-
Καλησπέρα,χωρίς να θέλω να φανώ πολυξεριδης,αλλά εγώ δε βλέπω το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, 1,82 ύψος. Και φυσικά ούτε η γυναίκα μου.Το 1600 με τα 198 άλογα,Αυτά ηταν που ψάρεψαν κ έγινε η αγορά,απο οικονομία δε το συζητώ καίει τον αμπακο,δεν είναι οικονομικό μες την πόλη,περιμένω να μας αφήσουν να μπορέσω να πάω κάπου εκτός για να δω κατανάλωση.Καλές βόλτες σε όλους...Πάντως δεν υπάρχει έκδοση στην Ελλάδα με εμπρός αισθητήρες
Οικονομία στα 200 άλογα λίγο δύσκολο!
-
Καλησπέρα,χωρίς να θέλω να φανώ πολυξεριδης,αλλά εγώ δε βλέπω το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, 1,82 ύψος. Και φυσικά ούτε η γυναίκα μου.Το 1600 με τα 198 άλογα,Αυτά ηταν που ψάρεψαν κ έγινε η αγορά,απο οικονομία δε το συζητώ καίει τον αμπακο,δεν είναι οικονομικό μες την πόλη,περιμένω να μας αφήσουν να μπορέσω να πάω κάπου εκτός για να δω κατανάλωση.Καλές βόλτες σε όλους...Πάντως δεν υπάρχει έκδοση στην Ελλάδα με εμπρός αισθητήρες
Καλησπέρα.
Επειδή έχω παραγγείλει κι εγώ το 1.6 και μάλιστα 4χ4, πες μου σε παρακαλώ πόσα lt/100 έχει κατανάλωση στην πόλη.
Διαφοροποιείται η κατανάλωση μεταξύ eco - normal - sport profil οδήγησης;
Επίσης από επιδόσεις, άνεση, θόρυβο πως είναι;
Στο android auto συνδέεται ασύρματα ή με καλώδιο;
Εσύ ποια έκδοση έχεις;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Επειδή έχω παραγγείλει κι εγώ το 1.6 και μάλιστα 4χ4,
Πόση αναμονή έχεις?
Από κατανάλωση τί να περιμένεις από 200 άλογα εντός πόλης με σταμάτα-ξεκίνα...
Και 15 λίτρα να βλέπει φυσιολογικό δεν είναι?
-
Μιχ. wrote:
Επειδή έχω παραγγείλει κι εγώ το 1.6 και μάλιστα 4χ4,
Πόση αναμονή έχεις?
Από κατανάλωση τί να περιμένεις από 200 άλογα εντός πόλης με σταμάτα-ξεκίνα...
Και 15 λίτρα να βλέπει φυσιολογικό δεν είναι?
Μου είπαν μέσα Μαΐου.
Ελπίζω να μην είναι 15lt/100km
-
Στην πόλη με χαλαρή οδήγηση χαμηλόστροφα δε χρησιμοποιούμε πάντως 200 άλογα.. Λίγο ανεβασμένη η κατανάλωση είναι λογικό, όχι όμως τρελά πράγματα.
-
Ανανεωμένος τιμοκατάλογος και με τις N-line εκδόσεις:
https://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2021/03/timokatalogos-kona-facelift-ice.pdf
-
brohowten wrote:
Καλησπέρα.
Επειδή έχω παραγγείλει κι εγώ το 1.6 και μάλιστα 4χ4, πες μου σε παρακαλώ πόσα lt/100 έχει κατανάλωση στην πόλη.
