-
Ωραία η φωτό δίπλα στη θάλασσα!!
Όπως λέει και ο Φάνης τον όγκο του aircross τον καταλαβαίνει κάποιος όταν σταθεί δίπλα σε άλλο αυτοκίνητο. Π.χ. δίπλα στο Captur....
-
έτσι είναι παίδες έχετε απόλυτα δίκιο, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο SUV απο ότι δείχει, άλλωστε ήταν και ένας απο τους λόγους που το επέλεξα σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας!
-
Και το C5 Aircross που το είδα από κοντά στην έκθεση πριν λίγο έχει μεγάλο όγκο. Το καλό είναι ότι ακολουθεί την ίδια SUV σχεδιαστική φιλοσοφία και θεωρώ ότι είναι άκρως οικογενειακό αυτοκίνητο ιδανικό για μεγάλα ταξίδια.
Πάντως με το μάτι δεν φαίνεται ότι είναι 4,5 μέτρα αυτοκίνητο. Και όμως είναι. Και έχει και 23 εκατοστά απόσταση από το έδαφος. Απίστευτο...
Κατά τα άλλα, η διαδικασία για το δικό μου Aircross τελείωσε. Μέχρι Πέμπτη παραλαμβάνω. Μπαμ-μπαμ...
-
Καλορίζικο . Κάνε και ένα τέστ ντράιβ το 5 αιρκρος να δεις ύψος και μούρη από μέσα...
-
Οντως πιεσε για να κανεις το μεγαλο test drive....καλη ιδεα
-
Ρε σεις καθίστε να κάνω test drive το δικό μου Aircross και μετά βλέπουμε για το μεγάλο C5.
Χάζευα ένα λευκό C5 Aircross, μάλλον ήταν το test drive, πολύ όμορφο, τούμπανο το αυτοκίνητο. Ξεχώρισα την παρουσία των πλαϊνών airbumps. Μπορεί να είναι χαμηλά αλλά προστατεύουν περισσότερο τις πόρτες.
cruiser νομίζω ότι το C5 Aircross θα ταιριάζει γάντι σε σένα. Άντε ξεκίνα να το σκέφτεσαι... χε!χε!...
LAP άσε τα Μπαλένα και τα Σουίφτια και έλα στο Aircross Club...
-
Με το καλό να παραλάβεις Storm!
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο και αυτό αλλά και το C5! Όποτε και να τα πετύχω τα χαζεύω ενώ όταν ήμουν σε αντιπροσωπεία της Citroen (επειδή ψαχνόταν ο πεθερός μου για το C3 aircross) δεν ήθελα να βγω από μέσα τους!
-
Βρε λες;;;;
Να σου πω περιμενω δυο, τρια πραγματα απο την citroen ....
Περιμενω ατο facelift : full led παντου εξω, ψηφιακος πινακας οργανων και τα διπλα αμορτισερ της cactus...
Αν ειναι να παρω βαρκα να ειναι...... κοτερακι
Ετσι ναι, το συζηταω....
-
LAP ψήνεσαι;
Για δες. Από τους Ελληνικούς λασπωμένους αγροτόδρομους, στις χιονισμένες πίστες... χε!χε!
-
Μωρε μπραβο, πολυ καλα τα παει εκτος.....δεν του το χα....
Εχω απαντηση...
Υ.γ τι πατησες για τα βιντεακια....;;; δεν μπορω να το κανω
-
α! για τα βίντεο πατάς στο youtube κάτω από το βίντεο εκεί που λέει SHARE μετά Embed Video κάνεις Copy τον κώδικα. Μετά πατάς το κουμπί Emped Media στα εικονίδια και paste τον κώδικα.
Δηλ.
-
Καλα ενταξει mods, το τερματισατε.....
Μιλαμε δεν μπορω με τιποτα να το καταφερω, ειμαι σε android....
Kαι συ ρε καταιγιδα.... πες τα πιο νουμπικα.... εκατσα να διαβασω τι σημαινει embeded code...
Μιας και τα καταλαβαινεις αυτα τα εξωγήινα....:
Να δες...ολο δικο σου
All-New 2020 Citroen c3 Aircross SUV - With 90 Colour CombinationsAll-New 2020 Citroen c3 Aircross SUV - With 90 Colour Combinations #citroen #citroenc3 #citroenc3aircross citroen c3 aircross 2019,citroen c3 aircross review,citroen c3 aircross carwow,citroen c3 aircross flair,citroen c3 aircross automatic, citroen c3 aircross acceleration,citroen c3 aircross grand tour ,citroen c3 aircross test,citroen c3 aircross 2019 review,citroen c3 aircross avis,citroen c3
-
-
Έλα ρε συ, μην τα κάνεις τόσο τραγικά τα πράγματα.
Στο Youtube κάτω από το βίντεο έχει κουμπί για share, το πατάς, επιλέγεις Embed Video και κάνεις copy.
Μετά πατάς το κουμπί στα εικονίδια και κάνεις paste το κώδικα του youtube...
π.χ.
-
Δεν το εχει εμενα αυτο που λες...
Εχω την εφαρμογη του youtube παταω κοινοποιηση και εχει μετα ως επιλογη 'αντιγραφη, gmail, notebook κτλ.'
Δεν εχει embed video
-
πολύ καλά τα πήγε ειδικά στον λασπόδρομο και χωρίς να φοράει καν ελαστικά M+S μόνο με τα θερινά Bridgestone
-
Κάπου θα το έχει, πιθανά στο μενού της εφαρμογής.
Για ρίξε μία ματιά εδώ:
-
Storm wrote:
Βρε λες;;;;
Να σου πω περιμενω δυο, τρια πραγματα απο την citroen ....
Περιμενω ατο facelift : full led παντου εξω, ψηφιακος πινακας οργανων και τα διπλα αμορτισερ της cactus...
Αν ειναι να παρω βαρκα να ειναι...... κοτερακι
Ετσι ναι, το συζηταω....
Και με το καινούργιο πάτωμα! Με την καλή οδηγική συμπεριφορά! Το πάτωμα μην ξεχάσεις!
-
Πατωμα εννοεις πλατφορμα;;;
Facelift ειπα οχι νεο μοντελο...
Οποτε στο ιδιο πατωμα-πλατφρορμα.
-
Πότε αναμένεται?
Citroen C3 Aircross 2018