-
Υπαρχουν πολλα παραδειγματα. Το θεμα ειναι το budget του καθενος και τι υποχωρησεις μπορει να κανει. Προσωπικα εχω κανει td αρκετα παραδειγματα, αλλα σε αυτα που ψαχνω η επιλογη που με ικανοποιει περισσοτερο ειναι το ανανεωμενο qashqai στην εκδοση accenta. Περιμενω να δω και το karoq και συνεχιζω να ψαχνω αγοραστη για το βαγκο.
-
Ο χρήστης ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. έγραψε:
Υπαρχουν πολλα παραδειγματα. Το θεμα ειναι το budget του καθενος και τι υποχωρησεις μπορει να κανει. Προσωπικα εχω κανει td αρκετα παραδειγματα, αλλα σε αυτα που ψαχνω η επιλογη που με ικανοποιει περισσοτερο ειναι το ανανεωμενο qashqai στην εκδοση accenta. Περιμενω να δω και το karoq και συνεχιζω να ψαχνω αγοραστη για το βαγκο.το είχε δει και εγω το qq η μηχανή ειναι Renault και διαμάντι το φοράει και Mercedes .Αυτο που με χαλάει ειναι οτι το βλεπω σε κάθε στενό και ΕΧΩ ακούσει για αρκετά προβλήματα συναρμολόγησης
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τα προβλήματα ποιότητας ή συναρμολόγησης τα διαπίστωσα ιδίοις όμμασι σε 2 td στο προ f/l πριν από μερικούς μήνες. Επίσης, σαν εικόνα όμορφο, αλλά σαν οδήγηση δεν.. Το αναφέρω μερικές σελίδες πιο πίσω. Το f/l δε, άλλο αμάξι. Πρέπει να έριξαν αρκετή μελέτη με σωστά αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης ΙΩΑΝΝΗΣ Τ. έγραψε:
Τα προβλήματα ποιότητας ή συναρμολόγησης τα διαπίστωσα ιδίοις όμμασι σε 2 td στο προ f/l πριν από μερικούς μήνες. Επίσης, σαν εικόνα όμορφο, αλλά σαν οδήγηση δεν.. Το αναφέρω μερικές σελίδες πιο πίσω. Το f/l δε, άλλο αμάξι. Πρέπει να έριξαν αρκετή μελέτη με σωστά αποτελέσματα.Για το qq λες;
Το προ facelift ταλαιπώρησε πολύ κόσμο.
Για το facelift λένε ότι το έχουν μονώσει καλύτερα.
Σε ενδελεχή έλεγχο μέσα στην καμπίνα τα υλικά φάνηκαν ίδια. Στο δρόμο δεν ξέρω αλλά σε επόμενη συνάντηση του J11 Greek Forum θα έχουμε στη διάθεση μας τεστ drive αμάξι να το δοκιμάσουν και οι κάτοχο του παλιού να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. -
Ναι για το ανανεωμένο λέω. Με εφαρμογή ντεσιμπελόμετρου στο κινητό, το pre f/l (accenta με 17αρα ζάντα) έγραφε 76-77 db ενώ στο f/l με το ζόρι ανέβαινε πάνω από 70 db (n-connecta 18αρα ζαντα).
Επίσης, οι θόρυβοι του κινητήρα όπως και των ανέμων από τους καθρέφτες, δεν είναι πλέον τόσο διακριτοί στην καμπίνα.
-
Μια που είμαστε σε παρόμοια αναζήτηση...και μπήκε φανταζομαι στην εξίσωση και το KAROQ. (το οποίο περίμενα πως και πως αλλά
Κερδίζει για μένα αισθητά πλεον εδαφος το ΚIΑ (δεν είχα ποτέ αμάξι του ομίλου της Ν.Κορέας, ούτε κάποιος αμέσως συγγενής. )
Μου άρεσε πολύ σχεδιαστικα, από όταν το είδα τυχαία στον δρόμο (είχα εντυπωσιαστει) πριν κάτι μήνες και δεν ήξερα τι ηταν, αλλά είχα δει μετά τις τιμές και είπα αντίο. Τώρα όμως με τις καινούριες τιμές! (προσωπικά και να είχα κάτι παραπάνω δεν θα έδινα πάνω από 22.000 γιατί το θεωρώ κοροϊδία λόγω φορων)
Θα σου πω τι βρήκα λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο σε Αγγλικά Αμερικανικά και Γερμανικά φόρουμ και ψάξιμο στην αντιπροσωπία.