Εσύ ποια έκδοση έχεις;
Καλησπέρα έχω την έκδοση Distinctive αθόρυβο είναι γενικός , τώρα για τα στυλ eco - normal - sport δεν μπορώ ν σου πω πολλά, το eco εγώ προσωπικά δεν το μπορώ ,είναι αργό,χωρίς νεύρο στο Normal 9 με 10 να υπολογίζεις ίσως και 11 l στο sport δεν ξέρω να σου πω γιατί το έχω βάλει 2 φορές που πήγα μέχρι αεροδρόμιο μόνο και μόνο γιαυτό το λόγο. Εντάξει στο sport είναι η χαρά του παιδιού,το αμάξι τα σπάει-πετάει (άγνωστη κατανάλωση αλλά φαντάζομαι πολυ)Σε 2 μήνες που το έχω (με καραντίνα) έχω βάλει 215€ Βενζίνα .Androit auto το samsung που είναι ποιο καινούργιο δουλεύει ασύρματα το δικό μου που είναι παλιό 2017 με καλώδιο.Το samsung δε χρειάζεται να κατεβάσεις καν το androit auto το έχει η συσκευή.Λογικα κ όλα τα νέα κινητά.Άνετο αυτοκίνητο,όμορφο αυτοκίνητο,Μου την έσπασε οτι έχει χειρόφρενο και όχι ηλεκτρικό.Καλοτάξιδο να ειναι φίλε
-
[quote=brohowten]
Μιχ. wrote:
brohowten wrote:
Καλησπέρα.
Εσύ ποια έκδοση έχεις;
Καλησπέρα έχω την έκδοση Distinctive αθόρυβο είναι γενικός , τώρα για τα στυλ eco - normal - sport δεν μπορώ ν σου πω πολλά, το eco εγώ προσωπικά δεν το μπορώ ,είναι αργό,χωρίς νεύρο στο Normal 9 με 10 να υπολογίζεις ίσως και 11 l στο sport δεν ξέρω να σου πω γιατί το έχω βάλει 2 φορές που πήγα μέχρι αεροδρόμιο μόνο και μόνο γιαυτό το λόγο. Εντάξει στο sport είναι η χαρά του παιδιού,το αμάξι τα σπάει-πετάει (άγνωστη κατανάλωση αλλά φαντάζομαι πολυ)Σε 2 μήνες που το έχω (με καραντίνα) έχω βάλει 215€ Βενζίνα .Androit auto το samsung που είναι ποιο καινούργιο δουλεύει ασύρματα το δικό μου που είναι παλιό 2017 με καλώδιο.Το samsung δε χρειάζεται να κατεβάσεις καν το androit auto το έχει η συσκευή.Λογικα κ όλα τα νέα κινητά.Άνετο αυτοκίνητο,όμορφο αυτοκίνητο,Μου την έσπασε οτι έχει χειρόφρενο και όχι ηλεκτρικό.Καλοτάξιδο να ειναι φίλε
Καλησπέρα.
Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
-
Χωρίς το καμουφλάζ..
https://www.motorauthority.com/news/1116762_2022-hyundai-kona-n-spy-shots-video
-
Έκπτωση 1.000 ευρώ για το Kona (δηλ. υποθέτω 500 ευρώ που ήδη ισχύουν +500 της Βελμάρ =1.000 συνολικά)
-
Γνωρίζει κανένας αν μπορώ να συνδέσω το Kona με internet ?
Έχει το Androit Auto ok κανει τι δουλειά του αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να συνδεθεί ( εφόσον έχει ένδειξη για wifi )
Ευχαριστώ
-
Γνωρίζει κανένας αν μπορώ να συνδέσω το Kona με internet ?
Έχει το Androit Auto ok κανει τι δουλειά του αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να συνδεθεί ( εφόσον έχει ένδειξη για wifi )
Ευχαριστώ
απο τη στιγμη που εχει τηδυνατοτητα για android auto / apple carplay, συνδεεις το κινητο σου και χρησιμοποιουν οι εφαρμογες (navigation, spotify κτλπ) τα data του κινητου. Δεν ξερω αν εννοεις αυτο ή κατι αλλο.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση,μάλλον δεν μπορεσα να το διατυπώσω σωστά.Έχει ένδειξη για wifi ακόμα δεν έχω καταλάβει αν την έχει για κάποιο λόγο η έτσι απλά για να γεμίσει την οθόνη.Εφόσον το android auto λειτουργεί σαν καθρέφτης του κινητού όλα τα κάνει το κινητό αυτό το χω.Προσπαθώ να κάνω update στην οθόνη αλλα δεν κάνει τίποτα.Σε ξένο site λέει πως υπάρχει update.Τελικά αυτό που έχω καταλάβει (εύχομαι να κάνω λάθος)είναι πως απο μόνη της η οθόνη δε κάνει τίποτα.Απογοήτευση
-
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/hyundai-kona-198-ps/
Λυπάμαι που θα το πω για το περιοδικό που μας φιλοξενεί και διαβάζουμε από το γυμνάσιο,αλλά αυτό δεν είναι δοκιμή.
