-
Εγω θελω να δω τη φατσα το πρωι αυτου που διαβαζει τα μειλς στη σεατ απο ολη την ευρωπη που ρωτουν για το 6 ταχυτητο κιβωτιο οταν του ερθουν νεα μειλς με τιτλο: Ωραια τωρα που το λυσαμε (μετα απο χιλιαδες μειλς) γιατι δεν εχετε dsg, τι ειμαστε εμεις; υποκαταστατο πελατων;
-
Πάω στοίχημα ότι σε κανένα εξάμηνο μετά την κυκλοφορία του arona tgi με τους 90 ίππους θα κυκλοφορήσει, με κόστος κανένα 700 ευρώ επιπλέον, το arona tgi με 115 ίππους!!!
-
Ο χρήστης george65 έγραψε:
Πάω στοίχημα ότι σε κανένα εξάμηνο μετά την κυκλοφορία του arona tgi με τους 90 ίππους θα κυκλοφορήσει, με κόστος κανένα 700 ευρώ επιπλέον, το arona tgi με 115 ίππους!!!Οι πιθανότητες να γίνει αυτό είναι από ελάχιστες έως μηδαμηνές.
Λόγω των χαρακτηριστικών του CNG που είναι βραδύκαυστο καύσιμο, που απαιτεί άλλο αβάνς αλλά και διαφορετικές θερμοκρασίες, οι εκδόσεις ιπποδύναμης δεν θα είναι ποτέ οι τοπ της γκάμας.
Όπως ο 1.5 CNG δεν θα φτάσει ποτέ τα 150 άλογα αλλά θα αρκεστεί στα 130, έτσι και ο 1.0 θα αρκεστεί στα 90.
Εάν σε νέα γενιά των κινητήρων αυτών ανέβει λίγο η ιπποδύναμη με βενζίνη, ίσως κάτι να γίνει και με τις CNG εκδόσεις, αλλά και πάλι ποτέ στα ίδια επίπεδα. -
Καλησπέρα. Έχει κανείς μήπως καμια πρόσφατη ενημέρωση για την έναρξη παραγωγής του Arona σε cng ?
-
Η τελευταία ενημέρωση είναι αρχές Απριλίου..14η βδομάδα περίπου..
-
Λογικά, τα arona tgi που έχουν παραγγελθεί από Ελλάδα δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 250-300, δηλαδή λιγότερα από όσα το ισπανικό εργοστάσιο παράγει σε μια εβδομάδα!!!
Αν όντως η Ελλάδα πάρει, όπως ακούγεται, την 1η φουρνιά arona tgi που θα κατασκευαστούν, θα έρθουν όλα μαζί, με μια καραβιά!!! Να μάθουμε πότε θα φθάσουν να τα περιμένουμε στο λιμάνι του Πειραιά για την υποδοχή!!! -
Ο πωλητής που εχω κλεισει το αυτοκίνητο δεν ηταν ξεκάθαρος χθες σε μια συνομιλία που είχαμε και να πω την αληθεια εκνευριστηκα αρκετα σε σημείο να σκεφτομαι την ακύρωση της παραγγελίας.Μου ανέφερε ότι το Ibiza που το περιμέναν αργότερα ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν πρόσφατα αυτοκίνητα.Είμαι σε δίλημμα πραγματικά για το τι να κάνω
-
Παιδια λιγο υπομονη χρειαζεται οχι ακυρωση , ωστοσο τι θα λεγατε να στελναμε καποιο μαιλ στο οποιο να ζητησουμε καποιον εξτρα εξοπλισμο στα αυτοκινητα μας λογω της καθυστέρησης ?
-
Πολύ καλή ιδέα παιδιά..αλλά πως θα μαζευτούμε ;;πως να γίνει ;;
Και για ποιο αξεσουάρ να ζητήσουμε;;
Κάτι που μπαίνει κι εδώ στην Ελλάδα,,,η κάτι που μπαίνει στο εργοστάσιο; ;;Κάτι που μπαίνει μόνο στο εργοστάσιο είναι λίγο δύσκολο..
