-
Πέτρο μπορείς να μου πεις λίγο εντυπώσεις από το Sync;
Συνδεσιμότητα με κινητό κλπ... -
Ο χρήστης FaniSporty έγραψε:
Συνδεσιμότητα με κινητό κλπ...Αψογη η εμπειρια μου με το Sync μεχρι στιγμης Φανη..
Γρηγορο, δεν λαγκαρει πουθενα.. ακουει με το παραμικρο στην αφη. Καμια αποσυνδεση μεχρι στιγμης.
Το εχω συνδεσει μεσω Bluetooth και συνδεεται αυτοματα με το που μπαινω στο αυτοκινητο καθε φορα.. Κλησεις αψογες.
Επισης το εχω συνδεσει μεσω USB για συνδεση CarPlay και με το που το συνδεσεις ανοιγει αυτοματα καθε φορα.. Εχω δουλεψει τους χαρτες για χρηση GPS με πολυ καλη λειτουργια.
Βεβαια αν ειχα Android κινητο και χρησιμοποιουσα το Android Auto θα ηταν καλυτερα γιατι το Google maps ειναι πολυυ καλυτερο απο τους Χαρτες του iOS.
Μουσικη δεν εχω παιξει μεσω κινητου γιατι δεν εχω βαλει τραγουδια μεσα στο κινητο. Εχω ενα USB stick (64GB) συνδεδεμενο μονιμα στην δευτερη θυρα μεσα στο υποβραχιονιο και εχω βαλει προχειρα καμια 2.000-3.000 τραγουδια που συνεχως προσθετω και άλλα και απολυτα καλυμμενος στο τομεα αυτο. Μονο τα 15 GB ειναι πιασμενα και εχω πολυυ χωρο ακομα ελευθερο.
Αν δεν σε καλυψα καπου πες μου να σου πω γιατι και εγω δεν τα θυμαμαι ολα.. -
Ξέρετε εάν υπάρχει κάποια καλύτερη τιμή-έκπτωση στα αξεσουάρ από την αναγραφόμενη στο site (http://www.fordaccessories.gr/?model=fiesta&year=2017);
-
Παρατήρησα ότι από κατόχους st line δεν υπάρχουν παράπονα για τριξίματα...έχει να κάνει με τα διαφορετικά υλικά όπως το ανθρακονημάτινο διακοσμητικό στο ταμπλό κτλπ;; Δεν ξέρω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Συνδεσιμότητα με κινητό κλπ...Αψογη η εμπειρια μου με το Sync μεχρι στιγμης Φανη..
.Αν εξαιρεσεις καποια κολληματα απο ραδιο να παιξει μετα spotify ειναι οντως πολυ καλο
-
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και σύντομα κάτοχος new fiesta!!επειδη τα έχω παίξει λίγο με αυτά που λέτε μια ερώτηση;μου κάνουν δώρο το συναγερμό από την αντιπροσωπεία να το βάλω η όχι;;;;;
-
Ο χρήστης mitsakos.r έγραψε:
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και σύντομα κάτοχος new fiesta!!επειδη τα έχω παίξει λίγο με αυτά που λέτε μια ερώτηση;μου κάνουν δώρο το συναγερμό από την αντιπροσωπεία να το βάλω η όχι;;;;;Ασφαλεια κλοπης και εισαι οκ. Παρε κανα πλαστικο καλυμα πορτμπαγκαζ ή κανα δωρο σερβις
-
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και σύντομα κάτοχος new fiesta!!επειδη τα έχω παίξει λίγο με αυτά που λέτε μια ερώτηση;μου κάνουν δώρο το συναγερμό από την αντιπροσωπεία να το βάλω η όχι;;;;;H τοποθέτηση συναγερμού λίγη -ή καθόλου- σχέση έχει με τους όποιους τριγμούς αναφέρουν κάποια παιδιά. Και καθώς είναι CANBus, δεν έχει και πολύ κόψε-ράψε. Πιο πολύ θα σκεφτόμουν για το κατά πόσον είναι απολύτως συμβατό και λειτουργικό το μοντέλο συναγερμού που θα τοποθετήσουν.
Ρώτα πρώτα αν είναι απλός συναγερμός ή αν είναι αντικλεπτικό σύστημα (πιθανότερο το πρώτο), γιατί ο απλός συναγερμός έχει πολύ λίγες και συγκεκριμένες χρήσεις.
-
Με βλέπω πρωί πρωί να παίρνω τηλέφωνο να μην ακουμπήσουν το αμάξι!!κατι ακόμα οποίος θέλει ας μου πει αν έπιασα καλή έκπτωση 1500 st line με τα 120 diesel όπως είπα δώρο συναγερμό το πλαστικό στο πορτ παγκαζ και φιμέ και την αεροτομή που χρεώνουν το λεγόμενο μονοπτερυγο πολύ κάτω από 17χιλιαδες η γνώμη σας;;;;
-
Σε πια αντιπροσωπεία;; Και ήταν ετοιμοπαράδοτο;
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Σε πια αντιπροσωπεία;; Και ήταν ετοιμοπαράδοτο;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι ετοιμοπαράδοτο, στην βουλιαγμενης!!