-
Καταρχήν το αμάξι του 2017 έχει ήδη βελτιώσεις σε σχεση με το 2016 σε μικρό-λεπτομέρειες που βγήκαν στην πορεία 1 χρόνο τώρα, μια απο τις οποιες οτι πλέον έχει Android Auto /car play
-
Η κατανάλωση στο 1,7 είναι πιο ψηλή στα πρώτα χλμ, όμως μετά τις 7/8000 χλμ πέφτει σε περίπου 6,5 μ.ο. Επιπλέον το μετρούσαν λιγότερο στην αντλία (γέμισμα με γεμισμα) από ότι έγραφε το trip computer. Το ίδιο και στο spritmonitor. Σίγουρα παραπάνω από Qq και S cross αλλά κοντά σε σχετικα σε π.χ.Tiguan .
-
Είναι πιο μεγάλο και πιο ευρύχωρο από τα υπολοιπα άλλα και αντίστοιχα βαρύτερο (Τα KAROQ - Ateca είναι λίγο πιο ψηλα-τεραγωνα αλλά πιο μικρά σε μήκος.
-
Από τα πιο αξιόπιστα σε οποιοδήποτε πρόβλημα (και το προηγουμενο), τόσο σε τεστ τύπου (autobild) όσο και από τυχον γκρίνιες στα φόρουμ του εξωτερικού. Γνωστό τα 7 χρόνια εγγυηση. Απο τα πιο καλόπούλημενα μαζί με Tuscon στην Ευρωπη πίσω από QQ πέρυσι ότι κι αν σημαίνει αυτο
-
Υπερεξοπλισμενο και πλεον (δεν το χουν βάλει ακόμα στον καταλογο) με 17 άρα ζαντα και ράγες οροφης
-
Δεν βάζει φωτιά στο δρόμο γιατί είναι βαρύ και έχει ψιλόπαλιό μοτέρ, αλλά άκρως αξιόπιστο. Τραβάει από χαμηλά αλλά υπάρχουν ελαφρώς γρηγορότερα. Θετικό για μένα οι πολλαπλοι πίσω αν και δικηνητο, κάτι το οποίο εκτιμησα και στο Κodiaq
-
Μέσα ΔΕΝ είναι VAG, αλλά καθόλου άσχημο όπως το δα εγω από κοντα. Καμιά σχέση με παλαιότερα Κορεάτικα που έχω μπει.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου αρέσει παρα πολυ σχεδιαστικα γύρω γύρω. Σε πολλούς δεν αρέσει το μπροστινό.
Θα σου πω την άποψή μου και για S cross, Qq, KADJAR και KAROQ που κοιταω
-
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Μια που είμαστε σε παρόμοια αναζήτηση...και μπήκε φανταζομαι στην εξίσωση και το KAROQ. (το οποίο περίμενα πως και πως αλλάΚερδίζει για μένα αισθητά πλεον εδαφος το ΚIΑ (δεν είχα ποτέ αμάξι του ομίλου της Ν.Κορέας, ούτε κάποιος αμέσως συγγενής. )
Μου άρεσε πολύ σχεδιαστικα, από όταν το είδα τυχαία στον δρόμο (είχα εντυπωσιαστει) πριν κάτι μήνες και δεν ήξερα τι ηταν, αλλά είχα δει μετά τις τιμές και είπα αντίο. Τώρα όμως με τις καινούριες τιμές! (προσωπικά και να είχα κάτι παραπάνω δεν θα έδινα πάνω από 22.000 γιατί το θεωρώ κοροϊδία λόγω φορων)
Θα σου πω τι βρήκα λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο σε Αγγλικά Αμερικανικά και Γερμανικά φόρουμ και ψάξιμο στην αντιπροσωπία.
-
Καταρχήν το αμάξι του 2017 έχει ήδη βελτιώσεις σε σχεση με το 2016 σε μικρό-λεπτομέρειες που βγήκαν στην πορεία 1 χρόνο τώρα, μια απο τις οποιες οτι πλέον έχει Android Auto /car play
-
Η κατανάλωση στο 1,7 είναι πιο ψηλή στα πρώτα χλμ, όμως μετά τις 7/8000 χλμ πέφτει σε περίπου 6,5 μ.ο. Επιπλέον το μετρούσαν λιγότερο στην αντλία (γέμισμα με γεμισμα) από ότι έγραφε το trip computer. Το ίδιο και στο spritmonitor. Σίγουρα παραπάνω από Qq και S cross αλλά κοντά σε σχετικα σε π.χ.Tiguan .
