-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γενικά οι περισσότεροι έμποροι της Καρέντα (που πλέον έχει όλο το group εκτός της Seat), νομίζουν ότι πουλάνε Roll Royce...είναι τραγικοί. Δεν ξέρω η Interauto πως είναι και εάν ακόμα είναι επίσημος έμπορος. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για τον Φιλοσίδη, αλλά δεν γνωρίζω εάν έχει και Skoda.Κι ο Μακρής καλός είναι.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γενικά οι περισσότεροι έμποροι της Καρέντα (που πλέον έχει όλο το group εκτός της Seat), νομίζουν ότι πουλάνε Roll Royce...είναι τραγικοί. Δεν ξέρω η Interauto πως είναι και εάν ακόμα είναι επίσημος έμπορος. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για τον Φιλοσίδη, αλλά δεν γνωρίζω εάν έχει και Skoda.
Κι ο Μακρής καλός είναι.
Αυτόν εννοούσα όταν έγραψα Ηράκλειο, απλά δεν θυμόμουν το όνομα του. Αν προχωρήσω προς skoda θα τον κρατήσω στα υπόψιν, με βολεύει κιόλας οπότε μια χαρά!
-
Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος μη ψυχοβγαλτης αντιπρόσωπος για να ξέρουμε;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Στο νισσαν αναφερομουν στο 1.6 όχι στο 1.5. Το καρογκ έχει μεγαλύτερους χώρους από το qq μην μπερδευεσαι με το μήκος.
Ερώτηση στα 27 του τουσον έχει όλα τα συστήματα ασφαλείας που αναφέραμε;
Στην σελίδα της χιουνται που μπαίνω στο διαμορφωτή του τουσον σε καμία έκδοση ντίζελ δεν βλέπω να παρέχουν τα παραπάνω συστήματα ασφαλείας. Τώρα αν δεν είναι ενημερωμένη η σελίδα δεν το ξέρω.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω 2 μήνες που απέκτησα το qq και το karoq το ξεψαχνισα, δεν είναι μεγαλύτερο.
Το τουσον μιλάω για το f/l και ναι έχει τα πάντα, έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες έχουν έρθει τα βενζίνη έκθεση και υπάρχει πιθανότητα στα 28,5 να είναι η τιμή του αυτόματου η πλήρη έκδοση.
Τα ονόματα των εκδόσεων έχουν αλλάξει η φουλ λέγεται premium σε αντίστοιχη παλιά ονομασία του comfort navi.Αλλά μη λερωνουμε άλλο το νήμα του karoq με αυτά.
-
Μίλησα προ ολίγων με πωλητή της χιουνται όντως πριμιουμ λέγεται η έκδοση η φουλ αλλά δεν έχει ούτε adaptive cc ούτε blind spot στον στάνταρ εξοπλισμό.
Πώς δεν είναι μεγαλύτερο το καρογκ από το κασκαι;!
Χώρο για κεφάλι μπρος το καρογκ 1022vs1006 το κασκαι
Χώρο για κεφάλι πίσω 1020vs 973 !
Αποσκευές 521 με 430 και με ρηγμενα καθίσματα 1630 με 1585Μια χαρά μεγαλύτερο είναι το καρογκ παρότι είναι ελάχιστα κοντυτερο! Να λέμε τα πράγματα όπως έχουν.
-
Είναι δυο η premium στα 25 κάτι και η premium se στα 27
-
Τι να σου πω δεν ξέρω. Ο πωλητής πάντως μου είπε ότι μόνο ως έξτρα μπαίνουν και με χρέωση που δεν γνωρίζει!
Στην πριμιουμ με τα 27.5 αναφερόταν ο πωλητής.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άσχετο, αλλά επειδή μου χτυπάει 'άσχημα' το αναφέρω...Καρόκ είναι η σωστή προφορά. το Q προφέρεται ως Κ στα Ελληνικά.
-
Έχεις δίκιο αλλά το autocorrect τόσες φορές που το έχω γράψει λάθος το γράφει με γκ!
-
Άστο λοιπόν να το δούμε γιατί στο αγγλικό που κοίταξα αναφέρει πως υπάρχει ακόμα και στην premium και το ονομάζει σαν auto cruise control.
Υπομονή λοιπόν.Εγώ που πήγα και το είδα ο πωλητής είπε πως η τελευταία έχει τα πάντα και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα και πως δεν υπάρχουν χάρτες μιας που είναι πλήρες Android auto.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Γενικά οι περισσότεροι έμποροι της Καρέντα (που πλέον έχει όλο το group εκτός της Seat), νομίζουν ότι πουλάνε Roll Royce...είναι τραγικοί. Δεν ξέρω η Interauto πως είναι και εάν ακόμα είναι επίσημος έμπορος. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για τον Φιλοσίδη, αλλά δεν γνωρίζω εάν έχει και Skoda.
Κι ο Μακρής καλός είναι.
Αυτόν εννοούσα όταν έγραψα Ηράκλειο, απλά δεν θυμόμουν το όνομα του. Αν προχωρήσω προς skoda θα τον κρατήσω στα υπόψιν, με βολεύει κιόλας οπότε μια χαρά!
