-
Δε ξέρω πως τα έχεις στο μυαλό σου αλλά οι μετρήσεις δείχνουν ότι το βενζινοκίνητο είναι πιο γρήγορο.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Δεν ξέρω τι βιώματα έχετε και τι αυτοκίνητα οδηγούσατε πριν το 3008 (αν το έχουν οδηγήσει όσοι λένε ότι σέρνεται..) αλλά 2 ενήλικες με γεμάτο πορτ παγκαζ (καλούδια απο χωριό ) κινείται και ανεβάζει ταχύτητα αξιοπρεπέστατα (1.2 manual)! Όσο για την κατανάλωση, διαδρομή Αθήνα-Λουτράκι και επιστροφή απο Σχοίνο-Μαυρολίμνη-Αλεποχώρι και πίσω Αθήνα μέσω Μεγάρων είχα 7,3 με μέτρηση γεμάτο με γεμάτο (Vpower 95). Τις επιδόσεις του GT eat8 που έχω επίσης οδηγήσει δεν έχει αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σέρνεται και δεδομένου το όγκου και βάρους του η τιμή αυτή είναι πολύ καλή.
Πάντως στο Tucson 1.6 βενζίνη που είχα για 15 ημέρες ως δοκιμή (είμαι υπεύθυνος στόλου σε εταιρεία) κάτω απο 8,9 δεν έπεσα όσο και να προσπάθησα με ίδιο στυλ οδήγησης. Δεν σερνόταν αλλά το αυξημένο βάρος του το καταλάβαινες. -
Έχει ξαναγράφει τουσον και κια αν ήταν 150 κιλά λιγότερα θα είχαν πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις και καταναλώσεις αισθητά χαμηλότερες. Η επόμενη γενιά που πιστεύω θα ρίξουν κιλά θα τα απογειώσει.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια μόλις πώληση είχε το 3008 τον Ιανουάριο, όταν πχ του τουσον είχε 60 και κλασικά το κασκαι 357!
Λέτε να δούμε κάνα ισχυρό προωθητικό;Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακάρι, μακάρι !!
-
Ξεστοκάρανε με το Black Friday και δεν πρόλαβαν λογικά να έρθουν νέα αυτοκίνητα. Ήδη συνεχίζεται το προωθητικό (σε όλο τον όμιλο) και έχει αναβαθμιστεί και ο εξοπλισμός.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ξεστοκάρανε με το Black Friday και δεν πρόλαβαν λογικά να έρθουν νέα αυτοκίνητα. Ήδη συνεχίζεται το προωθητικό (σε όλο τον όμιλο) και έχει αναβαθμιστεί και ο εξοπλισμός.Είχαν πει με τον καινούργιο χρόνο αυξήσεις αλλά μάλλον ήταν εμπορικό κόλπο εκτός κι αν δεν έχουν γίνει ακόμα. Σε τι έχει αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Μια μόλις πώληση είχε το 3008 τον Ιανουάριο, όταν πχ του τουσον είχε 60 και κλασικά το κασκαι 357!
Λέτε να δούμε κάνα ισχυρό προωθητικό;Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω γιατι βλεπω 154 αυτοκινητα;
Που την ειδες την μια πωληση; -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Που την ειδες την μια πωληση;Κι εγώ βλέπω μια πώληση για το 3008 και δύο για το 5008 τον Ιανουάριο
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Σε τι έχει αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός;Τοποθετήθηκε κάμερα 180ο στάνταρ στην GT Line και βασικά πέρα από την αναβάθμιση εξοπλισμού, άλλαξε η τιμολόγηση έτσι ώστε η GT Line (η οποία είναι πολύ πλούσια) έχει ελάχιστη διαφορά τιμής με την Allure οπότε δεν συμφέρει η allure και κάνει έως και vfm την GT Line πλέον.
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Που την ειδες την μια πωληση;https://www.autotriti.gr/data/newcars/bestseller/montela/2019.asp
Εσύ τις 154 που τις είδες;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Κι εγώ βλέπω μια πώληση για το 3008 και δύο για το 5008 τον ΙανουάριοΜήπως κοιτάτε λάθος αρχείο? 154 είναι οι πωλήσεις του 3008 για τον Ιανουάριο και 12 του 5008.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε τι έχει αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός;
Τοποθετήθηκε κάμερα 180ο στάνταρ στην GT Line και βασικά πέρα από την αναβάθμιση εξοπλισμού, άλλαξε η τιμολόγηση έτσι ώστε η GT Line (η οποία είναι πολύ πλούσια) έχει ελάχιστη διαφορά τιμής με την Allure οπότε δεν συμφέρει η allure και κάνει έως και vfm την GT Line πλέον.