-
Είναι πιο μεγάλο και πιο ευρύχωρο από τα υπολοιπα άλλα και αντίστοιχα βαρύτερο (Τα KAROQ - Ateca είναι λίγο πιο ψηλα-τεραγωνα αλλά πιο μικρά σε μήκος.
-
Από τα πιο αξιόπιστα σε οποιοδήποτε πρόβλημα (και το προηγουμενο), τόσο σε τεστ τύπου (autobild) όσο και από τυχον γκρίνιες στα φόρουμ του εξωτερικού. Γνωστό τα 7 χρόνια εγγυηση. Απο τα πιο καλόπούλημενα μαζί με Tuscon στην Ευρωπη πίσω από QQ πέρυσι ότι κι αν σημαίνει αυτο
-
Υπερεξοπλισμενο και πλεον (δεν το χουν βάλει ακόμα στον καταλογο) με 17 άρα ζαντα και ράγες οροφης
-
Δεν βάζει φωτιά στο δρόμο γιατί είναι βαρύ και έχει ψιλόπαλιό μοτέρ, αλλά άκρως αξιόπιστο. Τραβάει από χαμηλά αλλά υπάρχουν ελαφρώς γρηγορότερα. Θετικό για μένα οι πολλαπλοι πίσω αν και δικηνητο, κάτι το οποίο εκτιμησα και στο Κodiaq
-
Μέσα ΔΕΝ είναι VAG, αλλά καθόλου άσχημο όπως το δα εγω από κοντα. Καμιά σχέση με παλαιότερα Κορεάτικα που έχω μπει.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου αρέσει παρα πολυ σχεδιαστικα γύρω γύρω. Σε πολλούς δεν αρέσει το μπροστινό.
Θα σου πω την άποψή μου και για S cross, Qq, KADJAR και KAROQ που κοιταω
το είχα δει και εγώ .Δυο πράγματα με χαλάνε η μάσκα όσο και να τη βλέπω δεν τη μπορώ λες και το έκαναν έτσι σκόπιμα .Η μάσκα δεν σου δίνει την αίσθηση σοβαρού suv .Tο δεύτερο είναι η μηχανή του .Οταν λες 6,5 λίτρα τότε μέσα στη πόλη θα καίει 8.Δηλαδη δεν κερδίζεις τίποτα.Το sportage με σοβαρή μάσκα και μηχανή με καλη κατανάλωση θα πούλαγε τρέλα στην Ελλάδα.Το Tucson το βλέπω συχνά είναι όμορφο .Μασκα από Tucson και σαλόνι sportage θα ήταν το τέλειο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
KOSTASAG συμπάσχουμε φίλτατε!
Το kia όντως καλή επιλογή, αντικειμενικά στα χρήματά του είναι το μεγαλύτερο σε χώρους και έχει έναν αρκετά πλούσιο εξοπλισμό. Πλέον ξεκινάει από τα 19500 και όχι από τα 22000+ στη βασική του έκδοση. Η μούρη του είναι αυτό που λένε 'love it or leave it'. Μου αρέσει και του πάνε πολύ τα σκούρα χρώματα. Για 17αρες και μπάρες οροφής δεν μπορώ να πω ότι καίγομαι κιόλας, είναι πράγματα πιστεύω που μπορείς να βάλεις μετά. Το είδα με τη σύζυγο στην αντιπροσωπεία της Ξάνθης, αλλά δεν είχαν κάποιο td. Ούτε περιφερειακά μπόρεσα να βρω κάτι. Επίσης, ούτε στο Αγρίνιο που είμαι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πέρασα και κάτω από το αυλάκι, τζίφος.
Τα αρνητικά του, από reviews και videos, είναι ο θορυβώδης στα ψηλά κινητήρας, ο θόρυβος γενικότερα στις υψηλές ταχύτητες και η κατανάλωσή του. Φήμες λένε πως θα αντικαταστήσουν τον 1.7 με τον νέο 1.6 του group hyundai-kia. Φίλος που έκανε td το tuscon, διαπίστωσε όλα τα παραπάνω αλλά έπαθε πλάκα από την απορρόφηση των κραδασμών του οδοστρώματος. Βούτυρο μου είπε. Εν τέλει κατέληξε στο grandlandΠροσωπικά ψάχνω ένα αμάξι cruiser που λένε (sry guys, αλλά στην Εγνατία κάτω από 140 δεν πάω), να καταπίνει τα χλμ άνετα, ήσυχα, χωρίς να σκέφτομαι αν θα χωρέσουν τα μπογαλάκια μας.
