-
Οκ I'll try
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Περαστικά Σπύρο...ελπίζω να προλάβεις!
Τωρα παω σπιτι, θα ετοιμαστω και ερχομαι!
-
Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω για σήμερα γαμώτο...
Θα κανονίσουμε όμως ξανά έξοδο άλλη φορά, αλλα σύντομα παρακαλώ!
Να περάσετε καλά και μήν πολυπλακωθείτε στα πιτόγυρα και τα κοψίδια γιατι θα ανέβει η κατανάλωση! -
Καλά να περάσετε κύριοι!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Καλά να περάσετε κύριοι!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μαζεύτηκαμε 6 τελικά (+1 ο The Emperor που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση) και περασαμε όμορφα, τα είπαμε από κοντά, γνωριστήκαμε, φάγαμε τα κοψίδια και κοντοσουβλια μας, ήπιαμε και τα μπυρονια μας και στο τέλος είδαμε και το καινούργιο απόκτημα του Φάνη.
Πάντα τέτοια!!! -
Όλα ήταν εξαιρετικά ! Πάντα τέτοια! να το επαναλάβουμε !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εκεί που έλεγα ότι θα είμαι απέξω να μελετώ το Kuga τελικά δεν το είδα καν, ούτε το ασήμωσα, Φάνη next time.
Και μιας και είπα next time, εγώ την έριξα την ιδέα για κυριακάτικο καφέ στο εκπτωτικό, όλοι είμαστε κοντά, parking και άπλετο χώρο έχει, 5-6 καφέ να διαλέξουμε, τα παιδιά μπορούν να τρελαθούν στο παιχνίδι, και εμείς να κάτσουμε να πιούμε το καφέ μας με την ησυχία μας.
-
Περάσαμε πολύ ωραία, τσιμπήσαμε και επιτέλους συνδέσαμε πρόσωπα και nick names! Πάντα τέτοια και σύντομα επανάληψη (το εκπτωτικό είναι ωραία ιδέα!).
ΥΓ: Να δώ πως ανεβάζω φωτογραφίες και θα ακολουθήσει σύντομο φωτογραφικό ντοκουμέντο.
-
Ξεκινήσαμε στο ρελαντί:
Μετά ανεβάσαμε στροφές....
**Μέχρι το κόκκινο.... **
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλά να περάσετε κύριοι!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μαζεύτηκαμε 6 τελικά (+1 ο The Emperor που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση) και περασαμε όμορφα, τα είπαμε από κοντά, γνωριστήκαμε, φάγαμε τα κοψίδια και κοντοσουβλια μας, ήπιαμε και τα μπυρονια μας και στο τέλος είδαμε και το καινούργιο απόκτημα του Φάνη.
Πάντα τέτοια!!!Βάζω στόχο...
Η επόμενη συνάντηση να έχει πάνω από δέκα συμμετοχέςΌλα ήταν εξαιρετικά ! Πάντα τέτοια! να το επαναλάβουμε !
Να το επαναλάβετε σύντομα!
@ Fanis75 τα link δεν ανοίγουν...
-
Μπράβο ρε παιδιά! Μια χαρά περάσατε βλέπω! Κάνατε τσιμπούσι τρικούβερτο!
Είναι άδικο για εμάς που δεν καταφέραμε να έρθουμε να κανονιστεί ΚΑΦΕΣ την επόμενη φορά!
Κοψίδια θέλουμε πάλι!!! Εκτός και άν ψήνεστε για ουζάκια με θαλασσινά χταποδάκια-γαρίδες κλπ!
Περιμένω άμεσα την επόμενη συνάντηση για να σας γνωρίσω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!
...ωραιότατες οι φωτο! -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
@ Fanis75 τα link δεν ανοίγουν...Τα έφτιαξα αλλά έχει πρόβλημα to website (postimage) και μάλλον για αυτό δεν τις εμφανίζει πάντα, γιατί συνεχώς 'πέφτει'.
-
Εγώ τις βλέπω μια χαρά και ζηλεύω!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μπράβο παιδιά!!
Την επόμενη φορά περισσότεροι [emoji4] [emoji4] -
Εσείς ρε δε μαζευτήκατε για να γνωριστείτε, εσείς μαζευτήκατε για να φάτε
Και εις άλλα με υγεία! -
Μπραβο σας,παντα τετοια!!!
-
Ειχαμε πει μετά το Πασχα να το επαναλάβουμε με ακόμα περισσότερες συμμετοχές!
Αυτή τη φορά ίσως να είναι σε κάποιο μέρος που να έχει και πάρκινγκ να έρθουμε όλοι με τα αμάξια μας.
Για να πέφτουν ιδέες! -
Εγώ ήδη πρότεινα, Κυριακή πρωί, χαλαρά, καφέ προς το κάτω μέρος του εκπτωτικού, άπλετο parking, παιδικές χαρές και φουσκωτά για τα παιδιά, ωραίο περιβάλλον, τι άλλο θέλουμε ? Ως ΒΠ δεν έχουμε θάλασσα, αλλά έχουμε άπλα και πράσινο
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εγώ ήδη πρότεινα, Κυριακή πρωί, χαλαρά, καφέ προς το κάτω μέρος του εκπτωτικού, άπλετο parking, παιδικές χαρές και φουσκωτά για τα παιδιά, ωραίο περιβάλλον, τι άλλο θέλουμε ? Ως ΒΠ δεν έχουμε θάλασσα, αλλά έχουμε άπλα και πράσινοΝαι όντως το είχες πει και είναι άριστη επιλογή για εξόρμηση που θα περιλαμβάνει και οικογένειες.
Ας έχουμε, όμως, και μία εναλλακτική για μάσα γιατι μας είδα όλους γερά 'ποτήρια' και 'πηρούνια' και δεν μας βλέπω μόνο για καφέΠροσωπικά και μιας και μιλάμε για ΒΠ θα πρότεινα το παρακάτω:
https://foursquare.com/v/αγ%C ... 97a6967977
Ειναι φοβερή ταβέρνα με άψογα κρέατα, κήπο και άνετο παρκινγκ!
Είτε μόνοι κάποιο βραδάκι (πλην Δευτέρας και Τρίτης που είναι κλειστά) είτε μόνοι ή/και με οικογένειες Σάββατο μεσημέρι (Κυριακή όπως παντού γίνεται χαμός και δεν το συστήνω).Λογικά ότι κανονίσουμε θα είναι μετά το 3μερο της Πρωτομαγιάς και ιδανικά είτε μέσα στην εβδομάδα 2-5/5 είτε το ΣΚ 6-7/5
-
Το λέω από τώρα για να μην το εμφανίσω ξαφνικά, 6-7/5 εγώ δεν μπορώ, αλλά αν βολεύει τους υπόλοιπους, προφανώς θα αντέξετε την απουσία μου
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