-
Όχι δυστυχώς, δεν εχω.
-
Μιλώντας με τεχνικούς αντιπροσωπείας μου ανέφεραν ότι από τα 1000 swift που έχουν πουλήσει ,ζήτημα είναι να παραπονέθηκαν 4-5 αγοραστές για το συγκεκριμένο ζήτημα .
Ο ένας θα ήμουν εγώ
Δεν υπάρχει τέτοιο review . Τα έχω διαβάσει και δει σχεδόν όλα .
https://youtu.be/Oj6tqSlFGkw (2:40)
'Month 6: creaks and crunches
Another month, another Swift moan – this time about sounds. The tinny stereo and boomy road noise on the motorway I can forgive, but the growing number of rattles and crunches I can’t.'
Κάποια, έτσι πολύ γρήγορα, θα σου έχουν ξεφύγει.
-
Βεβαιως...χαιρομαι που ζητας λεπτομερειες..
Για παραδειγμα ενα καλο site ειναι αυτο...
Εδω εχει δοκιμη το full hybrid swift....ΟΧΙ το mild hybrid...
Ειδατε υπαρχουν και αλλες εκδοσεις, δεν τις ξερουμε εμεις εδω.
https://response.jp/article/2018/10/27/315500.html
Δειτε στα θετικα που αναφερει: Behavior and ride like a European car (!!!!)
Ειναι αυτο που σας ελεγα πως καποιες εκδοσεις εκει εχουν αλλα αμορτιαερ και ελατηρια για πιο σπορτιφ αισθηση. Τα δικα τους (τα απλα ) ειναι πολυ μαλακα και απαλα για ανεση.
Το δικο μας swift εδω ελλαδα ειναι η δικη τους rs εκδοση και μαλλον απο οτι φαινεται και η full hybrid
Μικρη λεπτομερεια...τα full hybrid suzuki εχουν μαυρο χρωμα στο σημα με το ονομα hybrid. Τα mild hybrid εχουν νικελ.
-
Ναι καποιους τριγμους τους εχει....αλλα πρσγματικα εξαφανιστικαν με το φανταστικο σπρεϋ του wd4....παρτο αλεχαντρο...το κανει καινουργιο το αυτοκινητο.
Θυμαμαι ελεγες για το υποβραχιονιο....παρτο ψεκασε απο κατω που ενωνονται τα πλαστικα και τελειωσε..καθαρισε μετα με πανακι...δεν ακουγεται κιχ.
Υ.γ Ρε αλεχαντρο τι βιντεο εβαλες;;;;; μας δουλευεις;;;;;; ποιος το χεζει το swift.......
Edit.... vdx πιστευω πως μπορει να εχεις ελπιδες....
Δες τι λεει για το full hybrid
Long-lasting handling, much like a European car, than RS, a foot for Europe.
Τωρα αν μεταφραζει σωστα το google σημαινει οτι ειναι καλυτερο του rs (του σημερινου δικου μας swift).
Αλεχαντρο βγαζεις ακρη με τα γιαπωνεζικα;;;
-
Ναι καποιους τριγμους τους εχει..............Αλεχαντρο βγαζεις ακρη με τα γιαπωνεζικα;;;
Χαχαχα! Σου αρεσε το βιντεο !
Με μπριζώνεις, θα το κοιταξω το σπρεϋ και θα το ψεκάσω όλο!!
Γιαπωνέζικα μόλις ξεκίνησα να μαθαίνω αλλα μιλάει η γυναίκα μου, αλλα δε ξερω αν ξέρει τεχνικούς όρους να τη βαλω να διαβαζει τεστ..! Θα με κοπανίσει!
Παντως τα Σουιφτ Ελλαδα ειναι όλα με σπορ ανάρτηση ενω εκει έχουν και εκδόσεις με πιο μαλακές. Ιαπωνία έχω οδηγησει Τογιοτα που ηταν πιο μαλακό και απο Σιτροεν. Εχουν άλλες προδιαγραφες έκει. -
https://www.wd40.com/products/silicone-lubricant/
Αυτο ειναι ...κανει και για πλαστικα.
Καθε ιαπωνικο αυτοκινητο πρεπει να εχει μεσα ενα...σταματα τους τριγμους (διωχνει την πιτυριδα και ζωντανευει το ξεραμενο γρασιδι ....*) και κρατα πολυ καιρο.
Το βαζεις οπου τριβονται πλαστικα και ακους τριγμους....και γινεται τελειως αθορυβο
Εσυ ετσι οπως τα λες θα το αδειασεις ολο....χαχαχα
*πλακα κανω.