Έχω απορρίψει τα σουζούκια λόγω αυξημένων θορύβων, το προηγούμενο qashqai λόγω ποιότητας και το sportage διότι χωρίς td παίρνεις γουρούνι στο σακί.
Έμεινα ευχαριστημένος από το ανανεωμένο qashqai, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι ότι έχει αλλάξει και μιλάω όσο μπορώ τεκμηριωμένα. Περιμένω το Karoq, αν είναι τόσο καλό θα κάνω υποχώρηση στο θέμα του κλιματισμού. Επίσης, περιμένω και το t-roc στο οποίο δεν έχω θέμα με τα σκληρά πλαστικά που αναφέρουν στα reviews και ξεχωρίζει το άτιμο. Ελπίζω σε μια λιμπιστική τιμολόγηση..
Αν έψαχνα βενζίνη (δεν μου βγαίνει στα χλμ γμτ!.. ) θα πήγαινα σε kodiaq 1.4 125ps, έχω τον ίδιο κινητήρα ΔΙΑΜΆΝΤΙ στο scirocco (για να σας προλάβω ξέρω ότι έχει αλλάξει στα περιφερειακά του ). Το έκανα 2 φορές td και το αυτοκίνητο σε αφήνει speechless ! Είναι και οικονομικό για τον όγκο του, σε επαρχιακό δίκτυο με χαλαρή ταχύτητα 90-100 δεν έγραφε πάνω από 6.
-
Αν θες αυτοκίνητο για μεγάλες ταχύτητες στην εθνική, τότε χρειάζεσαι χαμηλό και όχι crossover.
-
Αν έψαχνα βενζίνη (δεν μου βγαίνει στα χλμ γμτ!.. ) θα πήγαινα σε kodiaq 1.4 125ps,
Αγαπητέ Ιωάννη δεν ξέρεις πόσο μέσα έπεσες. ... +1.000.
Το T-Roc νομίζω δεν βγαίνει προς το παρόν σε 1.6 Tdi αλλα μπορεί να κάνω κ λάθος. ... Γενικά ψήνομαι για τα λίγο πιο μεγάλα κυριως στο πορτ παγκαζ νομίζω χωρίς να αποκλείω κάτι. .. Με επηρεάζει το kodiaqΑν θες αυτοκίνητο για μεγάλες ταχύτητες στην εθνική, τότε χρειάζεσαι χαμηλό και όχι crossover.
Θα περιορίσουμε σε crossover που να πάει σχετικά καλά εθνική. ..
Τώρα με προβλημάτισε αυτό που γραφτηκε με την μεγάλη κατανάλωση του ΚΙΑ και θα το τερματίσω σε έρευνα. ..
Για μετρο σύγκρισης θα πάρω το Tiguan 1.6 tdi που έχει παρόμοιες διαστάσεις και χώρους με το sportage. (το sportage έχει λίγο μεγαλυπέροχο πλάτος). Επίσης το μοτέρ είναι και σε άλλα μοντέλα του ομίλου και έχει σχετικά Καλές καταναλώσεις ε? Το 1.5 nissan/Renault παίζει μόνο του σε καταναλωση.
Ξεκινάω από ελληνικό τύπο.
Το drive βγάζει λίγο χαμηλότερα το ΚΙΑ σε διαφορετικά testΤο auto triti λίγο χαμηλότερα το Tiguan σε διαφορετικά test
Αυτοί https://www.caroto.gr/2017/06/05/kia-sp ... est-drive/ βγάζουν το ΚΙΑ χαμηλότερο. στο ίδιο test.
4 τροχοί δεν βρήκα το sportage με τα 116...Θα συνεχίσω και με ξένο τύπο. Προς το παρόν δεν μου προκυπτει ότι το ΚΙΑ καίει παραπάνω από τον 1.6 του VAG.
