-
του ενα σου βρωμάει και το άλλο σου ξυνιζει.
Περίμενε στο τέλος της χρονιάς να πάρεις το νεο fiesta . -
Εχει δηλωσει 'φορντ ουτε νεκρος' εμμεσως πλην σαφως Κι εγω του το προτεινα, μαζι με το 208 αν θελει κατι πιο 'σοβαρο' απο το c3.
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Οπως το δείχνει ο nonos. Ενσωματωμένα, πράγμα που απλά κρατανε τη βάση του κεφαλιου και σε μια οπίσθα σύγκρουση το κεφάλι ενος ενήλικα μπορει να γυρίσει πάνω από το προσκέφαλο. Θα έλεγα εγκληματικό.
Ο gatoz δίνει καλό λινκ.
Πραγματικά έχω σπαστει πολύ με τη Σουζουκι μιας και μεσα του μήνα είμαι στη διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου και είμαι στο όριο να το κλείσω. Ομως μια η παθητική ασφάλει και μια κατι τέτοιες γυφτιες με έχουν εκνευρίσει. Και δε ξέρω τι άλλο να κοιτάξω μιας και Κορέα, Γαλλία έχουν αποκλειστεί για διάφορους λόγους (δε ξέρω... ίσως τελικά μόνο το C3 αν ξεπεράσω το παρα-χαριτοδιπλωμένο του χαρακτήρα), Ιαπωνία επίσης (έλεος με το Γιαρις οπως το κάναν και το Μικρα που ειναι μόνο αν εισαι μπιμπικιαρης 18χρονος με τεστοστερόνη στο 10000)... οπότε μένουμε Γερμανία που δε θέλω λόγω του οτι θα πρέπει να ειναι αυτόματο και το dsg μόνο προβήματα βγάζει... (μέχρι και του ξαδερφου μου με 25.000χλμ... βεβαια 2013 το Γκολφ του).
Και δε μπορω να περιμένω μιας και ειναι αναγκη να αγοραστέι άμεσα...Μια που το έχεις ψάξει με το αυτοκίνητο μπορείς να μου πεις εάν έχει χειρολαβες πάνω απο τις πίσω πόρτες; Γιατί στο ignis δεν έχει στην GLX και το θεωρώ γυφτιά το να μην έχει.
-
Χεχε, ο νονός σωστά ενημερώνει, σε άλλο ποστ ανέφερα οτι με οπελ φορντ και νισσαν εχω ενα ψυχολογικό θέμα που παρά χρόνια θεραπείας δε το εχω ξεπεράσει... και σωστά το ενα μου ξυνίζει ή βρωμάει και γιαυτο θα πήγαινα σε Πόλο που ειναι άοσμο αλλα εκει εχουνε θέμα αξιοπιστίας στο αυτόματο κιβώτιο.Παντως νονά το επανεξέταση το θέμα με το c3. Ιςως σε κανα χρωμα έντονο με μαύρες ζάντες που δινει να μην δείχνει τόσο ..... εχμμμμ....
Grimm, το συγκεκριμενο θέμα δε το γνωρίζω για να ειμαι ειλικρινής. Για εμένα δεν ειναι τόσο σημαντικό οπότε δε το πρόσεξα. -
Χεχε, ο νονός σωστά ενημερώνει, σε άλλο ποστ ανέφερα οτι με οπελ φορντ και νισσαν εχω ενα ψυχολογικό θέμα που παρά χρόνια θεραπείας δε το εχω ξεπεράσει... και σωστά το ενα μου ξυνίζει ή βρωμάει και γιαυτο θα πήγαινα σε Πόλο που ειναι άοσμο αλλα εκει εχουνε θέμα αξιοπιστίας στο αυτόματο κιβώτιο.Παντως νονά το επανεξέταση το θέμα με το c3. Ιςως σε κανα χρωμα έντονο με μαύρες ζάντες που δινει να μην δείχνει τόσο ..... εχμμμμ....
Grimm, το συγκεκριμενο θέμα δε το γνωρίζω για να ειμαι ειλικρινής. Για εμένα δεν ειναι τόσο σημαντικό οπότε δε το πρόσεξα.Σε λίγο καιρό θα μου συμβεί η αναπόφευκτη μεταφορά στο πίσω κάθισμα... Πολλά τα κεριά στο κέικ άρη...
Ειδικά αυτό το κουρασμένο χέρι (...βασικά και τα δύο, η ατυχία να είσαι αμφίχειρας και να μην βρίσκεις ένα να γλυστράει ρε αδερφε..) θέλει ξεκούραση. Στο glx έχει. -
...Παντως νονά... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...Παντως νονά...
-
Αν και δεν κατάφερα να δω την φωτογραφία των προσκεφάλων, μάλλον κατάλαβα πως είναι τα προσκέφαλα ή μάλλον τα εξογκώματα.
Προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση μία τέτοια 'πολιτική' της Suzuki.
Και επειδή αναφέρθηκε παραπάνω το C3 δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης.
