-
Καλησπερα σας. θα ηθελα γνωμες για αγορα μικρομεσαιου βενζινης εως 16.000 ευρω.Προσωπικα κοιταζω Leon 1.2 tsi,ceed 1.0 και το focus 1.0 100hp.Υπαρχουν ομως και τα ατμοσφαιρικα Auris 1.33 και ceed 1.4 100hp.Καθε γνωμη δεκτη και αν υπαρχει αλλη προταση την ακουω.Προκειται για οικογενειακο αυτοκινητο με προταιρεοτητα στην αξιοπιστια και τους χωρους.Να πω επισης οτι εχω Γκολφ 5 και αποκλειω το 7αρι λογω τιμης.Τελειωνοντας διαμενω σε νησι με σχετικα μικρες αποστασεις για αυτο αλλωστε ανεφερα και τα ατμοσφαιρικα γιατι νομιζω οτι τα τουρμπο ισως ειναι ακαταλληλα για νησι αν και εδω κυκλοφορουν αρκετα.
-
Καλησπερα σας. θα ηθελα γνωμες για αγορα μικρομεσαιου βενζινης εως 16.000 ευρω.Προσωπικα κοιταζω Leon 1.2 tsi,ceed 1.0 και το focus 1.0 100hp.Υπαρχουν ομως και τα ατμοσφαιρικα Auris 1.33 και ceed 1.4 100hp.Καθε γνωμη δεκτη και αν υπαρχει αλλη προταση την ακουω.Προκειται για οικογενειακο αυτοκινητο με προταιρεοτητα στην αξιοπιστια και τους χωρους.Να πω επισης οτι εχω Γκολφ 5 και αποκλειω το 7αρι λογω τιμης.Τελειωνοντας διαμενω σε νησι με σχετικα μικρες αποστασεις για αυτο αλλωστε ανεφερα και τα ατμοσφαιρικα γιατι νομιζω οτι τα τουρμπο ισως ειναι ακαταλληλα για νησι αν και εδω κυκλοφορουν αρκετα.
-
-
Απο όσα αναφέρεις εγω θα πήγαινα στο Λεον, στο 1000αρι ομως. Αν εχεις τη δυνατότητα να πας λιγο παραπάνω, είχε παρει το μάτι μου κάπου οτι υπάρχουν τζουλιετες 120αρες με 17500 που στην τιμη αυτη τις θεωρώ πραγματική ευκαιρία.
Επισης, και το c4 1.2 ειναι εξαιρετική επιλογή αλλα σεν ξερω αν ειναι μεσα στο budget σου. -
+1 για το 1000αρι λεον
-
Δες και το Pulsar.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Δες και το Pulsar.Σωστα κ αυτο καλο, αλλα για το βενζίνη κάπου ειχα διαβάσει εδώ μεσα οτι το μοτέρ είχε θεμα με καταναλωση λαδιού.
-
Αν είσαι σε μικρό νησί με ελλείψεις σε συνεργεία πάρε Toyota λόγω αξιοπιστίας (και ατμόσφαιρας) ή ότι μάρκα εξυπηρετείται καλά στο νησί.
Αν μπορείς να έχεις επιλογές, δοκίμασε διάφορα και διάλεξε όποιο σου αρέσει και βρίσκεις καλή τιμή.Από test drive σε Ibiza δεν μου άρεσε ο 3κύλινδρος 1,0 Tsi του group. Στο ξεκίνημα πέρναγε μια φάση σαν να χτυπάνε πυράκια, σαν ντίζελ ... σαν 'χάρβαλο' και στο δρόμο αισθάνθηκα ότι δεν έκοβε/φρέναρε όπως περίμενα όταν άφηνα γκάζι. 'Τραβούσε' ικανοποιητικά όταν ανέβαζε στροφές, αλλά η συνολική εμπειρία είχε κάτι αφύσικο για το γούστο μου.
Για οικογενειακό σε Toyota, το sedan Corolla μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από Auris. Σε μια έκθεση που τα είχα δει πριν 2-3 χρόνια, το Corolla είχε πιο ποιοτικό εσωτερικό.
Με βάση value-for-money και χώρους, νομίζω καλή επιλογή οικογενειακού σήμερα είναι το FIAT Tipo και στα μικρότερα το Suzuki Baleno, σε βασικές εκδόσεις!
Για νησί πάντως ενδιαφέρον έχουν και τα 2κινητα με ψηλή απόσταση από το έδαφος, Dacia Duster, Vitara και S-Cross, αν βγαίνει η τιμή.
-
Γιατί δίνεις ένα αξιόπιστο μικρομεσαίο για να πας πάλι σε μικρομεσαίο;
-
Δλδ λιγο ειναι να παει σε 2 γενιες πιο καινουργιο μικρομεσαιο? Τι πρεπει ντε και καλα να παρει suv?
-
Αλλαζω το Γκολφ λογω του οτι δεν βολευουν οι δυο πορτες και επειδη ερχεται οικογενεια δεν εξυπηρετει πλεον.Βεβαια υπαρχει και ενα Aygo αλλα ουτε αυτο ενδεικνητε για οικογενεια.
Για το Λεον τρεχει προσφορα 15500 για το 1.0 style για ξεστοκαρισμα γιατι ερχεται το ανανεωμενο.
Για την Giulietta αληθευουν τα 17500 για την 120αρα αλλα ξεφευγει του μπατζετ μου,το οποιο ειναι πιεσμενο.
Η Corolla ειναι καλη περιπτωση,αν και λιγο μεγαλη.
Το Tipo εχετε δικιο απλα ξεχασα να το αναφερω.
Το Baleno καλο με χωρους μικρομεσαιου και τιμη σχεδον μινι,αλλα δεν ξερω αν μ αρεσει η οχι.
Δεν ειδα καποιον να σχολιασει για το Focus και το Ceed περα απο τα προβληματα του Δαβαρη θεωρω οτι ειναι μια καλη περιπτωση.Τελος να πω οτι εδω στο νησι μου υπαρχουν ολες οι γνωστες μαρκες εκτος των Peugeot/ Citroen οι οποιες δεν εχουν επισημο αντιπροσωπο.
Σε καθε περιπτωση παντως σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Η αγορα πιστευω οτι θα γινει κατα το καλοκαιρι οπου θα εχω τα χρηματα στα οποια βεβαια θα βοηθησει και η πωληση του Γκολφ. -
Ναι οντως για τα suv δεν το συζηταω καν.
Αγορα μικρομεσαιου