-
Σε πια αντιπροσωπεία;; Και ήταν ετοιμοπαράδοτο;
Ναι ετοιμοπαράδοτο, στην βουλιαγμενης!!
Στο σφακιαννακη
-
εμένα σε άλλη αντιπροσωπεία μου κόψανε 800 ευρω απο το τιτανιουμ 100 ίππων κ με αναλογα δώρα (δεν ξέρω μόνο η αεροτομή σου τί κόστος έχει). Οπότε αν το πολύ κάτω απο 17 χιλιάρικα είναι ξερω γω 16.500, τότε είσαι στο μέσο όρο.
-
Για ετοιμοπαράδοτα κάνουν καλύτερες εκπτώσεις όπως και το επιτόκιο του 2% αλλά επίσης δεν μας είπες εάν πρόκειται για 5θυρο η 3θυρο... Εχουν κανα 500αρικο διαφορα στην τιμη
-
5θυρο λευκό που είναι σαν έξτρα το χρωμα μαζί και η τιμή για τις πινακίδες 16.200!!
-
Παμε σε ενα μικρο update. Οι τριγμοι ειναι ολο και λιγοτερο εντονοι, οπως μου λεει η γυναικα μου αλλα εχω δει και ο ιδιος. Σε λακουβες ακους τα κλασικα, λογικο, αλλα σα να μην υπαρχει εκεινος ο συντονισμος σε ασχετες καταστασεις. Τι να πω; Να εχουν κατσει καλυτερα καποια πλαστικα με τον καιρο; Δεν ξερω καν αν γινεται αυτο
-
Έχει κανένας ιδιοκτήτης iphone να δοκιμάσει αν του αναγνωρίζει το Sygic σαν εναλλακτική εφαρμογή GPS;
Όχι μέσω carplay, αλλά σαν sync app στο κεντρικό μενού.
Η ford Ευρώπης το δίνει σαν συμβατή εφαρμογή αλλά μόνο για IOS, όχι android ακόμα -
πολύ και τιμή mistakes.r εγω τέλος οκτωβρίου που ειχα πάει να ρωτήσω σφακιανακη στον κηφισο για το 5θυρο 1000cc βενζίνη με τους 100 ίππους την έκδοση Titanium με μεταλλικό χρωμα όχι λευκό 16.250 μεγάλη διαφορά με το δικό σου που είναι κ diesel κ st line
-
Καλησπέρα παιδιά,
εμένα οι τριγμοί συνεχίζουν ακάθεκτοι και είμαι στους 4 μήνες περίπου που το έχω.
Κάτι άλλο: ξέρετε αν παίρνει αλυσίδες χιονιού (τις κλασικές μεταλλικές)? Κι αν ναι, θέλει ειδικές πιο λεπτές? Έχει κανείς κάποια εμπειρία?
μιλάω συγκεκριμένα για το τιτάνιουμ με τη 17αρα.Διαβάζω διάφορα αντιφατικά στο Ιντερν'Ετ αν παίρνει ή όχι. Το manual (online) έλεγε ότι δεν παίρνει.
-
Ο χρήστης undercover έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,εμένα οι τριγμοί συνεχίζουν ακάθεκτοι και είμαι στους 4 μήνες περίπου που το έχω.
Κάτι άλλο: ξέρετε αν παίρνει αλυσίδες χιονιού (τις κλασικές μεταλλικές)? Κι αν ναι, θέλει ειδικές πιο λεπτές? Έχει κανείς κάποια εμπειρία?
μιλάω συγκεκριμένα για το τιτάνιουμ με τη 17αρα.Διαβάζω διάφορα αντιφατικά στο Ιντερν'Ετ αν παίρνει ή όχι. Το manual (online) έλεγε ότι δεν παίρνει.
Στο manual λέει ότι μπαίνουν αλυσίδες μόνο στις 15αρες, πιθανολογώ ότι έχει να κάνει μόνο με το διαθέσιμο χώρο μεταξύ τροχού και θόλου. Εξ'ου και αναφέρει μόνο τις λεπτές αλυσίδες. Πάντως έχοντας βάλει αλυσίδες σε προηγούμενα αυτοκίνητά μου με μεγαλύτερες ζάντες, χαμηλωμένα και με μικρότερο χώρο στο θόλο, δεν νομίζω ότι υπάρχει και τόοοοοοσο μεγάλο πρόβλημα....
Ford Fiesta 2017