Το C3 (για μένα) είναι αυτοκίνητο. Παρόλο που μπορεί η σχεδίαση κάπως να ξεφεύγει, αυτό όμως κάνει τη διαφορά.Το σουιφτάκι για μένα έχει ακόμη στοιχεία της εποχής του 1990... Ένα απλό σουιφτάκι.
Ακόμη και τώρα που το παρατηρώ, ακόμη βλέπω στοιχεία του Swift GT που είχα το 1995. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...Παντως νονά...
Οκ σορρυ!! Οτο κορρεκτ στο τηλέφωνο... δε το πρόσεξα..
Και επειδή αναφέρθηκε παραπάνω το C3 δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης.
Στο C3 για να ειμαι ειλικρινής πέρα από το σχεδιαστικό λίγο (βεβαια όπως είπα λύνεται με πιο 'βαρβαρη επιλογή χρωματων, η αξεσουαρ, βλέπε μαυρες ζαντες), με κανει και το θεμα αξιοπιστιας μιας και δυο φίλοι με C3 μκ1 είχαν αρκετα θεματακια (χαζοβλαβες). Θα μου πεις ποια εταιρία δεν έχει.
Θα παω να το δω τελικά και από κοντά αλλα στην έκδοση με κάμερα πίσω (απαίτηση συζύγου, αλλλλλαααα... και βολικό για εμένα τελικά... ) και αυτόματο πρέπει να παω στη 1.2 110 EAT6 Shine που αν δε κανω λάθος παει στα 17-18... βασικά λίγο πανω απο το Σουιφτ 1.0 με το 6αρι αυτόματο GLX .
Χα! Και είχα βαλει ο ανόητος όριο τα 14.000 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν και δεν κατάφερα να δω την φωτογραφία των προσκεφάλων, μάλλον κατάλαβα πως είναι τα προσκέφαλα ή μάλλον τα εξογκώματα.Έτσι είναι κι όντως σ'αυτό το θέμα είναι λάθος της Suzuki. (η φώτο είναι από δοκιμή στο http://www.drive.gr)
-
Η μείωση του κόστους κατασκευής ενός αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται με τρόπο που δεν θα προσβάλλει τους υποψήφιους αγοραστές ή τους κατόχους του. Κατά την γνώμη μου πολύ τσίπικη επιλογή και όπως δήλωσα εξαρχής μια μεγάλη ανοησία.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Αν και δεν κατάφερα να δω την φωτογραφία των προσκεφάλων, μάλλον κατάλαβα πως είναι τα προσκέφαλα ή μάλλον τα εξογκώματα.
Έτσι είναι κι όντως σ'αυτό το θέμα είναι λάθος της Suzuki. (η φώτο είναι από δοκιμή στο http://www.drive.gr)
Τελικά κατάφερα και είδα την φωτογραφία από το drive.gr γιατί από το postimg τρώω άκυρο...
Τελικά αυτά τα προσκέφαλα είναι πράγματι ενσωματωμένα;
http://cdn.drive.gr/sites/default/files ... .0t_10.jpgΚαι μερικές σημειώσεις από τις φωτογραφίες που είδα:
- Πίσω οι χώροι είναι μέτριοι.
- Σχεδιαστικά χάνει. Το προηγούμενο ήταν πολύ ποιο όμορφο. Δεν είναι 1η φορά που το κάνει αυτό η suzuki στο swift.
- Οι τσιγκουνιές δεν κρύβονται...
-
Τελική τιμή για Σουιφτ 1.0 αυτόματο 6ταχυτο με paddles (στο cvt δεν εχεις δυνατοτητα αλλαγής ταχυτήτων) GLX (η πιο εξοπλισμένη έκδοση) : 17.800...
Το μόνο που μου αρέσει εναλλακτικά ειναι το νεο c3 aircross που μολις βγήκε αλλά για να το παρεις όπως στις φωτό μάλλον θα θες 20.000 και να περιμένεις κάποιο καιρό μέχρι να έρθει. Ξέρει κανείς πότε να το περιμένουμε; -
Μάλλον τα ιδια γούστα έχουμε Κατά τον νοέμβριο το περιμένουμε μετα την έκθεση της φρανκφούρτης αν και στην ευρώπη ανοίγουν οι προπαραγγελίες απο τον ιούλιο. Πάντως να γνωρίζεις οτι σε σχέση με το swift glx δεν έχει τα led, αφού έτσι με ενημέρωσαν απο τα κεντρικά της citroen.
-
χεχε! A εσυ το έχεις προχωρήσει, έχεις πάρει ήδη τηλέφωνο. Για Νοέμβρη δε μπορώ να περιμένω μέχρι τότε.
Οσο για το swift glx, δε μπορώ να πω οτι το 'αγαπάω'. Εχει κάτι το γουστόζικο αλλά όσο πιο πάνω πας σε εκδόσεις, τόσο περισσότερο δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει. Ναι, στα 12, 13 ίσως. Στα 15+ όχι.
