Ναι , καμία αντίρρηση.
Απλά εμένα αυτό το 'σε στάδιο σχεδιασμού' με τρομάζει λίγο.
Αν το αγοράσω με δόσεις 5 ετών για παράδειγμα, θα ήθελα να ξέρω αν σε 5 χρόνια θα μου μένει μόνο το αέριο σαν κόστος και θα έχω ένα αμάξι τόσο οικονομικό ή αν σε 5 χρόνια θα έχει βουλιάξει το πλάνο 'αέριο' και θα κλαίω με μαύρο δάκρυ.
75geo wrote:
Αυτός είναι ο προγραμματισμος της fisikon για το επόμενο χρονικό διάστημα.
https://www.fisikon.gr/diktyo-pratirion/
Υπάρχουν άλλα 3 πρατήρια εκτός απο αυτα που αναφέρονται παραπάνω, είναι δηλαδή συνολικά 17
1 στη Θεσσαλονίκη, 1στη Λάρισα, και 1 στα Τρίκαλα, πιθανώς δεν είναι της fisikon.
Στη Λάρισα έχει ανοίξει το πρατήριο, όταν ταξιδεύει κάποιος όμως θα πρέπει να μπει μέσα στην πόλη και να ψάξει να το βρει σε ώρες που είναι ανοιχτό (στις 9-10μμ έκλεινε συνήθως), οπότε συνεχίζαμε με βενζίνη. Στα Τρίκαλα, δεν έχει ανεφοδιαστεί μέχρι τώρα το Panda που έχουν στην οικογένεια, νομίζω αυτός είναι σταθμός ανεφοδιασμού λεωφορείων, δεν μπορώ να αναφέρω κάτι έγκυρο. Στη Λαμία άνοιξε πρατήριο, επίσης δεν έχω κάποια μαρτυρία... Στο Βόλο, υποτίθεται ήταν 24ωρης λειτουργίας, αλλά μαθαίνω πως κάποια βράδια κλείνει κι αυτό, ενώ έτυχαν και βλάβες κάποιες ημέρες. Αυτό το πρατήριο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου στην Ελλάδα, αλλά οι ενδείξεις για το μέλλον δεν είναι ενθαρρυντικές. Αυτή τη στιγμή, για μας που κινούμαστε το καλοκαίρι στον άξονα Βόλου-Τρικάλων, round-trip μόνο με αέριο δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, το πιθανότερο να χρειαστεί και βενζίνη (το Panda όμως έχει μεγάλη συνολική αυτονομία και δεν χρειάζεται στάση). Εγώ που σκεφτόμουν και κάποιο Arona η Skoda, διστάζω πολύ πλέον. Εκτός Αττικής ή νομού Θεσσαλονίκης, είναι πολύ αβέβαιη η τροφοδοσία και φαίνεται να έχει κλείσει το θέμα, πλην πολύ μεγάλων ανατροπών...
Οι κάτοχοι των Arona που αγοράστηκαν την περίοδο της επιδότησης πως τα πάνε;
Σιγή πολλών μηνών στη συζήτηση.