρωτα πριν αρχισω τα δικα μου...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μα μου φανηκε τοσο αψυχολογητο που ειπα να ρωτησω πρωτα πριν αρχισω τα δικα μου...Έχω κ τις μικρές να σκαρφαλώνουν πάνω μου...! Εκεί θα έγινε το 'έγκλημα'! Είναι απορίας άξιο πώς έχω γράψει κ τόσα μηνύματα...!
-
Ασε μωρε το φορουμ και τραβα στις μικρες
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ασε μωρε το φορουμ και τραβα στις μικρεςΜε την γκρίνια που έχει η μικρότερη τις τελευταίες μέρες που της κοψαμε την πιπίλα...αν δεν ξεχνιούμουν κ με τις μαλακίες του φόρουμ λίγο...θα είχα 'βαρέσει πυράκια!!!'
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Υπάρχουν 2 όψεις στο ίδιο νόμισμα:
-
Στην κατηγορία της (segment), η Χ1 είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής.
-
Στην κατηγορία τιμής της (ανάλογα με την έκδοση) σαφώς υπάρχουν, σε πολλές περιπτώσεις, καλύτερες προτάσεις.
Τα αυτοκίνητα που ανέφερα δεν ειναι στο segment της; Τι κανει καλύτερα η X1 απο ενα Φόρεστερ;
Επιταχύνει στρίβει κ πατάει πολύ καλύτερα στην άσφαλτο.
Το Forester πάει καλύτερα off road.
Αν κ έχω πάει όπως εχω γράψει εδώ μεσα σε κακοτραχαλο χωματόδρωμο με πέτρες κ ανηφορες κ κατηφορες, διαδρομή 20 λεπτών σε παραλία που οι οδηγίες γράφουν 'αποκλειστικα για 4Χ4 χωρίς να καταλάβει τίποτα το αμάξι. Ωστόσο δεν παύει ο προσανατολισμός του αμαξιού να είναι διαφορετικός. Η Χ1 είναι για δρόμο. Το Forester είναι για off...Για να βάλουμε το πράγματα στη σωστή τους διάσταση λαμβάνοντας υπόψη και την παράγοντα του κόστους:
Το δίλιτρο Forester αυτή τη στιγμή κοστίζει 28635€.
Βάσει ενος προχειρου τιμοκαταλόγου Μαϊου της BMW, η πιο φτηνή τετρακίνητη X1 (αυτή που έχεις φαντάζομαι) αρχίζει από 41850, εντελώς γυμνή κατά την προσφιλή τακτική της BMW. Ακόμα και δώρο 5000 έξτρα να κάνουν στην BMW, όπως καταλαβαίνεις, η διαφορά τιμής είναι χαοτική και ακόμη κι αν ισχύει αυτό που λες (ότι είναι καλύτερη στην άσφαλτο), δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είναι κατά σχεδόν 15000 ευρώ καλύτερη.
Στην τιμή δε του Subaru, δεν παίρνεις ούτε την βασική και πιο σαφώς αδύναμη δικίνητη 1.5 X1.
Άσε που εάν κάποιον τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το πώς πατάει το SUV στην άσφαλτο, μάλλον δεν πρέπει να πάρει SUV
-
-
Η 'δικιά' μου είναι η 4κινητη diesel Χ1 με αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο 190 άλογα. Τώρα αν θυμάμαι καλά ξεκινά από τα 45k περίπου. Εγώ την πρόλαβα στα 40.
Τα περισσότερα sedan δεν μου αρέσουν εμφανισιακά, είναι τύπος που έχει κορεστεί ως εικόνα στα μάτια μου κ θέλοντας κάτι διαφορετικό σε οικογενειακό αμάξι κ καθώς δεν μου αρέσουν τα SW, ένα SUV ήταν σχεδον μονόδρομος για μένα. Τότε δεν είχε βγει κ η Julia η οποία ομολογώ ότι θα με έβαζε σε σκέψεις αν κ η γυναίκα μου μισεί τα sedan ακόμη περισσότερο...