Πέρα από την κάμερα μπήκε και το keyless που πρώτα το χρέωναν έξτρα. Ο εξοπλισμός που έχουν προσθέσει πρώτα τον τιμολογουσαν επιπλέον 1000 ευρώ. Παίζεται μεγάλος τζόγος με τις τιμές του αμαξιού και έχει φανεί από τον περασμένο Μάιο όταν ξεστοκαραν τους παλιούς κινητήρες 1.6 και ξαφνικά τα έδιναν 5000 κάτω.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσθέτουν και αφαιρούν εξοπλισμό κατά το δοκούν. Χαρακτηριστικά σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε έκθεση πεζώ διαπίστωσα ότι τα καθίσματα στην έκδοση gtline δεν έχουν την μέχρι πρότινος επένδυση που ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ήταν μεταξύ άλλων λόγος προτίμησης της έκδοσης gtline Αντίθετα μοιάζουν με αυτά της έκδοσης allure.
-
Τελικά μήπως πρέπει να καταργηθεί η έκδοση αλιρ; Πλέον έχουν σχεδόν τα ίδια και η διαφορά τιμής ελάχιστη.
-
Στο seaa.gr 154 αμαξια εχουν ταξινομηθει για τον Ιανουαριο του '19.
-
Η Peugeot είχε πολύ μεγάλο θέμα Δεκέμβρη-Γενάρη. Τώρα ομαλοποιήθηκε η παραγωγή. Δεν ξέρω αν αυτό ίσχυσε σε δευτερεύουσες αγορές όπως ή Ελλάδα ή εάν ήταν παγκόσμιο το θέμα. Κάποια εταιρικά 308 που περίμενα έκαναν σχεδόν 4 μήνες όταν κανονικά στους 2-2.5 έπρεπε να είναι εδώ.
-
Καλησπερα κι απο μενα. Νεος κατοχος του 3008 εδω και μια εβδομαδα. Η παραγγελια εγινε αρχές Νοεμβριου και το deal ειχε ως εξης: Εκδοση Allure 1,2 εατ8 με extra: 1.καμερα οπισθοπορειας 180, 2.συναγερμός εργοστασιακός (μπηκε στο εργοστάσιο), 3.μεταλλικές αποληξεις εξατμισεων (πραγματικα αλλό αυτοκινητο απο θεμα ομορφιας!!!), 4.πλαστικά πατάκια και 5.δωρεάν το πρώτο service (στον 1 χρονο ή στα 20000 χλμ). τελική τιμή 32500. Νομίζω οτι ηταν αρκετά καλα τα χρηματα.
-
Καλορίζικο πολύ καλή επιλογή. Έχεις να μας πεις άθροισμα κόστους για τα extra? Οι μεταλλικές απολήξεις μπαίνουν εργοστασιακα? Περίπου Πόσο κάνουν?
Thanks.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
Ο χρήστης chiogio έγραψε:
Καλησπερα κι απο μενα. Νεος κατοχος του 3008 εδω και μια εβδομαδα. Η παραγγελια εγινε αρχές Νοεμβριου και το deal ειχε ως εξης: Εκδοση Allure 1,2 εατ8 με extra: 1.καμερα οπισθοπορειας 180, 2.συναγερμός εργοστασιακός (μπηκε στο εργοστάσιο), 3.μεταλλικές αποληξεις εξατμισεων (πραγματικα αλλό αυτοκινητο απο θεμα ομορφιας!!!), 4.πλαστικά πατάκια και 5.δωρεάν το πρώτο service (στον 1 χρονο ή στα 20000 χλμ). τελική τιμή 32500. Νομίζω οτι ηταν αρκετά καλα τα χρηματα.Καλορίζικο! Τελικά από πότε είναι στάνταρ η κάμερα οπισθοποριας; Πρέπει να την έχασες και να την χρεωθηκες ως έξτρα για λίγες βδομάδες.
Peugeot 3008 2016