-
http://www.drive.gr/news/nea-montela/i- ... sto-parisi
-
-
-
Σε λίγο στην BMW όπως και στην Mercedes θα πηγαίνουν οι πελάτες με τα σχέδια τους στα χέρια να τους φτιάξουν μια Χ3μιση, μια 5μιση ή μια Ζ4 και ένα τέταρτο! Λόλ!!!
-
Προτιμώ την χ1. Τέτοια αμάξια που ειναι απλά λιγο υπερυψωμένα πχ και χ6, δε μ ενδιαφέρουν, ούτε καν τα κοιτάω. Μεταξύ χ5 & χ6 σίγουρα θα κοίταγμα την 5
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Προτιμώ την χ1. Τέτοια αμάξια που ειναι απλά λιγο υπερυψωμένα πχ και χ6, δε μ ενδιαφέρουν, ούτε καν τα κοιτάω. Μεταξύ χ5 & χ6 σίγουρα θα κοίταγμα την 5Sent from my iPad using Tapatalk
Χαχα! Έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη!
Αν κ για οικογενειακούς λόγους θα επέλεγα μαλλον την Χ1 πάλι από την Χ2 καθώς λογικά θα υστερεί σε χώρο αποσκευών. Αν μια στο εκατομμύριο συμβαίνει το αντίθετο...Χ2 δαγκωτό! -
Χαχα!!! Μου τη δίνουν άπειρα τα υπερυψωμένα σεντάν!
Εσυ γιατί θα προτιμούσες ενα τετοιο αυτοκίνητο;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καταρχήν μου αρέσουν τα crossover - suv ως πρόταση που ανανέωσε την εμφάνιση των αυτοκινήτων προσθέτοντας μια κατηγορία που δεν υπήρχε. Κατά δεύτερον τα 'ζυγα' Χ της bmw έχουν μια coupe αισθητική που επίσης προτιμώ από τα κλασικα sedan που βλέπω εδώ κ 40 χρόνια κ τα έχω βαρεθεί! Αυτη η coupe αισθητική κάνει ακόμη πιο sport τον χαρακτήρα της σειράς Χ κ μου αρεσει σαν εμφάνιση, ενώ άλλοι τη μισούν!
Θυμάμαι έχει ξανασυζητηθει στο forum το θέμα ομορφιά π.χ. της Χ6 κ είχαν εκφραστεί εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις! Λογικό βέβαια καθώς τα γούστα διαφέρουν! -
Ξερεις τι εγω δε βρισκω το γιατι καποιος να προτιμήσει το crossover απο το κανονικο coupe! Οκ τα suv τα παραδέχομαι , ειναι τελειως αλλα οχήματα με αλλες δυνατοτητες.
Αλλα τα συγκεκριμενα crossover τα βλεπω σαν απλα λιγο πιο υπερυψωμένα κουπέ με πλαστικο απο κατω...
Κι εδω οι περισσοτεροι δε βγαινουν εκτος με τα suv, αυτα θα ειναι 100% μονο γι άσφαλτο... Οπου τουλαχιστον ως τωρα χαμηλο κουπέ > κουπέ κροσόβερ
Περα δηλαδη απο το υποκειμενικο κομματι τις εμφάνισης, σαν κατηγορια μου φαινεται λιγο μπάσταρδη χαχαχαΣτο περι ανανέωσης κατηγοριας μαζι σου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για την ουσία της οδήγησης δεν έχεις άδικο καθόλου. Αλλά αν το σκεφτούμε η ανανέωση - κ δεν μιλάω εδώ μόνο για αυτοκινητα - πολύ συχνά προκύπτει από την ανάμειξη χαρακτηριστικων συγγενικών ή παρεμφερών ή κ άλλων-άσχετων κατηγοριών. Έτσι δημιουργούνται νέα είδη, νέες κατηγορίες άλλοτε λιγότερο ή περισσότερο επιτυχημένες κ άλλοτε όχι. Η ανανέωση θεωρώ ότι είναι χρήσιμη διότι οδηγεί σε συμπεράσματα είτε θετικά είτε αρνητικά, προσφέρει γνώση κ συμβάλλει στην εξέλιξη κ την πρόοδο!
-
Είναι για πολλούς σημαντικη η ψηλή θέση οδήγησης.
