-
@pol2: Ωραία τα λές και εύστοχες παρατηρήσεις.
Σε όλα αυτά που γράφεις θα προσθέσω μόνο να πάς να δεις και το DS7, αφού μπορείς να φτάσεις τις €40Κ. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό από το 3008 (ειδικά το εσωτερικό του) και δεν χάνεις κάτι να το δείς.
-
Το keyless entry και το ανοιγμα του πορτ μπαγκαζ με τα ποδια ηταν για μενα ανουσια και επικινδυνα
Ειναι πολυ πρακτικα γκατζετ,αν και εχω το πρωτο μονο.
Μπαινω στο αυτοκινητο και φευγω,εχω μονιμα τα κλειδια στο τσαντακι,ουτε που τα βλεπω,και των δυο αυτοκινητων της οικογενειας.
Επισης καθε γυναικα θα τα εκτιμησει.Οι γυναικες πετανε μεσα στη τσαντα τα κλειδια και αντε βρες τα μετα.Μεχρι να τα βρουν και να τα βγαλουν εξω τους εχουν κλεψει και βιασει 10 φορες.Πιστευω οτι υπαρχει μια μεγαλη δοση υπερβολης στα περι ευκολης κλοπης.
Σε οτι αφορα την οδηγηση στο χιονι, η δικη μου εμπειρια με το 3008 λεει οτι ειναι πολυ σημαντικη η τετρακινηση
-
Ο χρήστης pol2 έγραψε:
Στο σημειο αυτο να ξεκαθαρισω κατι για τον βασικο εξοπλισμο της gt line γιατι εχει αναφερθει στο παρελθον. Η gt line εχει καμερα 180 με αισθητηρες μπροστα και πισω και full led φωτα.
Πόσο σίγουρος είσαι για το bold? Έχω ένα 1.2 ΕΑΤ8 GT-line στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή και κάμερα δεν έχει.
Κατά τα άλλα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Ίσως ότι καλύτερο στην κατηγορία.
-
Ρε παιδιά το έχουμε ξαναγράψει δεν έχει καμία κάμερα η gt line. Είναι έξτρα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σου Stefan, εποειδη το εχω ξαναδιαβασει αυτο που λες, θεωρω οτι λογικα στο παρελθον δεν ειχαν την καμερα 180 στον βασικο, ενω πλεον την εχουν. Στην προσφορα που μου εδωσαν την ειχαν στον standard, επισης αν μπεις στην ιστοσελιδα της peugeot και κανεις διαμορφωση θα δεις οτι πλεον την δειχνει στον standard σε gt line και gt.
Fanis καλησπερα. Το DS7 επισης ηταν απο τα αμαξια που κοιταξα και ξεχασα να αναφερω. Το αμαξι αν το δεις απο κοντα σε πλουσιο εξοπλισμο ειναι το κατι αλλο. Μεγαλο προσον εναντι του 3008 οι αναρτησεις και το γεγονος οτι εχεις πολλες χρωματικες επιλογες στον εσωτερικο χωρο που απογειωνουν την εμφανιση. Στο 3008 ακομα και δερμα να βαλεις ειναι total black και γ μενα δεν αξιζε το κοστος. Στο DS7 έχει χρωματα στο ταμπλο τα καθισματα και τις πορτες που τα βλεπεις σε cayenne και volvo. Εωτερικα θυμιζει απο μακρια λιγο το προηγουμενο q3 αλλα οταν πλησιασεις βλεπεις πολλες διαφορες. Με απλα λογια το αμαξι φαινεται πολυ καλο. Το αρνητικο που βρηκα και εμεινα μακρια ηταν οτι σε οποιον ανεφερα το μοντελο με κοιταζε απορρημενος. Δεν ηξερε καν την υπαρξη του αφου ως ανεξαρτητη εταιρεια ειναι καινουρια. Αυτο σημαινει μεταπωληση πολυ χαμηλη στην ελλαδα. Ακομα και στο car δεν εχει ουτε ενα μεταχειρισμενο. Επισης η αντοπροσωπεια στην κηφησιας ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που μενω. Μου ειπαν βεβαια οτι για σερβις μπορεις να πας σε οποιαδηποτε peugeot ή citroen και η εγγυηση υσχυει! Θεωρω οτι η DS μολις γινει γνωστη ευρεως ως ανεξαρτητη εταιρεια και μαθει ο κοσμος τα μοντελα που θα βγαλει, στο μελλον θα τα παει πολυ καλα γιατι προσφερει premium σε εμφανιση αμαξια με ιδιαιτερο χαρακτηρα που ξεχωριζουν. Επισης εβγαινε λιγο πιο ακριβο το ds7 και εγω εχω φτασει ηδη ταβανι στα 40000.
-
Ο χρήστης pol2 έγραψε:
Το αρνητικο που βρηκα και εμεινα μακρια ηταν οτι σε οποιον ανεφερα το μοντελο με κοιταζε απορρημενος. Δεν ηξερε καν την υπαρξη του αφου ως ανεξαρτητη εταιρεια ειναι καινουρια. Αυτο σημαινει μεταπωληση πολυ χαμηλη στην ελλαδα. Ακομα και στο car δεν εχει ουτε ενα μεταχειρισμενο.Το ότι είναι 'άγνωστη' εταιρεία ισχύει, αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό...όσο για την μεταπώληση, σε 3-4 χρόνια θα είναι αρκετά γνωστή.
