-
Πότε είπαμε πως είναι η πρώτη κρίση του ανδρός;
Χμμμ...λίγο μετά τα πρώτα άντα αποφάσισα να καγκουρέψω. Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας.Ψάχνω πυραυλάκι μικρό σε διαστάσεις. Ιδανικά πάνω από 150 άλογα, στημένο. Budget 15-17 χιλ. Προφανώς μεταχειρισμένο. Έχω σκεφτεί:
- 500 Abarth
- Cooper S (works??)
- Fiesta ST 180hp
- Άλλο; Ξαναλέω πρέπει να είναι μικρό. Μεγάλο έχω.
Προφανώς δεν αποκλείω και τα καινούρια με την προϋπόθεση να μην ξεπερνάμε το παραπάνω budget.
-
Χμμμ...λίγο μετά τα πρώτα άντα αποφάσισα να καγκουρέψω. Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας.Ψάχνω πυραυλάκι μικρό σε διαστάσεις. Ιδανικά πάνω από 150 άλογα, στημένο. Budget 15-17 χιλ. Προφανώς μεταχειρισμένο. Έχω σκεφτεί:
- 500 Abarth
- Cooper S (works??)
- Fiesta ST 180hp
Προφανώς δεν αποκλείω και τα καινούρια με την προϋπόθεση να μην ξεπερνάμε το παραπάνω budget.
-
- 500 Abarth
- Cooper S (works??)
- Fiesta ST 180hp
-
Mini Cooper προτεινω (το ειχα και ετσι εχω αποψη απο 1ο χερι). Αλλιως το Fiesta.
-
Στο υπεκαλυψα με πμ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο υπεκαλυψα με πμthanks.
Ευτυχώς δεν έχω πολλές επιλογές...! -
Λίγο πάνω από το budget σου (19+) παίρνεις καινούριο Fiesta ST. Άσε το Cooper, ζημιάρικο και κατσίκι σε κύλιση.
-
Νομιζω Δια ειναι σε καλο δρομο ο citastak
-
DS3?
-
Χαχααχα
όχι κατά το St Κλείνω.
Περιμένω να μου ρίξουν την τιμή κάτω από τα 19.
Αλλά να πώ την αλήθεια, εξωτερικά δεν μου αρέσει. Δεν το βρίσκω ωραίο. Θα δούμε... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
DS3?Μην εισαι κακοπροαιρετος
hot mini/supermini?