Η 20d μου προσφέρει χώρους χωρίς να είναι τεράστια, ποιότητα, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά για την κατηγορία της κ επιδόσεις που χρειάζομαι τόσο για τις εβδομαδιαίες μετακινήσεις μου σε επαρχιακούς δρόμους που συχνά απαιτούν αστραπιαίες προσπεράσεις αλλά κ για την ευχαρίστησή μου να έχω ένα αμάξι που στέκεται πολύ καλά στον δρόμο.
Το Forester είναι εξαιρετικό αμάξι. Άλλωστε έχω δηλώσει λάτρης της φίρμας κατ επανάληψη μετά την εμπειρία μου με το impreza του αδερφού μου. Ωστόσο το Forester είναι μεγαλύτερο σε όγκο, πιο 'βαρύ', πιο αργό, πιο 'άσχημο' κατά τη γνώμη μου κ περισσότερο ικανό εκτός δρόμου ενώ εγώ χρειαζόμουν αυτοκίνητο για άσφαλτο κυρίως. Επίσης οι diesel έχουν θεμα με τον στρόφαλο...Γι αυτά το απέρριψα. Άλλος με άλλα κριτήρια θα διαλεξει το Forester!
-
Πριν λιγο γυρισα απο το ιατρειο και διαβαζα τις αποψεις σας
Καταρχην ευχαριστω που καταθετετε την αποψη σας,εδω θελω να σαν ανοιχτω ακομα ποιο πολυ.....
Ο ερωτας μουτο αυτοκινητο που μου εκανε κλικ και βλέποντας το στα βιντεο και μονο μια φορα να κινειται είναι το Volvo Xc60,ακριβη γκόμενα θα μου πειτε και θα εχετε απολυτο δικαιο,ακομα και πειτε οτι τα εχω τα χρηματα θεωρω οτι ειναι υπερβολικό για την εποχή μας και την ασταθεια της χωρας να δωσεις 55+ χιλ για αυτοκινητο,οπότε ειπα να συμαζευτω και να δω κάτι ποιο λογικό
Σιγουρα απο αυτα που εχουμε πει μέχρι τωρα βλέπω οτι οι περισσότεροι συστηνετε SUV παρα σενταν ισως ειναι ποιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο για οικογενεια...?
Στον δρόμο συναντας πλέον παρα πολλά Χ1 κατι που θα ελεγα οτι δεν μου αρεσει κιολας,χωρις να θελω να θιξω ή να προσβαλω οποιοδηποτε κατοχο,ισως ειναι πολλά και τα εταιρικά
Η λογική βασικά λεει CRV το γουστο οχι όμως προσπαθω απο μια αρχη να λεω στο εαυτο μου οτι αυτο το αυτοκινητο δεν με ενθουσιάζει
Scoda και ford με το μυαλό που κουβαλαω και τον τρόπο που σκέφτομαι δεν θα αγοραζα μαλλον(μην με ρωτησετε γιατί...)
Αυτο που περιμενω με ανυπομονησία να δω ειναι την μικρή αδερφη του ερωτα μου το XC40 και ισως την ξαδερφη της το V60 CROSS COUNTRY του 2018 .Δεν ξερω αν κανω καλά ή αν ειναι και αυτό κόλλημα ,λογικά το 40 θα ξεκιναει στα 35 χιλ.
Θα αγοράζατε καποιο καλό μεταχειρισμένο (πχ απο test drive καποια Χ3 ή XC60 ή κατι αντιστοιχο ) μεγαλύτερης κατηγορίας?
Και παλι σας ευχαριστω για τις συμβουλές σας,νομιζω οτι με βοηθατε να καταληξω κάπου
Οσο για καθαρο 4 χ4 ειπα οτι στην οικογενεια υπάρχει ενα αδουλευτο Grand vitara του 2008 με 70.000 χλμ οποτε δεν ψαχνομαι για σκληρο off road -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Άσε που εάν κάποιον τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το πώς πατάει το SUV στην άσφαλτο, μάλλον δεν πρέπει να πάρει SUV
Θα διαφωνήσω εδώ, μιας και η επιλογή μου (kodiaq) ήταν καθαρά θέμα χώρων και άνεσης.
