-
Ε ναι το κλασικό των st line, όπως φίλου.
Έχεις 10 mm μικρότερο προφίλ από το swift , εγώ πάντως που το οδηγήσα το st line του φίλου χτυπούσε σε μεγαλουτσικες λακουβες
Στην φώτο και πάλι το ινδικό με μεγαλύτερο προφίλ ελαστικού.
Γενικά μεγα λάθος αυτή η διάσταση του Ευρωπαϊκού, και δη του άθλιου ecopia της bridgestone
Τώρα αν βάλει κάνεις ένα καλοκαιρινό καλό και όχι οικολογικό ελαστικό στα 195/60/16 τότε κερδίζει 5% σε βήμα, και 1,2 εκατοστά περίπου προφίλ, ή σχεδόν 2,3 εκατοστά από το st line fiesta
-
Δείτε λιγο σε αυτο το βίντεο πόσο σημαντικό είναι το μεγαλύτερο προφίλ.
Σκεφτείτε τώρα, πως το μικρο swift που δεν έχει μεγαλος βάρος κυρίως στον πίσω αξονα για να πιέσει το οικολογικο ελαστικό από την πλευρά του αυτοκίνητου ώστε να παράξει ισόρροπη ροπή και η λακουβα με τη σειρά της που θα μαγουλιασει το σκληρό προφίλ του συγκερκιμενου ελαστικού.
Ιδιαίτερα πίσω που ακούγεται αυτό γίνεται διότι λογω μικρότερου προφίλ το προφίλ ειναι σκληροτερο και έχει μικρότερο μαλακό bufferzone
-
@sutzukaki , τι αυτοκινητο/α ειχες πριν?
-
@sutzukaki , τι αυτοκινητο/α ειχες πριν?
Για πολλά χρόνια το προσωπικό μου αυτοκίνητο είναι ένα mx5.
-
11.000 χλμ κ το πρώτο service. 128 ευρώ!!! Όλα λειτουργούν στην εντέλεια σαν ελβετικό ρολόι. Μέση κατανάλωση 4,6, μοτερακι ποίημα, κιβώτιο φρένα ηλεκτρικά γ φίλημα. Παρατήρηση : ο φανταστικός ιδιοκτήτης που δεν του άρεσε μπορεί να το 'ξεφορτωθεί' σε χρόνο μηδέν, γιατί το swift πουλάει σαν ζεστό ψωμί σαν μεταχειρισμένο. Υστερόγραφο : πίεση στα ελαστικά 33 μπροστά, 32 πίσω.
-
Για 'φανταστικός' ιδιοκτήτης (που υποθέτω ότι σε μένα απευθύνεται ο παραπάνω φίλος) πρέπει να ομολογήσεις ότι τα σχόλιά μου παραήταν 'αληθινά'. Όπως είπα, ο καθένας αξιολογεί με διαφορετικά κριτήρια την επιλογή του. Εσύ προφανώς είσαι από τους τυχερούς που με 15k κατάφερες να πάρεις ελβετικό ρολόι με μέση κατανάλωση 4,6, μοτεράκι ποίημα, κιβώτιο φρένα ηλεκτρικά για φίλημα. Κάτι που δεν κατάφεραν εκατομμύρια καταναλωτών ξοδεύοντας πολλαπλάσια χρήματα. Ανάμεσα σε αυτούς και γω, που ακόμα ψάχνομαι. Ίσως και να είμαι παράξενος που διαπίστωσα 2-3 αστοχίες στο Swift.
Επίσης, και σε μένα όλα λειτουργούν στον πρώτο χρόνο ζωής του οχήματος. Και είμαι πεπεισμένος ότι το ίδιο θα συμβαίνει και του χρόνου. Δε θα αμφισβητήσω την αξιοπιστία της Suzuki, νομίζω αυτή είναι αποδεδειγμένη εδώ και τόσα χρόνια. Η τιμή των 128 ευρώ για το πρώτο service είναι απλά φυσιολογική. Δεν αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.
Χαίρομαι που το Swift αλλά και η Suzuki γενικότερα πήρε τα πάνω της. Και όντως πουλάει. Το αξίζουν οι μικρές εταιρείες που έχουν δώσει πολύ ενδιαφέροντα οχήματα κατά καιρούς. Και εμείς ως καταναλωτές είμαστε εδώ για να τους κριτικάρουμε.
-
Ναι ρε συ καλά κανεις και λες την άποψη σου. Αν είναι αλήθεια θα δεις θα συμφωνούν όλοι, αν όχι θα υπάρχει αντίλογος με στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση μείνε μη τρομάξεις και φύγεις....χαχα
Τι πίεση έχεις στα ελαστικά το ειδες;
-
sutzukaki, τι χρώμα το έχεις και έχεις υποψίες/θέματα. Εγω έχω το μαυρο και με το παραμικρο πετραδάκι, ακούμπημα σε κολώνα (δε λεω κοπάνημα, ακουμπημα), πετάει χρώμα. Σε λίγο θα πρεπει να κανω δηλωση αλλαγής χρώματος στο υπουργειο από μαύρο σε πουα μαυρο-ασημί. Φυσικά, όταν απλά το ανέφερα, με καμία αυταπάτη αναγνωρισης στον αντιπρόσωπο, μου ειπαν δεν ειναι δυνατόοον.
