-
Εμένα επειδή πήρε νερά από τη βροχή όπως βλέπεις, αφότου έβγαλα το νερό έβαλα 2 συλέκτες και ήδη είναι μέχρι τη μέση. -
@ken11 said in Υγρασία παρπρίζ:
@yem said in Υγρασία παρπρίζ:
@ken11 said in Υγρασία παρπρίζ:
@famas said in Υγρασία παρπρίζ:
Ο πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος όπως είπες είναι το air condition. Αφού όμως δεν αποδίδει, βάλε μόνιμα το χειμώνα έναν μικρό συλέκτη υγρασίας, 2.5€ έχει.
Προσωπικά πάντως δεν βάζω το air condition να χτυπάει το παρμπριζ. Και πάλι έτσι όμως εξακολουθεί να ξεθαμπώνει.Με 2,5 ευρω δεν βρισκω στο skroutz,αναφερεσαι σε καποιο συγκεγκριμενο η σε οποιοδηποτε καταστημα τυπου praktiker μπορω να βρω συλλεκτη υγρασιας,για ποσες χρησεις ειναι δηλαδη?
https://www.skroutz.gr/s/23939781/Pingi-Συλλέκτης-Υγρασίας-1711902-300gr.html
Eδω περα με μεταφορικα βγαινουν ενα 12αρικο.
Μέχρι 8€ βρίσκεις και με άρωμα και λίγο πιο μεγάλα
link textΑ κανουν και αυτα για το αυτοκινητο,νομιζα οτι ειναι για σημεια στο σπιτι αυτοι οι συλλεκτες.
Φαντάζομαι ότι αυτά εννοεί ο @famas ,δεν τα έχω δοκιμάσει εκτός σπιτιού αλλά νομίζω λειτουργούν το ίδιο σε σπίτι - αμάξι - τροχόσπιτο - βάρκα
-
Εμένα επειδή πήρε νερά από τη βροχή όπως βλέπεις, αφότου έβγαλα το νερό έβαλα 2 συλέκτες και ήδη είναι μέχρι τη μέση.Ζημια φίλε, μπήκες σε νερά τώρα με την κακοκαιρία?
Έβγαλες τα νερά με σκούπα υγρών? -
Μάλλον από τις υδροροές του παρμπριζ, σήμερα το ξήλωσα όλο, έβγαλα υαλοκαθαριστήρες, δεν είχε πολύ βρωμιά μέσα. ΄Έλεγξα τάπες αποστράγγισης κάτω από το αμάξι όλα καλά. Όπως και τα λούκαι στις πόρτες. Τι να πω. Σκούπα υγρών δεν έχω.
-
Μάλλον από τις υδροροές του παρμπριζ, σήμερα το ξήλωσα όλο, έβγαλα υαλοκαθαριστήρες, δεν είχε πολύ βρωμιά μέσα. ΄Έλεγξα τάπες αποστράγγισης κάτω από το αμάξι όλα καλά. Όπως και τα λούκαι στις πόρτες. Τι να πω. Σκούπα υγρών δεν έχω.
Νομίζω ότι πρέπει να πας σε ενα πλυντήριο που έχει να τραβήξει την πολύ υγρασία γιατί δεν έχει ζέστες και ο κετσές στο πάτωμα θα κρατήσει πολύ υγρασία και θα μυρίσει
-
Πάντως είναι εντυπωσιακά εκνευριστικό, πόσο δύσκολο (ή αδύνατο) είναι να κάνεις εσωτερικό καθαρισμό στο παρπρίζ.
Ότι και να έχω δοκιμάσει, όταν αρχίζουν τα κρύα και οι υγρασίες, αρχίζει το θάμπωμα ίσως όχι σε όλο το τζάμι και ομοιόμορφα, αλλά κατά τόπους.
Αυτό δείχνει πως πάντα θα μένουν υπολείμματα από καθαριστικά/υγρασία/αναπνοή και δεν ξέρω και ΄γω τι άλλο, να μου κάνουν την ορατότητα δύσκολη. -
@yem> Φαντάζομαι ότι αυτά εννοεί ο @famas ,δεν τα έχω δοκιμάσει εκτός σπιτιού αλλά νομίζω λειτουργούν το ίδιο σε σπίτι - αμάξι - τροχόσπιτο - βάρκα
Βρηκα φθηνα στα Jumbo και μικρα κουτακια και 400ml που ειναι για δωματιο περισσοτερο.Μετα εχει εκεινα τα μαξιλαρακια τα μικρα,που μολις γεμισουν τα βαζεις σε μικροκιματων η φουρνο και ειναι ετοιμα για χρηση παλι,δεν χρειαζονται ανταλλακτικο η κατι.Ειμαι περιεργος να δω αν θα κανει κατι σε βροχερο καιρο με υγρασια,κοντα στο ταμπλω το εχω βαλει.
-
*Μεχρι στιγμης,κανει δουλεια και δεν το περιμενα ειναι η αληθεια,το βαζω πανω στο ταμπλω το βραδυ για να τραβαει την υγρασει ωστε να μην ξεκιναω με θολωμενο παρμπριζ,μεχρι να ζεσταθει το αμαξι και να βαλω εστω το απλο air condition να χτυπαει στα τζαμια η μπροστα.H διαρκεια του δεν ξερω ποσο θα ειναι βεβαια.
Υγρασία παρπρίζ