Επίσης δεν με χαλάνε και τα λιγότερα 'γκντουπ' στους πανέμορφους δρόμους εδώ στο χωριό. Δεν πήγαινα ούτε σχεδιάζω να πηγαίνω πολύ εκτός δρόμου
-
Κι εγώ παρατηρώ στο φόρουμ μια ιδιαίτερη 'αγάπη' για τη χ1, λογικό με τόσους κατόχους ! [emoji3] Κι εμενα μου αρέσει κι έχω δηλώσει οτι αν ειχα τα χρήματα να την παρω όπως θέλω θα την ειχα no1 επιλογή ομως απο την αλλη αν ήμουν κάποιος που ήθελε κυρίως χώρους θα πήγαινα στο Tiguan οπου παντού αναφέρεται ως πιο all around οικογενειακό , όπως επιςης κι αν ενδιαφερομουν περισσότερο για off καταστάσεις, ή αν εστίασα περισσότερο σε τεχνολογια-σχεδιασμό 3008.
Όπως ειναι η αγορά αυτή τη στιγμη ποσά θες για 4χ4 2.0 190 Tiguan και ποσά για χ1 ξέρει κάποιος;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Θα διαφωνήσω εδώ, μιας και η επιλογή μου (kodiaq) ήταν καθαρά θέμα χώρων και άνεσης.
Επίσης δεν με χαλάνε και τα λιγότερα 'γκντουπ' στους πανέμορφους δρόμους εδώ στο χωριό. Δεν πήγαινα ούτε σχεδιάζω να πηγαίνω πολύ εκτός δρόμου
Σεβαστή άποψη, αλλά η δική μου είναι εντελώς αντίθετη.
Δε θα ήθελα με τίποτε να φορτωθώ όλα τα μειονεκτήματα ενος ψηλού SUV αν δεν είχα σκοπό να πηγαίνω εκτός δρόμου.
Για άπλετους χώρους υπάρχουν και τα SW που είναι ακόμα καλύτερα και πιο πρακτικά από τα SUV σε αυτό,
(π.χ. Passat Variant, Levorg, C Class Estate κλπ) ενώ συνδυάζουν σαφώς καλύτερη οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο.Καλορίζικο το Skoda.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Η 'δικιά' μου είναι η 4κινητη diesel Χ1 με αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο 190 άλογα. Τώρα αν θυμάμαι καλά ξεκινά από τα 45k περίπου. Εγώ την πρόλαβα στα 40.Τα περισσότερα sedan δεν μου αρέσουν εμφανισιακά, είναι τύπος που έχει κορεστεί ως εικόνα στα μάτια μου κ θέλοντας κάτι διαφορετικό σε οικογενειακό αμάξι κ καθώς δεν μου αρέσουν τα SW, ένα SUV ήταν σχεδον μονόδρομος για μένα. Τότε δεν είχε βγει κ η Julia η οποία ομολογώ ότι θα με έβαζε σε σκέψεις αν κ η γυναίκα μου μισεί τα sedan ακόμη περισσότερο...
Η 20d μου προσφέρει χώρους χωρίς να είναι τεράστια, ποιότητα, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά για την κατηγορία της κ επιδόσεις που χρειάζομαι τόσο για τις εβδομαδιαίες μετακινήσεις μου σε επαρχιακούς δρόμους που συχνά απαιτούν αστραπιαίες προσπεράσεις αλλά κ για την ευχαρίστησή μου να έχω ένα αμάξι που στέκεται πολύ καλά στον δρόμο.
Το Forester είναι εξαιρετικό αμάξι. Άλλωστε έχω δηλώσει λάτρης της φίρμας κατ επανάληψη μετά την εμπειρία μου με το impreza του αδερφού μου. Ωστόσο το Forester είναι μεγαλύτερο σε όγκο, πιο 'βαρύ', πιο αργό, πιο 'άσχημο' κατά τη γνώμη μου κ περισσότερο ικανό εκτός δρόμου ενώ εγώ χρειαζόμουν αυτοκίνητο για άσφαλτο κυρίως. Επίσης οι diesel έχουν θεμα με τον στρόφαλο...Γι αυτά το απέρριψα. Άλλος με άλλα κριτήρια θα διαλεξει το Forester!
