-
Αυτό το γκρί / πορτοκαλί είναι απίθανο!!
Και bonus η ομιλία ενός γκουρού του management στην αυτοκινητοβιομηχανία [emoji3][emoji3]
Λέει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι αρχικές μηχανικες επιλογές (0,9 & 1.5d) ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Κρύο, κρύο,κρυο θα έλεγα εγω
-
Ρε αυτο ειναι
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Οι αρχικές μηχανικες επιλογές (0,9 & 1.5d) ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Κρύο, κρύο,κρυο θα έλεγα εγω
Ουσιαστικά ο 1.5d είναι το 'ζεστό' λόγω ζήτησης. Για όσο η Ευρώπη πετρελαιοκινειται.
Ο 0,9 δεν ξέρω καν που απευθύνεται...Αρχικές και λίγες ακόμα οι πληροφορίες αλλά το πιθανότερο να ακολουθήσει τις μηχανικες επιλογές του Clio και ακόμα πιο πιθανό τις τιμές του.
-
Οταν ο ανταγωνισμός σου ειναι οι tsi και ecoboost, ειναι επιτακτική ανάγκη εξ αρχής να βγεις με τον 1.2 tce.
-
Τουλάχιστον ας έβαζε τον 1.5 με τους 110 ίππους...
Αλήθεια φτιάχνεται Γαλλία με γαλλικούς κινητήρες και είπαμε είναι Nissan;
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Τουλάχιστον ας έβαζε τον 1.5 με τους 110 ίππους...Αλήθεια φτιάχνεται Γαλλία με γαλλικούς κινητήρες και είπαμε είναι Nissan;
Οταν ερθει το facelift σε 2 χρονια θα τον φορεσουν. Τους μαθαμε.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ όμορφο
-
επιτέλους ένα όμορφο micra...
εργοστάσιο κατασκευής και μηχανικά μέρη...renault...βράστα -
-
Ο χρήστης dimitrioskosmas έγραψε:
εργοστάσιο κατασκευής και μηχανικά μέρη...renault...βράστα
-
Μη σου κάνει εντύπωση Νονέ, ο άνθρωπος έχει τεκμηριωμένη άποψη....
[emoji33] [emoji33] -
Δεν πιστευω οτι θα κατσουν πολλοι να σκεφτουν την 'ταυτοτητα',γνησιο γιαπωνεζικο,γιαλαντζι γιαπωνεζικο με ολιγον γαλλικο,οι συνεργασιες και οι προμηθευτες εξαρτηματων εχουν κανει τα αυτοκινητα να ειναι made in λιγο απο ολα.
-
http://www.autobild.de/artikel/renault- ... 42765.html
βαράτε βιολιτζήδες!!!!
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Μη σου κάνει εντύπωση Νονέ, ο άνθρωπος έχει τεκμηριωμένη άποψη....
[emoji33] [emoji33]http://www.autobild.de/artikel/renault-clio-grandtour-100.000-kilometer-dauertest-8742765.html
βαράτε βιολιτζήδες!!!!
Ναι δε βλεπεις, ολη μερα renault σε οδικη φορτωμενα βλεπω... Site στα γερμανικα ,απο το γερμανοπροπαγανδιστικο κωλοφυλλαδιο. Λες και γραψαν ποτε τιποτα καλο για εκτος γερμανιας αμαξι. Αυτο και οι ερευνες αξιοπιστιας της TUV και της dekra. Γελαμε...
-
η φραου μερκελ σε συνεργασία με το autobild κάνουν πόλεμο στον ολαντ και τα αξιόπιστα γαλλικά προιόντα
απο συνομοσιολογία στην ελλάδα...δώσε και μένα μπάρμπα -
Ψιτ μπαρμπα.. στο καφενειο του χωριου σου με τα μπαρμπαδια αυτα απ οπου και τα ακουσες...οχι εδω.
-
Από το πλαι κάτι ανάμεσα σε fiesta και clio
Από πίσω (κυρίως τα φώτα) σαν focus
.........
Τελικά θα κυκλοφορήσει με dci 90! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ψιτ μπαρμπα.. στο καφενειο του χωριου σου με τα μπαρμπαδια αυτα απ οπου και τα ακουσες...οχι εδω.ψιτ...λογοκρισία στο δικό σου forum...όχι εδώ
-
Με ένα αναιτιολογητο 'βραστα' υφίστασαι τρολαρισμα. Όχι λογοκρισία...
Νόμιζα θα κατεθετες δική σου κακή εμπειρία από Clio που φτιάχτηκε στο Flins της Γαλλίας.
Νέο Nissan Micra 2017