Αν είναι να κατασκευάσει το εργοστάσιο τα αρονα μας τη 14η βδομάδα..θα το γνωρίζουμε 4 βδομάδες πιο πριν...γιατί το εργοστάσιο κάνει προετοιμασία για το τι θα παραξει 4 βδομάδες νωρίτερα.Και σίγουρα η απάντηση θα είναι..η τιμή 16650 είναι μοναδική..δεν υπάρχει σε όλη την Ευρώπη..και τέτοια..
Οι Ιταλοί στο φόρουμ τους..δεν εχουν παραγγείλει τίποτα..απλησιαστες οι τιμές του Αρονα και ιμπιζα. 21000 ευρώ style έκδοση..
Περιμένουν μεγαλύτερες εκπτώσεις..κάτι τέτοιο.. -
Όντως η τιμή των 16.650 € η οποία με την επιδότηση της fisikon πάει στα 15.500 για την έκδοση style είναι η αιτία που ξαφνικά βρέθηκαν τόσοι άνθρωποι να το περιμένουν με ανυπομονησία!!!
Εγώ προσωπικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα παραγγείλω ένα αυτοκίνητο που δε έχω οδηγήσει, ούτε καν το έχω δει στην τελική του μορφή και για το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα πρέπει να το περιμένω πάνω από 6-7 μήνες, για να το παραλάβω, λες και πρόκειται για κανένα σουπερκάρ!!!
Ελπίζω μόνο να αξίζει την αναμονή και το ρίσκο που παίρνω για αυτή μου την επιλογή!!! -
Όσο για την διαφορά τιμής με τους Ιταλούς και Άγγλους απ' ότι διάβασα στα αντίστοιχα φόρουμ η έκδοση style έχει πολλά περισσότερα καλούδια από την ελληνική ( στάνταρ διχρωμία και οθόνη 8' κλπ)
-
Καλή η σκέψη να στείλουμε ενα mail στην κεντρική αντιπροσωπία (τεχνοκαρ)στο οποιο θα αναφέρονται τα ονόματα όποιων μπορέσουμε να βρούμε μεσω του φόρουμ η με άλλο τροπο, και να αναφερόμαστε στην μεγάλη καθυστέρηση.
Αυτό που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε ειναι κάτι που μπαίνει εδώ , γιατί κάτι εργοστασιακό μου φαίνεται δύσκολο.
Αυτό το κάτι θα μπορούσε να είναι το full link στην οθόνη πού η seat το χρεώνει 200€ εδώ, και στην ουσία είναι ένα λογισμικό. Θα είναι ιδιο σε όλους και με μικρο κόστος γι αυτούς. -
Παιδια εμενα η αντιπροσωπεια στην θεσσαλονικη για full link με ζητησε 300ε και για το υποβραχιονιο 250ε.Ειναι αυτες οι τιμες ?
-
240€ χωρίς κάποια έκπτωση έχει το full link στο Cupra. Βεβαιωθείτε ότι το αμάξι έρχεται με συμβατό infotainment, δηλαδή αυτό με την 8αρα οθόνη στο Arona.
-
Εμενα θα εχει την 6,5αρα οθονη
-
ΟΚ και η 6.5' είναι συμβατή. Στην 5αρα σίγουρα δεν μπαίνει full link.
-
Μακαρι να μαζευτούμε ατομα και να κανουμε κατι γτ εστω και τα πατακια να μας κανουν δωρο κερδισμενοι θα ειμαστε (και εγω την 6,5 αρα εχω , μπαινει το full link )
-
ποσο σε ειπαν για το full link?
-
Όλα τα arona θα έλθουν με την οθόνη 6,5 ιντσών χωρίς full link.
Οταν το παράγγειλα στις 15/11/18 ο πωλητής εδω στην Αθήνα μου ειπε ότι η χρέωση είναι 200 €και θα το βάλω όταν έλθει το αυτοκινητο.
Το υποβραχιονιο που το παράγγειλα το χρεωνει 200€ και την δερματίνη στο ταμπλό 150€ -
Αναφέρομαι στο arona tgi.
Seat Arona 2017