-
@dimitrioskosmas said in Ford Fiesta 2017:
αν έχεις το 1,0 ecoboost, οντως εχει πολυ δουλεια, σε πιο συνεργειο πήγες;
Tελικα επελεξα δικο μου συνεργειο το οποιο εμπιστευομαι και παω και αλλα αυτοκινητα,σε εξουσιοδοτημενα Ford που ειχα απευθυνθει μου ζητουσαν 1000 ευρω,ενω σε αντιπροσωπεια περιπου τα ιδια.
Τελικως πληρωσα 800 ευρω και αλλαγη βαλβολινες(το ζητησα εγω προληπτικα),σε 2 ημερες ειχα το αμαξι στην διαθεση μου,αλλα ο μηχανικος εβριζε τη Ford(οχι μονο αυτος και αλλοι) λογω της σχεδιασης και της ταλαιπωριας που εχει για να γινει η αλλαγη του ιμαντα,σε 10 χρονια παλι θα ασχοληθουμε.
-
@ken11 said in Ford Fiesta 2017:
αν έχεις το 1,0 ecoboost, οντως εχει πολυ δουλεια, σε πιο συνεργειο πήγες;
Tελικα επελεξα δικο μου συνεργειο το οποιο εμπιστευομαι και παω και αλλα αυτοκινητα,σε εξουσιοδοτημενα Ford που ειχα απευθυνθει μου ζητουσαν 1000 ευρω,ενω σε αντιπροσωπεια περιπου τα ιδια.
Τελικως πληρωσα 800 ευρω και αλλαγη βαλβολινες(το ζητησα εγω προληπτικα),σε 2 ημερες ειχα το αμαξι στην διαθεση μου,αλλα ο μηχανικος εβριζε τη Ford(οχι μονο αυτος και αλλοι) λογω της σχεδιασης και της ταλαιπωριας που εχει για να γινει η αλλαγη του ιμαντα,σε 10 χρονια παλι θα ασχοληθουμε.
Ο παλιός ιμάντας σε τι κατάσταση ήταν;χλμ;
-
Ο παλιός ιμάντας σε τι κατάσταση ήταν;χλμ;
Δυστυχως δεν προλαβα/καταφερα να δω σε τι κατασταση ηταν αν και θα με ενδιεφερε ετσι απο περιεργεια,τα χιλιομετρα ηταν 90.000,τα μισα εκτος αστικης συγκοινωνιας.
-
Εγω προσφατα αλλαξα ιμαντες στο δικο μου Ford Fiesta mk8 1.0 125PS ST-Line κοντα στα 160.000 χλμ. Η κατασταση του παλιου ηταν ετσι και ετσι. Ειχε αρχισει η φθορα.
Ford Fiesta 2017