-
Kαλημέρα και από εμένα στο forum. Επειδή ενδιαφέρομαι για το Α3 με τον συγκεκριμένο κινητήρα και επειδή έχω μια θεωρώ καλή προσφορά στα χέρια μου υπάρχει κανείς που να το έχει η να μου πει εντυπώσεις για το αμάξι γενικά ακόμα και προ facelift. Το έχω οδηγήσει το αμάξι και μου φάνηκε αρκετά ζωηρός ο κινητήρας αλλά προβληματίζομαι για τα 1000 κυβικά. Τα 1400 150ps ανεβαίνουν πολύ και θέλει κοντά στους 4 μήνες παράδοση
-
Kαλημέρα και από εμένα στο forum. Επειδή ενδιαφέρομαι για το Α3 με τον συγκεκριμένο κινητήρα και επειδή έχω μια θεωρώ καλή προσφορά στα χέρια μου υπάρχει κανείς που να το έχει η να μου πει εντυπώσεις για το αμάξι γενικά ακόμα και προ facelift. Το έχω οδηγήσει το αμάξι και μου φάνηκε αρκετά ζωηρός ο κινητήρας αλλά προβληματίζομαι για τα 1000 κυβικά. Τα 1400 150ps ανεβαίνουν πολύ και θέλει κοντά στους 4 μήνες παράδοση
-
-
Στα χαρτιά είναι καλύτερος από τον 1000ρι της ford, που έχω εμπειρία κ που κυκλοφορεί από το 2012, χωρίς να έχουμε αναφορές για αναξιοπιστία του κινητήρα ( άλλο τα περιφερειακά). Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το ίδιο καλός.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ταξίδι εθνική σε προβληματίζει στις προσπεράσεις? Δεν κάνω βέβαια πολλά ταξίδια. 2 - 3 το χρόνο
-
Στο configurator το βγάζει 22400€ με το πακέτο comfort και μεταλλικό χρωμα. Εχεις βρει κάτι καλυτερο στην προσφορά;
-
Σε μεταλλικο grey nano comfort 21200+ αισθητηρες+συναγερμο+50%εκπτωση στα service.
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Σε μεταλλικο grey nano comfort 21200+ αισθητηρες+συναγερμο+50%εκπτωση στα service.Αισθητήρες και συναγερμός, εκτός και αν σου έχουν εγγυηθεί ότι είναι τα εργοστασιακά, είναι της τάξης των 20€+50€ αντίστοιχα. Για την έκπτωση, ακόμα και ξεκάρφωτος να πας σε μια αντιπροσωπεία, ένα 15-20% το έχεις με το 'καλημέρα σας', αν και το 50% δεν ακούγεται άσχημο. Οπότε εγώ θα κράταγα μόνο το 1000€ έκπτωσης επί της τελικής τιμής σαν την 'πραγματική' προσφορά, που δεν είναι και τίποτα το φοβερό και τρομερό, παραπάνω μας έκαναν στο Fiesta που κόστιζε περίπου 10Κ ευρώ λιγότερα....
-
Σε μεταλλικο grey nano comfort 21200+ αισθητηρες+συναγερμο+50%εκπτωση στα service.Εχω δει a3 σαν το δικο σου που του περναγαν συναγερμο-αισθητηρες. Αν το εβλεπες πως το ειχαν κανει δε θα το επαιρνες. Απορουσα αν θα το δεσουν οπως πριν. Τωρα για το 50% στα σερβις ειναι σχετικο μιας και οι τιμες παιζουν απο τη μια αντιπροσωπεια στην αλλη. Γνωμη μου παρε και απο αλλου προσφορες
-
Πολύ καλη η προσφορά.συνηθως δεν κανει εκπτωσεις η audi. Για το 5πορτο μιλάμε ε;
-
Για τον συναγερμο εχεις δικιο. Το σκεφτομαι να μην τον βαλω. 21200 με το κλειδι. Και επειδη θα κανω και ενα ποσο χρηματοδοτηση δεν με χρεωνει ουτε τα εξοδα φακελλου. Πηγα και σε αλλους 2 εμπορους. Μηδεν εκπτωση. Ναι για το πενταπορτο μιλαω.
-
Τελικα το τολμησα και την Παρασκευη παρελαβα. Εντυπωσεις για τους φιλους που το σκεπτονται λογω κινητηρα.
Οι πρωτες εντυπωσεις απο το αυτοκινητο ειναι ακρως θετικες. Τρομερα ευκολο στην οδηγηση και στην πολη και αυτοκινητοδρομο. Καταναλωση μεση εντος εκτος 6lt και κινητηρας που σε κανει να αναρωτιεσαι εαν ειναι οντως χιλιαρι. Μεχρι 3500 στροφες ανεβαζει πολυ γρηγορα. Και πολυ ησυχος χωρις να καταλαβαινεις οτι ειναι τρικυλινδρος. Παραπανω δεν το πηγα λογω στρωσιματος. Και το λεω οταν πριν ειχα διλιτρο Q3 170 ps. Ας οψετε οι ευχαριστη!!! φορολογικη πολιτικη της χωρας. Καλυτερα να το χαιρομαι καθυμερινα παρα να το βγαζω μονο ΣΚ και να ξεροκαταπινω με τα 11 lt καταναλωση του Q3. Γενικα πολυ ευχαριστημενος για αρχη. Θα δειξει και σε πιο μακρινα ταξιδια -
Καλοριζικο σιγουρα ειναι καλο αμαξι! Καλα χλμ!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστω φιλε να εισαι καλα
-
Καλοταξιδο. Το Q3 τι απεγινε?
-
Καλοτάξιδο. Πάρα πολύ καλή επιλογή. Μπράβο!...
-
Το εδωσα φιλε σε νεονυμφο που ακομα δεν ειχε μπει στα εξοδα. Εγω εχω ηδη δυο παιδακια και ζητανε τα σκασμενα!!.
Γενικα το τερματισα. Απο 2λιτρο Q3 και 1,6 nissan juke το δευτερο, πηγα σε 1,2 mini 5πορτο kai 1000αρι Α3. Και απο χιλιαρικο plus το χρονο σε τελη και φορο επεσα στα 200!!! -
Καλοτάξιδο να είναι φίλε!
-
Το εδωσα φιλε σε νεονυμφο που ακομα δεν ειχε μπει στα εξοδα. Εγω εχω ηδη δυο παιδακια και ζητανε τα σκασμενα!!.
Γενικα το τερματισα. Απο 2λιτρο Q3 και 1,6 nissan juke το δευτερο, πηγα σε 1,2 mini 5πορτο kai 1000αρι Α3. Και απο χιλιαρικο plus το χρονο σε τελη και φορο επεσα στα 200!!!Ναι αλλα δεν εχασες που εδωσες τα αμαξια φθηνα?
-
Ευχαριστω παιδια για τις ευχες.
Δεν τα εδωσα φθηνα. 4ετιας Q 23K, 6ετιας Juke 12K. Βεβαια τα αυτοκινητα και τα δυο ηταν ατρακαριστα και πολυ προσεγμενα.
AUDI A3 SPORTBACK 1.0 TFSI