-
Να η φωτογραφία. Τώρα, είναι καλό ότι το καπάκι δεν έχει τρύπες; Μήπως η υγρασία και τα νερά της βροχής παρεισφρύουν και μετά δε βγαίνουν εύκολα;
Ο Stefan147 έχει το Arona ως αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να παραλάβει το καινούριο του. Και βέβαια, στο συγκεκριμένο θέμα (που κανείς δεν έχει οδηγήσει το Arona CNG) είναι οξύμωρο να λέμε για τη χρησιμότητα των test drive.
Ή μήπως υπάρχει οποιοδήποτε μοντέλο φυσικού αερίου ως test drive στη χώρα μας; Είχα ρωτήσει για το Panda, ούτε αυτό.
-
Με συγχωρείς Σάββα αλλά αυτά που γράφει για το φτηνό εσωτερικό της έκδοσης style τα είδα όλα όταν έκανα τεστ το 6 ταχυτο σε βενζίνη. Αν πρόκειται για αυτοκίνητο αντικατάστασης δικαιολογημενος Όσο για τα μοντέλα φυσικού αερίου με τη στενή έννοια του τεστ drive δε τα βρίσκεις. Αλλά οποίος θέλει να τα οδηγήσει βρίσκει τρόπους όπως βρήκα κ γω πριν παραγγείλω το δικό μου. Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου για το κάλυμμα.
-
Δε μπορώ να σε πιάσω πουθενά φίλε saba..δε μπορώ να σε ευχαριστήσω με τίποτα..!!!
Σίγουρα θα έχει κάτι για να αναπνεουν οι δεξαμενές...
Κάτι θα ξέρουν καλύτερα στο εργοστάσιο και κλεισαν τις τρύπες..που είχαν στο λεον και οκταβια με τις 2 δεξαμενές και ήταν τελείως εμφανές αυτές οι τρύπες. Ποντικος περνούσε από αυτές.
Κάτσε να δούμε τώρα τι καπάκι θα έχουν τα νέα λεον που θα έρθουν. -
Jim εννοείται ότι θα το έχουν προβλέψει Jim μην Αγχώνεσαι.
-
Το εσωτερικό το βλέπεις. Τη λάθος κλιμάκωση του κιβωτίου με το συγκεκριμένο μοτέρ, πώς θα τη διαπιστώσεις; Κι η αλήθεια είναι ότι αν το Arona ερχόταν με το πεντάρι κιβώτιο (που δεν το έχουμε αποκλείσει και τελείως-τελείως) και με δεδομένο ότι θα έχει μικρότερη ροπή από το 1.6 πετρέλαιο, μπορεί να υπάρχει ζήτημα.
Αν κι η αλήθεια είναι πως αγορές όπως του Arona CNG γίνονται πρωτίστως με οικονομικά κριτήρια. Λόγω ανάγκης, όχι λόγω γούστου. Όπως ψώνιζαν οι πατεράδες μας. Οπότε θα το δεχτούμε με τα κουσούρια του, θα συμβιβαστούμε στα χούγια του χωρίς δεύτερες σκέψεις.
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Δε μπορώ να σε πιάσω πουθενά φίλε saba..δε μπορώ να σε ευχαριστήσω με τίποτα..!!!
Σίγουρα θα έχει κάτι για να αναπνεουν οι δεξαμενές...
Κάτι θα ξέρουν καλύτερα στο εργοστάσιο και κλεισαν τις τρύπες..που είχαν στο λεον και οκταβια με τις 2 δεξαμενές και ήταν τελείως εμφανές αυτές οι τρύπες. Ποντικος περνούσε από αυτές.
Κάτσε να δούμε τώρα τι καπάκι θα έχουν τα νέα λεον που θα έρθουν.Είμαι επιφυλακτικός γιατί μιλάμε για το ίδιο εργοστάσιο που τα έχει ήδη κάνει μαντάρα, ξανά και ξανά. Έτσι κι αλλιώς, θα περάσουν αρκετά χρόνια για να μάθουμε την απάντηση. Και λογικά θα αφορά περαστικά σε βόρειες χώρες, όχι σε εμάς.
-
Λες όμως η τρίτη δεξαμενή να είναι τελείως ακάλυπτη λόγω στενότητας χώρου; λολ
-
Που τα έχει κάνει μαντάρα saba?
Σε ποιο τομέα αναφερεσε; ;Κώστα αν δε δούμε το αυτοκίνητο από κάτω δε μπορώ να απαντήσω για την 3η δεξαμενή.
Πιστεύω όμως ότι κι αυτή θα έχει κάλυμμα.. -
Δεν ξέρεις τίποτα για τις ανατινάξεις των δεξαμενών φυσικού αερίου σε μοντέλα του Βαγκ;
Κι αν επεκταθούμε στην υπόλοιπη αναξιοπιστία είτε των αποφάσεων (dieselgate) είτε των υλοποιήσεων (DSG, μοτέρ με τουρμποκομπρέσορα), το Βαγκ είναι μια πονεμένη ιστορία.Για αυτό σε λέω, αν η φωτογραφία ήταν από το ας πούμε Honda Jazz CNG, δε θα είχα αμφιβολίες. Τώρα όμως είναι λερωμένη η φωλιά.
-
Μια ερωτηση, ποτε αλλαχτηκαν οι δεξαμενες με τις και καλα πιο ασφαλεις;
-
Ανατιναξεις σε σκουριασμενες δεξαμενές ..ναι γνωρίζω..