Απλά, γερμανικό δε θέλω λόγω κιβωτίων που δεν εμπιστεύομαι (φορτν, οπελ όχι λόγω δικών μου ψυχολογικών θεμάτων), τα γαλλικά υπερφορτωμένα (πλην c3 που όμως παραείναι 'συμπαθητικό' για τα γούστα μου, που ειναι και το μόνο που περιμένω να πάω να δω), ιταλία δεν έχει τίποτα (καλά, το Πουντο έχει ξεχαστεί και από τους ίδιους τους Ιταλους στη Φιατ... κρίμα και παλι κρίμα), κορέα όχι (απολύτως τίποτα στο συναισθηματικό.. πολύ καλά εργαλεία), ιαπωνία κάτι άλλο όχι (Μικρα υπερβολή στο μέγιστο, Γιαρις οκ, το ξεφτύλισαν εντελώς με το τελευταίο).
Οπότε το Σουιφτι ειναι ένας συμβιβασμός που μπορώ να καταπιώ.
Ομως στα 17.800 ειναι πανάκριβο για το τι ειναι, ασχετα απο τα μπλιμπλικια καμερες, ασσιστ και λοιπες μπουρδες που προσφέρει για να δικαιολογήσει τα χρήματα και το 'συγχρονο' του αυτοκινήτου. Τη τελευτάια φορά που πέρασα απο το μαγαζί όμως μου ειπαν 'να δουμε τι θα κάνουμε σα τελική τελική τιμή...' . Αυτό δε μου το είπαν πριν 1 μηνα που έιχα πάει... λές να μη πουλάει τελικά τόσο όσο περίμεναν και ίσως να επανεξετάζουν τη πολιτική τους;
Γιατι οταν πρωτοπήγα σε 2 μαγαζιά, οι αντιπρόσωποι ήταν πολύ αισιόδοξοι για το αυτοκίνητο... -
17.800euro για ένα σουιφτάκι...
Δηλ. 17800e... όταν το 1995 είχα αγοράσει το Swift GTi με 5806e...
-
Πιο το νόημα να συγκρίνεις Ευρώ με Δραχμές δεν καταλαβαίνω
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
17.800euro για ένα σουιφτάκι...Storm, βέβαια μιλάω για τη πιο ακριβή του έκδοση. Που ειναι υπερβολική για τη συγκεκριμένη. Κάποιος βέβεια μπορεί να πάρει το Σουιφτι και με 12+ χιλιαρικα που ειναι πολύ καλή τιμή. Για εμένα όμως ειναι σχεδόν μονόδρομος η συγκεκριμένη έκδοση αλλά σε αυτό το επίπεδο τιμών ο ανταγωνισμός ειναι άλλης κατηγορίας και ποιότητας και μάλιστα πιο φτηνός. ΑΝ δε κάνω λάθος, ενα νεο Φιεστα με αυτόματο σε μεσαία έκδοση ειναι στα 16.500 περίπου (οχι με το κλείδί στο χέρι) και μια υπερπλούσια του Φιεστα παλι (Τιτανιουμ) νομίζω περίπου στα ίδια με το Σουιφτ (αυτόματο πάντα).
Ελα που δε μπορώ τα Φορντ όμως (και ξαναλέω, μια χαρά αυτοκίνητα τα Φορντ απλά έχω τα ψυχολογικά μου και έγω ) -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Πιο το νόημα να συγκρίνεις Ευρώ με Δραχμές δεν καταλαβαίνωΤα έκανα σε euro.
-
17.800euro για ένα σουιφτάκι...
Storm, βέβαια μιλάω για τη πιο ακριβή του έκδοση. Που ειναι υπερβολική για τη συγκεκριμένη. Κάποιος βέβεια μπορεί να πάρει το Σουιφτι και με 12+ χιλιαρικα που ειναι πολύ καλή τιμή. Για εμένα όμως ειναι σχεδόν μονόδρομος η συγκεκριμένη έκδοση αλλά σε αυτό το επίπεδο τιμών ο ανταγωνισμός ειναι άλλης κατηγορίας και ποιότητας και μάλιστα πιο φτηνός. ΑΝ δε κάνω λάθος, ενα νεο Φιεστα με αυτόματο σε μεσαία έκδοση ειναι στα 16.500 περίπου (οχι με το κλείδί στο χέρι) και μια υπερπλούσια του Φιεστα παλι (Τιτανιουμ) νομίζω περίπου στα ίδια με το Σουιφτ (αυτόματο πάντα).
Ελα που δε μπορώ τα Φορντ όμως (και ξαναλέω, μια χαρά αυτοκίνητα τα Φορντ απλά έχω τα ψυχολογικά μου και έγω )Εσύ μπορείς να πάρεις ότι θέλεις.
Εγώ σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά και πλέον έχω τσακωθεί με την 'αυτοκίνηση'.
Το παράτησα το άθλημα...
Νέο Suzuki Swift 2017