-
Kona(n) ο Βάτραχος(Βάρβαρος)...
-
Το έχω ξαναπεί... Ίσως έχω θέμα με το γούστο μου αλλά και το προ f/l μου άρεσε (εκτός τα πίσω κάτω φώτα) και αυτό μου αρέσει! Του είχα κάνει και 2 test-drives ! Νομίζω πήρε 1.000€ πάνω από το προ f/l 120 manual premium ? Έχουν αλλάξει εξοπλισμό?
-
Καλό!
-
Το έχω ξαναπεί... Ίσως έχω θέμα με το γούστο μου αλλά και το προ f/l μου άρεσε (εκτός τα πίσω κάτω φώτα) και αυτό μου αρέσει! Του είχα κάνει και 2 test-drives ! Νομίζω πήρε 1.000€ πάνω από το προ f/l 120 manual premium ? Έχουν αλλάξει εξοπλισμό?
Δεν είσαι ο μόνος...εγώ το αγόρασα κιόλας το 1ης γενιάς...
-
Δεν είσαι ο μόνος...εγώ το αγόρασα κιόλας το 1ης γενιάς...
Άλλοι είναι παντρεμένοι με γυναίκα 'γαρίδα', μερικές φορές κολλάς και δε μπορείς να κάνεις αλλιώς...
οπότε μη σκέφτεστε τί λέει ο κόσμος, ο κόσμος είναι κακός, αφεθείτε στην απόλαυση!
-
Mastoras78 wrote:
Καλό!
Το είχα δεί γραμμένο σε τόιχο πρίν κάποια χρόνια και μου είχε κολλήσει. Ευτυχώς έχεις χιούμορ . Δε θεωρώ τόσο άσχημο το Kona , λίγο ατυχή τα εξωτερικά του πλαστικά βρίσκω βγάζοντας φτήνια και φλύαρη τη μάσκα.
-
Εγώ τώρα το κατάλαβα ότι ο φίλος dgrgtc έχει αγοράσει το Kona!
Κοιτούσα το avatar αλλά δεν είχα καταλάβα ότι είναι το Kona αυτό. Τελικά από τον μπροστινό αεραγωγό το κατάλαβα! Στην κοσμάρα μου εντελώς.
Δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά οι μπροστινές σχεδιάσεις στα Hyundai δεν μου κάθονται καλά στο μάτι. Κάτι τα σχέδια των μπροστινών αεραγωγών, κάτι τα πολύ μικρά προβολάκια ομίχλης, μου φαίνονται κάπως περίεργα.
-
Για τους περισσότερους χαλάνε την όψη του κυρίως τα πολλά μαύρα πλαστικά (τα οποία όπως και να το κάνουμε είναι προστασία από τους κάφρους των πόλεων,αλλά και για soft εκτός δρόμου διαδρομές).
Γι αυτό υπάρχει το N-line (για να δούμε πότε θα το φέρουν),χωρίς το εμφανές μαύρο πλαστικό ή μπορείς να το πάρεις σ'ένα σκούρο χρώμα για να μην κάνει τόση αντίθεση.
Σίγουρα το design δεν είναι το δυνατότερο σημείο του,αν και το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα.
-
Μπορείτε να το κρίνετε όσο θέλετε δεν έχω τέτοια προβλήματα....απλά εγώ είμαι εντάξει με την επιλογή μου σε σχέση με τις ανάγκες μου...
Ο χρόνος θα δείξει αν θα αποδειχθεί και αξιόπιστη επιλογή γιατί πάνω από όλα αυτό ήθελα με 35000χλμ. ετησίως που θα διανύει...
Και έτσι για την κουβέντα θα αναφέρω ότι είναι 1.6 diesel 116ps Distinctive manual μοντέλο 03/19 και αγοράστηκε από ψείρα ιδιώτη με 27000χλμ το καλοκαίρι. Εαν είχα επιλογή δεν θα το έπαιρνα λευκό πάντως όχι ότι με χαλάει αλλά και το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν...
Αντικατέστησε ένα Renault Scenic 3 1.6 dci εισαγωγής (δικής μου) το οποίο έφτασε τα 360000 χλμ. Και είναι το πέμπτο diesel που περνάει από τα χέρια μου.
-
Μην ακούς τις κακές γλώσσες,μια χαρά επιλογή έκανες. Αν είχε το σήμα της σιτροεν θα ήταν ακόμα ένα προχω σχέδιο που μόνο η σιτροεν ξέρει να φτιάχνει! Εδώ κάποιοι εξυμνουσαν τον άθλιο κακτο.....
-
Μην ακούς τις κακές γλώσσες,μια χαρά επιλογή έκανες. Αν είχε το σήμα της σιτροεν θα ήταν ακόμα ένα προχω σχέδιο που μόνο η σιτροεν ξέρει να φτιάχνει! Εδώ κάποιοι εξυμνουσαν τον άθλιο κακτο.....
