-
Μολις ελαβα προσφορα για το 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 SHINE 20.400
γνώμη μου είναι αν δεν κάνεις πολλά χλμ να πάρεις το συγκεκριμένο με κλειστά μάτια. Έχοντας οδηγήσει όλο τον ανταγωνισμό σε αυτή την κατηγορία, θεωρώ το aircross ως την πιο ολοκληρωμένη επιλογή. Ο ορισμός της άνεσης με σχεδόν πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, με φτηνά extra στον εξοπλισμό , μεγάλους χώρους, καλή ποιότητα, ακόμα καλύτερη συναρμογή, grip control και βραβευμένους κινητήρες. Αν δεν σε ξενίζει η λίγο περίεργη εμφάνιση δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μην το επιλέξεις. Στα αρνητικά του, αν δεν πάρεις ετοιμοπαράδοτο, η αναμονή 4+ μήνες
-
Για το ατομο που προοριζεται ειναι μαλλον υπερβολη το grip,κανα led θα ηθελα,και μια καμερα οπισθοπορειας,το ενα δεν υπαρχει το αλλο ειναι εξτρα απο οτι καταλαβαινω
-
Για το ατομο που προοριζεται ειναι μαλλον υπερβολη το grip,κανα led θα ηθελα,και μια καμερα οπισθοπορειας,το ενα δεν υπαρχει το αλλο ειναι εξτρα απο οτι καταλαβαινω
το grip διατίθεται μόνο στην shine οπότε μάς σε μία έκδοση πιο κάτω (feel, βάζεις και μια κάμερα είτε ως extra απο το εργοστάσιο είτε της αντιπροσωπείας και είσαι κομπλέ.
-
Το feel έχει κάποιες ελλείψεις που πρέπει να το χτίσεις και δεν πολυσυμφέρει .
-
Επιτέλους! Μετά απο 5,5 μήνες αναμονής σήμερα με ενημέρωσαν ότι επιτέλους ήρθε στην αντιπροσωπεία. Citroen aircross 1,6 bluehdi 120 hp Shine. Παρασκευή μάλλον παραλαμβάνω
-
Με το καλό .
-
5,5 μήνες για το c3???? Mε τα χέρια το έφτιαξαν και με τα πόδια σπρώχνοντας το έφεραν?
υγ. Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ο!
-
Απλά το ζητάνε όλοι....
Πέρα από την πλάκα , είναι πραγματικό πρόβλημα λόγω μεγάλης ζήτησης και μου το είχαν πει τον Μάρτη που είχα ρωτήσει και είπαν ότι από Οκτώβρη θα υπάρξει ομαλοποίηση .
-
Το αμάξι συμφωνώ από εμφάνιση πρακτικότητα τεχνολογία στα χρήματα που ζητά δεν παίζεται. Θα ήταν αδιανόητο για κάποιον, στην αρχή τουλάχιστο της παραγωγής του να μην έχει θέματα καθυστερήσεων από αυξημένη ζήτηση. Εκτός και αν αυτός είναι ελληνας με ξεχωριστές ικανότητες και απαιτήσεις (στροφιλίκια κλπ μη τα λέμε πάλι!!!! )
-
-
Καλοτάξιδο να το χαρείς οσο περισσότερο μπορείς! Πολύ όμορφο, ειδικά οι ζάντες.
-
Καλορίζικο .
Είπαμε πλειμομπίλ μεν για καλλιστεία δε ....
-
Είναι πολύ όμορφο. Σε λευκό, γκρι ή μπλε σκούρο θα το οδηγούσα άνετα. Σε κάποιες άλλες χρωματικές επιλογές θα το ήθελα πολύ για το έτερο ήμισυ... Μου αρέσει πάντως γιατί είναι από τα λίγα - ελάχιστα crossover που μπορούν να καυχιόνται για έναν μοναδικό συνδυασμό ομορφιάς και μάτσο διάθεσης.
