-
Ευχαριστώ Χρηστο
-
Ενημερωτικά, αριστερά του καθίσματος του οδηγού υπάρχει ένα μοχλός που αν τον πατήσεις επαναλαμβανόμενα προς τα κάτω χαμηλώνει το κάθισμα. Αν ο προηγούμενος που το οδήγησε ήταν γυναίκα ή μικρόσωμος άντρας λογικό να βρίσκει το κεφάλι σου, 1,92 110 κιλά εγώ και ήμουν απόλυτα άνετος τίποτα δεν έβρισκε. Σίγουρα δεν είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο από άποψη εσωτερικών χώρων αλλά δεν υπάρχει λόγος για υπερβολικές δηλώσεις. Ο χώρος μπροστά από το λεβιέ του eCVT χωράει ακριβώς ένα iphone XS Max χωρίς θήκη προστασίας, με τη θήκη δεν έμπαινε. Θα ήθελα κι εγώ ενα δευτερο usb αλλά δεν ήταν ο λόγος που το απέρριψα.
Ο χώρος μπροστά από το eCVT είναι για μέγεθος μετρίου κινητού και όλη η καμπίνα έχει μια θύρα usb. Νομίζω κάπου άκυρα (στο υποβραχιόνιο;) έχει και μια 12v....
Είναι το δεύτερο καλύτερο στην καμπίνα του μετά το γεγονός ότι παίζεις κουτουλιδια με την χειρολαβή που έχει στην μεριά του οδηγού αν είσαι 1,78+ και μπαμπάτσικος. Γενικά αν το ψάξεις με την οπτική της εργονομίας καμπίνας το χτύπημα στο κεφάλι δεν το γλιτώνεις...
-
Είσαι 1,92 110 κιλά και δεν χτυπάς ως οδηγός το κεφάλι σου στο χερούλι; Εσύ αν κάτσεις μέσα στο CHR πίσω σου ακόμα και αν οδηγάς σαν παλιός ταξιτζής με το τιμόνι αγκαλιά πίσω σου κάθεται μόνο παιδί δημοτικού. Εγώ είμαι 1,83 130 κιλά και ακόμα και ο ίδιος ο πωλητής μου είπε 'άστο είσαι για RAV4'. Το CHR είναι όχημα για νεαρό μικρόσωμο άτεκνο ζευγάρι (πόλης με τον 1.8).
-
Οταν μπήκα το χτύπησα, όπως και στα περισσότερα αυτοκίνητα που δοκίμασα. Μετά ο πολύ ευγενικός πωλητής μου έδειξε πως να ρυθμίσω το ύψος του καθίσματος και ήμουν μια χαρά. Παρεπιπτόντως χωρούσα και πίσω απο τη θέση του οδηγού όπως την είχα ρυθμίσει, δεν έπλεα αλλά ήμουν οκ στα πόδια στο κεφάλι όχι τόσο, ήμουν ακούρευτος κι ένιωθα τα μαλλιά μου να χαιδεύουν τον ουρανό του αυτοκινήτου. Επίσης το Chr το είχε φίλος γυμναστής 1,98 χωρίς παιδιά και σκυλιά βέβαια. Καλό είναι όταν η σωματοδομή μας δεν είναι στη νόρμα να μην αποθαρύνουμε τον κόσμο με υπερβολές. Ενα ζευγάρι που ο άντρας είναι 1,85 και χαμηλότερος με κανονική διάπλαση μια χαρά θα χωράει μαζί με τα 2 παιδιά του. Μπορεί να βρεί πιο άνετο αυτοκίνητο; Ναι, πολλά, αλλά σίγουρα αν ρυθμίσει το κάθισμα σωστά δε θα χτυπάει στο χερούλι.
Είσαι 1,92 110 κιλά και δεν χτυπάς ως οδηγός το κεφάλι σου στο χερούλι; Εσύ αν κάτσεις μέσα στο CHR πίσω σου ακόμα και αν οδηγάς σαν παλιός ταξιτζής με το τιμόνι αγκαλιά πίσω σου κάθεται μόνο παιδί δημοτικού. Εγώ είμαι 1,83 130 κιλά και ακόμα και ο ίδιος ο πωλητής μου είπε 'άστο είσαι για RAV4'. Το CHR είναι όχημα για νεαρό μικρόσωμο άτεκνο ζευγάρι (πόλης με τον 1.8).