Και πόσοι το έκραζαν για τα 'σκληρά πλαστικά και παλιακό design' , ενώ το c3 aircross δεν πάει πίσω!
-
Thanks!
Εμένα πάντως στα B-SUV μέχρι το 2019 μου έβγαζε την πιο 'άγρια-ματσο' εμφάνιση από όλα τα υπόλοιπα...
-
Mια χαρά αμαξάκι είναι (το είχα δοκιμάσει το 2018, στην έκθεση στο αεροδρόμιο). Εύκολο μπες-βγες-, καλές διαστάσεις και για πόλη κι ευκολοδήγητο.
Τώρα στο fl, η μούρη του έγινε πιο επιθετική (καρχαριοειδή τη λέω εγώ),με βελτίωση σε ποιότητα,αναρτήσεις και τιμόνι και διατήρηση της υπάρχουσας αξιοπιστίας του,είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.
-
Μια χαρά επιλογή έκανες φίλε μου. Και το άσπρο του πάει πολύ
-
This post is deleted! -
Και εμενα κατι μου εκανε απο την πρωτη στιγμη που το είδα...Δεν ετυχε να συναντηθούμε αλλα καλο ειναι.
-
Η πρώτη φωτό μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα...
Πολύ ωραίο... Το Getz... χα!χα!
Πέρα από την πλάκα, εμένα τα μαύρα πλαστικά μου αρέσουν. Είναι άβαφα οπότε και να ακουμπήσει κάπου το αυτοκίνητο μόνο γρατζουνιά θα κάνει, άντε να βγει και το γυαλιστικό φιλμ του πλαστικού.
Με χαλάνε όμως πολύ τα ασημένια πλαστικά. Αυτά μόλις ακουμπήσουν κάπου αμέσως μαυρίζουν. Τι τα βάζουν αυτά τα 'βαμμένα πλαστικά' στα SUV/Crossover ποτέ δεν το κατάλαβα.
Είχε και το ρημάδι το Aircross αυτές τις αηδίες και μου είχαν χαλάσει τη διάθεση. Και βλέπω και το νέο Kona να έχει τέτοια ασημένια πλαστικά μπρος-πίσω.
-
Ευχαριστώ Νίκο...το Getz είναι ενός γείτονα που μας 'άφησε' πέρυσι...εάν πουληθεί μάλλον θα το κρατήσω εγώ...
Πάντως το δικό μου δεν έχει ασημένια πλαστικά εκτεθειμένα σε επαφές...αν και εδώ δεν είμαστε Αθήνα...δεν το παρκάρω σχεδόν ποτέ σε κοντινή απόσταση από άλλα οχήματα...
-
Όσα αυτοκίνητα είναι υποτίθεται Sport Utility Vehicle και δεν έχουν άβαφτα πλαστικά γύρω γύρω, είναι λίγο σαν την Αλεπού στο Παζάρι που λέει η παροιμία, και στο στριμωξίδι της πόλης και στους παλιόδρομους... αλλά ας όψεται η ματαιοδοξία των αγοραστών και το γ@μημένο το μάρκετινγκ, που έπεισαν τον κόσμο να αγοράζει γυαλιστερά αυτοκίνητα, κινητά κλπ. με τη λιγότερο δυνατό πρακτική εξωτερική εμφάνιση, φτιαγμένα λες και θα τα βάλεις σε θήκη από βελούδο αντί για τη πραγματική καθημερινή ζωή...
Το Κόνα το καινούριο μάλλον είναι μικρή βελτίωση, και το προηγούμενο υπό κάποιες γωνίες είναι πολύ δυναμικό σχέδιο, αλλά το παράκαναν σε κάποια σημεία και κυρίως στον πίσω προφυλακτήρα είναι σαν να είπαν στους σχεδιαστές 'τέλος χρόνου, κάτω τα μολύβια' και παρέδωσαν το σχέδιο με μουτζούρες γύρω απ' τα πίσω φανάρια... αν υπήρχε ένα ενιαίο μοτίβο περιμετρικά του αυτοκινήτου κι όχι να φαίνεται σαν να σχεδιάστηκε κάθε κομμάτι από άλλον, συνολικά λίγο πιο αρμονική κι όχι τόσο φλύαρη σχεδίαση των πλαστικών γύρω απ΄τα φανάρια, θα μιλούσαμε ίσως για 'πρότυπο' SUV σχεδίασης.
-
Τα νικελα έξω και τα piano black μέσα, όπως και οι σκουροι ουρανοί, είναι πολύ κακές ιδέες, και για κάποιο περίεργο λόγο συνυφασμένες με ακριβότερες εκδόσεις!
Hyundai Kona