Απολύτως κατανοητά τα όσα αναφέρεις,
Η ένσταση μου εξαρχής έγκειται, όχι στο οτι η Χ1 δεν είναι καλό αυτοκίνητο, αλλά στο ότι είναι (πλέον) πάρα πολύ ακριβό και στα λεφτά αυτά υπάρχουν πάρα πολλές άλλες επιλογές που κατά τη γνώμη μου προσφέρουν περισσότερα πράγματα (ειδικά μιλώντας για την βασική 1.5).
Καθένας ανάλογα με το που κινείται και τα κριτήρια του όπως είπες αποφασίζει.
-
Δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό sw στην Ελλάδα ομως.. λογικό ειναι αυτο που λες αλλα γενικά δεν την προτιμάμε την κατηγορία.
Και να σου πω και κατι... το SUV θα σου δώσει την ψηλότερη θέση οδήγησης, θα σου δώσει άνεση, και όταν το χεις θα σου ανοίξει η όρεξη να περάσεις κι απο κάπου που δεν θα πέρναγες αλλιώς
Αυτοί που επιλέγουν SUV -που απ ο,τι βλεπουμε τα περισσότερα ειναι με χαμηλοεπαρκείς επιδοσεις- δε τα παίρνουν με κύριο γνώμονα την οδηγική συμπεριφορά. Θα κάνουν το ταξίδι τους χωρίς να τους ενδιαφέρει με πόσα θα μπουν σε μια στροφή για παράδειγμα.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Πριν λιγο γυρισα απο το ιατρειο και διαβαζα τις αποψεις σας
Καταρχην ευχαριστω που καταθετετε την αποψη σας,εδω θελω να σαν ανοιχτω ακομα ποιο πολυ.....
Ο ερωτας μουτο αυτοκινητο που μου εκανε κλικ και βλέποντας το στα βιντεο και μονο μια φορα να κινειται είναι το Volvo Xc60,ακριβη γκόμενα θα μου πειτε και θα εχετε απολυτο δικαιο,ακομα και πειτε οτι τα εχω τα χρηματα θεωρω οτι ειναι υπερβολικό για την εποχή μας και την ασταθεια της χωρας να δωσεις 55+ χιλ για αυτοκινητο,οπότε ειπα να συμαζευτω και να δω κάτι ποιο λογικό
Σιγουρα απο αυτα που εχουμε πει μέχρι τωρα βλέπω οτι οι περισσότεροι συστηνετε SUV παρα σενταν ισως ειναι ποιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο για οικογενεια...?
Στον δρόμο συναντας πλέον παρα πολλά Χ1 κατι που θα ελεγα οτι δεν μου αρεσει κιολας,χωρις να θελω να θιξω ή να προσβαλω οποιοδηποτε κατοχο,ισως ειναι πολλά και τα εταιρικά
Η λογική βασικά λεει CRV το γουστο οχι όμως προσπαθω απο μια αρχη να λεω στο εαυτο μου οτι αυτο το αυτοκινητο δεν με ενθουσιάζει
Scoda και ford με το μυαλό που κουβαλαω και τον τρόπο που σκέφτομαι δεν θα αγοραζα μαλλον(μην με ρωτησετε γιατί...)
Αυτο που περιμενω με ανυπομονησία να δω ειναι την μικρή αδερφη του ερωτα μου το XC40 και ισως την ξαδερφη της το V60 CROSS COUNTRY του 2018 .Δεν ξερω αν κανω καλά ή αν ειναι και αυτό κόλλημα ,λογικά το 40 θα ξεκιναει στα 35 χιλ.
Θα αγοράζατε καποιο καλό μεταχειρισμένο (πχ απο test drive καποια Χ3 ή XC60 ή κατι αντιστοιχο ) μεγαλύτερης κατηγορίας?
