-
Αυτό ακριβώς. Ο καθένας μας προσέχει και αξιολογεί εντελώς διαφορετικά. Δεν έχει νόημα να υποδείξω εγώ κάτι πολλώ δε μάλλον όταν ο άνθρωπος είναι ήδη κάτοχος. Αν ήταν υποψήφιος αγοραστής ίσως είχε ένα νόημα παραπάνω.
Κατά τα άλλα το αμάξι είναι εξαιρετικό vmf και γενικώς πολύ καλή επιλογή που δε νομίζω να προβληματίσει κανένα κάτοχο που ξέρει τι πήρε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό ακριβώς. Ο καθένας μας προσέχει και αξιολογεί εντελώς διαφορετικά. Δεν έχει νόημα να υποδείξω εγώ κάτι πολλώ δε μάλλον όταν ο άνθρωπος είναι ήδη κάτοχος. Αν ήταν υποψήφιος αγοραστής ίσως είχε ένα νόημα παραπάνω.Κατά τα άλλα το αμάξι είναι εξαιρετικό vmf και γενικώς πολύ καλή επιλογή που δε νομίζω να προβληματίσει κανένα κάτοχο που ξέρει τι πήρε.
Κάθε αμάξι μπορεί να τρίζει ή να μην τρίζει αναλογα με τον παρατηρητή του ή ακόμη και τις συνθήκες της στιγμής. Αν π.χ. έχεις βάλει τη μουσική στο ραδιόφωνο να παίζει, δεν ακούς τους τριγμούς. Το αμάξι λοιπόν εκείνη τη στιγμή τρίζει ή δεν τρίζει;
Ένα πράγμα σαν τη γάτα του Σρέντιγκερ...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μετά συγχωρήσεως, γιατί του ζητάς αυτό το πράγμα; Αφού εσύ δεν έχεις βρει κάτι να σε ενοχλεί, γιατί ψάχνεσαι;Θες να σου υποδείξουν τα ελαττώματα που τώρα δεν βλέπεις, ώστε να αρχίσεις να τα βλέπεις και να χαλιέσαι;
Θα θελα να ξερα γιατί ενδεχομένως αν στο ένα υπάρχουν και στο άλλο όχι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην παραγωγή, ή κάτι άλλο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ειδικά μου έκανε εντύπωση το σχόλιο για ανομοιομορφία των αρμών!!!
-
Καλησπέρα σας. Μέτα από επισκέψεις σε κάμποσες αντιπροσωπειες κατέληξα και εγώ στο Crossland X 1,2 130hp x-clusive.
Με την προσφορά που έκαναν και αυτα που προσφέρει σε χώρους και επίπεδο εξοπλισμού, νομίζω πως είναι πολύ καλή περίπτωση. Έχω κάνει 600χλμ μόνο άλλα οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.
Στην Εθνική με μέση ταχύτητα 110, έκαψε 5,5 ενώ στην πόλη μέχρι στιγμής είναι στο 7,6.Να ρωτήσω τους κατόχους εδώ, αν στο navigation, μπορούν να γράψουν στα ελληνικά ?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης alstefan2011 έγραψε:
Καλησπέρα σας. Μέτα από επισκέψεις σε κάμποσες αντιπροσωπειες κατέληξα και εγώ στο Crossland X 1,2 130hp x-clusive.
Με την προσφορά που έκαναν και αυτα που προσφέρει σε χώρους και επίπεδο εξοπλισμού, νομίζω πως είναι πολύ καλή περίπτωση. Έχω κάνει 600χλμ μόνο άλλα οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.
Στην Εθνική με μέση ταχύτητα 110, έκαψε 5,5 ενώ στην πόλη μέχρι στιγμής είναι στο 7,6.Να ρωτήσω τους κατόχους εδώ, αν στο navigation, μπορούν να γράψουν στα ελληνικά ?
Ευχαριστώ
Πόσο σου βγήκε τελική τιμή;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alstefan2011 έγραψε:
Ευχαριστώ
Καλοταξιδο!
Το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ σε λευκό με μαύρη οροφή και 1100 χλμ. Πραγματικά ειναι καλη περιπτωση αν αυτά που ζητάς στην κατηγορια τιμης είναι χωροι, ασφάλεια (blind spot, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζού, αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω, κάμερα οπισθοπορειας) και γενικά gadgetοτεχνολογια σε συνδυασμό με έναν καλό κινητήρα και φυσικά δεν του λείπουν η διχρωμία, ζάντες, φιμε τζαμια, διζωνικος αυτόματος κλιματισμός κλπ.
