-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και ο 1.6 έχει παράνομο λογισμικό; Είχα την εντύπωση πως μόνο ο δίλιτρος.Όλη η οικογένεια ΕΑ289 (μπορεί να κάνω λάθος στο αριθμητικό κομμάτι) ο 1.2 ο 1.6 και ο δίλιτρος έχουν πάνω το λογισμικό.
-
Αγαπητοί φίλοι παρά το παράνομο λογισμικό εμένα μ ενδιαφέρει να μη με στέλνει συνεργείο, άλλωστε οι πραγματικές καταναλώσεις απέχουν ούτως ή άλλως από τις εργοστασιακές.
Τελικώς αν και ελαφρώς εκτός budget, πάντως και δεδομένου ότι το αυτοκίνητο θα το κρατήσω καμιά δεκαετία, μάλλον καταλήγω σε octavia diesel 1.6tdi έτους 2009-11, για λόγους άφθονων χώρων (το χω μεγάλο άχτι με τα φορτώματα που κάνω κάθε βδομάδα για εξοχικό) και οικονομίας είτε καυσίμων είτε τελών και ασφαλίστρων, απορρίπτοντας μάλλον το mazda 6 που ενώ μου αρέσει πολύ περισσότερο και είναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά ούτε έχει τους χώρους του οκταβια αλλά και είναι και περισσότερο απαιτητικό σε καύσιμο αλλά και σε πάγια κόστη (τελη, ασφαλιστρα) λόγω 1.8. Επίσης, πολύ μου άρεσε και το civic το hatchback ειδικα το μοτέρ του, αλλά σε χώρους που ειναι για μενα βασικό κριτηριο, υστερεί αισθητά σε σχέση με την οκταβια παρότι στην κατηγορία του ειναι κορυφαίο.
Επιφυλάσσομαι επειδή βρήκα 2 φίλους με χοντα και μαζντα να τα δω και να τα οδηγησω και να κανω και ενα τεστ φορτωσης με τις βαλίτσες που συνηθως φορτώνω για να έχω τελική εικόνα.Οποιαδήποτε σκέψη για τα παραπάνω δεκτή και επίσης για μια ακομα φορά θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για τις εταιρείες που κάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου για σένα ακόμα και επαρχία πχ. spotmechanic.
-
Από αξιοπιστία μια χαρά είναι, από χώρους το octavia απλά κορυφή.
Περίμενε από Νοέμβρη και μετά ραβασάκι από την kosmocar για να βγάλουν το λογισμικό (τσάμπα εννοείται). -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ολα ειναι τα ταξι ειναι 1.9 tdi νομιζω.
Από το facelift της octavia5 και μετά έχουν τον 1.6 , αυτόν με το παράνομο λογισμικό για τους ρύπους
Ωπ, τωρα το δα. Δε το γνωριζα.
-
Ο μαντρας μου παιρνει 5600 το coltaki γι αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6703476/
Τι ζηταμε απο ενα μαντρα για να διασφαλισουμε τα πραγματικα χλμ? Για τις εταιρειες που στελνουν τεχνικο κ αναλαμβανουν τον ελεγχο εχετε αποψη;
-
Ο χρήστης triantp30 έγραψε:
Τι ζηταμε απο ενα μαντρα για να διασφαλισουμε τα πραγματικα χλμ? Για τις εταιρειες που στελνουν τεχνικο κ αναλαμβανουν τον ελεγχο εχετε αποψη;
Χαρτί ΚΤΕΟ για αρχή μετά άδεια κυκλοφορίας και ρωτάς με αριθμό πλαισίου - αριθμό κυκλοφορίας στην αντιπροσωπεία.
-
Ναι αλλα αν ειναι εισαγωγης εχει νοημα να το κοιταξω στην ελληνικη αντιπροσωπεια;Υπαρχει διασυνδεση;
-
Ναι αλλα αν ειναι εισαγωγης εχει νοημα να το κοιταξω στην ελληνικη αντιπροσωπεια;Υπαρχει διασυνδεση;Λογικά υπάρχει.
Αν είναι εισαγωγής ζητάς το χαρτί εκτελωνισμού. -
Το χαρτι του εκτελωνισμου είναι ασφαλες; Δεν υπαρχει να ερθει με πειραγμένα λιγοτερα χλμ απέξω;
-
Το χαρτι του εκτελωνισμου είναι ασφαλες; Δεν υπαρχει να ερθει με πειραγμένα λιγοτερα χλμ απέξω;Πολύ λίγες οι πιθανότητες γιατί πληρώνουν λιγότερα αν έχει πολλά χλμ το αμάξι, από όσο ξέρω τουλάχιστον.
-
+1 στο απο πανω ποστ.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view ... gn=Private
Για το αυτοματο εχει κανεις αποψη? Καταναλωση;
-
από τα hatch που μου αρέσουν περισσότερο, μπροστά σε σχεδιασμό, καλή μηχανή, δεν το έχω οδηγήσει, αλλά ως συνοδηγός μια χαρά μου φάνηκε. Από αξιοπιστία δεν έχω ακούσει κάτι κακό, αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας γράψει, αλλά honda είναι...τι να πάθει;
-
Η αγγελια εχει κατεβει. Καμια σχεση τα civic προτελευταιας γενιας με τα honda των '90s απο αξιοπιστια...
Αγορα οικογενειακου μέχρι 8.000€ τα φωτα σας παρακαλω