Για λόγους σωστής αναλογίας δεν βάζω μικρότερα μοντέλα σε διαστάσεις. (πχ KAROQ, Ateca). -
Αν και μου φαινεται υπερβολικη η καταναλωση του τιγκ μιας και δεν την εχω δει ποτε, σε περιπτωση που ησουν αναμεσα στα δυο θα σου ελεγα το κια αφου τα χωριζουν 5.000. Νομιζω ομως πως δεν εχει νοημα να ασχολησει με την καταναλωση σε πετρελαιο αφου ετσι κι αλλιως ειναι μικρη σε σχεση με βενζινη
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αν και μου φαινεται υπερβολικη η καταναλωση του τιγκ μιας και δεν την εχω δει ποτε, σε περιπτωση που ησουν αναμεσα στα δυο θα σου ελεγα το κια αφου τα χωριζουν 5.000. Νομιζω ομως πως δεν εχει νοημα να ασχολησει με την καταναλωση σε πετρελαιο αφου ετσι κι αλλιως ειναι μικρη σε σχεση με βενζινη+7 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ ... ένα λίτρο πάνω ένα κάτω diesel ανα 100χλμ τι αξία έχει και ασχολείστε...
-
Σωστα αυτα που λετε κυριοι, αλλα παρεξηγησις λογικη!
Δεν συγκρινω το Sportage με το Tiguan.
Το Tiguan ειναι εκτος budget και εμου και του αγαπητου Ιωαννη που ανοιξε το θεμα.Προσπαθω να καταλαβω αν το KIA ειναι πανω απο το μεσο ορο σε καταναλωση, κοινως αν καιει πολυ για πετρελαιο, οποτε πηρα σαν μετρο συγκρισης ενα ευρυτατα διαδεδομενο μοτερ (1.6 Tdi,) σε μεγεθος καροτσας αντιστοιχο του ΚΙΑ (Tiguan). Και διαπιστωνω πως καιει πριπου το ιδιο με tiguan και με το 3008 (+- 0.2 ποτε το ενα, ποτε το αλλο μεταξυ των τριων) που επισης ειναι κοντινου μεγεθους και λιγοτερο ολα απο το KUGA.
Κοινως το ΚΙΑ ειναι επισης οικονομικοτατο για το μεγεθος του οποτε δεν ειναι κριτηριο η καταναλωση και το αφηνω εδω. Σας κουρασα αλλα το τερματισα, επλιζω να μην μπερδεψα τον topicstarter...22.000 θα δωσουμε στο φιναλε
Edit:
https://www.whatcar.com/news/real-mpg-b ... vs-part-4/ -
Το θέμα είναι οτι το tiguan για να κάψει 7,3λ/100 πρέπει να πηγαίνεις με 160-170χλμ. Μια νορμάλ μέση κατανάλωση του 1.6tdi με 30/70 πόλη/εθνική είναι 6-6,2 λ .
-
Σορυ δεν μπορω να κανω edit ευκολα, δεν ξερω γιατι...
Αυτο ειναι το link με καποιες μετρησεις ακομα
https://www.whatcar.com/news/real-mpg-b ... orst-suvs/ -
Το θέμα είναι οτι το tiguan για να κάψει 7,3λ/100 πρέπει να πηγαίνεις με 160-170χλμ. Μια νορμάλ μέση κατανάλωση του 1.6tdi με 30/70 πόλη/εθνική είναι 6-6,2 λ .
Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα φιλε μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θες αυτοκίνητο για μεγάλες ταχύτητες στην εθνική, τότε χρειάζεσαι χαμηλό και όχι crossover.Μα το Δία έχεις δίκιο, αλλά περιορίζεσαι σε χώρους. Έχουμε στη φαμίλια ένα 407, το αυτοκίνητο είναι για ταξίδια, πολύ άνετο. Υπάρχουν όμως φορές που κάποια αντικείμενα χωράνε στο scirocco και δεν χωρούν στο Peugeot, διότι έχει 'boxy' πορτ-μπαγκάζ. Επίσης, είδα:
- astra 5θ και sedan (συμπαθητικά, φοβερό το onstar)
- golf (άλλο υπερτιμημένο αμάξι)
- leon (με καλό εξοπλισμό πλησιάζει τα 20.000 και αξίζει)
- Skoda octavia δεν μου άρεσε η νέα μούρη
- Tipo, αρκετά άνετο με πολλούς χώρους, αλλά το αυτοκίνητο απαξιώνεται χρονικά πολύ γρήγορα
- Peugeot 308, το αυτοκίνητο περιορίζει πολύ τους χώρους για τους πίσω επιβάτες.
- Giulietta (ουάου αλλά στενή)
Γενικότερα, από τα 3 πρώτα που ανέφερα, έμεινα ικανοποιημένος, αλλά.. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Φίλος και συνάδελφος με golf 5 έγινε πέρσι πατέρας. Έβαζε το καρότσι και το πορτ-μπαγκάζ γέμιζε, έμεινε ελάχιστος χώρος για οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, φώναζε τον πατέρα του από τα Γιάννενα για να τον βοηθήσει με τα πράγματα. Δεν έχω την πολυτέλεια (αν θες) για κάτι τέτοιο.
