-
εγω παντως περιμενω με πολυ ενδιαφερον το 02
μου εχει κανει κλικ η Lynk&coΟι τιμές του πάντως δεν ήταν τόσο "φοβερές" όσο τις περιμέναμε. Αξιόλογα μεν, μου αρέσει η πισωκίνηση αλλά η καλή έκδοση με την αντλία θερμότητας ειναι οριακά αποδεκτή για 66αρα μπαταρία, στα 43k. Θα προτιμούσα ένα Highland, ή θα κοιτούσα και το byd seal
-
Στο σουηδικο newsletter αναφερουν οτι ερχεται το 08, ενα PHEV με "ως 200χλμ ηλεκτρικης αυτονομιας κατα WLTP". Λιγο που το εψαξα το 08 βγαινει με μπαταριες 21 και 39kWh, η αναφερομενη ηλεκτρικη αυτονομια αντιστοιχει στη δευτερη μπαταρια. Η μικροτερη μπαταρια εχει range 100km, που ειναι νομιζω επισης αρκετα ανταγωνιστικη. Θερμικος κινητηρας 1500 κυβικα τουρμπο, οπως και στο 01. Εχει και DC charging. 381 ιππους στη μικρη εκδοση, 585 στη μεγαλη.
Δε νομιζω να υπαρχει αλλο PHEV με τετοια ηλεκτρικη αυτονομια στην αγορα. Τιμη απο 550.000 σουηδικες κορωνες (49k €) λογικα με τη μικρη μπαταρια και ιπποδυναμη, τα πρωτα οχηματα θα ερθουν το καλοκαιρι.
Πιστευω οτι θα διατεθει και στην υπολοιπη Ευρωπη, τουλαχιστον οπου εχει αναπτυξει δικτυο η Lynk&Co.
-
Θερμικος κινητηρας 1500 κυβικα τουρμπο, οπως και στο 01. Εχει και DC charging. 381 ιππους στη μικρη εκδοση, 585 στη μεγαλη.
Οι παραπάνω αριθμοί παράγονται από το άθροισμα της μέγιστης ονομαστικής ιπποδύναμης των ηλεκτροκινητήρων (218+212) και του θερμικού (163), δεν θα είναι αυτή η πραγματική αποδιδόμενη ισχύς από την μπαταρία και τον θερμικό στους τροχούς. Με την μικρή μπαταρία θα βγάζει το πολύ 360 άλογα και με την μεγάλη έως 400.
Lynk & Co