-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Λοιπον , αυτα νομιζω ξερω τι ειναι. Μιας και οταν βαφω με βερνικι ξυλινα επιπλα και ντουλαπια του σπιτιου . Οταν περνας με σφουγγαρακι βαφης τοτε δημιουργουνται σπυρακια γιατι εγκλοβιζεται ο αερας απο το σφουγκαρακι μεσα στο βερνικι και καθως στεγνωνει κανει σπυρακι-φουσκαλες.Αρα ή στο εργοστασιο χρησιμοποιουν κατι τετοιο,οταν τελειωνει η διαδικασια βαφης, ή στην αντιπροσωπεια ταν περνουν το υγρο κερι το περνουν με τετοιο σφουγκαρακι βαφης και δημιοργουνται αυτα.
Πρεπει να χρησιμοποιουν σφουγγαρακι για εποξικες βαφες, κολλες, βερνικια, κτλ.
τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;;;;;
-
Ενημερώστε και για ποιον αντιπρόσωπο μιλάμε..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι καλε γιατι;
Ακριβως ετσι ειναι τα επιπλα οταν περνα το μαγικο μου χερι απο πανω τους.
Στο τελικο φινιρισμα τα περνουν με τετοια μπιχλιμπιδια. Ισως το θεμα ειναι στην εισαγωγικη
-
Δεν τα αγγίζει ανθρώπινο χέρι καθόλη τη διαδικασία της βαφής. Όλα γίνονται ρομποτικά. Τώρα αν στο εργοστάσιο ο έλεγχος ποιότητας απεργουσε, τί να πω............πιο πολύ για ξαναβαμμενο στα γρήγορα στον εδώ αντιπρόσωπο μου κάνει η όλη φάση!
-
Το ξερω οτι ειναι ρομποτικα αλλα στο τελος εχει ανθρωπινο χερι και ισως σε καποια τελειωματα οταν βαζουν τα μαραφετια αυτα να δημιουργουνται φουσκαλες. Ισως περνουν εκει καποια εξτρα δοση βερνικιου και με καποιο τροπο που παιρνει μεσα του αερα και κανει σπυρακια.
Ή στην εισαγωγικη εδω οταν βγαζουν τα ναυλον απο τους προφυλακτηρες, η κολλα απο τις μεμβρανες συν το τελικο φινιρισμα με καποιο μαραφετι δημιουργουν αυτο.
Δηλαδη αν το σφουγγαρακι ειναι τετοιο που μεταφερει αερα μεσα στο βερνικι τοτε οταν αυτο στεγνωσει κανει σπυρακια
-
Έτσι βγήκε από το εργοστάσιο ή έτσι βγήκε από Ελληνικό φανοποιείο;
Εγώ πάντως θα πήγαινα σε φανοποιείο να το ελέγξουν το αυτοκίνητο.
-
Σημερα γυρισα απο Σερρες, με st-line tdci 120. Πρωτη φορα στην πιστα (γενικα, οχι μονο με το φιεστα....) και ενας κυριος που με χρονομετρουσε μου ειπε οτι εκανα σε καποια φαση 1.58.
Οχι οτι εχω μεγαλη εμπειρια απο αυτοκινητα, αλλα φτου-φτου το ατιμο ειχε πολυ καλα κρατηματα. Αν δεν ηξερα οτι ειναι βασικα αδυνατο να τουμπαρεις ενα μοντερνο αυτοκινητο θα ειχα χ#στει επανω μου. Μονο προβλημα ειναι οτι απο το 3ο γυρο και μετα τα (στοκ) λαστιχα (pilot sport 4) ξεκινησαν να παιζουν το τραγουδι τους. Μου ειπαν οτι εχω λαθος πιεση. Στο 2ο session μου, ξεκινησε να μπαινει και το ABS στον χωρο.
Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, στους τελευταιους γυρους στην Κ1 ειχα την εντυπωση οτι ο κωλος πηγαινε να γυρισει δειλα-δειλα. Μουτρα δεν καταλαβα να βγαζει πουθενα.
Βεβαια απ'οτι καταλαβαινω μπορει να γυρισει και πιο γρηγορα, αλλα δεν ηθελα να φαω τα λαστιχα.
Βασικα εβγαζα ολη την πιστα με μια 3η, με εξαιρεση φυσικα την ευθεια. Στα φρενα επεφτα με 160++.
Το χαμογελο ηρθε στο τελος οταν ενιωθα το πισω μερος να ξεκολλαει ελαφρα. Δεν με φοβισε ιδιαιτερα.Πολυ συμπαθητικο αυτοκινητο.
