-
Κι εγω νομιζω οτι οπως το λες ειναι
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... luehdi-100
-
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα να παραθέσω κάτι που αντιλήφθηκα μετά από μια μικρή έρευνα στο διαδύκτιο.
Η Citroen Ελλάδας έχει ανεβάσει λαθος νούμερα στο site της σχετικά με τις επιδόσεις του C3. Αν μπείτε στο γαλλικό και βρετανικό site θα δείτε ότι 0-100 σε 14 sec κάνει το 1.2 με τους 68 ίππους (που δεν έρχεται στην Ελλάδα) και όχι το 1.2 με τους 82 (το οποίο κάνει 12,8 όσο το μέτρησαν και τα ελληνικά περιοδικά στις δοκιμές τους). Επίσης το 1.2 με τους 110 ίππους έχει 0-100 σε 9,3 (και όχι σε 10,8 όπως λέει το ελληνικό site της Citroen).
-
Πιο λογικα φαινονται τα χαμηλωμενα νουμερα.
-
Δεν φταίει η σιτροέν Ελλάς ολοκληρωτικά . Στα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά και η σιτροέν Γαλλίας έδινε αυτές τις τιμές , τις οποίες άλλαξε με την έκδοση Ιανουαρίου 2017 και προφανώς πρέπει να τα αλλάξει και ελληνική αντιπροσωπία .
Εχω γράψει σχετικά παλιότερα και μετά τα τέστ που έκανα στα μικρά ντίζελ και βενζίνης .
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα.Είχα καταλήξει στο clio 1.2 tce με το αυτόματο κιβώτιο, μέχρι που από σπόντα είδα ένα C3. Πήγα στην αντιπροεωπεία και είδα το C3.
Επίσης, το οδήγησα με τον 1.2 82 ίππους χειροκίνητο.Για εμένα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πολύ καλό για τους εξής λόγους:
- Έχει πολύ καλή ποιότητα συναρμογής και υλικών.
- έχουν δώσει έμφαση σε λεπτομέρειες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
- Είναι διαφορετικό, μοντέρνο και σύγχρονο.
- Έχει καλούς κινητήρες και αυτόματο κιβώτιο (είναι της asin το 6άρι).
- Έχει καλούς χώρους.
- Προσωπικά το βρίσκω όμορφο.
- Διάβασα πολύ καλές κριτικές
Νομίζω ότι θα το πάρω τελικά με τον 1.2 puretech auto6.
+1
Μένει να το οδηγήσω και να μεταφέρω τις προσωπικές μου εντυπώσεις εδώ.
Γενικά το C3 έχει πάρει τη συνταγή του Cactus και της έχει προσδώσει μια πολύ φρέσκια άποψη στο customer segment που απευθύνεται το C3. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του είναι πάρα πολύ όμορφα, προετοιμάζοντάς για πολύ ευχάριστες εκπλήξεις απο τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρίας! -
+1 κι από εμένα στην επιλογή του Πάνου αλλά και στον Τεό και εύχομαι σχεδιαστικά να συνεχίσει η φίρμα να μας εκπλήσσει ευχάριστα.
-
Διαφήμιση με 11990 για το αμάξι. Μάλλον θα έφεραν και το μικρό με τα 68 ήρεμα αλόγατα....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Διαφήμιση με 11990 για το αμάξι. Μάλλον θα έφεραν και το μικρό με τα 68 ήρεμα αλόγατα....Οντως, 11950 με τα 68 άλογα και αποκλειστικά στην πολύ βασική έκδοση Live - προφανώς για κάποιον που θέλει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή
-
68 δεν ειναι ηρεμα ειναι στη νεκροψια
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
68 άλογα είχε το παλιό μας Datsun 120Y, που αγοράστηκε το σωτήριον έτος 1972
-
Μάλλον τα 70 γερμανικά ή τα 69 του γιάρις , είναι ντοπαρισμένα σε σχέση με τα 68 γαλλικά
Τι διαβάζουμε με τις εμμονές κάποιων ...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
68 άλογα είχε το παλιό Datsun 120Y μας, που αγοράστηκε το σωτήριον έτος 1972Το γκόλφ που αγοράστηκε το 1976 , είχε μόλις 50 στα 1100 κυβικά και 10 χρόνια μετά είχε 55 στα 1300
Πραγματικά ορισμένοι δεν σκέφτεστε ότι υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν διαφορετικά πράγματα από εσάς .
Δηλαδή ένας νέος οδηγός που δεν είναι του γκαζιού , ΝΑΙ ΝΑΙ υπάρχουν και αυτοί , κινείται σε πόλη και σε κοντινά ταξίδια μόνος του ή με θα δώσει 12500 και θα πάρει την μεσαία έκδοση με καλό εξοπλισμό .