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να είναι και το μοναδικό που παντρεύει τόσο καλά στην κυριολεξία την ομορφιά με την μάτσο διάθεση. Απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να βλέπουν αισιόδοξα την ζωή και που θα μπορούσαν να το πάρουν δίχως χαρτι και μολύβι, οπαδική διάθεση και λοιπούς καταναγκασμούς συγκρίνοντας το με τετριμμένα σχήματα και γραμμές . Όντως αν συγκριθεί με άλλα θα βρεθεί σε ένα μέσο όρο επιδόσεων πρακτικότητας οδικής συμπεριφοράς ποιότητας και κατανάλωσης. Αν το βάλεις όμως σε μια πασαρέλα ανάμεσα στους ανταγωνιστές καταλαβαίνεις πως ξεχωρίζει κατά τρόπο αφοπλιστικό. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να είναι και το μοναδικό που παντρεύει τόσο καλά στην κυριολεξία την ομορφιά με την μάτσο διάθεση. Απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να βλέπουν αισιόδοξα την ζωή και που θα μπορούσαν να το πάρουν δίχως χαρτι και μολύβι, οπαδική διάθεση και λοιπούς καταναγκασμούς συγκρίνοντας το με τετριμμένα σχήματα και γραμμές.Το χόντρυνες κι εσύ! Όλα αυτά τα συνήγαγες από τη μελέτη των γραμμών του;
Αυτοκίνητο είναι, όχι μανιφέστο ελευθερίας και αισιοδοξίας... -
Καλοτάξιδο και καλορίζικο!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι ί...
Το χόντρυνες κι εσύ! Όλα αυτά τα συνήγαγες από τη μελέτη των γραμμών του;
Αυτοκίνητο είναι, όχι μανιφέστο ελευθερίας και αισιοδοξίας...Εντάξει ίσως να φαίνονται υπερβολικά κάποια όπως τα γράφω αλλά εδώ και μήνες δεν πάνε πίσω ούτε για παράδειγμα τα περιοδικά και οι ειδικοί με τις κριτικές τους. Προορισμένο για 'μοδάτο active lifestyle 'γράφει ο ένας, 'αυτοκίνητο να γουστάρεις' γράφει ο άλλος, 'ότι πιο αγχολυτικό για βουνό θάλασσα' ή κάπως έτσι, ' προσκαλεί τους οπαδούς του στυλ, της καλής ζωής και της περιπέτειας να ζήσουν μια εντελώς νέα εμπειρία' και πολλά άλλα που αποθεώνουν το ντιζάιν του αυτοκινήτου. Και φυσικά όλα αυτά στοχεύουν κυρίως σε νέους - αισιόδοξους ανθρώπους και όχι σε πεσιμιστές που θέλουν ένα αμαξάκι για την διαδρομή 'Θήβα - Βάγια - Αλίαρτο' . Από εκεί και μετά φυσικά και κινείται σε όσα προανέφερα, συνολικά εντός των ορίων της κατηγορίας που ανήκει. Προσωπικά θα το ήθελα να κοσμεί το γκαράζ μου και την καθημερινότητα στο έτερο ήμισυ σε κάποιο από εκείνα τα εντυπωσιακά χρώματα και χρωματικούς συνδυασμούς που προσφέρει. Και δεν είναι λίγοι. Μεταξύ μας μόνο το μίνι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά εφάμιλλα ως προς την αποκορύφωση του ντιζάιν και την εξατομίκευση. Τι να κάνουμε?
-
Καλησπέρα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα θετικά σχόλια. Το αμαξάκι είναι απο εκείνα που είτε σου αρέσει είτε όχι. Εγώ ήθελα αποκλειστικά ένα SUV made in France (είμαι φαν της Γαλλικής σχολής), το c3 aircross ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα! Άνετο, εκκεντρικό και αμφιλεγόμενο όπως μόνο η citroen ξέρει
-
Εγώ πάλι είμαι φαν των καλών αυτοκινήτων και θεωρώ πως αυτό που πήρες είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο όπως και τα 2008, 3008, τιγκουαν captur civic kuga ι30 clio fiesta focus και πόσα άλλα! Το αμάξι αυτό όπως και τα προαναφερθέντα και κάποια άλλα ακόμη έχει την δική του ταυτότητα. Πάντως απαρατήρητο δεν περνά από εχθρούς και φίλους. Να το χαίρεσαι και πάντα με υγεία.