Και παλι σας ευχαριστω για τις συμβουλές σας,νομιζω οτι με βοηθατε να καταληξω κάπου
Οσο για καθαρο 4 χ4 ειπα οτι στην οικογενεια υπάρχει ενα αδουλευτο Grand vitara του 2008 με 70.000 χλμ οποτε δεν ψαχνομαι για σκληρο off roadTo xc60 ήταν και για εμένα έρωτας. Ο κολλητός φίλος, ο όποιος είναι στον χώρο του αυτοκινήτου και έχοντας την χείριστη άποψη για το Σ με είχε συμβουλέψει οτι εφόσον μπλέξεις με το Σ τουλάχιστον να βρεις κάποιο καλό XC60.
Δυστυχώς όσα ήταν από νοικοκύρηδες μη καπνιστές και με λογικά χιλιόμετρα έβγαιναν πάνω από 35.000. Βάζοντας και ένα σεβαστό ποσό να το φέρεις στα μέτρα σου , η τιμή ακούμπαγε και τα 40.000 πράγμα που το έκανε τελείως ασύμφορο. Και βλέποντας το CRV από το πλαι τουλάχιστον φέρνει λίγο ενώ το καινούργιο που έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Αμερική είναι αρκετά κοντά στην αισθητική του νεου XC60.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κι εγώ παρατηρώ στο φόρουμ μια ιδιαίτερη 'αγάπη' για τη χ1, λογικό με τόσους κατόχους ! [emoji3] Κι εμενα μου αρέσει κι έχω δηλώσει οτι αν ειχα τα χρήματα να την παρω όπως θέλω θα την ειχα no1 επιλογή ομως απο την αλλη αν ήμουν κάποιος που ήθελε κυρίως χώρους θα πήγαινα στο Tiguan οπου παντού αναφέρεται ως πιο all around οικογενειακό , όπως επιςης κι αν ενδιαφερομουν περισσότερο για off καταστάσεις, ή αν εστίασα περισσότερο σε τεχνολογια-σχεδιασμό 3008.Όπως ειναι η αγορά αυτή τη στιγμη ποσά θες για 4χ4 2.0 190 Tiguan και ποσά για χ1 ξέρει κάποιος;
Το Tig στα 37-38 η αντίστοιχη Μπέμπα στα 50.....
Παίδες προφανώς δεν υπαρχει λόγος να τσακωνόμαστε για τα αμάξια. Δεκτή καθε παρατήρηση αρκεί να γινεται με καποια έστω εμπειρία με το αμάξι που τίθεται προς κριτική ή προς σύσταση.
Θεωρητικές απόψεις και κρίσεις δεν κολακεύουν το φόρουμ.Όσον αφορά την Χ1 και μονο το γεγονός οτι έχουν πουληθεί τοσα (1/3 των πωλήσεων του best seller QQ με τιμη τουλάχιστον 15000 ευρώ πιο ακριβή) κατι λέει.
Αντικειμενικά και ανεξαρτήτως κυβισμού ειναι ενα οδηγοκεντρικο αμάξι με πολυ καλούς χώρους, αποδεκτή απο την πλειοψηφία αισθητική και ποιοτική κατασκευή (οχι βέβαια τόση που να δικαιολογεί τόση χρηματική διαφορά αλλα σιγουρα εμφανέστατη και απτή!).
Προφανώς όσα περισσότερα άλογα εχει τόσο μεγαλώνει η οδηγική απόλαυση αλλα και απο τα λίγα κυβικά ευχαρίστηση την παίρνεις (οχι τέτοια που δεν μπορείς να πάρεις σε μεγαλο τουλάχιστον βαθμό και με αλλα φθηνότερα).Κακός ειναι προφανώς για τον premium χαρακτήρα της ο όγκος του στόλου της, αλλα εμένα δεν με πειράζει γιατι όπως εχω ξαναγράψει δεν την πήρα για μούρη. Προσωπικα μου θυμίζει την επιτυχία που ειχε το 2007 - 2009 το RAV4 που παρά τα 35Κ πουλούσε τρελα κόντρα σε αμάξια 10Κ φθηνότερα.....