Άρθρο γραμμένο στο πόδι -μιλάει για ηλεκτρ.χειρόφρενο ενώ έχει μηχανικό,φαίνεται και στις φωτο- και περισσότερο μια γενικόλογη παρουσίαση παρά testdrive.
-
Συγνώμη που θα το πω αλλά η 'δοκιμή' μου θυμίζει εργασία σε σχολή που με περίτεχνο τρόπο ο φοιτητής καταφέρνει και αντιγράφει από κάπου αλλού και το παρουσιάζει σαν δικό του συμπέρασμα χωρίς να αναφέρει πουθενά την πηγή του.
π.χ.
Η 'δοκιμή':
Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στην κονσόλα που έχει αποσυνδεθεί από τον πίνακα οργάνων, στους δακτύλιους γύρω από τα ηχεία και τους αεραγωγούς (με φινίρισμα αλουμινίου), στα υλικά επένδυσης των καθισμάτων και στο χειρόφρενο, που πλέον είναι ηλεκτρικό.
Και η πηγή:
Η καινούρια κονσόλα έχει αποσυνδεθεί από τον πίνακα οργάνων για να τονίσει την οριζόντια διάταξη, ενώ το ταμπλό δείχνει φαρδύ και ανάλαφρο προκειμένου να δημιουργεί μια άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αφουγκραζόμενοι τις επιθυμίες των πελάτων οι άνθρωποι της Hyundai έχουν προσθέσει, χάριν ευκολίας, ένα ηλεκτρικό χειρόφρενο.
https://www.hyundai.gr/neo-hyundai-kona/
...κλπ...κλπ...
-
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/hyundai-kona-198-ps/
Λυπάμαι που θα το πω για το περιοδικό που μας φιλοξενεί και διαβάζουμε από το γυμνάσιο,αλλά αυτό δεν είναι δοκιμή.
Άρθρο γραμμένο στο πόδι -μιλάει για ηλεκτρ.χειρόφρενο ενώ έχει μηχανικό,φαίνεται και στις φωτο- και περισσότερο μια γενικόλογη παρουσίαση παρά testdrive.
Συμφωνώ απόλυτα,κ σε άλλα site που έχω διαβάσει κανονικό testdrive δεν έχω δει,ενώ λένε testdrive.Ευτυχώς που έχω το αυτοκίνητο κ καταλαβαίνω τι λένε.Σε κάποια σχόλια ποιό πάνω λέω πώς αυτό που δεν μου άρεσε είναι το μηχανικό χειρόφρενο.
-
Ήρθε και το facelift Kona full hybrid:
https://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2021/04/neo-timokatalogos-kona-hybrid.pdf
Y.Γ. Επειδή στο διαμορφωτή έχουν ξεχάσει το προfl με τις παλιές τιμές, το νέο έχει ακριβύνει πολύ. Από 1.200 έως 1700 ευρώ στις αντίστοιχες τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (προηγ. τιμές προfl 23.590 - 24.690 - 26.690)
-
Tο Hyundai Kona N, δε θα έχει 4κίνητη έκδοση,αλλά θα είναι με το νέο αυτόματο 8τάχυτο DCT υγρού τύπου
-
Συμφωνώ απόλυτα,κ σε άλλα site που έχω διαβάσει κανονικό testdrive δεν έχω δει,ενώ λένε testdrive.Ευτυχώς που έχω το αυτοκίνητο κ καταλαβαίνω τι λένε.Σε κάποια σχόλια ποιό πάνω λέω πώς αυτό που δεν μου άρεσε είναι το μηχανικό χειρόφρενο.
Tα έχω ποστάρει και παλιότερα, δες δύο βιντεάκια από τον παρακάτω ασιάτη όσον αφορά τον 1.6 198Hp (αν και σε έκδοση N-line).
-
Χαμένα λεφτά είναι να δώσεις περισσότερα χρήματα για ένα υπερυψωμένο χάτσμπακ επειδή έτσι έχεις την ψευδαίσθηση ότι αγόρασες τζιπ.
Hyundai Kona