Πήγαινε αν θες και μια βόλτα από Interauto (Αγία Παρασκευή στη Μεσογείων και Γλυκά Νερά στη Λαυρίου) και ζήτα τον Βασίλη (στο πρώτο μαγαζί πρέπει να είναι). Πολύ καλός πωλητής και πες του ότι σε στέλνει ο Χάρης (είχα αγοράσει ένα κόκκινο Rapid και έχω πολύ καλή σχέση - όχι, ποσοστά δεν παίρνω).
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Κι ο Μακρής καλός είναι.
Πήγαινε αν θες και μια βόλτα από Interauto (Αγία Παρασκευή στη Μεσογείων και Γλυκά Νερά στη Λαυρίου) και ζήτα τον Βασίλη (στο πρώτο μαγαζί πρέπει να είναι). Πολύ καλός πωλητής και πες του ότι σε στέλνει ο Χάρης (είχα αγοράσει ένα κόκκινο Rapid και έχω πολύ καλή σχέση - όχι, ποσοστά δεν παίρνω).
Ευχαριστώ!
-
Interauto πλέον μόνο στα Γλυκά Νερά. Αναζητούν νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο γιατί στα Γλυκά Νερά η έκθεση είναι πολύ μικρή.
Ο Βασίλης πλέον προϊστάμενος πωλήσεων. Αρκετά εξυπηρετικός, αλλά δεν τα προλαβαίνει όλα και όλους.Το συνεργείο της Interauto στα Γλυκά Νερά τι λέει; Καλό είναι;
Έχω γνωρίσει τον προϊστάμενο του συνεργείου. Συμπαθητικός μου φάνηκε και μάλλον είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι. -
Αν βοηθάει, αγορά seat ibiza από Μακρή στο Γαλάτσι αρκετά ευχαριστημένος.
Πωλητής ο Στέλιος πολύ εξυπηρετικός. -
Είχα Qashqai, έχω Karoq. Αρκετά πιο άνετο το δεέυτερο και ειδικά το πορτ παγκάζ. Πολύ πολύ μεγαλύτερο ειδικά σε ύψος (πιο βαθύ του karoq και καλύτερη διαχείρηση της πέμπτης πόρτας σχεδιαστικά). Χωράει τα πάντα. Του QQ ήταν πιο φαρδύ για κάποιο λόγο.
-
Το καροκ είναι ωραίο αμάξι αν είχαν και καλύτερη τιμολογιακή πολιτική...την αμπισιον έκδοση ή την παίρνεις ως έχει αλλιώς εκτοξεύεται η τιμή. Η style πάλι είναι ακριβή και της λείπουν πολλά ...
-
Fidelio ξέρεις γιατί σου φαίνεται αυτή η διαφορά; Γιατί το qq έχει το έξτρα πάτωμα και την εταζερα γι αυτό φαίνεται έτσι, επίσης υπολογίζεται στα 430 με το πάτωμα.
Έτσι την πατούσα και γω και Όταν πήρα το qq τα Έβαλα δίπλα και πήρα πασετο και μέτρησα.
Δοκίμασε το θα εκπλαγείς απ τα αποτελέσματα.Μωρέ το karoq είναι αυτοκίνητο που θέλαμε όλοι μας Αλλά όπως είπα και παλιότερα εδώ μεσα τα μπιχλιμπίδια που έχει το qq μου πχ (έκδοση n connecta) πάνω στο karoq με τον 1.0 κινητήρα στην έκδοση ambition έφτανα τότε τα 29κ μαζί με ζάντες και χρώμα ενώ το qq με 23 το είχα στη πόρτα μου.
Πίκρα η κατάσταση. -
Στο καροκ εν έτη 2018 χρεώνουν 50 ευρώ προ φόρων ως έξτρα εξοπλισμό τα γαντζακια του isofix!!! Αυτό και μόνο λέει πολλά για την πολιτική τους....πιο γύφτος πεθαίνεις...
Edit: λάθος σχόλιο. Το συγκεκριμένο έξτρα αφορά το κάθισμα του συνοδηγού, πίσω όπως ορίζει η νομοθεσία είναι προφανώς κανονικά.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το είχα βγάλει και πάλι καμία σχέση πίστεψέ με. Το 430 είναι χωρίς το πάτωμα γιατί στην energy έκδοση που έχει το QQ δεν έχει διπλό πάτωμα. Τα 100 παραπάνω λίττρα του Karoq, πίστεψέ με είναι πολύ εμφανή στη χρήση.
Εγώ αντίθετα θα ήθελα το QQ να έιχε την ποιότητα του Karoq (άντε και το πορτ παγκάζ του, είναι χρήσιμοι οι χώροι) γιατί είναι πολύ ωραίο αυτοκλίνητο κατά τα άλλα (προσωπικά πιστεύω το μορφότερο στην κατηγορία του).
Όσο για τις τιμές, το έχω ξαναπεί. Αν μπορείς να ζήσεις χωρίς τα κοκοψίνια και τα ψοψοψοψαρα, το Karoq στην έκδοση Ambition, είναι φοβερό value for money, ακόμα και με το aircondition (το οποίο μετά από χρήση όλου του καλοκαιριού μπρώ να πω πως δε μου φάνηκε η διαφορά με το clima, πραγματικά). -
Όμορφο μεν το qq αλλά όσοι το αλλάξαμε για την ποιότητα του κυριως το κάναμε.
Skoda Karoq