-
Ναι ρε συ Σάββα, γενικα πολλα τα 130....δυσκολα βολεύεσαι.
-
Χτυπάω το κεφάλι μου σας λέω για τα κιλά μου λέτε. Συνεννοούμαστε πάντως! Ώστοσο μπήκα και οδήγησα περί τα 40 αυτοκίνητα 12/19 - 01/20 μόνο στο CHR ένιωσα έτσι αλλά η λύση βρέθηκε, 'γύρω γύρω Σάββατο εκεί που γ@μούσα Κυριακή' όπως λέει και το παλιό ανέκδοτο. Οκ το CHR είναι ευρύχωρο...
-
Για μια ακόμη φορά, το κεφάλι σου του χτύπαγες γιατί είχες πολύ ψηλά το κάθισμα, αν το κατέβαζες δε θα είχες το συγκεκριμένο πρόβλημα. 1,92 και το ρύθμισα και δεν έβρισκα και το οδήγησα μια χαρά, πως βρήκες χειρολαβή εσύ δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο.
Εσύ δεν είχες ανοίξει κάποιο θέμα που έψαχνες αυτοκίνητο γιατί έλεγες ότι δε βολευόσουν σε κανένα; Δεν φταίνε όλα τα αυτοκίνητα αν εσύ θέλεις να έχεις χώρους νταλίκας για να αισθάνεσαι άνετα. Κάπου θα κάνεις υποχωρήσεις, έχω γείτονα λίγο ψηλότερο μου και τον κόβω γύρω στα 150 κιλά και οδηγάει Yaris εδώ και χρόνια, δεν τον βλέπω να ζορίζεται και ιδιαίτερα.
Για να το κλείσουμε το θέμα, οι χώροι είναι μια παράμετρος και δεν είναι καν για όλους η πιο σημαντική. Εγώ εν τέλει κατέληξα στο Corolla που είναι πιο στριμωγμένο από το Chr , αλλά και πάλι κάποιος στο 1,85 θα χωράει πίσω μου. Το Chr μια χαρά παίρνει 4 ατομα μέσα αν έχουν μέσο όρο ύψους 1,80.
Χτυπάω το κεφάλι μου σας λέω για τα κιλά μου λέτε. Συνεννοούμαστε πάντως! Ώστοσο μπήκα και οδήγησα περί τα 40 αυτοκίνητα 12/19 - 01/20 μόνο στο CHR ένιωσα έτσι αλλά η λύση βρέθηκε, 'γύρω γύρω Σάββατο εκεί που γ@μούσα Κυριακή' όπως λέει και το παλιό ανέκδοτο. Οκ το CHR είναι ευρύχωρο...
-
Δεν θυμάμαι το όνομα αυτού που είχε ανοίξει το νήμα στο οποίο αναφέρεσαι αλλά όχι δεν ήμουν εγώ. Για να κλείσει λοιπόν το θέμα να πάει οποίος θέλει και να ζήσει την εμπειρία ο ίδιος. Για την ιστορία τόση ώρα ΔΕΝ μιλάω για το ύψος που λέτε τα ίδια και τα ίδια λες και δεν ξέρω να ρυθμίσω κάθισμα. Μιλάω για την χειρολαβή που υπάρχει άνευ λόγου και χτυπάω ΠΛΑΓΙΑ το κεφάλι μου. ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΉ, κατανοητό τώρα; Δεν σας έβγαλε κάνεις το όχημα που επιλέξατε άχρηστο έλεος θα μας το βγάλετε και ευρύχωρο στο τέλος!!
-
Δεν θυμάμαι το όνομα αυτού που είχε ανοίξει το νήμα στο οποίο αναφέρεσαι αλλά όχι δεν ήμουν εγώ. Για να κλείσει λοιπόν το θέμα να πάει οποίος θέλει και να ζήσει την εμπειρία ο ίδιος. Για την ιστορία τόση ώρα ΔΕΝ μιλάω για το ύψος που λέτε τα ίδια και τα ίδια λες και δεν ξέρω να ρυθμίσω κάθισμα. Μιλάω για την χειρολαβή που υπάρχει άνευ λόγου και χτυπάω ΠΛΑΓΙΑ το κεφάλι μου. ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΉ, κατανοητό τώρα; Δεν σας έβγαλε κάνεις το όχημα που επιλέξατε άχρηστο έλεος θα μας το βγάλετε και ευρύχωρο στο τέλος!!
