-
Το ξέρω, έχω ενημερωθεί, θα το κάνω με το σέρβις τον επόμενο μήνα.
Είπαν ότι μπορεί να μην ανάψει το λαμπάκι ειδοποίησης αν έχεις θέμα με τον καταλύτη.
Ετσι έγραφε στο σάιτ της Σιτροέν όταν έβαλα το πλαίσιο.
-
Στον @gatoz το πες;
Ας περιμένουμε να το μάθει...
-
Του το έχω πει μέρες γιατί είχα ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ κούριερ που έστειλαν μεν μνμ, αλλά την έχασαν, είπαν ότι τάχα την έβαλαν στο γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας και άλλα γραφικά, μου είπε μια προισταμένη, ότι ήταν διαφημιστικό και λέω μπορεί να έχω ένα δώρο, γιατί να μην το πάρω ?
Τελικά μετά από 4 επισκέψεις βρήκα έναν άλλον που του ζήτησα να τους ενημερώσει να μου το ξαναστείλουν, μπήκε στην αποστολή και διαβάζει : safety campaign.
Α μου λέει διαφημιστικό είναι...
Εγώ είχα μπει από την προηγούμενη στο λίνκ της σιτροέν για τις ανακλήσεις και μου την έβγαζε.
Οπότε πάω καρφί στην Ωμέγα και μου λένε, ναι εμείς σου στείλαμε επιστολή θα το φτιάξουμε με το σέρβις.
Οπότε δεν είχε να πει κάτι, γιατί τα είχα πάρει με τους ξύστες των ελτα ήδη...
-
Επειδή τη βολιωτικη Σιτροεν δεν θέλω ούτε να τη βλέπω όταν περνάω απ έξω, φυσικά δεν με ειδοποίησε κανείς.
(Εννοείται πως δείχνω ψευτο-μικροαστικη ευγένεια και δεν τους έχω ποτέ σιχτηρίσει κατ ιδίαν).
Τυχαία περαστικός βρέθηκα στη Λάρισα, εκεί που πουλάνε και τογιότα, μπήκα, με εξυπηρέτησαν χωρίς ραντεβού και αρκετά σύντομα οι άνθρωποι, παρ ότι είχαν πολλή δουλειά, για το πρώτο ετήσιο σέρβις εκτός εγγύησης.
Μπήκαν με το VIN να δουν να μου πουν τι παίζει τώρα με κάλυψη για τυχόν μελλοντική ζημιά δοχείου αντμπλου, που ακόμη δεν μου έχει χαλάσει.
Εκεί είδαν πως στις 8 Αυγούστου, είχε βγει και η ανάκληση, αλλά με το διαγνωστικό απασχολημένο και εμένα βιαστικό, θα κάνω άλλη επίσκεψη.Είναι η δεύτερη φορά που στις γύρω θεσσαλικες πόλεις με εκπλήσσουν θετικά σε αντιπροσωπεία και τους ευχαριστώ και μπράβο τους.
(Και εννοείται φθηνότερα από Βόλο)
Δεν είναι τυχαίο πως οι Βολιώτες είμαστε για τον Μπέο!Τώρα έχω δύο αυτοκίνητα και για τα δύο εκκρεμεί η ενημέρωση.
Δεν είναι βιώσιμο το να ΜΗΝ γίνονται Ο.Τ.Α. οι ενημερώσεις σε σύγχρονα αυτοκίνητα.
Και καλά η Τογιότα, δεν τη φοβάμαι τόσο... τα μισά Σιτροεν, δεν θα κάνουν ποτέ την ενημέρωση...
(Έκλεψε το μάτι μου μια λίστα με νοικιαρικα στην οθόνη και τον υπεύθυνο συνεργείου να τραβάει τα λιγοστά μαλλιά του, καλό κουράγιο στους ανθρώπους) -
Το επίπεδο εξυπηρέτησης της κάθε τοπικού αντιπροσώπου εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την πολιτική και φιλοσοφία που έχει ο ίδιος, και σε μικρότερο βαθμό από την πολιτική της κεντρικής αντιπροσωπείας.
Η εξυπηρέτηση που μπορείς να λάβεις από δύο διαφορετικά σημεία αντιπροσώπευσης και για την ίδια πάντα μάρκα αυτοκινήτου, μπορεί να βρίσκεται στα δύο άκρα.
Και αυτό μπορεί να αφορά τα πάντα. Την προσπάθεια να σου πουλήσουν υπηρεσίες που δεν χρειάζεσαι, τις καλύψεις από την εγγύηση, την τιμή αγοράς κλπ. Είναι καθαρά θέμα του τι πολιτική έχει ο καθένας σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση του πελάτη. Άλλους τους ενδιαφέρει να αρπάξουν ότι μπορούν και άλλοι να είναι σωστοί απέναντι στους πελάτες τους ώστε να τους κρατήσουν.
