-
Και εμένα το ίδιο. Όσο και αν ανέβει η τιμή της βενζίνης βάζω παντα 40 ευρώ. Ακρίβεια και βλακείες. Βάλτε το ίδιο ποσό....
-
@lap said in Citroen C3 Aircross 2018:
Δεν τα έχω δοκιμάσει, ούτε τα έχω δει από κοντά. Δεκτή η ένταση καθώς φιανεται λογική.
Η σκέψη μου ήταν πως εφόσον το κάτοπτρο εχει σχεδιαστεί για κλασική λάμπα που διαχέει το φως περιμετρικά σε 360 μοίρες, τότε μια τέτοια λάμπα λεντ με ίδια χαρακτηριστικά θα έπιανε το μέγιστο αποτέλεσμα απο το κάτοπτρο χωρίς σκιές.
Οι σκιες δημιουργούνται επειδή μένει μια πλευρά χώρις φωτισμό λόγω των απλών λεντ.Όταν αναφέρω των προτζεκτορα εννοώ εργοστασιακο στο ίδιο το σώμα του φαναριού.
Τις λεντ με τον ενσωματωμένο προτζεκτορα τις είδα και εγώ. Στα χαρτιά φαίνονται πολύ έξυπνη ιδέα και δείχνουν να έχουν εξαιρετική δέσμη φωτός.
Δεν γνωρίζω ομως τίποτα. Ότι βλέπω στο ίντερνετ μονάχα.Οι σκιές των φώτων του aircross είναι ηλιθιότητα όπου επιλέχθηκε η εμφάνιση κόντρα στη λειτουργικότητα... σε ένα κλωβό έχουν συμπεριλάβει εκτός απ' τη μικρή και μεγάλη σκάλα, με ξεχωριστές λάμπες, να υπάρχει ενσωματωμένο και το κάθε προβολάκι παραλληλόγραμμου σχήματος, το οποίο προεξέχει λίγο απ' το νοητό επίπεδο του προτζέκτορα. Πιστεύω πως αυτό ευθύνεται, αν ανάψουν τα προβολάκια, ελαχιστοποιούνται οι σκιές... και προφανώς τα υλικά του κατόπτρου του προτζέκτορα είναι απ το κάτω ράφι.
Τουλάχιστον όμως με σωστά ρυθμισμένες λάμπες LED, υπάρχει υπερ-επαρκής και "νόμιμος" φωτισμός. -
Μονο εγω βαζω 80€ και μου λεει 250km
-
Που και που οδήγησε μόνο με όπισθεν για να ανέβει ο μέσος όρος...
-
H αληθεια ειναι οτι και με οπισθεν σε περναω
-
Σιγά το κατόρθωμα...
-
Ναι οκ, αλλά εγώ έχω κάμερα οπσιθοπορειας με ευρυγώνιο φακό ... Άρα πάω πιο άνετα.
Εσύ θα βγεις με αγκύλωση σε στάση ταγκό.
-
-
Την Κούλα περνάς...
-
Ποια ειναι η Κουλα? Συγγενης σου ?
-
Λαπ δεν ξέρει την Κούλα..
-
Ααααχχχ ρε Αλέξανδρε....
Ααααχχχ
-
Την ξερω . Αλλά αυτο ηταν το Μπαλενο . Οχι το σουιφτ αν εχω καταλαβει σωστα
-
Αφού το Μπαλένο το κόψανε από την Ευρώπη , θα έμενε χωρίς Κούλα ο Λαπ ?
-
Σωστά αλλά αφού ο ταξιδευτής την βλέπει ως Κούλα δεν του χαλάω χατίρι.
Πάντως και αυτό γυρίζει είτε το πεις κουλάκι είτε.... κουκλάκι
-
Και αυ μπορείς να βάλεις, στο κουκλάκι το swift, να δικαιολογείς και τα αχχ και βαχχ...
-
Μαντάμζ ε μεζιέ, στην εφαρμογή My Citroën βλέπετε τα service που έχετε πραγματοποιήσει;
Κάνα screen shot?
Είναι θέμα αντιπροσωπείας να τα περάσει; -
Εχει θέματα η εφαρμογή. Κάποιες φορές την έβγαζε, τώρα δεν την βγάζει.
-
Από τις εκδόσεις που πήρε ο Πήλιου και εγώ, είναι το τελευταίο που έχει μείνει.
Πωλείται περίπου 7-8 μήνες, αλλά λόγω απόστασης δεν έχει προφανώς πελατεία...
Ανέβασε βέβαια την τιμή ένα χιλιάρικο .
Κάτι άλλα που είχαν φέρει στην Αθήνα , αυτόματα πετρέλαια, 2-3 μάλλον πωλήθηκαν , παρ΄ ότι ήταν τσιμπημένα.
Τέλος επειδή δεν έχει περάσει η διετία της βασικής εγγύησης, μπορείτε να κάνετε επέκταση για την 5ετία με 400 για μέχρι 60000 χλμ , 500 για 80000 χλμ και 600 για 100000 χλμ που έχω κάνει εγώ.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/320817560-citroen-c3-aircross
-
Αν σκεφτούμε ότι τα τρία πρώτα, δεν έχουν πουλήσει και τόσο πολύ, όσο το αιρκρος....
Αν σκεφτούμε ότι είναι και εγγλέζικη η έρευνα που δεν συμπαθούν τους γάλλους...
Citroen C3 Aircross 2018