-
Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω εδω και 7 χρονια στην κατοχη μου το Starlet μοντελο του 93, με το 12βαλβιδο 1300ρι μοτερ. Το αμαξι ειναι σε μετρια κατασταση καθως εχει φαει αρκετο ξυλο στα χερια μου. Τωρα χρειαζεται αμορτισερ, κρεμαριερα, σινεμπλοκ, και λιγα πραματακια ακομα να ερθει στα ισια του. Σκεφτομαι ακομη σε 2ο χρονο ενα ολικο βαψιμο. Θα ηθελα τη γνωμη σας. Αξιζει να ασχοληθω, η να κοιταξω για κατι πιο φρεσκο, μεταχειρισμενο παντα.
Σας ευχαριστω για το χρονο σας.Παντα φιλικα, Μιχαλης.
-
Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω εδω και 7 χρονια στην κατοχη μου το Starlet μοντελο του 93, με το 12βαλβιδο 1300ρι μοτερ. Το αμαξι ειναι σε μετρια κατασταση καθως εχει φαει αρκετο ξυλο στα χερια μου. Τωρα χρειαζεται αμορτισερ, κρεμαριερα, σινεμπλοκ, και λιγα πραματακια ακομα να ερθει στα ισια του. Σκεφτομαι ακομη σε 2ο χρονο ενα ολικο βαψιμο. Θα ηθελα τη γνωμη σας. Αξιζει να ασχοληθω, η να κοιταξω για κατι πιο φρεσκο, μεταχειρισμενο παντα.
-
-
Βρες άλλο .Εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα.
-
Ο χρήστης MikePSR έγραψε:
Αυτά που ανέφερες θα κοστίσουν χοντρικά 2.000€. Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις άνετα αυτοκίνητο 10ετίας (>2005), δεν έχει καν νόημα να ασχοληθείς με το Starlet...
-
Και να πεις οτι ηταν και κανα αμαξι της προκοπης.
Εννοειται το δινεις αποσυρση και με τα χρηματα που θα εδινες, παιρνεις κατι κλασεις ανωτερο. -
Δεν σημαίνει ότι όσο πιο καινούργιο και καλύτερο πάντα, αν σου αρέσει το Starlet και σκέφτεσαι να το κρατήσεις τα λεφτά που θα του ρίξεις σίγουρα δεν πάνε χαμένα! Είναι τιμιότατο αμάξι που σου προσφέρει αυτά που υπόσχεται και δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ (μάλλον τα ξέρεις αυτά όμως). Ό,τί και να κάνεις πάντως, δεν είναι σοφή απόφαση να το πας για απόσυρση αφού παρόλο αυτά που χρειάζεται μπορείς να το πουλήσεις με ένα σεβαστό πόσο. Δες λίγο πόσο παίζουν οι τιμές πώλησης τους. Πράξε όπως νομίζεις ορθότερα, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη.
-
Τίμιο αμάξι αλλά δεν πρέπει να σκεφτείς και την ανύπαρκτη παθητική ασφάλεια;;
-
Αφού έχεις τα χρήματά δωστο σε κάποιον σε σωστή τιμή και πάρε ένα άλλο μεταχειρισμένο πολύ καλύτερο σε όλα και έτοιμο
Με τα μαζέματα πάντα θα βγαίνεις εκτός προυπολογισμού
Με το νεότερο θα είσαι καλύτερα παντού Παθητική ασφάλεια , ενεργητική, ανέσεις κλπ
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Τίμιο αμάξι αλλά δεν πρέπει να σκεφτείς και την ανύπαρκτη παθητική ασφάλεια;;Δεν είναι τιμιο ένα αμαξι που ειναι απλα αξιοπιστο (θελει και μαζεμα εντωμεταξυ...) αλλα εκτος από ανυπαρκτη παθητικη ασφαλεια εχει και κακη ενεργητικη ασφαλεια. Μιλαμε για το starlet τωρα ,αν είναι δυνατον...
Αποσυρση ή σε κανεναν κολλημενο μ αυτά τα μπάχαλα και οσα παρεις. -
Καλημερα παιδες..
Φιλε μεχρι περσι ειχαμε κι εμεις ενα starlet του '92.
To πουλησαμε ~600€ και πηραμε ενα 206 επταετιας ( απο γνωστο 350€ )!
Πολυ καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα το starlet απο το 206..αλλα χωρις ΑΒS δεν...
Εμας στα 25 χρονια το μονο προβλημα που εβγαλε..το μονο πραγματικα ηταν οτι εκαψε φλατζα κεφαλης..
απο την αλλη τα peugeot επειδη εγω εχω το 307 ειναι φουλ ηλεκτρολογικα -
Ο χρήστης koulouri έγραψε:
Πολυ καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα το starlet απο το 206..