Ίσως το τελευταίο να έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλέον ένας αντιπρόσωπος μπορεί εύκολα να μεταπηδήσει πλέον σε άλλη εταιρεία, οπότε τον ενδιαφέρει περισσότερο το κρατάει ικανοποιημένους τους πελάτες του, παρά τον κεντρικό αντιπρόσωπο.
-
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2018:
Επειδή τη βολιωτικη Σιτροεν δεν θέλω ούτε να τη βλέπω όταν περνάω απ έξω, φυσικά δεν με ειδοποίησε κανείς.
(Εννοείται πως δείχνω ψευτο-μικροαστικη ευγένεια και δεν τους έχω ποτέ σιχτηρίσει κατ ιδίαν).
Τυχαία περαστικός βρέθηκα στη Λάρισα, εκεί που πουλάνε και τογιότα, μπήκα, με εξυπηρέτησαν χωρίς ραντεβού και αρκετά σύντομα οι άνθρωποι, παρ ότι είχαν πολλή δουλειά, για το πρώτο ετήσιο σέρβις εκτός εγγύησης.
Μπήκαν με το VIN να δουν να μου πουν τι παίζει τώρα με κάλυψη για τυχόν μελλοντική ζημιά δοχείου αντμπλου, που ακόμη δεν μου έχει χαλάσει.
Εκεί είδαν πως στις 8 Αυγούστου, είχε βγει και η ανάκληση, αλλά με το διαγνωστικό απασχολημένο και εμένα βιαστικό, θα κάνω άλλη επίσκεψη.Είναι η δεύτερη φορά που στις γύρω θεσσαλικες πόλεις με εκπλήσσουν θετικά σε αντιπροσωπεία και τους ευχαριστώ και μπράβο τους.
(Και εννοείται φθηνότερα από Βόλο)
Δεν είναι τυχαίο πως οι Βολιώτες είμαστε για τον Μπέο!Τώρα έχω δύο αυτοκίνητα και για τα δύο εκκρεμεί η ενημέρωση.
Δεν είναι βιώσιμο το να ΜΗΝ γίνονται Ο.Τ.Α. οι ενημερώσεις σε σύγχρονα αυτοκίνητα.
Και καλά η Τογιότα, δεν τη φοβάμαι τόσο... τα μισά Σιτροεν, δεν θα κάνουν ποτέ την ενημέρωση...
(Έκλεψε το μάτι μου μια λίστα με νοικιαρικα στην οθόνη και τον υπεύθυνο συνεργείου να τραβάει τα λιγοστά μαλλιά του, καλό κουράγιο στους ανθρώπους)πια μισα citroen. αν κανουν την ενημερωση στο 1/20 ειναι success story
Ολα τα συχρονα αυτοκινητα θα έπρεπε να έχουν OTA updates
Ειναι ΝΤΡΟΠΗ που το 90% δεν εχουν
και μετα κάποιοι βλέπουν και κοροιδεύουν τα κινεζικα που εχουν σχεδον ολα!!!
-
Να πω ότι στα ΕΛΤΑ Κούριερ τους είχαν έρθει ειδοποιήσεις για τέτοια θέματα, από Σιτροέν και από Χιουντάι.
Αλλο αν την έχασαν. Και είχαν πολλές και τους στέλνουν συχνά, γιατί τις στέλνει κάποια ενδιάμεση εταιρεία που αναλαμβάνει τις αποστολές.
Ομως και η Σιτροέν, αλλά και η Πεζώ, δεν έχω ψάξει άλλα σάιτ, έχουν στην ιστοσελίδα τους, σελίδα που βάζεις το πλαίσιο σου και σου λέει αν έχεις ανάκληση και για ποιο λόγο.
Αλλο αν δεν το κοιτάει κανείς μας.
-
Ακόμα οι άνθρωποι της στελαντις στην Ελλάδα, το 2025, δεν έχουν μια ονλαην βάση να καταγραφουν τα επίσημα σέρβις να έχει επίσημα ιστορικό το κάθε αυτοκίνητο, τι λέμε τώρα...
Και θα μπαίνουμε 15 φορές το χρόνο να δούμε αν βγήκε ανάκληση;
Δεν μπορούν να στείλουν μεηλ, δεν μπορούν να στείλουν εσεμες, δεν μπορούν να στείλουν νοτιφικεησον στην εφαρμογή στο κινητό σου που έχει γίνει ρετζιστρέησον με το VIN !?
Άκου γράμμα στο ταχυδρομείο το 2025...
Αν έβγαζαν τελαληδες στις πλατείες, πιο αποτελεσματικοι θα ήταν... -
Θα δημιουργούσαν και θέσεις εργασίας..
Citroen C3 Aircross 2018