Στο car λογικό να μην υπάρχει ούτε ένα, αφού κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες! Που να προλάβουν να βγουν μεταχειρισμένα. Αντίθετα, άλλα μοντέλα DS υπάρχουν σε πληθώρα στο car.
Καταλαβαίνω όμως τι λές, ειδικά για την τιμή. Απλά ανέφερα το DS σε περίπτωση που δεν το είχες δει.
-
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε ότι αφορά την κάμερα, πάντως και οι κατάλογοι των έξτρα που έχω και είναι 2μηνου, αναφέρουν ως έξτρα την κάμερα 180° με κόστος 280€.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το keyless entry και το ανοιγμα του πορτ μπαγκαζ με τα ποδια ηταν για μενα ανουσια και επικινδυνα
Ειναι πολυ πρακτικα γκατζετ,αν και εχω το πρωτο μονο.
Μπαινω στο αυτοκινητο και φευγω,εχω μονιμα τα κλειδια στο τσαντακι,ουτε που τα βλεπω,και των δυο αυτοκινητων της οικογενειας.
Επισης καθε γυναικα θα τα εκτιμησει.Οι γυναικες πετανε μεσα στη τσαντα τα κλειδια και αντε βρες τα μετα.Μεχρι να τα βρουν και να τα βγαλουν εξω τους εχουν κλεψει και βιασει 10 φορες.Πιστευω οτι υπαρχει μια μεγαλη δοση υπερβολης στα περι ευκολης κλοπης.
Σε οτι αφορα την οδηγηση στο χιονι, η δικη μου εμπειρια με το 3008 λεει οτι ειναι πολυ σημαντικη η τετρακινηση
https://www.drive.gr/news/kosmos/ta-nea ... -se-klopes
Για μένα εντελώς ανούσιο γκάτζετ.
-
Όντως πάντως στο configurator στην GT Line δίνει πλέον στάνταρ την κάμερα 180ο με τους αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και έξτρα την κάμερα 360ο με το αυτόματο παρκάρισμα. Πάντως, εάν ισχύει ο εξοπλισμός που δίνει ως στάνταρ ο configurator, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα η επιλογή της Allure αντί για την GT Line, αφού έχουν διαφορά τιμής €300 σε diesel και διαφορά σε εξοπλισμό κοντά στις €2.500!!
-
Θα είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στις λίστες των έξτρα παρά στο configurator. Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε και χειροπιαστά παραδείγματα.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Με δεδομενη μικρή διαφορά τιμής (~1000€) για αγορά του 3008 σε diesel ή βενζίνη τι θα επιλέγατε; Σαφώς η τιμή του diesel είναι μικρότερη αλλά τι γίνεται με τους βλαβερούς ρύπους προς το περιβάλλον και τους πιθανούς μελλοντικούς κρατικούς περιορισμούς; Επίσης είναι καλύτερη στην οδήγηση η βενζίνη;
Την μικρή διαφορά τιμής που την είδες; 27 ξεκινά η βενζίνη 30.5 το ντίζελ!
Αν είσαι κυρίως χλμ πόλης πάρε την βενζίνη. Το ντίζελ θέλει ανοικτο δρόμο όχι σταματά ξεκινά.
Ανησυχία για αυτόν τον κινητήρα ντίζελ για την επόμενη δεκαετία δεν θα πρέπει να έχεις είναι ο πιο σύγχρονος που κυκλοφορεί.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτην έκδοση gt line η διαφορά είναι 1400€
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ρε παιδιά το έχουμε ξαναγράψει δεν έχει καμία κάμερα η gt line. Είναι έξτρα.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην προσφορά που μου έκαναν πριν ένα μήνα περίπου, έγραφε καθαρά ότι περιλαμβάνεται κάμερα οπισθοπορειας 180 και αισθητήρες μπρος πίσω. Είναι το πακέτο pack city 1. Το ίδιο φαίνεται και στο configurator στο site τους. Μήπως έγινε κάποια αλλαγή στον εξοπλισμό των εκδοσεων το τελευταίο διάστημα;
-
Stefan ειμαι σιγουρος οτι αυτο που σου λεω υσχυει και πρεπει να το αλλαξαν τη νεα χρονια. Την προσφορα την πηρα πριν απο 20 μερες. Την εχω και σε εντυπη μορφη και λεει ξεκαθαρα καμερα οπισθοπορειας 180. Ενα τηλ σε μια αντιπροσωπεια θα στο επιβεβαιωσει λογικα. Εγω πηγα στην βουλιαγμενης στην peugeot καλλιαντασης.
Fanis αυτο ακριβως ειπε και ο πωλητης. Οτι η allure πλεον δεν εχει νοημα σαν εκδοση αφου αν θες φτηνο πας στην active, ενω αν θες εξοπλισμο πας στην gt line αφου η τιμη της διαφορας με την allure ειναι μικρη για τις διαφορες που εχουν.