-
Μάγκες τα σημαδάκια αυτά έγιναν στην πορεία !!! Όταν πήρα το αμάξι ήταν στην πένα!!!Δεν έχει να κανει με αστοχία βαφής!!!Τ αμάξι ήταν κομπλέ όταν το πήρα !!! Φενεται όντως να ειναι κατι απ το δρόμο κάποια γύρη η κατι τέτοιο !!!
-
Πιστεύετε ότι αυτη η πλαστελίνη θα τα καθαρίσει ;;
-
Ο χρήστης Enema έγραψε:
1.58Παίρνει πολύ βελτίωση αυτός ο χρόνος για supermini 120 ίππων.
-
Ο χρήστης giannis222 έγραψε:
Πιστεύετε ότι αυτη η πλαστελίνη θα τα καθαρίσει ;;Μάλλον στον πηλό αναφέρεσαι. Πολύ πιθανόν ναι αλλά μετά θέλει να ξαναπεράσεις κερί στο σημείο.
-
Χαλάει το βερνίκι δηλαδή με τον πύλο;;
-
Ούτε καν, απλά φεύγει το κερί.
-
παντως κ εγώ στον προφυλακτήρα κάτω απο την πισω πινακίδα ανακάλυψα πριν καμια βδομάδα αναρίθμητα κ ανεπαίσθητα καφετιά μπιμπικάκια σαν να είναι απο γύρη ή κάτι τέτοιο. Τα οποία όμως δεν φεύγουν. Κ για να τα έχουμε αρκετοί στο ίδιο σημείο ίσως τελικά να μην είναι επίκτητα...
-
Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός fiesta, τελικά τι γίνεται με τους τριγμούς?
Διορθώθηκαν από την αντιπροσωπεία ή απλά δεν τους δίνετε πλέον σημασία? -
Άκου φίλε μου!!! Εγώ δεν έχω κανένα θέμα!!!Μπορει να ακουσεις κατι που και που αλλά ειναι λογικό!!! Το αμάξι έχει πιο σκηλες αναρτήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα φιέστα και με αλλά αμάξια της κατηγορίας του και έχει πιο χαμηλό προφίλ λάστιχο όμως αυτα σ δίνουν κράτημα στο δρόμο, Αφου λοιπόν έχεις σκληρές αναρτήσεις λογικό ειναι το αμάξι να νιώθει πιο έντονα τους κραδασμούς απ το δρόμο!!!Εγω έπαθα πλάκα με το κράτημα και το νεύρο π έχει το δικό μ το diesel με τα 120 άλογα!!
-
Chronis.Marinis. Εμένα τα απέκτησε στην πορεία !! Όταν το πήρα το αναξι ήταν κομπλέ!!! Τουλάχιστον δε φαίνονται σ αυτο το σημείο κάτω απ τους μαρσπιεδες!!! Πρέπει να γονατίσεις και να βάλεις το μάτι σ στους δέκα πόντους :Ρ
-
Ο χρήστης chronis.marinis έγραψε:
Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός fiesta, τελικά τι γίνεται με τους τριγμούς?
Διορθώθηκαν από την αντιπροσωπεία ή απλά δεν τους δίνετε πλέον σημασία?Καποιες στιγμες υπαρχει ενας συντονισμος στην οθονη κυριως, καποιες φορες στην πορτα του οδηγου. Μη νομιζεις κατι τρελο, απλα το επισημαναμε οσοι πηραμε απ την πρωτη φουρνια και φυσικα ξεχειλωθηκε το θεμα. Ασε που μας πηρε λιγο καιρο να καταλαβουμε οτι τις περισσοτερες φορες χτυπαγε η ζωνη του συνοδηγου στην πορτα...
-
Καλησπερα κ παλι στην παρεα ! Εχω παρατηρησει πως βαζοντας αιρκοντισιον στο αυτοκινητο υπερθερμαινεται στα πλαστικα των σημειων των ποδιων των μπροστινων επιβατων. Δηλαδη του δεξιου ποδιου του οδηγου και του αριστερου του συνοδηγου ( εκει που ειναι οθονη ,πιο χαλημα και στα πλαγια ) . Οδηγωντας αυτο μου δημιουργει προβλημα γιατι βαζω το αιρκοντισιον περιμενωντας να δροσιστω ομως το δεξι μου ποδι καιγεται κυριολεκτικα σε επαφη με το πλαστικο. Μπορει κανεις αλλος να επιβεβαιωσει οτι του συμβαινει το ιδιο ή να το διαψευσει ; μηπως ειναι φυσιολογικο παροτι αρκετα ενοχλητικο ; λετε να χει σχεση με το αν βαζω ανακυκλωση καμπινας ;
-
Πλέον τα diesel από παραγωγή ιουνίου θα βγαίνουν Euro 6.2 και θα πληρώνουν τέλοι 105€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ford Fiesta 2017