-
Ευχαριστώ Λαπ! Θα το παρω να δοκιμάσω και θα σου πω! Κανα καφάσι, και μια μάνικα για ψέκασμα.
Βασικα λάστιχα πρέπει να αλλάξω για ησυχία.
-
μιας και αναφέρατε το baleno που μας χαιρέτισε στην Ελλάδα, χώροι, επιδόσεις, κατανάλωση υπέρ
αλλά τα πλαστικά που έχει..... ότι χειρότερο, έχω το 1.0 boosterjet glx 3 χρόνια και όλα τα πλαστικά τρίζουν (έχω σχολιάσει πολλάκις στο forum για το baleno)
Και εγω αυτο πιστευω
Δες απο το 4:30 λεπτο ,χωρους σε αυτοκινητο 4 μετεων...το ιδανικο αυτοκινητο πολης για τον μεσο ελληνα οικογενειαρχη.
Δες καταναλωση (ιση με diesel), οδικη συμπεριφορα, κιβωτιο ταχυτηων, κινητηρα, mild hybrid φουλ εξτρα εξοπλισμο, καλη ηχομονωση κτλ
Το πρωτο στην κατηγορια με adaptive cruise control, (βασικο σε ταξιδι, αν δεν το εχεις δοκιμασει απλα χανεις....αλλαζει ολο το ταξιδι)
Το πρωτο με mild hybrid
με 14.500 ευρω ολα μεσα και μεταλλικο.
Στα 16 κατι ολα μεσα και turbo κινητηρα made in japan
Με 17 και κατι επαιρνες το turbo full extra και με αυτοματο aisin 6 speed με μετατροπεα ροπης και αυτακια στο τιμονι..
Ποιο αλλο εχει σημερα τετοιο εξοπλισμο χωρους, καλο κιβωτιο (αυτοματο) και κινητηρα στα χρηματα αυτα.
Μονο καποιες προσφπρες της skoda δινουν καλυτερο δεικτη vfm και αυτο οχι παντα.
Υ.γ δες στο 17:22 ποσο ανετο ειναι για τον οδηγο....ποσομαπλετο χωρο εχεις σαν να οδηγεις αυτοκινητο του D segment.. βασικα οι χωροι του ειναι ανωτεροι μιας octavia...μετρημενο με μεζουρα.
Πηγα στο 208 που ειναι πενταμορφο και αρκετα πιο ποιοτικο και κοντεψα να παθω κραμπα στα ποδια μου απο τον λιγο χωρο για τα γονατα του οδηγου και το συνδιασμο του τιμονιου.
-
Lap wrote:
Ευχαριστώ Λαπ! Θα το παρω να δοκιμάσω και θα σου πω! Κανα καφάσι, και μια μάνικα για ψέκασμα.
Από τα επίσημα τεστ μεγάλων reviewers δεν αναφέρεται πουθενά σαν μειονέκτημα . Όχι ότι δεν θα ήθελα καλύτερη ποιότητα κύλησης . Όντως η ανάρτηση είναι αρκετά σπορ. Πιστεύω πάντως ότι με νέα ελαστικά μαλακότερα θα δεις αρκετή διαφορά .
Δοκίμασε τα continental .
-
@πετρο..για δοκιμασε λιγο το σπρευ...
Οπου ακους τριγμο...π.χ υποβραχιονιο....ψεκασε στην σχισμη δηλαση απο εκει που ερχεται οθορυβος και με τα με ενα πανακι καθαρισε το παραπανησιο δεξια κια αριστερα, τελειωσε το τριξιμο απο εκεινο το σημειο.
Παντως για να σε χαλαρωσω, διαβαζα για τα rav4 τα του εξωτερικου καινουργια που τριζουν και δεν ξερουν πως να τα σταματησουν, μετα απο καμια εβδομαδα ημουν σουπερ για ψωνια (νομιζω σε μεγαλο σκλαβενιτη)...το βλεπω, διαβαζω απο πισω τις ιδιοτητες του, θυμηθικα τπυς τριγμους που διαβαζα και μου ρθε φλασια , πηγα το εκανα σε δικο μου αυτοκινητο σε ενα μικρο σημειο που τριζει...(στις ζωνες τα πλαστικα στο b pillar) και ολα μια χαρα. Τελειωσαν οι τριγμοι...εχει κανα 6μηνο δεν εβγαλε ακομα εκει οπου ψεκασα
-
Lap wrote:
Χαχαχαχα
Πολυ καλο.