Δύο βίδες είναι εγώ θα την είχα βγάλει και πρέπει να έχει η toyota κωδικό για τάπες αφού σε ενοχλεί τόσο ψάξτω...
-
είναι γενικό φαινόμενο αυτό στα Toyota, θυμάμαι όλη μου τη ζωή να προτιμώ κάτι άλλο με πρώτο λόγο αυτό που αναφέρεις, φυσικά είμαι 1-2 νούμερα μικρότερος άνθρωπος από εσένα, αλλά και το Auris που είχαμε ήταν σχετικά απογοητευτικό για C αυτοκίνητο. Νομίζω το Corolla Cross θα αλλάξει αυτή την αίσθηση που έχουμε για την μάρκα, αρκεί να έρθει Ευρώπη βέβαια, γιατί δεν το βλέπω..Εντάξει, το RAV4 το ξέρουμε και εμείς, μας χωράει, έπρεπε να τον ευχαριστήσεις τον υπάλληλο για την ενημέρωση!
Καταπληκική/αξιοσέβαστη μάρκα, αλλά..
-
Κι εγώ για την ίδια χειρολαβή μιλάω που κι εμένα μου είναι άχρηστη, κι εγώ κουτούλησα την πρώτη φορά που οδήγησα το αυτοκίνητο. Λύθηκε μόλις κατέβασα λίγο το κάθισμα.
'Από εμένα ας ακούγεται λάθος η Toyota επειδή την έχει δει πάρα πολύ έχει υποπέσει στην κατηγορία VAG. Μόνο απελπισμένος με όπλο στον κρόταφο δικά τους οχήματα. Και αποτρέπω με όλες μου τις δυνάμεις όσους με ρωτάνε και έχουν τέτοιες βλέψεις. Είδη έχω 'καταφέρει' δύο να τους στρέψω σε άλλες λύσεις.'
Σε συνδυασμό με το παραπάνω που έγραψες στο νήμα του Corolla, για τους δικούς σου λόγους έχεις κάποιο θέμα με τη μάρκα, σεβαστό μην αγοράσεις ποτέ αλλά η γνώμη σου δεν είναι αξιόπιστη.
-
Για μένα αυτό το αυτοκίνητο έχει το τέλειο σχήμα και για τις δικές μου ανάγκες τον τέλειο κινητήρα τον 1.2Τ και θα το είχα πάρει όταν είχε βγει , τότε το yaris μου ήταν 3 ετων με 60000 χλμ δεν το σκότωναν στην ανταλλαγή . Δεν το πήρα γιατί δε το έδιναν με γυάλινη οροφή , η toyota ούτε στο face lift την προσφέρει ...κρίμα γιατί το αυτοκίνητο έχει εμφάνιση που παρακαλάει για πανοραμική οροφή και ξεφορτώνεσαι την μαύρη ταπετσαρία του ουρανού -τι βλακεία και αυτή σπορ διάκοσμος και παπαριές- και το αυτοκίνητο γίνεται φωτεινό και ευήλιο .
-
Εγω οποτε ρωτοθσα για πανοραμικη μου ελεγαν για 6μηνη παραγγεκια και εκτελωνισμο ξεχωριστο.
Καοβστο νεο yaris μπαινει με ειδικη παραγγελία
Στην αρχη παντα μου ελεγαν δεν γινεται για να με ξεφορτωθούν αλλα στο τελος μετα απο πιεαη μου ελεγαν αυτο που εγραψα.
-
Καλημέρα σε όλους και απο εμένα. Θα ήθελα πληροφορίες απο τους κατοχους (κοστος, τι αντικαθιστουν) για το service του υβριδικου CHR 1.8...
Thanks
-
Καλημέρα σε όλους και απο εμένα. Θα ήθελα πληροφορίες απο τους κατοχους (κοστος, τι αντικαθιστουν) για το service του υβριδικου CHR 1.8...
Εδώ τα έχει όλα αναλυτικά:
https://www.toyota.gr/service-and-accessories/service-and-maintenance/hybrid-service#/box-ajax/url=%2Fservice-cost-calculator/size=fullscreenΕνδεικτικά:
1ο σέρβις - €119
2ο σέρβις - €216
3ο σέρβις - €119
4ο σέρβις - €337 -
Σε ευχαριστω πολυ++++..