Αρκετοί ειναι ομως αυτοί που μπορει να σκέφτονται τη BMW ως μούρη ανεξαρτήτως μοντέλου (μην ξεχνάμε οτι ειμαστε η χώρα της 316) και ετσι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και ενα τετοιο κριτήριο.
Αλλωστε έχουν περαςει πια οι εποχές που μούρη πούλαγες με Χ5 και πάνω, πολυ απλα γιατι κανεις σχεδόν δεν μπορει να διαθέσει τόσα λεφτα. Άρα αν κάποιος θέλει να πουλήσει μούρη το κανει άνετα με οτι κανει αυτη την εποχή πάνω απο 30-35Κ, μιας και τέτοια ποσα δύσκολα ειναι πια διαθεσιμα.....Τελωσπαντων για να μην κουράζω αλλο, θεωρώ οτι η Χ1 με ολα τα θετικά της ειναι στις στοκ τιμές της ακριβή και δύσκολα θα αποτελέσει ορθολογική επιλογή (ανεξαρτήτως κυβικών γιατι τηρουμένων των αναλογιών καθε κυβισμός εχει και το δικό του ανταγωνισμό).
Καλή επιλογή γινεται οταν:
α) πετυχαίνεις καποιο καλο προωθητικό ή έκπτωση που μειώνει το χάσμα και γλυκαίνει τη σημαντική χρηματική υπέρβαση που πρέπει να γινει
β) σκεφτεις ανορθολογικα κάνοντας την καυλα σου στο πλαίσιο της κρίσης των 40 (όπως ο άλλος που έδωσε 50Κ για το 3008 κάνοντας και μαγκιά του την καυλα του)
γ) εχεις μεν τα λεφτα για παραπάνω αλλα σκεφτεσαι οτι λόγω εποχής δεν ειναι συνετό να εχεις πάνω απο 50 Κ στο δρόμο ή κατι φανταχτερό και άρα παίρνεις ενα πιο mainstream και λιγότερο fancy premium όπως η Χ1 σε μια πιο άνετη έκδοση κυβισμού τουλάχιστον.Πρόβλημα λοιπόν της Χ1 ειναι η τιμη. Όπως όλοι που κριτικάρετε τωρα έχετε γράψει και στο thread της οτι η Χ1 ειναι vfg και ουδολως vfm.
Αυτο το δέχονται όλοι κάτοχοι και μη.
Μην προσπαθούμε να του βρούμε κουσούρια (βασει τουλάχιστον όσων εχει δείξει ως τωρα) χάνοντας τον πραγματικό λογο για τον οποιο δικαίως κριτικάρουμε. -
Βρε ποιος τσακώνεται! Μια χαρά κουβέντα γινεται [emoji3]
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Αυτο συμβαινει εδω μεσα. Αν πας αλλου οπου γραφει ο παλιος καλος κορμος τουτου του χωρου σε συντριπτικο ποσοστο θα σου πουν για sedan=''χαμηλο''
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Βρε ποιος τσακώνεται! Μια χαρά κουβέντα γινεται [emoji3]Sent from my iPad using Tapatalk
Εσύ βρε κορίτσι μια χαρά τα λες και φουλ ανοιχτόμυαλη εισαι, αλλα διαβάσαμε προηγουμένως και κατι δηλητηριασμένα μηνυματακια όλο χάρη [emoji41][emoji41]
-
Αλλο θεμα διαβαζεις εσυ?
Μια παρεξηγηση εγινε μονο με τον Αυτοκρατορα η οποια και λυθηκε επι τοπου κοσμια.
Μη δημιουργεις καταστασεις χωρις λογο... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο συμβαινει εδω μεσα. Αν πας αλλου οπου γραφει ο παλιος καλος κορμος τουτου του χωρου σε συντριπτικο ποσοστο θα σου πουν για sedan=''χαμηλο''
που?εχω χασει επεισόδια μαλλον....
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