-
Ναι δίκιο εχεις , είπα την εμπειρία μου με βάση το 5008 αλλά εχω την εντύπωση οτι εμπρός ειναι ίδια...όχι;
Απο που προκυπτουν αυτοί οι στροβιλισμοί; Που τους ακούτε , στους καθρέπτες; -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ναι δίκιο εχεις , είπα την εμπειρία μου με βάση το 5008 αλλά εχω την εντύπωση οτι εμπρός ειναι ίδια...όχι;
Απο που προκυπτουν αυτοί οι στροβιλισμοί; Που τους ακούτε , στους καθρέπτες;Παιδια το σφυριγμα ακουγεται απο τους καθρεπτες και ειναι εντονο απο τα 60 χλμ και πανω
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα παιδια.ζηταω τη βοηθεια σας στο προβλημα που εχω.με το Αndroid auto εχετε προβληματα με την συνδεση του?το συνδεω με το καλωδιο και μετα απο περιπου 2 λεπτα ξεσυνδετε και με πεταει εξω.το κανει συνεχεια αυτο.εχω δοκιμασει 3,4 διαφορετικα καλωδια και γινεται το ιδιο.εχω διαβασει κ σε ξενα φορυμ οτι εχουν προβλημα τα καλωδια.εσεις τι καλωδιο εχετε?και ξερει καποιος αν ισχυει το android auto wireless?και αν ναι πως γινεται?το car εχει wifi.το ανοιγω αλλα δεν εχω καταλαβει τη χρηση μπορεις να το κανεις μιας κ η οθονη του 3008 ειναι περιορισμενων δυνατοτητων.
-
Ο χρήστης bobo32 έγραψε:
Καλημερα παιδια.ζηταω τη βοηθεια σας στο προβλημα που εχω.με το Αndroid auto εχετε προβληματα με την συνδεση του?το συνδεω με το καλωδιο και μετα απο περιπου 2 λεπτα ξεσυνδετε και με πεταει εξω.το κανει συνεχεια αυτο.εχω δοκιμασει 3,4 διαφορετικα καλωδια και γινεται το ιδιο.εχω διαβασει κ σε ξενα φορυμ οτι εχουν προβλημα τα καλωδια.εσεις τι καλωδιο εχετε?και ξερει καποιος αν ισχυει το android auto wireless?και αν ναι πως γινεται?το car εχει wifi.το ανοιγω αλλα δεν εχω καταλαβει τη χρηση μπορεις να το κανεις μιας κ η οθονη του 3008 ειναι περιορισμενων δυνατοτητων.Το wifi δεν εχει νοημα στην Ελλαδα μιας και δεν υπαρχουν οι εφαρμογες για να το χρησιμοποιησει το αυτοκίνητο. Καλωδιο να εχεις το αυθεντικό του κινητου σου.
-
παρε ενα καλο καλωδιο που να υποστηριζει και fast charging και δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα
wireless android οχι ακομα , σε καποια μελλοντικα μοντελα θα το δουμε
-
Και με το καλωδιο του κινητου μου εχω προβλημα.ειναι καλυτερη η συνδεση απο οτι με τα αλλα καλωδια αλλα και με αυτο με πεταει εξω.μηπως θελει μικρα σε μηκος καλωδια?androud auto wireless τζηφος τελικα..θα ηταν πολυ καλη λυση παντως..
-
Ο χρήστης bobo32 έγραψε:
Και με το καλωδιο του κινητου μου εχω προβλημα.ειναι καλυτερη η συνδεση απο οτι με τα αλλα καλωδια αλλα και με αυτο με πεταει εξω.μηπως θελει μικρα σε μηκος καλωδια?androud auto wireless τζηφος τελικα..θα ηταν πολυ καλη λυση παντως..Έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση του APK?
Μην ξεχνάς ότι επειδή μπαίνει με sideload δεν γίνεται auto update.
-
Εχω την τελευταια εκδοση 4.3 την κατεβασα απο play store ζω στο εξωτερικο.εχω δει οτι υπαρχουν καταστηματα στην ελλαδα που σου βαζουν gps k android auto κτλ κτλ με κοστος βεβαια.απο την στιγμη που η πεζο μας το προσφερει αυτο σε συνδιασμο με τα κινητα μας τι διαφορετικο προσφερουν αυτοι κ τι περισσοτερο?το ρωταω μπας κ βρω λυση γιατι με το καλωδιο στην ουσια δεν λειτουργει.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
οκ δεν το ηξερα αυτο...
το δικο μου ειναι στο google play , δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα αυτο
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
οκ δεν το ηξερα αυτο...
το δικο μου ειναι στο google play , δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα αυτο
Η Ελλάδα δεν είναι στις χώρες που το υποστηρίζει / επιτρέπει το κατέβασμα. Η Αυστρία που εσύ είσαι το επιτρέπει.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Από την στιγμή που είστε στο εξωτερικό, δεν έχετε πρόβλημα, λαμβάνετε κανονικά τα updates.
Οι μπακαλικοι τρόποι είναι για εμάς στο ελλαντα
Θα σου έλεγα για καλώδιο, αλλά έχεις ήδη αλλάξει.
