-
Η αλήθεια ειναι οτι χωρις σωστές ποτηροθηκες ειναι εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο να πίνεις καφέ να καπνιζεις και να στέλνεις μηνυμα στο κινητό συγχρόνως.
-
Που είναι οι ποτηροθηκες στο C3?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Που είναι οι ποτηροθηκες στο C3? -
Ευχαριστώ!
Δεν είναι και σε κανένα παράξενο μέρος. Στην πλειοψηφία των αυτοκινήτων εκεί είναι. Θέμα συνήθειας ίσως η όποια δυσκολία.
Και σε ένα διακριτικό μέρος. Το χειρότερο μου οι άλλες επάνω στο ταμπλο με τα λεπτά μπράτσα με τα ποτήρια που κρεμονται και να τα βλέπει μέχρι και δορυφόρος.... -
Δεν είναι σε παράξενο μέρος, απλά δεν χωράει εύκολα κάτι σε ύψος γιατι υπάρχει ακριβώς από πάνω ραφάκι. Σίγουρα παίρνει espresso.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Η αλήθεια ειναι οτι χωρις σωστές ποτηροθηκες ειναι εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο να πίνεις καφέ να καπνιζεις και να στέλνεις μηνυμα στο κινητό συγχρόνως.[emoji23] [emoji23] και αμα πεινασω? Να μην εχω ενα ραφακι να βαζω το σαντουιτς στην κινηση?
-
Και σωστό καθρέφτη με φως απαραίτητα για τις κυρίες.
Βάψιμο, βγάλσιμο φρυδιών κ.λπ.
Σαν το γνωστό ανέκδοτο -
Έχει ραφάκι πάνω από τις ποτηροθήκες αν προσέξεις.....ένα τοστ το βάζεις άνετα....χαχαχα
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Έχει ραφάκι πάνω από τις ποτηροθήκες αν προσέξεις.....ένα τοστ το βάζεις άνετα....χαχαχαΓαλλικό αυτοκινητο ειναι ρε μου, τι τοστακι, κανονικά θα έπρεπε να χώραγε μπαγκετα
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Έχει ραφάκι πάνω από τις ποτηροθήκες αν προσέξεις.....ένα τοστ το βάζεις άνετα....χαχαχα
Γαλλικό αυτοκινητο ειναι ρε μου, τι τοστακι, κανονικά θα έπρεπε να χώραγε μπαγκετα
Ή croque-monsieur που είναι το γαλλικό τοστ! [emoji2]
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Από την στιγμή που διάβασα ότι οι ποτηροθήκες και η δυνατότητα να πίνεις οτιδήποτε εν κινήσει στο αυτοκίνητό σου είναι από περιττή πολυτέλεια ως παπαριά μπορώ να πω ότι τα έχω δει όλα σε αυτό το φόρουμ. -
Καλά, οι ραλίστες του φόρουμ εξαιρούνται, αυτοί δροσίζονται με την αδρεναλίνη και την απόλαυση της οδήγησης. Για τους υπόλοιπους που έχουμε το αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε στη δουλειά μας έγραψα και χρειαζόμαστε που και που λίγο νερό.
-
Εδώ δεν αναφέρθηκε για νερό . Κάποιοι μόνο αγγελία για μπαρίστα δεν είχαν βάλει για να γεμίζει τις ποτηροθήκες του αμαξιού τους ....
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Καλά, οι ραλίστες του φόρουμ εξαιρούνται, αυτοί δροσίζονται με την αδρεναλίνη και την απόλαυση της οδήγησης. Για τους υπόλοιπους που έχουμε το αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε στη δουλειά μας έγραψα και χρειαζόμαστε που και που λίγο νερό.Καλο
-
Ρε παιδιά πάρτε ένα τέτοιο, μη μας ζαλίζετε άλλο με τις ποτηροθήκες ...
https://www.afasia.gr/basi-me-dipli-pot ... html?ref=3
-
Αυτα ,απο διαπιστωσεις στο προσωπικο μου περιγυρο, ειναι αφορμες για ν απορριψεις καποιο μοντελο και να πας σ αυτο που θες ακομα κι ας ξερεις οτι ειναι χειροτερο οταν δε βρισκεις πραγματικο λογο απορριψης.
Συγγενης πηγε πηρε το '93 τη μπουρουχα την carina αντι τη xantia γιατι λεει ειχε μικρο ντουλαπακι το σιτροεν... Αλλος συγγενης πουλησε μια 75 που ειχε απο καινουργια για το τοτε νεο astra g γιατι λεει ηθελε λιγο πιο δυνατο air condition -
Καλά ρε γμτ απορία το έχω, νερό, καφέ, χυμό δεν πίνετε? Εκτός και έχετε μόνιμος έναν άνθρωπο δίπλα σας να σας τα δίνει... Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν δύο σωστές ποτηροθήκες?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Εγώ πάλι απορώ αν είναι δυνατόν να διαλέξει ή να απορρίψει κάποιος αμάξι λόγω των ποτηροθηκών ή του μεγέθους που έχει το ντουλαπάκι
Οκ, καλό είναι να υπάρχουν και να μας διευκολύνουν αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία πριν την αγορά. -
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Καλά ρε γμτ απορία το έχω, νερό, καφέ, χυμό δεν πίνετε?Προσωπικα δεν ασχολουμαι με τιποτα αλλο οταν οδηγω. Ουτε κινητο σηκωνω. Καλα βεβαια τωρα εχω βαλει κεντρικο Bluetooth παντου. Για να πιω νερο απο μπουκαλακι σταματαω, εκτος και μου το δωσει ο συνοδηγος ανοιγμενο. Για ταξιδι καφε εχω φροντισει να πιω πριν ξεκινήσω. Αυτο κανω εγω, τωρα ο καθενας ειναι αλλιως. Ειναι οτι πιο ασφαλες θεωρω. Οπότε οπου εχω ποτηροθηκη απλα μπορει να βαλω αλλα πραγματα μεσα.
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Καλά ρε γμτ απορία το έχω, νερό, καφέ, χυμό δεν πίνετε? Εκτός και έχετε μόνιμος έναν άνθρωπο δίπλα σας να σας τα δίνει... Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν δύο σωστές ποτηροθήκες?Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Αυτο αυτο και αλλο να μη παρω αμαξι που γουσταρω γι αυτο το λογο
Νέο Citroen C3 2017