-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Εφόσον πέρασες από τέτοιες καταστάσεις εισαι διπλά αδικαιολόγητος για τις απόψεις που εξέφρασες νωρίτερα. Το απόλυτο των εκφράσεων σου μου θυμίζει έναν τύπο με φράντζα και μουστακάκι που μεσουρανούσε στην κεντρική Ευρώπη μέχρι το 45. Το θέμα μας ειναι ο παραλογισμός των κρατούντων.Ο Χίτλερ ... χαχαχαχα
Λυπάμαι δεν με ενδιαφέρει τι νομίζετε για εμένα ... Εγώ τα κατάφερα να επιβιώσω .-
-
Προφανως ολοι τα καταφερνουμε,αλλα ειναι τραγικο που σκεφτεσαι ετσι...Κριμα...
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Μπράβο σου λοιπόν αφού τα κατάφερες όπως λες... Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι. Είσαι χαρούμενος που βίωσες όλες αυτές τις αλλαγές; Υποθέτω πως όχι. Σίγουρα θα προτιμούσες να είχες ακόμα τη προηγούμενη ζωή που περιγράφεις με ένα καλύτερο μισθό και να μην μείνεις μόνος. Γιατί λοιπόν θες να τις βιώσουν και άλλοι; Θα σου δώσει χαρά αν βλέπεις το καθένα να ξεπουλάει τη περιουσία του και όσα έχτισε με κόπο και τη δουλειά του τόσα χρόνια;
Αυτό που θα έπρεπε να απαιτούμε όλοι στην χώρα μας, είναι να πληρώσουν αυτοί που πρέπει και ποτέ δεν πλήρωσαν δραχμή και επιπλέον να μειωθούν κάποια παράλογα έξοδα του δημοσίου. Όχι να μας λιώνουν στη φορολογία και να ζούμε με χειρότερες συνθήκες κάθε χρόνο που περνάει.
Κι εγώ βγάζω στα 30 μου λιγότερα λεφτά από όσα έβγαζα στα 20 μου και με περισσότερες ώρες δουλειάς μάλιστα. Έχω κόψει πάρα πολλά πράγματα που έκανα παλιότερα, αλλά δεν επιθυμώ να βλέπω τον καθένα να καταστρέφεται η ζωή του. Αυτό που θα ήθελα είναι όλοι να μπορούμε να ζούμε σε καλύτερες συνθήκες.Όταν θα σε 'θάψουν' ζωντανό (οπως έκαναν σε εμένα) τότε θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να σκέφτεσαι για το σύνολο ... αλλά μόνο για τον εαυτό σου .-
Δεν θα απαντήσω σε άλλες προσβολές ... γράφετε ότι θέλετε .-
-
Όταν θα πάρεις χαμπάρι, ότι 'για να λυθούν ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα όποια προβλήματα έχεις είχες ή μπορεί να αποκτήσεις πρέπει να λυθούν για ΟΛΟΥΣ όσους είναι ήταν ή θα είναι στη ίδια κατάσταση με σένα ' τα ξαναλέμε
nickthetrib from tapatalk
-
Προσβολή ειναι όσα γράφεις,εμείς απλώς απαντάμε.
-
Δεν μπορώ να ξέρω φυσικά την ιστορία σου και πως έφτασες στο σημείο που έφτασες. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη δική μου ιστορία που ούτε εσύ γνωρίζεις πως έφτασα εδώ που είμαι σήμερα και τι γεγονότα μεσολάβησαν... Αυτό που θέλω να σου πω όμως, είναι πως όταν γίνεσαι κι εσύ ένα με αυτούς που θάβουν τους άλλους, ενισχύεις τη πλευρά που σου έκανε κακό... Και αν σωστά πιστεύεις πως είναι άδικο να σε χτυπάνε οι άλλοι όταν πέσεις κάτω για να πέσεις ακόμα πιο χαμηλά, μην κάνεις στους άλλους κι εσύ αυτό που δεν σου αρέσει να σου κάνουν.
-
Γατε χαρας στο κουραγιο σου που κανεις σοβαρο διαλογο με μια αμοιβαδα
-
Μη τσιμπατε στο τρολ ή εστω σε καποιον που δεν καταλαβαινει οτι
α) τελη κυκλοφοριας πληρωνει οποιος θελει να κυκλοφορει το οχημα του
β) οποιος δεν μπορει/θελει να πληρωνει και το βαζει σε ακινησια, ΔΕΝ κυκλοφορει το οχημα του. -
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Για αρχειοθετηση και φυλαξη κατατεθημενων πινακιδων,30 ευρω.Δεν γνωριζω αν ειναι πραγματικη σκεψη της κυβερνησης,ή μπουρδα.Κάθε χρόνο όλο και κάποιον φόρο θα βάζουν στο αμάξι και την επόμενη χρονιά θα τον αυξάνουν. Αφου η οικονομία πάει στα τάρταρα.
-
Όταν ομως αυτός έρχεται και παρατάει εξω απο την πόρτα σου ενα σαπακι 20ετιας και κρατάει σε κινηση το άλλο το καινουριο 5ετιας μαξ και το οποίο το παρκάρει σε θέση που έχει στην πυλωτη γιατί έχει δίκιο και θα πρεπει να τον λυπηθω. Ενα μεγαλο ποσοστο που έχουν παράδοσει πινακίδες είναι τέτοιες περιπτωσεις. Παραταμε το παλιό κάπου οπουδήποτε στο δρόμο και στη θέση που έχω ναζω το καινουριο και ΑΣΕ τους αλλους του μαλακές τους γείτονες να ψαχνονται. Οποτε βλέπεται κάθε νόμισμα έχει 2 πλευρες.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπαρχει και η λυση να ειδοποιησουμε τον δημο.Οταν του κολλησουν το αυτοκολλητο στο παρμπριζ,αν το θελει το αμαξι,ναδεις για ποτε θα το παρει.