Εσύ σε τι χρώμα το πήρες;
Στο Navi γράφεις greeklish και τα παίρνει μια χαρά. Επίσης, μην ξεχνάς ότι οι χάρτες έχουν δωρεάν ενημέρωση κάθε τρίμηνο, που την κάνεις μόνος σου κατεβάζοντας τη νέα έκδοση σε φλασακι και κάνοντας τη σχετική αναβάθμιση. Μπες στο myopel και δες εκεί σε κάποια από της ενότητες τη σχετική ανακοίνωση και οδηγίες.
-
Το πήρα μπλε μεταλλικό με μαύρη οροφή. 20.500 πήγε με τέλη, πινακίδες, συναγερμό, ρεζέρβα, σκληρό πάτωμα πορτ μπαγκάζ
-
Ευχαριστώ και για την απάντηση σχετικά με τους χάρτες και το navigation / greekenglish.
Μπήκα στο myopel και κατεβάζω τους χάρτες.Οι δικές σου εντυπώσεις μέχρι τώρα dtzgr ?
-
Άριστες. Το μονο που θα ήθελα καλύτερο ειναι να υπήρχε κεντρικό υποβραχιονιο με αποθηκευτικό χώρο αντί για μόνο οδηγού χωρίς, και η θήκη στην κονσόλα ανάμεσα στα 2 καθίσματα να ήταν σκεπασμένη, όπως ήταν μέχρι και το ΜΥ18.5. ειδικά αυτό το τελευταίο είναι εντελώς αψυχολογητη αλλαγή. Σιγά τη μείωση κόστους που απέφερε. Θα έδινα τα 50 ευρώ (και αν ) για να το έχω, αλλά δεν το πουλούν (έτσι μου είπαν, τουλάχιστο).
Κατά τ'αλλα ο κινητήρας είναι λουκούμι για το αμάξι, ειδικά εκτός πόλης, και η οδηγηση στην πόλη με όλα τα βοηθήματα που έχει είναι αρκετά λιγότερο αγχωτική απ' ότι παλιότερα!
-
Συμφωνώ ειδικά το υποβραχιονιο που είναι μόδα τώρα και σε άλλα αμάξια.
Άμεσα στην πόλη και σε στενούς δρόμους περνάς άνετα. Εγώ μάλλον θα ήθελα λίγο πιο σκληρές αναρτήσεις βεβαία. -
Ο χρήστης dtzgr έγραψε:
Άριστες. Το μονο που θα ήθελα καλύτερο ειναι να υπήρχε κεντρικό υποβραχιονιο με αποθηκευτικό χώρο αντί για μόνο οδηγού χωρίς, και η θήκη στην κονσόλα ανάμεσα στα 2 καθίσματα να ήταν σκεπασμένη, όπως ήταν μέχρι και το ΜΥ18.5. ειδικά αυτό το τελευταίο είναι εντελώς αψυχολογητη αλλαγή. Σιγά τη μείωση κόστους που απέφερε. Θα έδινα τα 50 ευρώ (και αν ) για να το έχω, αλλά δεν το πουλούν (έτσι μου είπαν, τουλάχιστο).Κατά τ'αλλα ο κινητήρας είναι λουκούμι για το αμάξι, ειδικά εκτός πόλης, και η οδηγηση στην πόλη με όλα τα βοηθήματα που έχει είναι αρκετά λιγότερο αγχωτική απ' ότι παλιότερα!
Ναι η θήκη στο χειρόφρενο που να κλείνει είναι απαραίτητη,αυτό μου έχει λέιψει και εμένα καθώς στο εσωτερικό ενώ έχει πολλες θήκες για μικροαντικείμενα δεν έχει κάποια που να είναι κρυφή. Κατά τα άλλα και εγώ μετά από περιπου 3600χλμ έχω να πώ μόνο καλά λόγια!
-
Καλησπερα και χρονια πολλα. Ο αδερφος μου εκλεισε στις 24/12 το Opel Crossland X αυτοματο πετρελαιο, στη βασικη πλην καλα εξοπλισμενη εκδοση με μονα εξτρα το μεταλλικο χρωμα και ρεζερβα αναγκης. Τελικη τιμη 19600 ευρω, σχεδον 1000 ευρω κατω απο την τιμη που διαπραγματευοταν με εξουσιοδοτημενους της Αθηνας. Η συμφωνια εγινε με εξουσιοδοτημενο στη Μακεδονια, οπου συν τοις αλλοις του εκαναν μια πολυ δελεαστικη προσφορα αγορας του τωρινου του οχηματος, Toyota Auris 1.6 MMT 3Θ 2010 με 83.000 χλμ. Του προτειναν αγορα για 7100 ευρω και φυσικα δεχτηκε.