Όχι βρε τι να κουράσεις, εποικοδομητική συζήτηση κάνουμε.
Στους κινητήρες 1.6 tdi σκέψου ότι έχεις και το adblue.
Στο θέμα της κατανάλωσης.. Φίλος που έκανε td το tuscon όπως έγραψα παραπίσω, είδε κατανάλωση 8. Στο td που έκανα στο j11b δεν είδα πάνω από 6 και ειλικρινά το τεντώσαμε. Άλλος θα σκεφτεί και τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν διαφορά 20-30 ευρώ υπέρ του nissan. Στην τελική είναι θέμα γούστου και οδήγησης, γι' αυτό έχω φαγωθεί με τα td. Επίσης, KOSTASAG το kia έχει και αρκετά ψηλό ταμπλό. Η θέση του συνοδηγού δεν ρυθμίζεται καθ' ύψος, πιστεύω πως πρέπει να το τσεκάρεις για να αποφύγεις οποιαδήποτε μελλοντική μουρμούρα (και σύνδρομο στρουθοκαμήλου ) .
-
Στους κινητήρες 1.6 tdi σκέψου ότι έχεις και το adblue.
Νομίζω οτι τα 1.6 ειναι χωρις adblue. δεν ξερω για το Karoq αλλα το Ateca νομίζω δεν εχει. Τα 2λιτρα έχουν σίγουρα!
Στο θέμα της κατανάλωσης.. Φίλος που έκανε td το tuscon όπως έγραψα παραπίσω, είδε κατανάλωση 8. Θα ζητήσω να κανω td με γεμάτο ρεζερβουαρ και θα το βγάλω και εθνική. Μετα θα παω να το ξαναγεμίσω για να δω ποσο έκαψα και θα ενημερώσω σχετικά
Στο td που έκανα στο j11b δεν είδα πάνω από 6 και ειλικρινά το τεντώσαμε.Είναι σίγουρα πιο οικονομικό...αλλα θα θελα πιο μεγάλο πορτ παγκαζ!
Άλλος θα σκεφτεί και τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν διαφορά 20-30 ευρώ υπέρ του nissan. Στην τελική είναι θέμα γούστου και οδήγησης σωστα, δεν εχω καταληξει κι εγω ακομα. Απλά τώρα τελευταία γλυκοκοιτάζω πιο πολύ το KIA, γιατι περιμενα περισσοτερα απο το Karoq. Της γυναίκας της αρέσει πιο πολύ το Qq γι' αυτό έχω φαγωθεί με τα td. Επίσης, KOSTASAG το kia έχει και αρκετά ψηλό ταμπλό.Η θέση του συνοδηγού δεν ρυθμίζεται καθ' ύψος, πιστεύω πως πρέπει να το τσεκάρεις για να αποφύγεις οποιαδήποτε μελλοντική μουρμούρα (και σύνδρομο στρουθοκαμήλου ) .
Σε παρακαλώ φίλε μου, **εγω **δεν σηκώνω τέτοια, είμαι Ανατολίτης εγω.
**Αν δεν της αρέσει το κάθισμα..... ** με βλέπω μόνιμα συνοδηγό -
KOSTASAG, για το θέμα του πορτ-μπαγκάζ κάνε το εξής απλό. Στην Αλεξανδρούπολη που πήγα το καλοκαίρι για να δω το qashqai, είχαν στον χώρο αποσκευών ένα κουτί σαν μικρό κινητό ψυγειάκι για να καταλάβεις. Εκεί καταλαβαίνεις τον χώρο, όταν βλέπεις αντικείμενα στο πορτ-μπαγκάζ και νοερά συνειδητοποιείς τι χωράει. Τώρα, δεν λέω να πας με τις κούτες παραμάσχαλα , αλλά έχε ένα μικρό σακίδιο μαζί σου και τοποθέτησέ στον χώρα αποσκευών για να δεις.
-
Το μικοτερο(με τον 1000αρη κινητηρα και εκδοση Ambition, χωρις clima δηλαδη) Karoq με εξτρα εξοπλισμο το απορριπτετε? Γιατι τουλαχιατον εκει μπορεις να φορτωσεις διαφορα εξτρα και να εχεις ενα εξαιρετιλο πακετο στα 22.000.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Αγορά αυτοκινήτου: vitara vs scross vs qashqai vs sportage