-
Βαθειά γεράματα!...
Έτσι όπως το πάω σε μερικά χρόνια δεν θα ξέρω ποιος είμαι...
Τελικά είναι το ίδιο swift. Απίστευτο.Να υποθέσω ότι τα χιλιόμετρα είναι τα 121,3; Θα μπορούσαν να είχαν λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Μια σταλίτσα είναι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βαθειά γεράματα!...
Έτσι όπως το πάω σε μερικά χρόνια δεν θα ξέρω ποιος είμαι...
Τελικά είναι το ίδιο swift. Απίστευτο.Να υποθέσω ότι τα χιλιόμετρα είναι τα 121,3; Θα μπορούσαν να είχαν λίγο μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Μια σταλίτσα είναι.
καταιγις
o Α προσωρινος ειναι... ο συνολικος δεν φαινεται απο αυτη τη γωνια
-
Τι καταιγίς; Εγώ έχω καταντήσει ψιλόβροχο...
Τελικά κατάλαβα (επιτέλους) που είναι ο χιλιομετρητής (με την βοήθειά σου βεβαίως-βεβαίως)!
Είναι ποιο κάτω και κρύβεται από το τιμόνι!!!! -
Καλησπέρα γνωρίζετε αν η έκδοση business έχει πίσω ταμπουρα ? Και πια έκδοση εχει δισκους
-
Ο χρήστης mikez έγραψε:
Καλησπέρα γνωρίζετε αν η έκδοση business έχει πίσω ταμπουρα ? Και πια έκδοση εχει δισκουςΚαλησπερα. Δεν παει βασει εκδοσης αλλα βασει κινητηρων και της ιπποδυναμης. (Πανω απο 100ps -> δίσκους, 100 και κάτω -> ταμπουρα)
Συγκεκριμενα, οσες εκδόσεις φοράνε τον 1.0 ecoboost 125ps, 140ps και τον ντιζελ 1.5 120ps έχουν δίσκους πίσω... Όλοι οι άλλοι συνδυασμοί έχουν ταμπουρά. -
Κλασσική Ford και η έκδοση με τα 120 αλογα πρέπει να φοράει το προβληματικό vtg turbo
Μετά εγώ φταίω αν παρω seat... -
Αν οδηγείς σε πίστα η ανεβοκατεβαινεις βουνά οι εκδόσεις με τα ταμπούρα είναι ανεπαρκείς, αν όχι who cares.
-
Το συστημα ebd τα φρενα τα υπερλειτουργει ακομα και σε οριζοντιο δρομο, αν το αυτοκινητο φορτωνεται με πισω επιβατες και αποσκευες
-
Επίσης που έχεις ακούσει φίλε mikez για προβληματικό turbo στον 1,5 diesel 120ps? Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό....
Μην ακούς τι λένε.. Τον συγκεκριμένο τον έχουν φορανε γνωστοί μου και είναι διαμάντι ο κινητήρας... Μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν..
Αν θες να πας στη seat και στο vag group για λόγους αξιοπιστίας σε σχέση με την ford... no comment..... -
Παλια υπηρχε προβλημα αξιοπιστιας στα τουρμπο των ντιζελ της φορντ. Εμπαιναν σε σειφτυ μοντ
Αν θυμαμαι σωστα υπηρξε και ανακληση, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο. -
Ομολογώ ότι δεν το ήξερα.
Όμως δεν νομίζω να ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο...
Έχει πάρει γνωστός μου το fiesta st-line 1.5 120ps και κοντεύει τα 20κ χλμ σε λίγο.. Όλα απροβλημάτιστα ... τι να πω... -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αν οδηγείς σε πίστα η ανεβοκατεβαινεις βουνά οι εκδόσεις με τα ταμπούρα είναι ανεπαρκείς, αν όχι who cares.Ford με ταμπουρα, ούτε στις Σέρρες δεν έβρασε τα φρένα του. Και δεν γυρνούσα αργά για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου...
-
Δλδ ως συμπέρασμα ,έχει φρένα drum αλλά δεν μπορείς να τα καπνίσεις
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Έχει πάρει γνωστός μου το fiesta st-line 1.5 120ps και κοντεύει τα 20κ χλμ σε λίγο.. Όλα απροβλημάτιστα ... τι να πω...Τα χλμ που αναφέρεις είναι εξαιρετικά λίγα για συμπεράσματα! Αλίμονο αν σε τόσο λίγο χρήση έβγαζε θέμα.....
-
Δλδ ως συμπέρασμα ,έχει φρένα drum αλλά δεν μπορείς να τα καπνίσειςΕίναι ειδική πατέντα της Φορντ....... όταν άλλοι βράζουν τα δισκόφρενα!
-
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην αντοχή των φρένων.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Έχει πάρει γνωστός μου το fiesta st-line 1.5 120ps και κοντεύει τα 20κ χλμ σε λίγο.. Όλα απροβλημάτιστα ... τι να πω...Τα χλμ που αναφέρεις είναι εξαιρετικά λίγα για συμπεράσματα! Αλίμονο αν σε τόσο λίγο χρήση έβγαζε θέμα.....
Δεν το ανέφερα για αυτό το λόγο... για να αποδείξω την αξιοπιστία του... αλλά ως ένα δείγμα έστω και μικρό ότι αν είχε κάποιο θέμα κάτι θα είχε βγάλει... Επίσης ο συγκεκριμένος κινητήρας φοριέται σε focus mk3,5 και σε kuga τόσα χρόνια και εγω προσωπικά δεν έχω διαβάσει να έχει εμφανίσει το πρόβλημα αυτό τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης mikez έγραψε:
Κλασσική Ford και η έκδοση με τα 120 αλογα πρέπει να φοράει το προβληματικό vtg turbo
Μετά εγώ φταίω αν παρω seat...Αν μιλάμε για σύγκριση των diesel Ford και Seat, έχοντας οδηγήσει επί μακρόν 1.5 TdCi και 1.6 TDi και για καμιά εκατοστή χιλιόμετρα τον πρόσφατο 1.4 TDi, θα πω ότι ο κινητήρας της Ford είναι σαφώς καλύτερος κινητήρας σε ποιότητα και χαρακτηριστικά λειτουργίας.
Όσον αφορά την αξιοπιστία του 1.5 TDCi, δε γνωρίζω. Δεν έχω όμως διαβάσει και για το πρόβλημα που αναφέρεις, ενώ έχω διαβάσει έρευνες αξιοπιστίας στο γαλλικό L' automobile, όπου γράφει καλά λόγια.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Είναι ειδική πατέντα της Φορντ....... όταν άλλοι βράζουν τα δισκόφρενα!
Μάλλον δεν είσαι καπνιστής και δεν το έπιασες.
-
Είναι ειδική πατέντα της Φορντ....... όταν άλλοι βράζουν τα δισκόφρενα!
Μάλλον δεν είσαι καπνιστής και δεν το έπιασες.
Καπνιστής σίγουρα δεν είμαι αλλά έχω δει άπειρους να το στρίβουν!!!
Ford Fiesta 2017