-
haralabosg wrote:
Εδώ τα έχει όλα αναλυτικά:
https://www.toyota.gr/service-and-accessories/service-and-maintenance/hybrid-service#/box-ajax/url=%2Fservice-cost-calculator/size=fullscreenΕνδεικτικά:
1ο σέρβις - €119
2ο σέρβις - €216
3ο σέρβις - €119
4ο σέρβις - €337Μωρέ μπράβο η Toyota. Η Ford έχει κάτι αντίστοιχο?
-
Μωρέ μπράβο η Toyota. Η Ford έχει κάτι αντίστοιχο?
Ελάχιστες εταιρείες (ίσως 2-3) έχουν online το κόστος σέρβις, αλλά η Ford είναι μια από αυτές!
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με της Toyota, αλλά μόλις επιλέξεις μοντέλο, χιλιόμετρα και συνεργείο μπορείς να κλείσεις online ραντεβού και σου βγάζει πάρα πολλές πληροφορίες κόστους όπως:
Βασικό Πακέτο
Οικονομικό Πακέτο
Πλήρες Πακέτο
Υπηρεσία Παραλαβής
Υπηρεσία Απολύμανσης
Έλεγχος μεταχειρισμένουΚαι ένα σκασμό από πρόσθετες εργασίες όπως:
Αλλαγή Συμπλέκτη
Αντικατάσταση Αμορτισέρ
Αντικατάσταση Αντιψυκτικού Κινητήρα
Αντικατάσταση Ιμάντα Χροινισμού
Αντικατάσταση σε Δίσκους και Τακάκια Εμπρός
κλπ. -
gmag wrote:
Μωρέ μπράβο η Toyota. Η Ford έχει κάτι αντίστοιχο?
Ελάχιστες εταιρείες (ίσως 2-3) έχουν online το κόστος σέρβις, αλλά η Ford είναι μια από αυτές!
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με της Toyota, αλλά μόλις επιλέξεις μοντέλο, χιλιόμετρα και συνεργείο μπορείς να κλείσεις online ραντεβού και σου βγάζει πάρα πολλές πληροφορίες κόστους όπως:
Βασικό Πακέτο
Οικονομικό Πακέτο
Πλήρες Πακέτο
Υπηρεσία Παραλαβής
Υπηρεσία Απολύμανσης
Έλεγχος μεταχειρισμένουΚαι ένα σκασμό από πρόσθετες εργασίες όπως:
Αλλαγή Συμπλέκτη
Αντικατάσταση Αμορτισέρ
Αντικατάσταση Αντιψυκτικού Κινητήρα
Αντικατάσταση Ιμάντα Χροινισμού
Αντικατάσταση σε Δίσκους και Τακάκια Εμπρός
κλπ.Πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ για την πληροφορία Φάνη
-
Γεια σας, ψάχνω για οικογενειακό αυτοκίνητο και με ενδιαφέρει το CHR. Είμαστε 3μελης οικογένεια. Η μικρή είναι 6 ετών. Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά το CHR, πήγα και το είδα σε έκθεση. Κάνω σε συνθήκες εκτός κορωνοιου γύρω στις 13.000χλμ τον χρόνο. Θα το παίρνω κάθε μέρα σχεδόν στη δουλειά 30χλμ πάει κ έλα σε κίνηση Αθήνα. Τα 10.000χλμ θα γίνουν Αθήνα και τα 3.000 ταξίδια. Πάνω κάτω βέβαια όλα αυτά. Το επόμενο αυτοκίνητο θα πρέπει να μπαίνει ελεύθερα στον δακτύλιο (δλδ ρύποι κατω απο 140), και σκέφτομαι ότι το αυτόματο κιβώτιο θα ήταν μπόνους ξεκούρασης. Το chr μου αρέσει παρα πολύ εμφανισιακά, αρέσει και στα κορίτσια και δεν τις προβλημάτισαν τα πίσω παράθυρα. Είδα από κοντά duster, tucson, kona, sportage, αλλα και παλι συνολικά με κερδιζει το CHR. Σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να πάρω γύρω στα 25Κ που να πληροί τα παραπάνω δλδ ρύποι, οικονομία, αυτόματο. Ιδανικά με μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ, suv/crossover, αλλά όχι πολύ μεγάλο, δλδ πολυ πάνω από 4.4μ.Θα σκεφτόμουν και manual κιβώτιο αν με καλύπτει στα υπόλοιπα. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.
Toyota C-HR 2016