Απο οικονομικη σκοπια νομιζω οτι πετυχε διανα, και σαν τιμη αγορας του καινουριου και σαν τιμη αγορας του οχηματος του.
Παραλαβη του ειπαν μεσα Μαρτιου.
Μια ερωτηση παιδια. Επειδη δεν εχει η εκδοση που αγορασε ο αδερφος τις ραγες οροφης, χωρις αυτες μπορει αργοτερα να στερεωσει αν θελει πχ μια μπαγκαζιερα οροφης ή δεν γινεται, οποτε πρεπει να τις ζητησει με την παραγγελια; Κοστιζουν 200 ευρω ως εξτρα αλλα αν ειναι να χασει τη δυνατοτητα στερεωσης στην οροφη, χαλαλι. -
Καλησπέρα σε όλους,
επειδή ενδιαφέρομαι για το crossland xclusive diesel auto, επειδή έχει πέσει στα χέρια μου για γερή έκπτωση (άλλες λύσεις το captur και το aircross), ερώτηση προς κατόχους :
απο θόρυβο που περνάει στην καμπίνα λόγω diesel και αέρα στα πολλά χιλιόμετρα (πχ. εθνική) πως παεί?
πολλα ξένα sites αναφέρουν πως στο crossland ακούγεται πολύ ειδικά ο 'wind noise' λόγω του ύψους του αυτοκινήτουενδιαφέρομαι για suv μικρό που θα καλύψει μια μικρή οικογένεια και να μπορεί να αποσβένει και τις λακούβες στους δρόμους της Αττικής. τα έχω δει κωλυόμενα εδώ στα δυτικα... οπότε νομίζω πως ενα μικρό suv θα είναι καλύτερα σε σχέση με ενα hatchback
ευχαριστώ,
-
Ακουγεται λιγο θορυβος απο τους καθρέφτες στα πολλα.
Ειναι απιστευτα αθορυβο για το ειδος του.
Πραγματικα βλαμενοι ειναι οι δοκιμαστες;
Πηγαινεις με 150 και νομιζεις πας με 120 - 130.
-
ολοι οι UK reviewers το αναφέρουν... άλλος ώς το πιο σοβαρό του θέμα (carbauyer uk), άλλος όχι σαν κάτι τρομερό σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας. στο UK πάντως το arona το βγάζουν πολύ καλό και φυσικα τκρος (vw...λογικό)
θα προσπαθήσω για test drive αττική οδό τις επόμενες ημέρες.Αξιζει σαν αυτοκίνητο γενικά? πως τα παει στους αθηναικους κατσικόδρομους ? άλλα θέματα ? για κάποιο που θέλει να έχει οικονομια, πρακτικότητα κ ασφάλεια και δεν τον ενδιαφερει ιδιαιτερα αν 'στριβει' σαν civic
το captur μας αρέσει αλλά είναι λίγο φθηνιαρικο μέσα (+ταμπουρα!!!!) και το aircross δεν έχει ρυθμιζόμενους καθρέφτες και όλα περνανε από την οθονη που σημαίνει ότι αν τα παίξει δεν έχεις καν κλιματισμό...
νομίζω ότι με την εκπτωση που έχω παιρνω το full extra xland στην τιμή του aircross μεσαίο level εξοπλισμου…για αυτό και το ζαχαρώνω !
ευχαριστώ κ παλι -
Γραψε ακυρο, γκραντλαντ νομιζω ηταν το τοπικ
-
-
Ε, μα οσα χρονια και αν περασουν μπερδευω το ονομα τους. Ενα μυαλο το εχουμε
Για να εχουμε καλο ερωτημα ποσα χρηματα θα δώσετε;
Μηπως να παρετε το μεσαιο γκραντλαντ χ.Αυτοκινηταρα. Να δεις πως στριβει με τα οσα ερχεσαι
-
22500 με το
Κλειδί στο χέρι.
Σε αυτόματο βγαίνει ακριβό με συστήματα ασφαλείας νονιζω
Τώρα είδα κ το 500x στα ίδια λεφτά πάνω κάτω..
Έχω μπερδευτεί.... -
Εγώ πάντως έπαθα πλάκα με το grandland και με πολύ καλή τιμή..Επίσης δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι αλλά διάβασα σε αλλο θέμα και για qashqai acenta diesel με 21400 κλειδί..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opel Crossland X