-
@georgekn said in Hyundai Kona:
@n-k-9 said in Hyundai Kona:
@elteo said in Hyundai Kona:
πως το κατάφερες? εγώ ποτέ δεν παρκάρω κολλητά στο πεζοδρόμιο.
Ούτε εγώ...αλλά σταμάτησα για δευτερόλεπτα να αφήσω τον μικρό στο σχολείο...ο δρόμος είναι στενός και πρέπει να πας κοντά στο πεζοδρόμιο αλλιώς ενοχλείς τη διελευσή των άλλων οχημάτων, μπήκα με την μούρη γιατί είχε μεγαλό κενό και εαν δείς τις πιο πάνω φωτογραφίες το κράσπεδο εξέχει μέχρι και 15 εκατοστά στο χειρότερο σημείο , είχε και σκιά απο τον ευκάλυπτο εκείνη την ώρα...
Δεν είχα πιεί καφέ... ο Ερμής ήταν ανάδρομος...Να υποθέσω πως βρήκες στο πεζοδρόμιο με κάποια ταχύτητα;...
με 5 χλμ...αλλά το πεζοδρόμιο ήταν κάπως...δες σελίδα 27 για φωτό...
Την είδα την φωτογραφία.
Αλλά τέτοια ζημιά στην ζάντα, που να χρήζει αλλαγής, με τόσο χαμηλή ταχύτητα;... -
@elteo said in Hyundai Kona:
πως το κατάφερες? εγώ ποτέ δεν παρκάρω κολλητά στο πεζοδρόμιο.
Ούτε εγώ...αλλά σταμάτησα για δευτερόλεπτα να αφήσω τον μικρό στο σχολείο...ο δρόμος είναι στενός και πρέπει να πας κοντά στο πεζοδρόμιο αλλιώς ενοχλείς τη διελευσή των άλλων οχημάτων, μπήκα με την μούρη γιατί είχε μεγαλό κενό και εαν δείς τις πιο πάνω φωτογραφίες το κράσπεδο εξέχει μέχρι και 15 εκατοστά στο χειρότερο σημείο , είχε και σκιά απο τον ευκάλυπτο εκείνη την ώρα...
Δεν είχα πιεί καφέ... ο Ερμής ήταν ανάδρομος...Να υποθέσω πως βρήκες στο πεζοδρόμιο με κάποια ταχύτητα;...
με 5 χλμ...αλλά το πεζοδρόμιο ήταν κάπως...δες σελίδα 27 για φωτό...
Την είδα την φωτογραφία.
Αλλά τέτοια ζημιά στην ζάντα, που να χρήζει αλλαγής, με τόσο χαμηλή ταχύτητα;...Εχει στραβώσει...πάνω από 110 χλμ/ δεν μπορείς να πάς, λογικά το πρόβλημα είναι στο σημείο που βρήκε η μία ακτίνα της στο πεζοδρόμιο , και επειδή το αυτοκίνητο είναι με το ζόρι 4 ετών θα βάλω καινούρια.
Η μικτή ασφάλεια μου (εαν κάνω χρήση στο τέλος) μέχρι 5 ετών όχημα δεν απαιτεί συμμετοχή στα ανταλλακτικά.
Επίσης το ίδιο ισχύει και για το ελαστικό γιατί ήταν κατασκευής τέλος του 2022.
Hyundai Kona