-
Πάντως η προηγούμενη Χ6 που την είχα για 1 ημέρα στα χέρια μου, είχε εντυπωσιακές δυνατότητες εκτός δρόμου (Πεντέλη για όποιον έχει πάει εκεί), πολύ περισσότερες απ' όσες θα το πήγαινα ποτέ εγώ, πόσο μάλλον ο μέσος αγοραστής της. Δηλαδή, δεν είναι 100% δρόμου ένα τέτοιο όχημα, οπότε έχει λόγο ύπαρξης. Διαφωνώ με τους μικρούς χώρους σε σχέση με το μέγεθος, αλλά αυτό όλα τα Coupe το θυσιάζουν για χάρη της εμφάνισης.
-
-
-
Με αντίσκηνο απ' έξω θα ήμουνα [emoji3][emoji3]
-
αυτή τώρα είναι κανονική φωτογραφία ή...από αυτές που 'υποθέτουν πώς θα μοιάζει το μοντέλο';
Πολύ concept-οκατάσταση μου μοιάζει...Μακάρι να είναι έτσι και το κανονικό!edit: Εδώ πάντως κάνει λόγο για πρωτότυπο:
http://www.newsauto.gr/afti-ine-entiposiaki-bmw-x2/Πάντως - με εξαίρεση κάποιες υπερβολές σε σημεία - το μοντέλο σφύζει από 'ενέργεια'!
Μπροστά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πίσω δεν μου φαίνεται το ίδιο καλό... -
Εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι... Τα Χζυγα είναι κουπεδοειδη. Τούτο θα μπορούσε να είναι το επόμενο Χ1.
Πράγματι ωραία η πρόσοψη.
-
Οι 'φωτος' ειναι rendering απο υπολογιστη. Εδω τα κατασκευασμενα concept cars διαφερουν απο το τελικο προιον, ποσο μαλλον ενα 3D σχεδιο.
Οπως και να χει, οσο και να το 'φλωρεψουν' (κανουν ρεαλιστικο) το τελικο προιον , εχω την αισθηση οτι κινουνται στον σωστο δρομο σχεδιαστικα.
-
http://www.gocar.gr/news/new-models/198 ... oy_co.html
Έρχεται το BMW X2 με την εμφάνιση του concept
Με προχωρημένη αισθητική που θα αναβαθμίσει τη συνολική εικόνα της BMWΜέσα στο 2018 θα κυκλοφορήσει στην αγορά το εντυπωσιακό SUV της BMW με τα διακριτικά X2. Το είδαμε με τη μορφή concept τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι και διακρίνεται για τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση σε σχέση με τα μοντέλα παραγωγής της BMW.
Θα μπει ανάμεσα στα X1 και X3, το X2 «Sport Activity Vehicle» θα πατά στην ίδια πλατφόρμα XKL που χρησιμοποιείται στο X1, αλλά θα διαθέτει πιο ευφάνταστη σχεδίαση. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του βρετανικού Auto Express θα διατηρήσει τα περισσότερα στοιχεία από την πρωτότυπη μορφή και στην έκδοση παραγωγής.
Έτσι, εκτός από τους τεράστιους τροχούς των 21 ιντσών, όλα τα υπόλοιπα, όπως τα λεπτά φωτιστικά σώματα με τις γωνίες, η μοναδική μάσκα με τα χαρακτηριστικά «νεφρά» της BMW, η κυρτή προς τα πίσω οροφή. Κάτω από το καπό της BMW X2 θα βρίσκεται η γκάμα κινητήρων που συναντάμε και στην X1 με βασικό τον 3κύλινδρο 1.500άρη τούρμπο και πιο πάνω τους 4κύλινδρους 2λιτρους βενζίνης και diesel.
Στη βασική έκδοση sDrive 18d η μετάδοση της κίνησης θα περνάει στους εμπρός τροχούς, ενώ πιο πάνω και ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει διαθέσιμη και η επιλογή της τετρακίνησης. Επιπλέον στα σχέδια της BMW είναι και μια γρήγορη έκδοση M Performance, η οποία θα εφοδιάζεται με την ισχυρότερη εκδοχή του 2λιτρου TwinPower Turbo κινητήρα. -
κόλαση θα είναι!
BMW X2