-
Και εγώ εκεί κόλλησα, λέω μπας και δεν τα θυμάμαι τόσο καλά ?
Το Starlet με τα 82 αλογάκια ήταν σβέλτο, αλλά δεν θα το έλεγες και υπέροχο οδηγικά. Από την άλλη το 206 είχε αρκετή πλάκα, μόνο για τη ZX έχω να πω καλύτερα λόγια...
-
Παρομοια προσεγγιση αλλα μεγαλυτερο μεταξονιο που εδινε επιπλεον περιθωρια και υπερτονισμενη τετραδιευθυνση η καλη μου
-
Ο άνθρωπος ζήτησε μια γνώμη σχετικά με το θέμα που τον απασχολεί, πήρε τις απαντήσεις μας. Γιατί κάποιοι επιμένουν απλά και μόνο για να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το Starlet; Το έχει 7 χρόνια, ξέρει τι εστί το αμάξι, δεν θα το το πούμε εμείς. Όσο για την οδική του συμπεριφορά, συμφωνώ και εγώ πως είναι πολύ καλύτερη από του 206!
-
Αφήνω ασχολίαστη τη σύγκριση με την οδική συμπεριφορά του 206.
Σκυλί το starlet, αλλά με τα λεφτά που θα δώσεις για τα μαζέματα που χρειάζονται, οπως έγραψε και ο Ace παίρνεις αμάξι πολύ πιο σύγχρονο.
Το μάζεμα μόνο αν σκοπεύεις να το κρατήσεις και να βγάλεις πινακίδες ΕΛΠΑ.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης G117 έγραψε:
Ο άνθρωπος ζήτησε μια γνώμη σχετικά με το θέμα που τον απασχολεί, πήρε τις απαντήσεις μας. Γιατί κάποιοι επιμένουν απλά και μόνο για να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το Starlet; Το έχει 7 χρόνια, ξέρει τι εστί το αμάξι, δεν θα το το πούμε εμείς. Όσο για την οδική του συμπεριφορά, συμφωνώ και εγώ πως είναι πολύ καλύτερη από του 206!Σου βρισαμε το κουβα κι εσενα?
Εισαι ανικανος ως οδηγος αν πιστευεις οτι το starlet εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα απο το 206 -
Εμενα το starlet μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι σαν καρτ....
ειδικα με καινουρια λαστιχα ηταν φοβερο!
Το 206 'τσουβαλιαζει', 'μπαλατζαρει', και εχει πολυ υπερστροφη..
το starlet σε πολυ μικροτερο βαθμο..
παρολα αυτα φυσικα δεν αξιζει να δωσεις λεφτα σε ενα τοσο παλιο αμαξι!
και φυσικα οσο μεγαλωνουμε θελουμε ενα αμαξι περισσοτερο σαν το 206 -
Καλα κρασια κι εσυ, εχεις και 2λιτρο 307... το starlet ειναι απο τα χειροτερα αυτοκινητα της εποχης του σε οδικη συμπεριφορα.. μιλαμε για κλασεις ανωτερο το 206 ακομα και το 1.1
Μιλαμε ΑΚΑΜΠΤΟ αξονα ειχε πισω ο σχιστοματης -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο άνθρωπος ζήτησε μια γνώμη σχετικά με το θέμα που τον απασχολεί, πήρε τις απαντήσεις μας. Γιατί κάποιοι επιμένουν απλά και μόνο για να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το Starlet; Το έχει 7 χρόνια, ξέρει τι εστί το αμάξι, δεν θα το το πούμε εμείς. Όσο για την οδική του συμπεριφορά, συμφωνώ και εγώ πως είναι πολύ καλύτερη από του 206!
Σου βρισαμε το κουβα κι εσενα?
Εισαι ανικανος ως οδηγος αν πιστευεις οτι το starlet εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα απο το 206Ποιος είσαι εσύ και μιλάς έτσι; Τι ζόρι τραβάς;
Μιλάς εδώ μέσα απλά για να προσβάλλεις και να εκφράζεις το κόμπλεξ σου και όχι για την αγάπη σου προς τα αμάξια, ούτε καν για να πεις την γνώμη σου και την συμβουλή σου καλοπροαίρετα.
Τα ξέρεις όλα. Ξέρεις καλύτερα από εμένα τα πράγματα και μάλιστα ακόμα καλύτερα και από τον άνθρωπο που είχε και 206 και Starlet! Επίσης μόνο εσύ μπορείς να λες την γνώμη σου και να την επιβάλεις κιόλας.
Πίστευε ό,τι θες (δεν με ενδιαφέρει καθόλου εξάλλου) και συνέχισε έτσι...είσαι ικανός και καλύτερος από όλους οδηγάρα!
Καλησπέρα!
Toyota Starlet