-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εσένα σε περιμένω
I know...δεν σε έχω ξεχάσει.
Ίσως εάν προλάβω να πάω για πλύσιμο το ΣΚ στο γνωστό pitstop....θα είσαι εδώ ΣΚ να σε ενημερώσω?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εσένα σε περιμένω
I know...δεν σε έχω ξεχάσει.
Ίσως εάν προλάβω να πάω για πλύσιμο το ΣΚ στο γνωστό pitstop....θα είσαι εδώ ΣΚ να σε ενημερώσω?Απευθειας στο Mc Arthur Φάνη μου!
-
Εδώ θα είμαι. Αν κανονίσουμε κιόλας, θα βρεθούμε εκεί (όπου είναι να πάμε τεςπα) οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση
edit: με πρόλαβε ο χασοδίκης
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Απευθειας στο Mc Arthur Φάνη μου!Πολύ δύσκολο να μπορέσω το ΣΚ...πάρα πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις Στέφανε και καλέσματα. Ήδη έχουμε ένα τραπέζι το Σάββατο και ένα την Κυριακή και μάλλον και ένα παιδικό πάρτυ!
-
Προλαβαίνεις για καφεδάκι πάντως.... Μπορούμε και 10.30 να το κάνουμε να σε εξυπηρετήσουμε!
Ελα εσύ για καφεδάκι καμιά ωρίτσα και μετά πας στα σόγια!
Αλλωστε και δίπλα είσαι και μεσημέρι θα πας για το φαγητό! -
Άντε σιγά σιγά τα κεφάλια μέσα (και πάνω από τα πιάτα)!!!
Sent from my iPhone using TapatalkΓιώργο μου για κοψίδια κανονίζεται αλλού κατάσταση! Δεν σε έχω δει όμως να δηλώσεις συμμετοχή
Που;;;; έχω χάσει το μπούσουλα.. guide me please..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Βλέπω ότι για καφέ αύριο δεν ψήνεται κανείς άλλος πλην του άσσου και εμένα οπότε άκυρο.
Για κοψίδια μεσοβδόμαδα λογικά θα κάνουμε μια μάζωξη ως X1 Forum.... Λεπτομερείες εκεί! -
X3 δέχεστε στη κοψίδοκατάσταση ;
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
X3 δέχεστε στη κοψίδοκατάσταση ;
Sent from my iPhone using TapatalkΚαι όχι μόνο!
-
Επειδή ο φίλος μας ο Βασίλης ο κατασκευαστής, που κανόνισε τη μαζωξη για λογαριασμό καταρχήν του BMW X1 Greek Forum, ζει σήμερα σε ρυθμούς ΑΕΚ, ενημερωνω για τη συνάντηση στην οποία ευπροσδεκτος είναι και οποιος αλλος φιλος από την παρέα των 4Τ θέλει.
Υπενθυμίζω λοιπον ότι μιλάμε για την Τριτη 26/9 και ώρα 21.00 στην ταβέρνα το Καλωσόρισμα του Αντώνη στην Κηφισιά
http://ταβερνα-καλωσορισμα.gr/elhttp://x1gr.boards.net/thread/89/bmw-x1 ... 2#post-988
-
Μέσα!
-
Παγωμενε7 δέχεστε κ μια ιταλίδα καλλονή με καταγωγή απο τη Λομβαρδια στην μπεμβεδοπαρέα σας;
Αν ναι μεχρι τι ωρα κάθεστε συνηθως;Την καλημερα μου.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Παγωμενε7 δέχεστε κ μια ιταλίδα καλλονή με καταγωγή απο τη Λομβαρδια στην μπεμβεδοπαρέα σας;
Καλημέρα !
Λόγω καθημερινής το αργότερο 12 θα έχουμε φύγει !