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Όταν ομως αυτός έρχεται και παρατάει εξω απο την πόρτα σου ενα σαπακι 20ετιας και κρατάει σε κινηση το άλλο το καινουριο 5ετιας μαξ και το οποίο το παρκάρει σε θέση που έχει στην πυλωτη γιατί έχει δίκιο και θα πρεπει να τον λυπηθω. Ενα μεγαλο ποσοστο που έχουν παράδοσει πινακίδες είναι τέτοιες περιπτωσεις. Παραταμε το παλιό κάπου οπουδήποτε στο δρόμο και στη θέση που έχω ναζω το καινουριο και ΑΣΕ τους αλλους του μαλακές τους γείτονες να ψαχνονται. Οποτε βλέπεται κάθε νόμισμα έχει 2 πλευρες.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο που λες ειναι παρανομο. Ο αλλος παραπανω κραζει οποιον θεωρει παραλογο το τελος ακινησιας ΕΝΩ δεν κινει το οχημα του ΚΑΙ το εχει σε ιδιωτικο χωρο (
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Όταν ομως αυτός έρχεται και παρατάει εξω απο την πόρτα σου ενα σαπακι 20ετιας και κρατάει σε κινηση το άλλο το καινουριο 5ετιας μαξ και το οποίο το παρκάρει σε θέση που έχει στην πυλωτη γιατί έχει δίκιο και θα πρεπει να τον λυπηθω. Ενα μεγαλο ποσοστο που έχουν παράδοσει πινακίδες είναι τέτοιες περιπτωσεις. Παραταμε το παλιό κάπου οπουδήποτε στο δρόμο και στη θέση που έχω ναζω το καινουριο και ΑΣΕ τους αλλους του μαλακές τους γείτονες να ψαχνονται. Οποτε βλέπεται κάθε νόμισμα έχει 2 πλευρες.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ποιος σου πε εσενα οτι το τελος ακινησιας θα αφορα μονο αυτα που ειναι παρκαρισμενα στο δρομο?
Αστοχο ποστ. Απλα ηθελες να γραψεις κατι που σ ενοχλει θεωρω.
Προσωπικα επισης εχω μεγαλη ανοχη στο ζητημα γιατι τα περισσοτερα δεν ειναι σαπακια αλλα αμαξια σχετικα συγχρονα που απλα οι ιδιοκτητες δε μπορεσαν να προβλεψουν τη κρατικη ηλιθιοτητα και ουτε και υποχρεωσε ποτε κανεις κανεναν οταν αγοραζει αμαξι ν αγοραζει και πιλωτη,γκαραζ, ιδιοκτητο χωρο. Ορθα αν υπαρχει χωρος ν αφησει το απινακιδωτο σ αυτον το χωρο ωστοσο και το πινακιδωμενο στο δρομο.
Υποψιν εχω και αμαξι απινακιδωτο σε ιδιοκτητο χωρο και εχω την παραπανω αποψη. Στη τελικη οταν δεν εχεις 250e για τελη γιατι να χεις 500e το χρονο για παρκινγκ να το βαλεις απινακιδωτο ? -
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Έχω παραδώσει εώς τώρα πινακίδες απο τρία αυτοκίνητα μικρής σχετικά αξίας (Fiat punto gt, 106 rallye 16v, Mazda mx5) αλλά μεγάλης συναισθηματικής και φέτος θα συνεχίσω με άλλα δυο.
Όταν πήγα να καταθέσω πινακίδες μου ζήτησε η εφορία χαρτιά για το που θα σταθμεύουν, μιάς και μένω σε μονοκατοικία δεν έχω θέμα χώρου οπότε τα βάζω σε δικό μου στεγασμένο parking. Εάν επιβάλλουν τέλος ακινησίας δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά και θα δώσω τα χρήματα αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, ρυπαίνουν, παρκάρουν μπροστά στην πόρτα σου και δεν πληρώνουν μια, ενω εγω θα πρέπει να πληρώνω για να μην κυκλοφορώ.
Φαντάζομαι το επόμενο στάδιο θα είναι να τα βάλω στο Ε9 και να δίνω τέλος ακινήτων. -
Καλά, 5 αυτοκίνητα έχεις;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Όταν ομως αυτός έρχεται και παρατάει εξω απο την πόρτα σου ενα σαπακι 20ετιας και κρατάει σε κινηση το άλλο το καινουριο 5ετιας μαξ και το οποίο το παρκάρει σε θέση που έχει στην πυλωτη γιατί έχει δίκιο και θα πρεπει να τον λυπηθω. Ενα μεγαλο ποσοστο που έχουν παράδοσει πινακίδες είναι τέτοιες περιπτωσεις. Παραταμε το παλιό κάπου οπουδήποτε στο δρόμο και στη θέση που έχω ναζω το καινουριο και ΑΣΕ τους αλλους του μαλακές τους γείτονες να ψαχνονται. Οποτε βλέπεται κάθε νόμισμα έχει 2 πλευρες.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο που λες ειναι παρανομο. Ο αλλος παραπανω κραζει οποιον θεωρει παραλογο το τελος ακινησιας ΕΝΩ δεν κινει το οχημα του ΚΑΙ το εχει σε ιδιωτικο χωρο (
Τελος ακινησιας!