Μια τελευταία λύση θα ήταν να ψάξεις από apkmirror για καμιά παλαιότερη έκδοση καθώς κάποιες φορές οι νεότερες εκδόσεις έχουν παραδόξως bugs. -
Ο χρήστης F-1601 έγραψε:
Κατι αλλο. Ακουτε κ εσεις σφυριγμα οταν εχετε κατω τα παραθυρα απο τους καθρεπτες?[emoji16]Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα σφύριγμα.
Θόρυβο έχει που μετά τα 120 σε ενοχλεί αλλά σίγουρα όχι σφύριγμα και σίγουρα όχι στα 60 klm/h.
Νομίζω στα μεγάλα σε όγκο αυτοκίνητα είναι συνηθισμένο. Ας μας πει κάποιος άλλος αν έχει μεγάλο suv και μπορεί να οδηγεί με >130 με ανοιχτά παράθυρα.
Εμένα στο προηγούμενο 3008 του 08 στα 120 νόμιζες ότι θα σπάσουν τα τύμπανα από τον βόμβο.Δεν αντεχόταν με τίποτα.
Βέβαια με την ηχομόνωση των νέων αυτοκινήτων και τα σύγχρονα clima δεν βρίσκω λόγο να οδηγάει κανείς πια με αυτές τις ταχύτητες με ανοιχτά παράθυρα.
Μόνο σε επαρχιακούς βουνίσιους δρόμους για να χαρείς την φύση,αλλά εκεί δεν φτάνεις σε μεγάλες ταχύτητες. -
Έχει κανείς πρόβλημα με το κλείσιμο του πορτ μπαγκάζ;
Εμένα τις περισσότερες φορές δεν κλείνει και πρέπει να το δοκιμάσω ξανά.
Κλείνει ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις αλλά δεν έχει κουμπώσει κάπου. Μπαίνω μέσα βάζω μπροστά την μηχανή και μου βγάζει μήνυμα και αναγκάζομαι βγαίνω πάλι, το ανοίγω λίγο και το κλείνω με δύναμη αλλά από χαμηλά.
Θέλει δε, αν και είναι βαρύ και κλείνει από ψηλά με δύναμη, στο τελευταίο στάδιο λίγο extra δύναμη.
Δεν το βρίσκω λογικό. -
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με το κλείσιμο του πορτ μπαγκάζ;Εμένα τις περισσότερες φορές δεν κλείνει και πρέπει να το δοκιμάσω ξανά.
Κλείνει ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις αλλά δεν έχει κουμπώσει κάπου. Μπαίνω μέσα βάζω μπροστά την μηχανή και μου βγάζει μήνυμα και αναγκάζομαι βγαίνω πάλι, το ανοίγω λίγο και το κλείνω με δύναμη αλλά από χαμηλά.
Θέλει δε, αν και είναι βαρύ και κλείνει από ψηλά με δύναμη, στο τελευταίο στάδιο λίγο extra δύναμη.
Δεν το βρίσκω λογικό.Δεν εχω τετοιο προβλημα. Πηγαινε να το δεις αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με το κλείσιμο του πορτ μπαγκάζ;Εμένα τις περισσότερες φορές δεν κλείνει και πρέπει να το δοκιμάσω ξανά.
Δεν το βρίσκω λογικό.δεν θα επρεπε να κανει ετσι, καποιο θεματακι εχει
πηγαινε να του ριξουνε μια ματια και θα στο φτιαξουνε -
Επιτελους παρελαβα και το δικο μου!!!!Το αμαξι ειναι πανεμορφο και η διχρωμια με την black diamond οροφη τα σπαει!!!Αντε τωρα να βρουμε χρονο για καμια βολτα!!!!Το πηρα την Παρασκευη και δεν εχω προλαβει ουτε την ωρα να ρυθμισω!!!!!
-
Με γειές, καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς με Υγεία και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!
Για πές χρώμα, γιατί δεν θυμάμαι αλλά διάβασα που είπες ότι τα σπάει η διχρωμία.
-
Καλοριζικο μαγκες. Εγω του εκανα και το πρωτο τάξιδακι.
-
Fanis75 » 19 Ιουν 2019 13:59
Με γειές, καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς με Υγεία και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!
Για πές χρώμα, γιατί δεν θυμάμαι αλλά διάβασα που είπες ότι τα σπάει η διχρωμία.
Eυχαριστω πολυ.Το αυτοκινητο ειναι 1.5 d gt line eat8.Xρωμα λευκο περλα blanc nacre.Eξτρα εχω προσθεσει city pack 2 και εργοστασιακο συναγερμο.
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Επιτελους παρελαβα και το δικο μου!!!!Το αμαξι ειναι πανεμορφο και η διχρωμια με την black diamond οροφη τα σπαει!!!Αντε τωρα να βρουμε χρονο για καμια βολτα!!!!Το πηρα την Παρασκευη και δεν εχω προλαβει ουτε την ωρα να ρυθμισω!!!!!Καλοτάξιδο ! Με υγεία
Αντε να εκδράμεις να το χαρείς !Sent from my iPhone using Tapatalk
Peugeot 3008 2016