Σπύρο, Φανη, Αντώνη ψήνεστε ; να σας περιμένουμε επίσης ;
Πολλους από την παρέα τους ξέρετε ! -
Εξαιρετικά δύσκολο για μένα, 7-8 έχει κολυμβητήριο η μεγάλη, ακολουθεί η μάχη για να τα βάλουμε για ύπνο, και μετά καπάκι έχω γυμναστήριο.
-
Στέφανε όχι εγώ. Τελειώνω 8:30 προπόνηση και μετά βουρ σπίτι (όπου έχουμε τον μικρό με ίωση) για να τον ετοιμάσω για ύπνο κλπ. Η γυναίκα μου επιστρέφει αργά σπίτι την Τετάρτη, οπότε δεν έχω που να τον αφήσω για να βγώ.
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εξαιρετικά δύσκολο για μένα, 7-8 έχει κολυμβητήριο η μεγάλη, ακολουθεί η μάχη για να τα βάλουμε για ύπνο, και μετά καπάκι έχω γυμναστήριο.Σε νοιώθω!
-
Καλημέρα !
Πολλους από την παρέα τους ξέρετε !Εκτος απροόπτου ειμαι μεσα, απλώς υπολογιζω να ειμαι πιο αργά ( κατα τις 10).
Πόσοι μαζευόμαστε τελικα;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στέφανε όχι εγώ. Τελειώνω 8:30 προπόνηση και μετά βουρ σπίτι (όπου έχουμε τον μικρό με ίωση) για να τον ετοιμάσω για ύπνο κλπ. Η γυναίκα μου επιστρέφει αργά σπίτι την Τετάρτη, οπότε δεν έχω που να τον αφήσω για να βγώ.Εξαιρετικά δύσκολο για μένα, 7-8 έχει κολυμβητήριο η μεγάλη, ακολουθεί η μάχη για να τα βάλουμε για ύπνο, και μετά καπάκι έχω γυμναστήριο.
Σε νοιώθω! [emoji1]
Απόψε, Τριτη, είναι η συνάντηση.
By the way τι προπόνηση κλπ κάνετε ; τζοβενα ειστε; προπόνηση στις γνάθους μόνο [emoji14][emoji14]
Σπύρο duster εσυ που είσαι ;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημέρα !
Πολλους από την παρέα τους ξέρετε !Εκτος απροόπτου ειμαι μεσα, απλώς υπολογιζω να ειμαι πιο αργά ( κατα τις 10).
Πόσοι μαζευόμαστε τελικα;
Χ1 θα είμαστε ήδη 7 και πιθανως και ο Σπυρος με την Χ3. Σχεδόν όλοι γράφουμε και εδώ.
-
Απόψε, Τριτη, είναι η συνάντηση.By the way τι προπόνηση κλπ κάνετε ; τζοβενα ειστε; προπόνηση στις γνάθους μόνο [emoji14][emoji14]
Απόψε? Ακόμα πιο δύσκολα για εμένα. Γενικά με το νέο πρόγραμμα ύπνου του μικρού και το ωράριο εργασίας της συζύγου, οι καθημερινές μου (εκτός ίσως Πέμπτης και Τετάρτης μόνο εάν δεν πάω προπόνηση) είναι αδύνατες.
ΥΓ: Kung Fu κάνω...τα είχα παρατήσει 2 χρόνια και έχω πλαδαρέψει και έκανα και στομάχι. Το πήρα απόφαση φέτος να ξεκινήσω πάλι. Χαλαρά, αλλά να κάνω κάποια άσκηση, δεν κάνει καλό να μην αθλούμαι!
-
By the way τι προπόνηση κλπ κάνετε ; τζοβενα ειστε; προπόνηση στις γνάθους μόνοΚάνω βάρη από το γυμνάσιο, οπότε το θεωρώ πλέον μέρος της καθημερινότητάς μου. Το είχα κόψει για 2 χρόνια μετά από εντολή γιατρού, αλλά φέτος -ξανά με εντολή γιατρού- ξαναξεκίνησα.
Kung-fu ε ? Θυμάμαι τα νιάτα μου και το JeetKunDo στο Λυκούργο
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