-
Η λογικότερο έκδοση του karoq είναι η 1,5 ambition.
-
Μόνο που δεν μπορείς να βάλεις τίποτα πάνω και έχει βασικές ελλείψεις ...
-
Οικογενειακό αυτοκίνητο με 150 άλογα και 22Κ € ειναι, δεν μπορεί να έχει και παπάδες.
Οποίος έχει περισσότερα να δώσει παίρνει καλύτερο αυτοκίνητο,οποίος δεν έχει τι παίρνει με ανάλογους χώρους και δυναμη\ επιδόσεις? -
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Τα varioflex πρέπει να 'ναι όντως αρκετά λειτουργικά και απ' ότι κατάλαβα δεν πρέπει να έχει πίσω τεμπέλη στα στάνταρ καθίσματα. Opcast θα πρέπει να ρίξουν την τιμή καμία 500-600αρα για να έρθει στα δικά μας θέλω. [emoji38] [emoji38] Ίσως προς το καλοκαίρι βγει καμία προσφορά όπως συνηθίζεται.Στα 16590 ΛΤΠΦ της έκδοσης ambition, μπορείς να επιλέξεις το άσπρο και το ασημί αντί του μπλε στάνταρ χρώματος ή 2-3 μπιχλιμπιδια. unfair!!
Εγω θα ειμαι ευχαριστημενος αν ριξουν την τιμη τοσο οσο χρειαζεται για κλιματισμο στο 1.0tsi dsg.βεβαια διατηρω τις επιφυλαξεις μου για τον κινητηρα,αν και κανοντας τεστ το αδερφο-ateca μου φανηκε αξιοπρεπης.αν δεν ηθελα αυτοματο θα ειχα ηδη παραγγειλει το 1.5tsi οπου ο κλιματισμος χωραει χωρις αλλαγη κλιμακας
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή πήγα και εγώ και πήρα προσφορά, η ΑΠΛΤΠΦ για το Ambition 1.6 TDi είναι στα 16.590,91€ και για το μεταλλικό χρώμα προσθέτεις 350€, άρα συνολικά παραμένεις κάτω από τα 17.000€.
Και όταν λέμε μεταλλικό χρώμα μιλάμε για ΟΛΑ τα μεταλλικά (δηλ. ένα εκ των Magic black, Quartz gray, Moon white, Briliant Silver, Capuccino beige, Emerlad green, Business grey, Lava blue, Magnetic brown) ΕΚΤΟΣ από το ειδικό μεταλλικό Velvet red που πρέπει να προσθέσεις 690€.
Τα άλλα 3 'ειδικά' χρώματα (Steel grey, Candy white και Laser white) είναι στα 230€ και το μη μεταλικό energy blue δίνεται τζάμπα...
Κάνω κάποιο λάθος? -
17.015 ευρω τυπωμενη προσφορα επι τόπου απο την έκθεση, και μάλιστα απο το σύστημα της cosmocar.
Δεν θυμάμαι ακριβως το τελικο...κατι σε 23.880...Θα το δω το απόγευμα που θα παω σπιτι.
1.6 Tdi μαύρο. Η προσφορά γράφει και το χρώμα.
μου έκανε και εμένα εντύπωση, αλλα δεν έκατσα να το συζητήσω...Τι να πω? Να μου κανανε λάθος...?Δεν ξέρω αν εχει νοημα να την scanaρω και να σας την δείξω...
Δεν είδα να μου βαλε κατι παραπάνω σε εξολισμο...
Θα το επιβεβαιώσω πάντως. -
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
17.015 ευρω τυπωμενη προσφορα επι τόπου απο την έκθεση....Δεν θυμάμαι ακριβως το τελικο...κατι σε 23.880...Θα το δω το απόγευμα που θα παω σπιτι...Εφόσον περνάει τα 17Κ€ ΛΤΠΦ, ο φόρος είναι 8Κ€+, άρα η τελική πάει minimum στα 25κάτι Κ€....εκτός και αν δίνουν τόσο μεγάλη έκπτωση, που πρακτικά βάζουν από την τσέπη τους...
-
Εφόσον περνάει τα 17Κ€ ΛΤΠΦ, ο φόρος είναι 8Κ€+, άρα η τελική πάει minimum στα 25κάτι Κ€....εκτός και αν δίνουν τόσο μεγάλη έκπτωση, που πρακτικά βάζουν από την τσέπη τους...
Οχι, κάνεις κάποιο λάθος στον υπολογισμό φίλε μου, η τελική είναι κάτω απο 24.000 . Πχ το seat Ateca 1.6 Tdi με Προ φόρων 17.289,00 εχει τελική 23.950,00 .
http://www.seat.gr/content/dam/countrie ... 071117.pdf
Το παράδειγμα του Ateca είναι ενα τυχαίο που θυμόμουνα γιατι δεν έχω χρόνο να κάνω τις πράξεις, αλλα είναι αμάξι με ιδιο κινητήρα, οπότε θα έχει ακριβως τον ίδιο φορο. Το βραδι θα σας γραψω ακριβώς ποσο είναι ο φόρος γιατί στην προσφορά φαίνεται αναλυτικα, τυπομενο απο το συστημα -
Εμενα στην εκθεση για το 1.0 tsi dsg με μονο εξτρα τον κλιματισμο(που αναγκαστικα παει μαζι με αυτοματα φωτα-υαλοκαθαριστηρες) με λτπφ 17.140,00 €, μου δωσανε τελικη τιμη 24.580,00 € και επειδη τρεχει λεει μια προσφορα λογω εκθεσης, η τελικη τιμη πηγαινε στα 24.260,00 €. Σαν δωρο μου δινανε οτιδηποτε ηθελα μεχρι το υψος των 500,00 €.Μπορουσα πχ αυτα τα 500,00 € να να αφαιρεσω απο την τελικη τιμη και να πεσω στα 23.760,00€.
