-
καλησπερα σας εχω ενα mercedes c200 w203 και εχει το εξης προβλημα καει 40 λιτρα τα 100 km
εχει παει στην εχει παει αντιπροσωπεια δεν βγαζει βλαβει τι μπορει να φταιει? -
καλησπερα σας εχω ενα mercedes c200 w203 και εχει το εξης προβλημα καει 40 λιτρα τα 100 km
1)Το φλοτερ σου δειχνει ότι να ναι αν μετρας ετσι και όχι με την μανικα
2)Ακομα και σε πιστα με γκαζι-φρενο αυτό το νουμερο δν το καταφέρνεις
3)Ο γιος σου το παιρνει κρυφα και ξαναμηδενιζει τα χιλιόμετρα λιγο πριν το αφησει
4)Μας τρολαρεις -
Ο χρήστης pontios_295 έγραψε:
εχει παει στην εχει παει αντιπροσωπεια δεν βγαζει βλαβει τι μπορει να φταιει?Εχεις καταλαβει να πηγαινει χειροτερα, δλδ να μην 'τραβαει' τοσο καλα ?
-
δεν τρολλαρο !! ναι το δεν πήγαινε το αυτοκινητο...
-
Αν καταλαβαινω καλα, απο την φωτο φαινεται να εκανες λιγοτερο απο 1 χλμ σε 20 λεπτα και μεσο ορο ταχυτητας 1χλμ/ωρα
Απο αυτη την μετρηση καταλαβες οτι καιει 40lt/100km ??? -
οσα χιλιομετρα κι αν κανω το πολυ θα παει 24-27 στην εθνικη μεσα 34-40 αντε πες μου μετα για αρχη αλλαξα maf- θερμοστατη - κομπρεσορα απο 03 σε 09 για οικονομια (λεμε τωρα δεν αλλαξε τιποτα) - τροχαλιες - το αναζωογονησης - δυναμο ... και τα νουμερα ειναι ιδια (μονο ο κομπρεσορας ειναι μεγαλυτερος και η τροχαλιες τα αλλα μαμα ολα)
στον check τα νουμερα ειναι πενα ολα αλλα η καταναλωση αυτη . -
Καταλυτη κοιταξατε, μηπως ειναι βουλωμενος?
Ποσα χλμ εχει το αμαξι?
-
Αυτοματο ειναι?
-
χειροκινητο ο καταλυτης ειναι πενα ολα ειναι πενα απλα μου ειπαν οτι παιζει να ειναι εγκεφαλος η αισθητηρας για το υψος αλλου δεν παει το μυαλο τα αλλα ολα ειναι πενα
-
Φουλάρισε ρε παιδί μου, κάνε 200 χλμ και ξανάφουλάρισε και δες πόσο καίει πραγματικά, μπορεί να να έχει παίξει το όργανο στο ταμπλό, το φλοτέρ, μπορεί να είναι ανάδελφος ο Ερμής, αμάν πιά με το τρολάρισμα, άλλη δουλειά δεν έχετε, παίξτε κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης pontios_295 έγραψε:
χειροκινητο ο καταλυτης ειναι πενα ολα ειναι πενα απλα μου ειπαν οτι παιζει να ειναι εγκεφαλος η αισθητηρας για το υψος αλλου δεν παει το μυαλο τα αλλα ολα ειναι πεναΟΛΑ ΠΕΝΑ!!!!!!
-
Κοιτα να δεις, με 4+ φορες μεγαλυτερη καταναλωση απο την κανονικη αν το προβλημα σου ηταν κατι απο τα ηλεκτρονικα ή απο τον κινητηρα τοτε σιγουρα θα ειχες τουλαχιστον ενδειξη τσεκ με κωδικο βλαβης po420. Αν πραγματικα εχεις αυτη την καταναλωση χωρις να χανεις βενζινη απο καπου (ρεζερβουαρ, σωληνες κτλ) ψαχτειτε με κανα φρεναρισμενο τροχο, πατιναρισμα ή κατι παρεμφερες.
-
Καυσαέρια μέτρησες; Δεν υπάρχει περίπτωση με αυτή την κατανάλωση και χωρίς διαρροή (πλημμύρα του Νοε) να το μπρίζωσες σε Star και να μήν έδειξε καμιά δεκαριά βλάβες όπως μπεκ,λ, καταλύτης κ.α πλεξούδα είδες; λαδοπαγίδες έχεις (εγώ με SC230 έχω πραγματική μέση κατανάλωση 7,2 και βάση τριπ 6,8 με εθνική 80%, επαρχιακή 15% και πόλη 5% και πότε πότε με το torque pro αν κάνω ανύχνευση σφαλμάτων βγαίνει -όχι λαμπάκι- grey/pending fault code που σβήνουν μόνοι τους)εντύπωση με κάνει, σε ποιά αντιπροσωπεία το πήγες;
-
20+ λεπτα σε λειτουργια ο κινητήρας έχοντας διανύσει 1χλμ, εμένα μου φαίνεται εντελώς λογική κατανάλωση . φιλέ δοκίμασε αυτά που σου ειπαν παραπανω και στείλε μας και καμμία καινούρια φωτο έχοντας κανει προηγουμένως τουλαχιστον 100-200χλμ. Μου φαίνεται οτι πάμε να γράψουμε ποντιακό ανέκδοτο.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δευτερα παω αντιπροσωπεια βγαζω φωτογραφιες της μετρησης και τι βγαζει το καντραν για κατι τυπους που λενε για ανεκδοτα αλλη δουλεια δεν ειχε να γραφτω σε φορουμ να ρωτησω να ακουσω ολα αυτα ....
-
Εγω δεν καταλαβα: αυτη ειναι η πραγματικη καταναλωση (δηλαδη γεμισες, εκανες καποια μεγαλη αποσταση και ξαναγεμισες;) ή η κατανάλωση που δειχενι το trip computer και ειναι λάθος;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εγω δεν καταλαβα: αυτη ειναι η πραγματικη καταναλωση (δηλαδη γεμισες, εκανες καποια μεγαλη αποσταση και ξαναγεμισες;) ή η κατανάλωση που δειχενι το trip computer και ειναι λάθος;Οταν καποιος δινει αυτη την απαντηση
'Δημοσίευση από pontios_295 » 24/02/17 0:00δευτερα παω αντιπροσωπεια βγαζω φωτογραφιες της μετρησης και τι βγαζει το καντραν για κατι τυπους που λενε για ανεκδοτα αλλη δουλεια δεν ειχε να γραφτω σε φορουμ να ρωτησω να ακουσω ολα αυτα ....'
βρες μου ενα λογο που αξιζει να ασχοληθεις μαζι του? -
Tην δεύτερα αμα δεν νομιζω να βρεις κανένα, σε κανένα άλσος θα ειναι να πετάνε χαρταετό και τρώνε Λαγανα και χαλβά... πάνε την τριτη καλυτερα...γιατι θα έιναι καθαρη δεύτερα...
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εντάξει ρεεεε.............απο κεκτημένη ταχύτυτα προφανώς είπε Δευτέρα το παλικάρι!!!
προβλημα:mercedes c200 w203 καει 40 λιτρα τα 100 km