-
Λίγα λογια για την ιαπωνική ζωγραφική πάνω στις ιαπωνικές λαμαρίνες.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, Κουσαμα φάση είναι. Αχ αυτοί οι Βαλκάνιοι...Δεν ξέρουν από αφαιρετικό βάψιμο.
-
Πουλήστε το να σωθείτε. Είπαμε. Σήμερα το έβαλες αγγελία αύριο έφυγε. Κ μετά επιλέξτε το απροβληματιστο μικρό που απλά δεν υπάρχει. Το πήρατε γιατί είναι 200% made in Japan. Το πήρατε γ το σκυλί μοτερακι του. Για την παροιμιωδη αξιοπιστία του, γ το μικρό μέγεθος του, γ την γελοία κατανάλωση του. Τώρα να ζητάς από ένα swift, αυτά τα οποία δεν ήταν ποτέ, είναι σαν να ζητάς από ένα C3 αξιοπιστία γ παράδειγμα. Ή από ένα corsa χαμηλή κατανάλωση, η από ένα tsi απροβληματιστο κινητήρα κ μακροζωία. Αν σου αρέσουν οι ζουμερές γυναίκες, δεν θα παντρευτείς μια στέκα γ να μιζεριαζεις μια ζωή. Ευτυχώς πάντως, επαναλαμβάνω που το swift φεύγει σφαίρα κ σαν μεταχειρισμένα σε υψηλές τιμές....
-
Το παραμύθι συνεχίζεται. Ο γραφικός Αλεχάντρο που γράφτηκε κ στο swift club γ να αρχίζει κ εκεί να μιζεριαζει τα μέλη του Club γ την σκληρή ανάρτηση του swift. Που? Στο swift club, που το κύριο θέμα συζήτησης είναι το χαμήλωμα τέρμα, κ αν θα χωράνε οι ζάντες στους θόλους!!! Αυτό το λες κ ψύχωση. Πουλα το άμα δεν σε αρέσει. Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αγόρασες κάτι που δεν σου ταιριάζει κ μιξοκλαις σε όλα τα φόρουμ. Για ποιο λογο? Θα γίνει το swift polo? Δεν νομίζω. Αλλά μάλλον εσύ δεν είσαι κορόιδο να πάρεις polo. Δωστο αύριο 13 κ δώσω 2000 κ πάρε ένα i20. Εσύ εκεί τι μιρλα σου. Εσύ ότι κ να πάρεις θα γκρινιάζεις. Είναι στον άνθρωπο. Το θέμα είναι ότι ακούν κ άλλοι τις υπερβολές σου κ παραπλανουνται. Κρίμα είναι.
-
sutzukaki, τι χρώμα το έχεις και έχεις υποψίες/θέματα. Εγω έχω το μαυρο και με το παραμικρο πετραδάκι, ακούμπημα σε κολώνα (δε λεω κοπάνημα, ακουμπημα), πετάει χρώμα. Σε λίγο θα πρεπει να κανω δηλωση αλλαγής χρώματος στο υπουργειο από μαύρο σε πουα μαυρο-ασημί. Φυσικά, όταν απλά το ανέφερα, με καμία αυταπάτη αναγνωρισης στον αντιπρόσωπο, μου ειπαν δεν ειναι δυνατόοον.
Φίλε μου δε νομίζω ότι είναι θέμα χρώματος αλλά εικάζω πάχους βαφής. Δεν έχω ακουμπήσει πουθενά, γενικά προσέχω τα αυτοκίνητα μου, κλειστό πάρκινγκ κτλ. Και ενός έτους αυτοκίνητο και είναι γεμάτο σημάδια. Το έλεγα σε φίλους ότι κάνει πολύ εύκολα σημάδια το χρώμα και δε με πίστευαν.
-
Ρε σε Masterauto, είσαι κουραστικός βρε συ. Ψιλοέλεος δηλαδή. Τι στο καλό, μάχεσαι για τη μεταπωλητική αξία της περιουσίας σου;
Και ο sutzukaki και εγω εχουμε γράψει στα ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΑ ποστ-ριβιου μας τα υπερ και τα κατά. Τόσο ειλικρινά όσο σε κανενα άλλο τοπικ, γ@μάτων ιδιοκτητών. Τι σε βασανίζει ρε συ και δε τολμάμε να πουμε για προβληματα που έχουμε με το αυτοκίνητό μας;(εντιτ : https://forum.4troxoi.gr/node/89735?page=7 εδω θα δεις όλη την αναφορά μου)
-
Ναι ρε συ καλά κανεις και λες την άποψη σου. Αν είναι αλήθεια θα δεις θα συμφωνούν όλοι, αν όχι θα υπάρχει αντίλογος με στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση μείνε μη τρομάξεις και φύγεις....χαχα
Τι πίεση έχεις στα ελαστικά το ειδες;
Τρομάζουν ωρέ τα παλληκάρια;
Δε θυμάμαι πόσο αέρα έχω στα ελαστικα. Αλλά θυμάμαι πως το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να χαμηλώσω την πίεση τους. Μετά όμως μου άναψε το λαμπάκι στο καντράν και θεώρησα σωστό να την επαναφέρω.