-
1000 χλμ πλέον με το playmobil l... Πρώτες εντυπώσεις:
Kινητήρας-Κιβώτιο:To αμάξι φοράει το μοτέρ 1,6 bluehdi 120 ps, με 6άρι σασμάν. Παρά το βάρος του και του άστρωτου κινητήρα τραβάει πολύ πρόθυμα απο χαμηλά.Η κατανάλωση του είναι εξαιρετική για την αναλογία βάρους ύψους του αυτοκινήτου. Πήγα ήρθα Αλέξπολη - Θεσ/νίκη με 4,3 λ/100 χλμ και clim με μέση ταχύτητα 120 χλμ . Είμαι σίγουρος ότι θα πέσει και άλλο μόλις στρώσει.
Η ηχομόνωση είναι εξαιρετική, ενώ το 6άρι κιβώτιο είναι όπως έχω ξαναπεί είναι όχι 2 αλλά 3 κλίκ ανώτερο απο το αντίστοιχο 5άρι του PSA, βούτυρο στις αλλαγές με ωραία πυκνή διάταξη και αθόρυβο.
Πλάισιο: Eδώ πρεπει να πω ότι στο αμάξι έχει γίνει καταπληκτική δουλειά απο τους μηχανικούς. Πιστεύω ότι η PSA έδωσε στους Γερμανούς της Οpel εξαιρετικούς κινητήρες αλλά είμαι σίγουρος ότι η στιβαρότητα που αποπνέει είναι made in Germany .To πλαίσιο είναι σαν απο γρανίτη ενώ οι αναρτήσεις συνδιάζουν την άνεση με την στιβαρότητα.Πιστεύω πως το αμάξι αδικείται απο τον 'τύπο' ως προς το κράτημα που προσφέρει.Σε ταξιδεύει άνετα ξεκούραστα με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο.
Τεχνολογία-Εξoπλισμός: Έκδοση shine, με εργοστασικό navi-3d-connect nav.Όλα γίνονται μέσω του τάμπλετ, κλιματισμός-μουσική-πλοήγηση -ρυθμίσεις.Φέρει συνδεσιμότητες για apple car play-android auto-mirror link-εφαρμογες citroen και ιντερνετ. Η ταμπλέτα είναι στο σωστό ύψος και είναι καλά μελετημένη.
Αυτόματο φρενάρισμα-αναάγνωση ορίων ταχύτητας-αυτόματη εναλλαγή δέσμης φώτων-παρκτρόνικ και δεκάδες βοηθήματα είναι στην υπηρεσία του οδηγού, το αμάξι είναι εξοπλιστικά ένας κλωβός ασφαλείας πραγματικά!!!
Άνεση: Eξαιρετική θέση οδήγησης καθίσματα πολυθρόνες, αφράτα ντυμένα με ωραίο ποιοτικό δέρμα και ύφασμα. Για την πλευρική στήριξη θα είχα ένσταση αν οδηγούσα σαν τον schumaher . Για σβέλτη καθημερινή οδήγηση μια χαρά κρατάνε. Το τιμόνι είναι μικρό και κοφτερό και αρκετά σαφές. Οι αναρτήσεις δεν χτυπάνε παρόλο που η ρύθμιση τους είναι αρκετά πιο σφιχτή απο ότι μας έχει συνηθίσει η citroen. Ταξιδεύει άνετα και ατσαλάκωτα.
Φρένα: Αν και άστρωτα ακόμα θυμίζουν άγκυρες, παρόλο που το αμάξι είναι με λάστιχα m+s.
Όσο περισσότερο οδηγώ το aircross τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Μέχρι τώρα έχω πάρει αρκετά αυτοκίνητα και έχω οδηγήσει ακόμα περισσότερα, το aircross χωρίς υπερβολή είναι το αγαπημένο μου. Ταξιαδιάρα ψυχή, εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας στο full, Sorry αν τα ποστ μου μοιάζουν με διαφήμιση citroen, αλλά πραγματικά ψεγάδι που να με ενοχλεί δεν έχω βρει! Ι love this Citroen !!Πρός το παρόν αρνητικά 0
-
Ωραίος
Citroen C3 Aircross 2018