-
Πάντως επειδή ανφ'ερθηκαν προβλήματα για τα παλιότερα Γκολφ, στο τελευταίο μαντέλο από 2013 και μετά δεν έχω ακούσει κάτι, το αυτοκίνητο που οδήγησα για πέντε ημέρες μου φάνηκε άψογο και στην κατηγορία αυτό θα αγόραζα με 19Κ βενζίνη η 20Κ πετρέλαιο (η το Α3 .........αν είχαν μικρή διαφορά τιμής).
https://www.car.gr/7975066-volkswagen-g ... -tdi-110ps
https://www.car.gr/7975066-volkswagen-g ... -tdi-110ps
26 χιλιάρικα βέβαια δεν έδινα, έπαιρνα κάτι άλλο. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Η επιλογή είναι απλή: θες οπωσδήποτε VW (για τον οποιονδήποτε δικό σου λόγο) ? Θα πάρεις το καλύτερο Golf που μπορείς με τα χρήματα που διαθέτεις. Θέλεις συνολικά 'περισσότερο αυτοκίνητο' για τα ίδια χρήματα ? Leon ασυζητητί. Όπως λες και εσύ, συνολικά το Leon προσφέρει 'μία και δύο πάνω', είτε στο κινητήρα είτε σε εξοπλισμό, σε σχέση με το Golf, στα ίδια χρήματα.Δεν ξέρω πόσο σε 'βαραίνει' το κόστος της κατανάλωσης, αλλά το 'καλό' diesel δίλιτρο, είτε το 1.8 βενζίνη κάνουν το Leon πυραυλάκι εδάφους-εδάφους, αν θες και μπορείς, μην το ψάχνεις καν
+1
-
odikh asfaleia ειναι λιγο νωρις ακομα για να δεις προβληματα
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
...Γκολφ...
26 χιλιάρικα βέβαια δεν έδινα, έπαιρνα κάτι άλλο.Μη το ξαναπεις ,θα χουμε παρεξηγησεις
-
Ήμουν κάτοχος Λεόν προ facelift 2.0TDI FR 184hp. Εξαιρετικό αμάξι, ούτε καν να σκεφτείς το 1.6Tdi Golf.....
-
Προλαβες και το δωσες και αυτο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...Γκολφ...
26 χιλιάρικα βέβαια δεν έδινα, έπαιρνα κάτι άλλο.Μη το ξαναπεις ,θα χουμε παρεξηγησεις
Δεν θα έχουμε παρεξηγήσεις, στα 26 χιλιάρικα πριν από δύο χρόνια περίπου, μου έδινε ο Σπανός την Χ1 βενζίνη κλειδί.
-
Οχι πεστα γιατι εγω ειμαι ο κακος δω μεσα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προλαβες και το δωσες και αυτο?Το κράτησα 2 χρόνια και μόνο θετικά έχω να πω για τα λεφτά του. Τώρα οδηγώ ένα χρόνο Volvo V60 D4 R Design, το οποίο ΔΥΣΤΥΧΩΣ πρέπει να το δώσω λόγω της απίστευτης εφορίας που πρέπει να πληρώσω. Και μάλλον πάω για Λεόν 2.0 TDi FR DSG Station 2017
(ξέρω ότι θα μου λείψει το δέσιμο της καρότσας του Βόλβο, και η ησυχία στο εσωτερικό, και η ποιότητα υλικών και οι χώροι για επιβάτες και ο ήχος του μοτέρ....)
Τώρα για το φίλο που σκέφτεται... Σε μία μέρα έκανα 400 χλμ μεταξύ Μάλαγας, Καντίθ και Αλχεθίρας στην Ισπανία (φανταστικοί δρόμοι) με Α3 ολοκαίνουριο Tdi, manual 1.6
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ούτε αυτό ούτε το αντίστοιχο Γκόλφ.. Τσάμπα λεφτά, απογοητευτικό μοτέρ, πάρε το δίλτρο Λεόν αγαπητέ, ακόμη και αυτό με τα 150 άλογα.
Μάλιστα, συγκρίνοντας το με το 116d Mpack που οδηγούσα στην ίδια ακριβώς διαδρομή πριν μερικούς μήνες, το Άουντι υπερέχει σε δέσιμο αμαξώματος (εξαιρετικό) σε σχεδιασμό εσωτερικού αλλά όχι σε υλικά και ενώ το τιμόνι του είναι πιο ελαφρύ από το απαράδεκτα βαρύ της 116, είναι σαν να οδηγάς διαστημόπλοιο. 0 αίσθηση. Το δε 6αρι κιβώτιο του Α3 σκαλώνει και είναι ελαφρώς εκνευριστικό... Επίσης, με κλιματισμό σε χαμηλές στροφές παρουσιάζει δισταγμούς.... -
Φτανει που χεις κρατησει την 166 για μενα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φτανει που χεις κρατησει την 166 για μενα.........
-
Leon, Golf ή άλλο;