-
Και ενός έτους αυτοκίνητο και είναι γεμάτο σημάδια. Το έλεγα σε φίλους ότι κάνει πολύ εύκολα σημάδια το χρώμα και δε με πίστευαν.
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.Το ίδιο, οτι και καλα είμαι υπερβολικός. Πια δε με ενδιαφέρει τίποτα και μπαινω εδώ για να απολαμβάνω τον φίλο Λαπ
Το έκοψα να ποσταρω εδω αλλά μιας και ειδα οτι αναφέρεις παρόμοια προβλήματα έκανα επανεμφάνιση αλλα βλέπεις τα αποτελέσματα παραπάνω. -
Το παραμύθι συνεχίζεται. Ο γραφικός Αλεχάντρο που γράφτηκε κ στο swift club γ να αρχίζει κ εκεί να μιζεριαζει τα μέλη του Club γ την σκληρή ανάρτηση του swift. Που?
Εχεις δίκιο, Ανοησία, να εγγραφώ στο εν λογω φορουμ που αφορά, ωωωω τι ανοησία το μοντέλο που αγόρασα. Βεβαια, κατάλαβα μετά το καγκουρο-υφος του φορουμ και δεν εχω ξαναπατήσει. Σε αυτό σου δίνω ενα δίκιο.
-
Ξερετε ημερομηνια κατασκευης? Μηπως τα πιο παλια μοντελα ειχαν προβληματακια και στα πιο καινουρια βελτιωθηκε?
-
Τι προβλήματα? Πέφτουν τα παράθυρα, ανάβουν διαφορα λαμπάκια στο καντράν, σβήνει μόνο του στις χαμηλές στροφές, κάνει θόρυβο το κιβώτιο κ τραβάει το τιμόνι λίγο δεξιά. Αυτά μόνο. Πλάκα κάνω βέβαια. Τέτοια προβλήματα δεν πρόκειται να έχεις ποτέ με ένα made in Japan....
-
Ααααα να το λάθος του sutzukaki και εγώ έτσι την πάτησα.
Λοιπόν αν θυμάμαι σωστά, λέει ομπρώς 36 και πίσω 33.
Πάνε 33 μπροστά και 32 πίσω. Στο 31 και 32 δεν βαράει.
Τέρμα σπαστικό. Στο glx που εχει την μεγαλθτερη εγχρωμη οθονη στο καντραν την μπλοκάρει όλη και αναβοσβηνει με κοκκινο φωτισμο και δειχνει πιο λαστιχο χανει.
Την πρώτη φορά που χαμήλωσε την πίεση και μου το έκανε του έβγαλα κωλοδαχτυλο το πήγα σε μια στροφοδιαφρομη και άναψαν τα άθλια λάστιχα που εχει.
Ανέβασαν λογω θερμοκρασίας πάνω από το όριο την πιεση, το δειχνει η οθονη ποια η πιεση τους σε live μεταδοση, αλλά δεν σταμάτησε η κοκκινη ένδειξη να α αναβοσβήνει ενώ είχε σωστή πίεση. Το κρατησε στην μνήμη, ήθελε οπως και δηποτε να το φουσκώσεις.
Δες λίγο τις πιέσεις σου. Μπορεί να διορθώσεις σε αισθητουτσικο (ωραία λεξη) βαθμό το χτύπημα πίσω.
@Αλεχαντρο πολύ ευγενικό αυτό που ειπες, σε ευχαριστω πολυ, δεν ειδες ομως την πασα που σου εκανα. Εκανα βαθιά σέντρα για να πάρεις μπαλιά αλλά κοιτούσες τις αίθεριες υπάρξεις. Θα φύγει ο προεδρας και θα πουλησει την ομαδα με αυτα που κανουμε........Κουσαμα
-
Ναι η πρώτη φουρνιά είχε θέματα με αναβάθμιση λογισμικού αεροσακων το ίδιο δηλαδή με την Κούλα.
Και ανάκληση των χειρολαβων των πίσω θυρών. Νομίζω και κάτι με τους προεντστηρες. Τέλη 18 όλα διορθώθηκαν στα νεότερα. Παιδικές ασθένειες δηλαδή.
Νέο Suzuki Swift 2017