-
Ο χρήστης pol2 έγραψε:
Το DS7 επισης ηταν απο τα αμαξια που κοιταξα και ξεχασα να αναφερω. Το αμαξι αν το δεις απο κοντα σε πλουσιο εξοπλισμο ειναι το κατι αλλο. Μεγαλο προσον εναντι του 3008 οι αναρτησεις και το γεγονος οτι εχεις πολλες χρωματικες επιλογες στον εσωτερικο χωρο που απογειωνουν την εμφανιση. Στο 3008 ακομα και δερμα να βαλεις ειναι total black και γ μενα δεν αξιζε το κοστος. Στο DS7 έχει χρωματα στο ταμπλο τα καθισματα και τις πορτες που τα βλεπεις σε cayenne και volvo. Εωτερικα θυμιζει απο μακρια λιγο το προηγουμενο q3 αλλα οταν πλησιασεις βλεπεις πολλες διαφορες. Με απλα λογια το αμαξι φαινεται πολυ καλο. Το αρνητικο που βρηκα και εμεινα μακρια ηταν οτι σε οποιον ανεφερα το μοντελο με κοιταζε απορρημενος. Δεν ηξερε καν την υπαρξη του αφου ως ανεξαρτητη εταιρεια ειναι καινουρια. Αυτο σημαινει μεταπωληση πολυ χαμηλη στην ελλαδα. Ακομα και στο car δεν εχει ουτε ενα μεταχειρισμενο. Επισης η αντοπροσωπεια στην κηφησιας ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που μενω. Μου ειπαν βεβαια οτι για σερβις μπορεις να πας σε οποιαδηποτε peugeot ή citroen και η εγγυηση υσχυει! Θεωρω οτι η DS μολις γινει γνωστη ευρεως ως ανεξαρτητη εταιρεια και μαθει ο κοσμος τα μοντελα που θα βγαλει, στο μελλον θα τα παει πολυ καλα γιατι προσφερει premium σε εμφανιση αμαξια με ιδιαιτερο χαρακτηρα που ξεχωριζουν. Επισης εβγαινε λιγο πιο ακριβο το ds7 και εγω εχω φτασει ηδη ταβανι στα 40000.Συμφωνώ απόλυτα για το DS7 και δε με ενοχλεί τόσο που πολλοί δεν το ξέρουν. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και είμαι διχασμένη για το πιο από τα 2 (ds ή 3008-5008) να διαλέξω!
-
Όντως στην gt line πια υπάρχει κάμερα οπισθοποριας 180! Όπου σε πιάσει αυτή η πεζω τελικά! Που θα πάει μέχρι να ξεφγει το μοντέλο θα γίνει vfm. Σε κάνα 6μηνο θα έχουν στάνταρ και το keyless!
-
Εάν έχει προστεθεί η κάμερα τότε μιλάμε για δυνατή κίνηση! Μόνο μια ηλιοροφή λείπει και είναι τούμπανο! Τα δε led είναι αλλού.
-
Snowdrop το ds7 ειναι αμαξι που αν ξεπερασεις το εμποδιο που εχω εγω στο μυαλο μου θεωρω οτι αξιζει. Αν πας μια βολτα στην αντιπροσωπεια και δεις τις επιλογες στα χρωματα μεσα και εξω, θα παθεις πλακα. Επισης ειναι πιο μεγαλο απο το 3008 και οι πισω επιβατες εχουν μεγαλυτερη ανεση. Ειναι δηλαδη αναμεσα στο 3008 και το 5008. Το εφε με τα μπροστινα φωτα led που στριβουν ειναι ψαρωτικο. Σαν κινητηρας ειναι το ιδιο αμαξι με το 3008 τουλαχιστον στον 1.5 diesel. Αυτο σημαινει οτι θα ειναι λιγο πιο αργο λογω μεγαλυτερου βαρους. Το εχω δει σε μαυρο στο δρομο σε φτηνη εκδοση και εκει δεν εδειχνε. Αν το δεις στην 3η εκδοση (so shic) σε καποιο αλλο χρωμα για να κανει αντιθεση με την μαυρη μασκα μπροστα, τοτε θα καταλαβεις.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εάν έχει προστεθεί η κάμερα τότε μιλάμε για δυνατή κίνηση! Μόνο μια ηλιοροφή λείπει και είναι τούμπανο! Τα δε led είναι αλλού.Ε νομίζω με τοποθέτηση τιμής στα 36000 το ότι δεν είχε ως τώρα κάμερα ήταν το μεγάλο φαουλ. Το οποίο τώρα διορθώθηκε.
-
Πόσο πάει τελικά ένα 3008 1.5 Eat8 plus ηλιοροφή?
Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει ?
Όχι τιμές configurator αλλά πραγματικές με συνυπολογισμό μιας έκπτωσης που πάνω κάτω κάνουν κατά καιρούς?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Χωρίς έκπτωση με ηλιοροφή πάει 39500! Ε υπολόγιζε 1000 κάτω . Για την gt line έκδοση λέω. Στην active 35600 χωρίς έκπτωση.
Peugeot 3008 2016