Στην Ιταλία και σε ευρωπαϊκή χώρα που είναι σωστά συντηρημενα αυτοκίνητα και χωρις χτυπημενα αυτοκίνητα δε γνωρίζω .
Για την υπόλοιπη αξιοπιστία που αναφέρεσαι είναι μεγάλη κουβέντα..Ας ελπίσουμε ότι θα μας βγουν καλά τα αυτοκίνητα που περιμένουμε..
Όσο για τα χόντα..υπάρχουν και για αυτά δυσαρεστημενοι πελάτες..
Ο γάτος για παράδειγμα..εγώ..δεν είναι όλα ροδινα και σε αυτά τα αυτοκίνητα... -
@lap Το 2016.
3 περιστατικά όλα κ όλα. (για εργοστασιακά.)
Θεωρείται το πιο ασφαλές καύσιμο σε σχέση με τα υπόλοιπα καθότι δύσκολα αναφλεγεται η αυτοαναφλεγεται πάρα φεύγει προς τα πάνω.
Ατυχήματα έχουμε άπειρα και στους άλλους τύπους καυσίμων και μάλιστα και σε καινούργια diesel βλέπε Αττική οδό αυτοαναφλεγομενη Πόρσε -
Εχεις καποια πηγη για τις νεες δεξαμενες γιατι δεν βρισκω ευκολα. Ψαχνω αλλα δεν.
Το καυσιμο ειναι ασφαλες, η αποτομη εκκενωση ηταν το προβλημα. Τα περιστατικα ηταν παραπανω απο τρια αλλα οχι πολλα. Σε ολα δεν υπηρξε φωτια αλλα αποτομη εκκενωση με πολλα μπαρ και διαλυθηκαν τα συτοκινητα -
Ο terry που είναι να βγαλει περισσότερες φωτογραφίες..μας είχε τάξει φώτο και θα ξέχασε μάλλον...
-
Εδω τα εργαλεία !!! Διαλέξτε...
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... v-tis-seat
-
Κώστα δες εδώ στη φωτογραφία..έχει και η τρίτη δεξαμενή κάλυμμα..
http://www.metanoauto.com/modules.php?n ... ic&t=13803
-
Δεν το εχω για αντικαταστασης το Arona μεχρι να ερθει το δικο μου. Ειναι ευγενικη προσφορα της Autotechnica στην εταιρια που εργαζομαι και τυχαινει να το χρησιμοποιω εγω αυτες τις μερες. Δεν το αντεξα ομως και απο χθες το πρωι πηρα ενα 3008 1.2Τ ΕΑΤ8 GT-line για τις επομενες 2 εβδομαδες απο την Aiglon. Το Arona θα αντικατασταθει την Τριτη απο ενα Ateca 2.0tdi DSG. Γενικως μου φανηκε παραφωνια το Arona σε σχεση με την παρουσα γκαμα της Seat. Το ενα και μοναδικο θετικο που του βρηκα (αντε λιγο και η ικανοποιητικη κυλιση και οδηγικη συμπεριφορα) ειναι το εξαιρετικο infotainment με την 8αρα οθονη. Που κι αυτο εξτρα ειναι στη style...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Ο χρήστης yiazoo έγραψε:
Μάγκες, να ρωτήσω κάτι.
Πρώτο service tsi 115, 188 ευρώ δεν είναι ακριβά; φίλτρο καμπίνας 22,38, καθαριστικό παρμπριζ (!) 1,28, απιονισμένο νερό 0,55 (!), 4 λάδια 90,88, σπρέι καθαριστικό 4,33 (!), εργασία 32,90 συν ΦΠΑ. Μετά από ζόρια, τους έπεισα ότι μου είχαν δώσει έκπτωση όταν το αγόρασα 18% σε ανταλλακτικά και σέρβις και πήγε 164 ευρώ. Και πάλι όμως μου φαίνονται πολλά. Έτσι είναι ή πιάστηκα κορόιδο; Γενικά εσείς με σέρβις τι κάνετε, αντιπροσωπεία πάντα ή κάτι άλλο;Και κάτι ακόμα. Γνωρίζει κανένας γιατί από την εβδομάδα 18 και μετά, η οθόνη έγινε 6,5'' αντί για 8''; Εμένα είναι από τα πρώτα με την 8άρα οθόνη
Ευχαριστώ
Σε Leon 1.8 Tsi FR το 1ο σέρβις μου πήγε 152€ που τα θεωρώ και πάλι πολλά.
6 λίτρα λάδι,φίλτρο λαδιού,ροδέλα καρτερ και πλυστικο παμπριζ.
Όσο για την οθόνη την πέρασαν την 8’’ στον έξτρα εξοπλισμό άπο όσο γνωρίζω και αυτό έγινε και στο ibiza. -
Εχω κλεισει το arona νοεμβριο και μου ειπανε παραδωσει σε 6 μηνες..Ξερετε εαν μπορω να αλαξω το πλαστικο που ειναι στην κονσολα απο μαυρο σε ασπρο οπως ειναι το excelence και την οθονη απο 6,5 σε 8'?
-
Μονο με τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια που το παραγγειλες θα μαθεις με σιγουρια αν γινεται. Λογω μεγαλης αναμονης μπορει και να γινεται...
Seat Arona 2017