-
OK, πάει στη χαμηλή κλίμακα 17Κ€-20Κ€, λόγω Euro6c, μάλλον και χαμηλών ρύπων diesel, άρα 23χχ0€ βγαίνει. Περνώντας τα 17Κ€ κάνει το άλμα από 8% σε 16%, τα βρήκα αναλυτικά εδώ
-
Εμενα στην εκθεση για το 1.0 tsi dsg με μονο εξτρα τον κλιματισμο(που αναγκαστικα παει μαζι με αυτοματα φωτα-υαλοκαθαριστηρες) με λτπφ 17.140,00 €, μου δωσανε τελικη τιμη 24.580,00 € και επειδη τρεχει λεει μια προσφορα λογω εκθεσης, η τελικη τιμη πηγαινε στα 24.260,00 €. Σαν δωρο μου δινανε οτιδηποτε ηθελα μεχρι το υψος των 500,00 €.Μπορουσα πχ αυτα τα 500,00 € να να αφαιρεσω απο την τελικη τιμη και να πεσω στα 23.760,00€.
Σωστα. Λογικά σου δώσανε τιμή με κλειδί στο χέρι (τέλη ταξινόμησης, πινακίδες σουξου μουξου). Αφου έτσι και αλλιώς ξεπέρασες τα 17.000 μπορούν και να σου βάλουν παραπάνω εξοπλισμο σαν δώρο ή να σου κόψουν αλλα 500.
Αν αυτές τις εκπτώσεις και τα δώρα, τα αφαιρούσαν τουλαχιστον απο την δηλωμένη λτπφ εισαγωγής, θα είμασταν και οι υπόλοιποι γκρινιάρηδες χαρούμενοι...
-
OK, πάει στη χαμηλή κλίμακα 17Κ€-20Κ€, λόγω Euro6c, μάλλον και χαμηλών ρύπων diesel, άρα 23χχ0€ βγαίνει. Περνώντας τα 17Κ€ κάνει το άλμα από 8% σε 16%, τα βρήκα αναλυτικά εδώ
-
Από την ΛΤΠΦ δεν μπορεί να αφαιρέσει κανένας, αφού είναι δηλωμένες σε Εφορίες, Τελωνεία, Υπουργεία κλπ.
Και το ξέχασα να το διευκρινήσω, τα 25Κ€ που ανέφερα εγώ πάνε μαζί με τέλη, πινακίδες, προετοιμασίες, μεταφορές κλπ, σε μένα στο Kuga αυτό το σύνολο βγήκε κάπου 700€ αν θυμάμαι καλά...
-
Ναι η τιμη ηταν με το κλειδι στο χερι.
Δυστυχως ομως δεν μπορουν απο την δηλωμενη τιμη εισαγωγης και ετσι ειμαστε λιγο γκρινιαρηδες (εγω λιγο παραπανω βεβαια) -
Θεματα του στυλ θερμοκρασια λαδιου πριν το ξεκινημα καθως και πριν το σβησιμο του κινητηρα, εχουν λυθει με τους TSI? Ισχυει η αναμονη πριν το ξεκινημα και πριν το σβησιμο ωστε να μην επιβαρυνεται ο κινητήρας? Επισης, νιωθετε ανετα με το Start&Stop σε τουρμποκινητηρα?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Ολα τα Τούρμπο δε κάνει να τα σκίζεις κρύα...
Το start stop δεν έχει κανενα θεμα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Επισης, νιωθετε ανετα με το Start&Stop σε τουρμποκινητηρα?Οχι καθόλου! Για αυτο και κατα 99% το εχω απενεργοποιημενο.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ολα τα Τούρμπο δε κάνει να τα σκίζεις κρύα...Το start stop δεν έχει κανενα θεμα.
+1 για το ότι όλα τα υπερτροφοδοτούμενα δε θέλουν κρύα σκίσιμο.
Για το s/s,όσο κυκλοφορείς μέσα στην πόλη που δεν εμπλέκεται το turbo συχνά σε υψηλές στροφές ο.κ.,αλλά αν είσαι από μεγάλο ταξίδι και μόλις μπεις πόλη απενεργοποιηθεί κι ενεργοποιηθεί μέσα σε λίγα sec στο πρώτο σταμάτημα-ξεκίνα λίγων μέτρων από π.χ. εθνική,δε μου φαίνεται ότι καλύτερο.Επισης, νιωθετε ανετα με το Start&Stop σε τουρμποκινητηρα?
Οχι καθόλου! Για αυτο και κατα 99% το εχω απενεργοποιημενο.
+1
-
Α συγγνώμη edit κατάλαβα οτι εννοούσε αν λειτουργεί σωστά το s/s.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επισης, νιωθετε ανετα με το Start&Stop σε τουρμποκινητηρα?
Οχι καθόλου! Για αυτο και κατα 99% το εχω απενεργοποιημενο.
+1 , αλλά και ατμοσφαιρικός να ήταν ο κινητήρας δεν θα ένιωθα άνετα.
Skoda Karoq