-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το μέρος τσεκαρίστηκε και αναμένει και πιο διευρυμένη 4Τ παρέα (Fanis, SPI_Duster κλπ, την άλλη φορά δεν έχει δικαιολογίες )
Επιφυλάσσομαι! Για να καταλάβεις Στέφανε (επειδή μιλήσαμε), χτές έφυγα στις 20:45 από το γραφείο...και αρκετά κουρασμένος.
Θα ήταν τουλάχιστον περίεργο να ήσουν ξεκούραστος εκείνη την ώρα, Φάνη
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Παιδιά χαίρομαι που περάσατε καλά. Ήμουν σίγουρος άλλωστε γιατί εφόσον υπάρχει καλή διάθεση όλα μόνο μια κατεύθυνση μπορούν να έχουν.Ελπίζω την επόμενη φορά να έχω περισσότερη ευελιξία και να συμφάγωμεν βεβαίως βεβαίως
-
Μπράβο παίδες!Η επόμενη σε καμιά παραλία μήπως έρθουμε και εμείς οι νοτιοδυτικότεροι και πάρουμε λίγο χρώμα
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μπράβο παίδες!Η επόμενη σε καμιά παραλία μήπως έρθουμε και εμείς οι νοτιοδυτικότεροι και πάρουμε λίγο χρώμαΚάντε προτάσεις ντε !!!
Βραδάκι, παραλία, ψαράκι...... -
Στέφανε, αν θέλετε να κατηφορισετε πειραϊκη για θαλασσινά θα σας πάω κάπου που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας αρέσει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Στέφανε, αν θέλετε να κατηφορισετε πειραϊκη για θαλασσινά θα σας πάω κάπου που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας αρέσει..Sent from my iPhone using Tapatalk
Άνετο πάρκινγκ να έχει και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε !
-
Γκουχου γκουχου...θα το βρούμε κι αυτό.. θα μας φτιάξει ο κυριουλης εκεί..
-
Sorry αλλά να το ξέρετε, προς Πειραιά κατεβαίνω μόνο -και αναγκαστικά- για να επιβιβαστώ σε κάποιο πλοίο, και σπανίως -ου μη και ποτέ- άλλοτε
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Sorry αλλά να το ξέρετε, προς Πειραιά κατεβαίνω μόνο -και αναγκαστικά- για να επιβιβαστώ σε κάποιο πλοίο, και σπανίως -ου μη και ποτέ- άλλοτεΘα ανοίξουμε άλλο θέμα τότε
Συνάντηση γνωριμίας στα ΝΠ -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μπράβο παίδες!Η επόμενη σε καμιά παραλία μήπως έρθουμε και εμείς οι νοτιοδυτικότεροι και πάρουμε λίγο χρώμα
Κάντε προτάσεις ντε !!!
Βραδάκι, παραλία, ψαράκι......Καφεδάκι ή/και μπάνιο σε κάποια αττική παραλία,απόγευμα ας πούμε μετά τη δουλειά ή ΣΚ,το αποκλείουμε;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Κάντε προτάσεις ντε !!!
Βραδάκι, παραλία, ψαράκι......Καφεδάκι ή/και μπάνιο σε κάποια αττική παραλία,απόγευμα ας πούμε μετά τη δουλειά ή ΣΚ,το αποκλείουμε;
Η φάση είναι κυριως μπυρες και μάσα.
Δροσιά και άνετο πάρκινγκ ακολουθούν.
Επισης τα ΣΚ ανήκουν κυριως στην οικογένεια.Άρα μάλλον δύσκολο αυτό που προτείνεις!
-
Συναντήσεις μπορεί να μην γίνονται στο κλεινόν άστυ λόγω διακοπών αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να βρισκόμαστε κατα τη διάρκεια ταξιδιών.
Με την ευκαιρία 4μερης εξόρμησης στα Γιάννενα, όπου χάρηκα το νέο δρόμο αλλά και τα όμορφα μέρη της Ηπείρου από την οποία κατάγεται ο πατέρας μου, βρεθήκαμε με το Βασίλη (The Emperor) και τις υπέροχες κορούλες του! Τα είπαμε δις, ήπιαμε τον καφέ μας και γνωριστήκαμε από κοντά ! (SPI Duster και Fanis75 μήπως είχατε λοξυγγα το απόγευμα ; [emoji1])Βασίλη ευχαριστώ και δημοσίως για τη φιλοξενία και τη γνωριμία! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό να τα πούμε μαζί με την υπόλοιπη παρέα και από εδώ και από το X1GR forum στην Αθήνα ή γιατί όχι και σε κάποια οργανωμένη από τα φορα εξόρμηση στην Ήπειρο.
Παιδιά όπως έγραψα και αλλου με το νέο δρόμο αξίζει ακόμα περισσότερο το ταξίδι σε πανέμορφα μέρη όπως τα Γιάννενα και η Ήπειρος εν γενει!
-
Αυτές είναι συναντήσεις κορυφής....!!
ΥΓ: Τώρα που το λές όλο φτερνιζόμουνα....
-
Μόλις τώρα αντιλήφθηκα την συνάντηση κορυφής βρε παλιόπαιδα. Πριν λίγες μέρες είχα κάτι φταρνίσματα αλλά τα είχα αποδώσει στο κλιματιστικό του γραφείου και ζήτησα να μου καθαρίσουν τα φίλτρα. Τώρα βέβαια εξηγείται η γκρίνια του υπαλλήλου που μου είπε πως άδικα τον ταλαιπώρησα!
-
Κύριοι δεν ειναι νομίζω ξανά η ώρα να βρισκόμαστε;
-
Άντε σιγά σιγά τα κεφάλια μέσα (και πάνω από τα πιάτα)!!!
-
Για πότε λέτε? Προσωπικά η πιο 'άνετη' ημέρα της εβδομάδας είναι η Πέμπτη για εμένα. Θα προσπαθήσω βέβαια να έρθω οποιαδήποτε ημέρα, αλλά δεν υπόσχομαι, γιατί έχω δύσκολο πρόγραμμα τις καθημερινές.
-
Εγώ (ξανα)ρίχνω την ιδέα του καφέ σε πρωινομεσημεριανή φάση, προς τα έξω (είχα πει εκπτωτικό), γιατί ωραία τα κρεατικά και τα κοψίδια, αλλά θέλουμε και κάτι πιο light που και που...
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
...έχω δύσκολο πρόγραμμα τις καθημερινές.Εσένα σε περιμένω
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εγώ (ξανα)ρίχνω την ιδέα του καφέ σε πρωινομεσημεριανή φάση, προς τα έξω (είχα πει εκπτωτικό), γιατί ωραία τα κρεατικά και τα κοψίδια, αλλά θέλουμε και κάτι πιο light που και που......έχω δύσκολο πρόγραμμα τις καθημερινές.
Εσένα σε περιμένω
Μέσα για το McArthur ακομα και αυτή τη Κυριακή 24/9! Μετά συνδυάζεται και με κοψίδι στα Καλύβια!
Κατά τις 11.00 είναι καλά; -
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Άντε σιγά σιγά τα κεφάλια μέσα (και πάνω από τα πιάτα)!!!
Sent from my iPhone using TapatalkΓιώργο μου για κοψίδια κανονίζεται αλλού κατάσταση! Δεν σε έχω δει όμως να δηλώσεις συμμετοχή
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