Φανταζομαι διαφορους τυπους να τρεχουν στα σουπερμαρκετ με καφασια απο αυτο και να λενε μεταξυ τους στα ταμεια.....
-'Ιαπωνικο;;;;'
-'ΝΑΙ....'
-'Και εγω'
Στη ουσια παιδια, τα μαλακα πλαστικα εκτος απο ασφαλεια στα μελη του ανθρωπινου σωματος που πεφτουν οανω τους σε προσκρουση...με το μαλακη τους ιδιοτητα προσφερουν κατι σαν αυτο το σπρευ. Δηλαδη ενα μαλακο κομματι μεταξυ των δυο πλαστικων που απορροφα του τριγμους.
Βεβαια κοστιζουν πολυ και χανεις σε εξοπλισμο αν ψαχνεις αυτοκινητο με συγκεκριμενο κεφαλαιο..
Οποτε με το σπρεύ τα εχςις και τα δυο.....μηδεν τριγμους και φθηνο αλλα πλουσια εξοπλιαμενο αυτοκινητο.
Ασχετο σε audi a1...αν μπειτε οχι μονο τριζει η φασα η πλαστικη μπροστα το ταμπλο αλλα καθεσε μεσα στην ζεστη με ηλιο και τριζει μονη της ....μονο που την κοιτας!!!!!!!!και τριξιμο οχι αστεια.....σαν πορτα καστρου που ανοιγει...χαχα
Βασικη εκδοση στο α1 που εοδα 27000 ευρω χωρις led φωτα καο acc....
Ελεος.
Υ.γ Αυτο το γκρυ πλαστικο εννοω....Δεν φανταζεστε το πως τριζει....η Αχ Κουλα ειναι πολυ πιο δεμενη απο συτην την πλαατικη φασα.
-
σε ευχαριστώ για την ενημέρωση , από χθες που διαβάζω στο forum μιας και πρώην κάτοχος swift έψαχνα να βρω το σπρέι .
**έχω αγανακτήσει με τα πλαστικά...
@πετρο..για δοκιμασε λιγο το σπρευ...
Οπου ακους τριγμο...π.χ υποβραχιονιο....ψεκασε στην σχισμη δηλαση απο εκει που ερχεται οθορυβος και με τα με ενα πανακι καθαρισε το παραπανησιο δεξια κια αριστερα, τελειωσε το τριξιμο απο εκεινο το σημειο.
Παντως για να σε χαλαρωσω, διαβαζα για τα rav4 τα του εξωτερικου καινουργια που τριζουν και δεν ξερουν πως να τα σταματησουν, μετα απο καμια εβδομαδα ημουν σουπερ για ψωνια (νομιζω σε μεγαλο σκλαβενιτη)...το βλεπω, διαβαζω απο πισω τις ιδιοτητες του, θυμηθικα τπυς τριγμους που διαβαζα και μου ρθε φλασια , πηγα το εκανα σε δικο μου αυτοκινητο σε ενα μικρο σημειο που τριζει...(στις ζωνες τα πλαστικα στο b pillar) και ολα μια χαρα. Τελειωσαν οι τριγμοι...εχει κανα 6μηνο δεν εβγαλε ακομα εκει οπου ψεκασα
-
Για να παρηγορηθειτε και να αγαπησετε περισσοτερο τα σουτζουκακια σας...
Παντε καντε αυτο που κανει στο ταμπλο της bmw σε ενα swift ή μια Κούλα. Θα δειτε ποσο τιμια ειναι. Τα σουτζουκια ειναι παρα πολυ πιο καλα βιδωμενα (μη πω η νυχτα με τη μερα) απο αυτο το ταμπλο της bmw....καμια σχεση.
Εδω η μερτσεντες...
Εδω το πανακριβο rav4 στο 0:30 και μετα...ακουστε το τριξιμο σε μονιμη βαση (ετσι ηταν και σε αλλα γερμανικα καλα αυτοκινητα φιλων μου).
Τωρα ο τυπας εδω κανει μεγαλη μανουρα.... εγω με σπρευ το ψεκαζω με προαοχη και τελειωσα...γλιστραει αυτο το υγρο οπου ειναι και εχει χωρο για να γλιατρησει και φτιαχνει ενα καλο υποστρωμα απο αδιαβροχη σιλικονη μεταξυ των πλαστικων.....
Θα το δοκιμασω και αλλου να δω.