Αλλοι δεν κοιτάνε τίποτα λιγότερο από τα 110 , αλλά στα 110 παίρνεις και το c4 στα ίδια αλόγατα .
Μην βάζετε τα δικά σας καλούπια στον κόσμο , ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μάλλον τα 70 γερμανικά ή τα 69 του γιάρις , είναι ντοπαρισμένα σε σχέση με τα 68 γαλλικά [emoji38]Τι διαβάζουμε με τις εμμονές κάποιων ...
Μιλησε κανενας για αλλο αμαξι; του c3 δεν ειναι το θεμα; που κολλανε τα αλλα;
Ή μηπως εχω εγω γερμανικο με 70 αλογα;
Οποτε άκυρο το πεσιμο.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς και αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες, εγώ προσωπικά το λέω πάντα και παντού, άρα άκυρο σχόλιο εκ μέρους σου, -12 points
Και δεύτερον, έγραψα το σχόλιο για να (ανα)δείξω το αστείο ή την ειρωνεία περί 'τεχνολογικής εξέλιξης' και της συγκεκριμένης προσφοράς της Citroen (ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας, το ίδιο θα έλεγα)
Datsun 120Y, 1972, 1171κε, 68 ίπποι, 900Kg
vs.
Citroen C3, 2016, 1199κε, 68 ίπποι, 980Kg,45 χρόνια μετά, καμιά 20αρια τεχνολογικά άλματα, εκρήξεις, όπως θες πέστες, και βλέπουμε αυτή τη σύγκριση. Ε όπως και να το δεις το παραπάνω, είναι λίγο αστείο, n'est ce pa ?
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μάλλον τα 70 γερμανικά ή τα 69 του γιάρις , είναι ντοπαρισμένα σε σχέση με τα 68 γαλλικά [emoji38]
Τι διαβάζουμε με τις εμμονές κάποιων ...
Μιλησε κανενας για αλλο αμαξι; του c3 δεν ειναι το θεμα; που κολλανε τα αλλα;
Ή μηπως εχω εγω γερμανικο με 70 αλογα;
Οποτε άκυρο το πεσιμο.Ανέφερα εγώ εσένα ? Τα περί μύγας ....
Απλά είπα ότι όλες οι εταιρείες έχουν τέτοια μοντέλα .
-
Τη κολοκυθια την επαιζα στο δημοτικο παλιωσε
@Ace ειναι κωμικο οντως!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Προφανώς και αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες, εγώ προσωπικά το λέω πάντα και παντού, άρα άκυρο σχόλιο εκ μέρους σου, -12 pointsΚαι δεύτερον, έγραψα το σχόλιο για να (ανα)δείξω το αστείο ή την ειρωνεία περί 'τεχνολογικής εξέλιξης' και της συγκεκριμένης προσφοράς της Citroen (ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας, το ίδιο θα έλεγα)
Datsun 120Y, 1972, 1171κε, 68 ίπποι, 900Kg
vs.
Citroen C3, 2016, 1199κε, 68 ίπποι, 980Kg,45 χρόνια μετά, καμιά 20αρια τεχνολογικά άλματα, εκρήξεις, όπως θες πέστες, και βλέπουμε αυτή τη σύγκριση. Ε όπως και να το δεις το παραπάνω, είναι λίγο αστείο, n'est ce pa ?
Μας έχετε πρήξει με τα γκάζια , ενώ η βενζίνη είναι πάλι στο 1,50 . -24 points
Επί της ουσίας αστείο θα ήταν αν έκαιγε το ίδιο . Αν σκεφτείς ότι καίει 40-50 % λιγότερο και ρυπαίνει 5 φορές λιγότερο , τότε μάλλον υπάρχει εξέλιξη .
Προφανώς αν η βενζίνη ήταν στα 20 λεπτά το λίτρο , ουδείς θα ασχολείτο με αυτά .
-
Όταν ένα αυτοκίνητο προορίζεται από τον κάτοχο να κινείται κυρίως εντός πόλης τα 68 αλλά και τα 58 πιθανό να είναι μια χαρά. Τα 68 άλογα στο c3 δεν είναι απαραίτητα τραγικά. Είναι τραγικά όμως τα 80 ή 90 ή 100 σε ένα smart
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όταν ένα αυτοκίνητο προορίζεται από τον κάτοχο να κινείται κυρίως εντός πόλης τα 68 αλλά και τα 58 πιθανό να είναι μια χαρά. Τα 68 άλογα στο c3 δεν είναι απαραίτητα τραγικά. Είναι τραγικά όμως τα 80 ή 90 ή 100 σε ένα smartΣμαρτ χόρσεζ [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Νέο Citroen C3 2017