-
Τι έχει το plus;
Led φώτα και ηλιοροφή επιπλέον;
Επίσης δεν βλέπω καμιά έκπτωση , 15.150 τιμή καταλόγου + τα έξτρα + έξοδα=16.700€Δεν υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης από τον αντιπρόσωπο;
Παρόλα αυτά στην τιμή αυτή DSG και LED φώτα είναι ασυναγώνιστο.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Το πακέτο Plus είναι ζάντες και οθόνη αφής στα 500 ευρώ.
Λεντάκια και ηλιοροφές, επιπλέον παράδες..
-
Ξέρει κάποιος αν οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος στο Ibiza έχουν και οπτικό έλεγχο;
Στον configurator, και στο ελληνικό και στο αγγλικό site, το συγκεκριμένο στοιχείο εξοπλισμού συνοδεύεται από φωτογραφία της οθόνης που δείχνει οπτικό έλεγχο του πίσω μέρους. Αλλά για οπτικό έλεγχο κάνει λόγο μόνο το ελληνικό site και μόνο σε σχέση με τους αισθητήρες εμπρός και πίσω.
Το ρωτάω γιατί υποτίθεται ότι θα τους κάνει δώρο η αντιπροσωπεία, αλλά προφανώς πρόκειται για after market εξοπλισμό και θα έχουν μόνο ηχητικό έλεγχο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να συμπεριλαμβάνει κάποιο ακαλαίσθητο αξεσουάρ στο ταμπλό. Έχει κανείς κάποια προσωπική εμπειρία; -
Ο χρήστης gio_lam έγραψε:
Ξέρει κάποιος αν οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος στο Ibiza έχουν και οπτικό έλεγχο;
Στον configurator, και στο ελληνικό και στο αγγλικό site, το συγκεκριμένο στοιχείο εξοπλισμού συνοδεύεται από φωτογραφία της οθόνης που δείχνει οπτικό έλεγχο του πίσω μέρους. Αλλά για οπτικό έλεγχο κάνει λόγο μόνο το ελληνικό site και μόνο σε σχέση με τους αισθητήρες εμπρός και πίσω.
Το ρωτάω γιατί υποτίθεται ότι θα τους κάνει δώρο η αντιπροσωπεία, αλλά προφανώς πρόκειται για after market εξοπλισμό και θα έχουν μόνο ηχητικό έλεγχο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να συμπεριλαμβάνει κάποιο ακαλαίσθητο αξεσουάρ στο ταμπλό. Έχει κανείς κάποια προσωπική εμπειρία;To 'δώρο' είναι πάντα aftermarket αισθητήρες με ηχητικό σήμα, δηλαδή κόστους 10-15€. Οι εργοστασιακοί αισθητήρες έρχονται είτε με ηχητικό σήμα είτε με οπτικό έλεγχο στην οθόνη, εξαρτάται αν θα πάρεις μόνο πίσω, ή το συνολικό πακέτο. Πάντως αν πάρεις τους εργοστασιακούς και μόνο τους πίσω, είναι αρκετά πιο εύκολο να αναβαθμίσεις τη μονάδα και να βάλεις τους μπροστά, συν την εμφάνιση στην οθόνη.
-
Ο χρήστης gio_lam έγραψε:
Το ρωτάω γιατί υποτίθεται ότι θα τους κάνει δώρο η αντιπροσωπεία, αλλά προφανώς πρόκειται για after market εξοπλισμό και θα έχουν μόνο ηχητικό έλεγχο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να συμπεριλαμβάνει κάποιο ακαλαίσθητο αξεσουάρ στο ταμπλό. Έχει κανείς κάποια προσωπική εμπειρία;Στο style με launch pack 3 που εχει μονο πισω, η ειδοποιηση ειναι μονο ηχητικη. Οι αισθητηρες ειναι εργοστασιακοι. Αν ακι εχει τη μεγαλη οθονη.
Βασικα στα extra να θυμαστε οτι αν βαλετε τη μεγαλη οθονη, πρεπει να χωσετε αφου ερθει το αυτοκινητο (γινεται με το vin) αλλα 200 για connectivity με κινητο (mirrorlink-android auto-car play) -
Έχει κανείς το Tgi ;
Εντυπώσεις ; -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Έχει κανείς το Tgi ;
Εντυπώσεις ;Απ'ότι βλέπω θα απαντήσω ο ίδιος στις ερωτήσεις μου , σε λίγο καιρό
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Έχει κανείς το Tgi ;
Αν είχε βγει το Arona, θα ήταν βασική επιλογή μου. Νομίζω αν σε βολεύουν τα πρατήρια, είναι εξαιρετική επιλογή το ΦΑ.
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Έχει κανείς το Tgi ;
Αν είχε βγει το Arona, θα ήταν βασική επιλογή μου. Νομίζω αν σε βολεύουν τα πρατήρια, είναι εξαιρετική επιλογή το ΦΑ.
Και εγώ το ήθελα σε ΦΑ, αλλά, όπως μου απάντησαν το περιμένουν περίπου τα Χριστούγεννα.