Αλεχαντρο δες να παρεις κουραγιο....χαχα
-
Ασχετο σε audi a1...αν μπειτε οχι μονο τριζει η φασα η πλαστικη μπροστα το ταμπλο αλλα καθεσε μεσα στην ζεστη με ηλιο και τριζει μονη της ....μονο που την κοιτας!!!!!!!!και τριξιμο οχι αστεια.....σαν πορτα καστρου που ανοιγει...χαχα
Το προηγουμενο Α1 ήταν υπόδειγμα. Φουλ μαλακό πλαστικό να το χαίρεσαι. 2 στην οικογένεια, άψογα. Το νέο ειναι για τα μπάζα στη γυφτιά με το σκληρό πλαστικό και την ανωμαλη σχεδίαση με κοπίδι.
-
Ακριβως, ως συνοδηγο σε πνιγει το ταμπλο ετσι οπως ειναι..
Πρεπει να καταλαβουν κατι οι εκει αρχισχεδιαστες.
Οτι η θεση οδηγησης και σχεδιασης του ταμπλο ενος συτοκινητου στην Δ κατηγορια ΔΕΝ μπορει να μεταφερθει και στη Β κατηγορια.
Γιατι πολυ απλα ο χωρος ειναι πεπερασμενος αλλα οι ανθρωποι οι ιδιοι..δεν μικραινουν σε μεγεθος.
Αυτο το εχουν καταλαβει οι Γιαπωνεζοι.....οι ευρωπαιοι....στον κοσμο τους.
-
Μιας και πιασαμε το θεμα με τα καροτσια στο θεμα του tuscon ας δουμε ποιο ειδος καροτσιου χωρα στο μικρουλι swift
Μονο που ειδα την ταλαιπωρεια....κουραστικα
Υ.γ φλασια να τι θυμηθηκα ...
Στο 0:20
-
tps://www.turbosquid.com/3d-models/suzuki-swift-2020-model-1389677
3d vs πραγματικοτητα...
Στο 3d πιστευω βλεπεις περισσοτερες λεπτομερειες....
-
Και εδω το sport με τον 140αρι σε ντραγκρεϊς με το fiesta st....
60 αλογα λιγοτερα....μικρη σχετικα διαφορα.
Ποσο ωραια, στιβαρη και ελαφρυα ειναι αυτη η πλατφορμα του
Αντε να βγει και το κατανα στα 180κατι αλογα...θα κλαψουν fiestakia...
-
38000€ στην Ολλανδία το κατανα;
-
https://www.rushlane.com/suzuki-swift-sport-katana-edition-launch-12307698.html
Εδω λεει για 29000
Παντως εκει εχουν αλλες τιμες απο εδω...
Αλλα σιγα το katana....αν δεν εχει 180 αλογακια οπως τα hks jdm sport δεν λεει.
https://www.hks-power.co.jp/pickup-car/swiftsport/index.html
Βαζοντας παντως ολα τα εξτρα της hks που το κανει τουμπανο, το κοστολογιο σε τιμες ιαπωνιας βγαινει 768.200 γιεν, δηλαδη 6.300 ευρω.
Δηλαδη αγοραζεις το sport εκει στα 1.870.000 γιεν δηλαση στα 15.351 ευρω (!!!) και το πας στα 21.600 ευρω, χωρις κοστος των εργασιων.
Σε τιμες ιαπωνιας θα το αγοραζατε και θα το φτιαχνατε σε απολυτο χοτ χτας με 21.000 ευρω;;;
Τι λετε;
Εδω, η παρουσιαση τους, (στις τιμες εγω εβαλα το δικο τους turbo gtIII και το intercooler.)
Παρατηρηστε πως με το εργοατασιακο turbo δεν πιεζουν πολυ τα πραγματα. (Ετσι πρεπει κατα την γνωμη μου, πιστευω πως εχουν πειρα και γνωριζουν και πραττουν σωστα, οχι οπως εδω στην Ελλαδα.)
Με το δικο τους ομως turbo,ecu, intercooler εισαγωγη...185 αλογα και 30,5 κιλα ροπης σε 970 (πες 1000 με τις αλλαγες) κιλα αυτοκινητο. Δηλαδη με 21.000 (+ κοστος εργασιων) ευρω μικρο χοτ χατς με 5,4 κιλα ανα ιππο και 1400 κ εκ.
απο το κατω μερος της πλατφορμας εξοικονομηθηκαν 30 κιλα
Το φρενο εχει μελετηθει να ειναι σχετικα κοντα στο γκαζι για ευκολο 'μυτη τακουνι'
Νέο Suzuki Swift 2017