-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δες απόσταση φρεναρίσματος!
38μ
0-60 mph 10,8"
Told ya!!!
Όσον αφορά τους χώρους είναι πλασματικό το τεστ! Εχει θέσει τη θέση οδήγησης τέρμα πίσω! Αλλά παρόλα αυτά έχει χώρο! Φαίνεται και στο 7:00 λεπτό πόσο πίσω έχει το κάθισμα του οδηγού!
Φυσικά ο χώρος πίσω είναι μεγαλύτερος!
Ναι καλά, θα έβαλε τίποτα αφτερ μάρκετ τετραπιστονες δαγκάνες ο τοπικός αντιπρόσωπος
-
Αλεξίπτωτο έβαλε!
-
Εντωμεταξύ 38-39 μέτρα είχε και το προηγούμενο στο οποίο στηρίζεται και το νέο!
Πως το βρήκε ο άλλος 48, απορώ!!
-
Για άλλη μια φορά το swift είναι το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης με χειροκίνητο κιβώτιο
Αρκετά γρήγορο για καθημερινές μετακινήσεις, αρκετά έως πολύ διασκεδαστικό στην οδήγηση με έντονο οδηγικό χαρακτήρα, χώρους, εξοπλισμό, μικρό, δεν περνά απαρατήρητο και καταναλώνει όσο ένα HEV ενώ κοστίζει 3-5 χιλιάρικα λιγότερο από αυτά!
Εάν το έβγαζαν με τον 1.0 boosterjet, θα έσκιζε τον ανταγωνισμό!
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Για άλλη μια φορά το swift είναι το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης με χειροκίνητο κιβώτιο
Αρκετά γρήγορο για καθημερινές μετακινήσεις, αρκετά έως πολύ διασκεδαστικό στην οδήγηση με έντονο οδηγικό χαρακτήρα, χώρους, εξοπλισμό, μικρό, δεν περνά απαρατήρητο και καταναλώνει όσο ένα HEV ενώ κοστίζει 3-5 χιλιάρικα λιγότερο από αυτά!
Εάν το έβγαζαν με τον 1.0 boosterjet, θα έσκιζε τον ανταγωνισμό!
Ε ναι, τώρα που δεν υπάρχει κανένα άλλο (εκείνο το Yaris με τα 130 άλογα και το κανονικό Mazda 2, το Fiesta)... Ψέματα, το Clio υπάρχει και είναι καλύτερο.
-
Πάσχει σοβαρά από χωρους το κλιο καμία σχέση, και δεν τόσο καλύτερο! Είναι όμως καλό γενικά κυρίως σε ηχομόνωση
Οπως και το φιέστα!
Τα έχω και τα δύο στο περιβάλλον μου και τα έχω οδηγήσει πολλές φορές!
Νέο Suzuki Swift 2017