1 πρατήριο με βολεύει πολύ (Ν. Μαγνησίας Θεσσαλονίκη) -
Πολυ καλη επιλογη! Δυστυχως εμεις κατω απο τ'αυλακι θα αργησουμε πολυ να δουμε πρατηριο Φ.Α.
-
Χθες κοιτωντας τον τιμοκαταλογο της Σεατ ειδα οτι απο την εβδομαδα παραγωγης 18 ολα τα Αρονα και Ιμπιζα θα ερχονται πλεον με 6,5αρα οθονη αφης καιusb,aux,bluetooth και χειρηστηρια στο τιμονι.Ξερει κανεις τι σημαινει εβδομαδα παργωγης 18;Αν καταλαβαινω σωστα μιλαμε για την 18η εβδομαδα του 2018......
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Χθες κοιτωντας τον τιμοκαταλογο της Σεατ ειδα οτι απο την εβδομαδα παραγωγης 18 ολα τα Αρονα και Ιμπιζα θα ερχονται πλεον με 6,5αρα οθονη αφης καιusb,aux,bluetooth και χειρηστηρια στο τιμονι.Ξερει κανεις τι σημαινει εβδομαδα παργωγης 18;Αν καταλαβαινω σωστα μιλαμε για την 18η εβδομαδα του 2018......Σωστά! Το είχα γράψει και στο θέμα του Arona αυτό. Δυστυχώς ήταν μια συμφωνία της εισαγωγικής για λίγο καιρό οι 8αρες. Επι πλέον θα έχουν 4 ηχεία αντί για 6 και δεν θα έχουν και full link.
-
Κοιτα επειδη εγω μαλλον παω για το 1.0 75ΗΡ reference για μενα ειναι αναβαθμιση ηχοσυστηματος με μια επιβαρυνση 150 ευρω δηλαδη απο 11700 παει πλεον στα 11850.Ετσι κι αλλιως η reference 4 ηχεια ειχε και πριν....
-
Παιδια μια off topic ερωτηση.Αν το αυτοκινητο αγοραστει με δοσεις,υποκειται σε καθεστως τεκμηριου αγορας περιουσιακων στοιχειων;
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Παιδια μια off topic ερωτηση.Αν το αυτοκινητο αγοραστει με δοσεις,υποκειται σε καθεστως τεκμηριου αγορας περιουσιακων στοιχειων;Κατά το ποσό που πλήρωσες κάθε χρόνο. H τράπεζα σου δίνει ένα χαρτί που λέει τι ποσό σου 'χρεώνεται' ως τεκμήριο αγοράς (και το περνάει επίσης αυτομάτως στο taxis).
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Πολυ καλη επιλογη! Δυστυχως εμεις κατω απο τ'αυλακι θα αργησουμε πολυ να δουμε πρατηριο Φ.Α.Μακάρι να βάλουν και σε εσάς αλλά και σε εμάς , εγνατία οδό για να έχουμε περισσότερες επιλογές
Το 1ο πράγμα που θα μπει και έχω ήδη να ψάχνομαι είναι μεμβράνες , με βοηθούν πάρα πολύ στην οδήγηση , αλλά άντε στο punto έχω μια άγνωστη ... σ αυτό που θα είναι καινούργιο τι να βάλω ;
Δε θέλω να είναι σκούρο , γιατί θα είναι γκρι και το αμάξι ... και αν μπορώ να βάλω και παρμπρίζ -
Μπαίνει και στο παρμπριζ μεμβράνη, κανένα πρόβλημα.
Εγώ έχω βάλει της V-Kool και η διαφορά στην αίσθηση από το κάψιμο του ήλιου ήταν η μέρα με τη νύχτα. ΕΙχα παραλάβει περσυ το καλοκαίρι με τους καυσωνές οπότε ήταν εύκολο και άμεσα αντιληπτο το τεστ 'πριν-μετά'. Αυτες που έβαλα ήταν διαφανείς.
Η μάρκα ίσως δεν ειναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα, αλλά στην Ασία που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα έχουν μεμβρανες, ειναι από τις πιο γνωστες. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Μπαίνει και στο παρμπριζ μεμβράνη, κανένα πρόβλημα.
Εγώ έχω βάλει της V-KoolΕυχαριστώ για την πρόταση, βλέπω ότι έχει Βουλιαγμένη και Ηράκλειο Κρήτης
-
Ωχ, συγνωμη, τώρα είδα κατάλαβα είσαι Θεσσαλονίκη.. Αν δε βρεις κάτι άλλο, ίσως να τους ρωτήσεις αν έχουν έστω κάποιο συνεργάτη. Καλώς να παραλάβεις και καλά χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Ωχ, συγνωμη, τώρα είδα κατάλαβα είσαι Θεσσαλονίκη.. Αν δε βρεις κάτι άλλο, ίσως να τους ρωτήσεις αν έχουν έστω κάποιο συνεργάτη. Καλώς να παραλάβεις και καλά χιλιόμετρα!Ευχαριστώ
Βέροια είμαι , απλά δουλεύω Θεσ/νίκη , έχω δει τη συζήτηση με τα παλικάρια που λενε για carglass και θα παω να ρωτήσω... αλλά δεν ξέρω αν λήξει η προσφορά (30/4) μέχρι να παραλάβω το αμάξι
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)