-
Μπα δυστυχώς ουτε σε vw υπάρχει λύση με hub... Το μονο που μπορω να κάνω ειναι να περάσω τη μουσική σε κάρτα sd κι έτσι να χω ελεύθερη τη usb αν θελήσω να συνδέσω το κινητό
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλά, κι εμένα ο πωλητής μού έλεγε πως η πίσω θύρα είναι μόνο για φόρτιση κινητού και όχι για μουσική, αλλά μια μέρα το δοκίμασα και έπαιξε.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Καλά, κι εμένα ο πωλητής μού έλεγε πως η πίσω θύρα είναι μόνο για φόρτιση κινητού και όχι για μουσική, αλλά μια μέρα το δοκίμασα και έπαιξε.Εσυ έχεις είσαι τυχερός μη μιλάς
Καλα απο πωλητές στο τι ακούμε άσε.......
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Βρηκα σχολια σε αλλες χωρες οτι χρειαζεται βενζινη υψηλων οκτανιων,το εγχειριδιο στην Ελλαδα δεν λεει κατι τετοιο
http://performancedrive.com.au/2018-peugeot-3008-allure-review-video-0722/Χαζευοντας το manual ανακαλυψα οτι το χειροφρενο λυνεται απο μονο του,δεν χρειαζεται να το βγαζω εγω:
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο λύνεται αυτόματα και σταδιακά όταν το αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται. -
Αφού αναφέρει βενζίνη 95RON τι σε προβληματίζει που την λέει premium.
Διάβασε λίγο αυτη την αναφορά https://www.fuelwatch.wa.gov.au/fuelwat ... Types.htmlΗ 95αρα είναι premium στην Αυστραλία και high performance η 98αρα.
-
Μετράνε αλλιώς τα οκτάνια οι Αγγλοσάξονες
Όταν λένε 95 εννοούν 98+
https://www.etuners.gr/fuel/ -
Όχι οι αγγλοσάξονες. Θέμα Ευρώπης-Αμερικής (όχι μόνον ΗΠΑ) είναι. Οι Άγγλοι για παράδειγμα (οι original Αγγλοσάξονες) μετράνε τον ευρωπαϊκό στρόπο (RON).
-
Το RON είναι ένας τρόπος/προδιαγραφή μέτρησης αλλά δεν είναι Ευρωπαϊκή αλλά Αμερικάνικη.
Από το μακρινό 1929 κιόλας. ASTM D2699 η προδιαγραφή.
Τώρα αν αναφέρει την 95 (RON) σαν premium το μανουάλι είναι γιατί θεωρητικά υπάρχει και η δυνατότητα παραγωγής 91-92 (RON) ακόμα στην Ευρώπη. -
Στην Ευρώπη χρησιμοποιύν το RON/MON, στην Αμερική το AKI και αλλού άλλα πρότυπα. Υπάρχουν και οι αντιστοιχίες: https://en.wikipedia.org/wiki/Octane_rating#Examples
-
Δεν χρησιμοποιούν αλλού άλλα πρότυπα . RON και MON χρησιμοποιούνται. Κάποιοι χρησιμοποιούν μόνο το RON, κάποιοι το (RON+MON)/2 = AKI.
-
Για μένα είναι καθαρό ότι στο άρθρο αναφέρονται σε βενζίνη σούπερ
Το θέμα ότι αυτό δε φαίνεται να ισχύει στην Ευρώπη -
Το αυστραλιανό άρθρο αναφερόταν σε βενζίνη 'premium'(= 95 RON), γιατί εκεί, στην Αυστραλία, έχουν και βενζίνη 'regular'(= 91 RON).
Και την μετράνε όπως την μετράμε εμείς. -
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Δεν χρησιμοποιούν αλλού άλλα πρότυπα . RON και MON χρησιμοποιούνται. Κάποιοι χρησιμοποιούν μόνο το RON, κάποιοι το (RON+MON)/2 = AKI.Το ίδιο πράγμα λέμε. Όταν στην Ευρώπη δεις να γράφει στην αντλία 98 (RON), είναι το ίδιο με το 93 (ΑΚΙ) στις ΗΠΑ.
-
Καλημέρα,
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Χαζευοντας το manual ανακαλυψα οτι το χειροφρενο λυνεται απο μονο του,δεν χρειαζεται να το βγαζω εγω:
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο λύνεται αυτόματα και σταδιακά όταν το αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται.Ακριβώς, το ηλ. χειρόφρενο λύνεται μόνο του ενώ αν έχεις ανοικτή την πόρτα του οδηγού δεν λύνεται με τίποτα και αρχίζει και βαράει σειρήνα (δοκίμασε το)
-
Με περιεργους τροπους διασκεδαζεις
-
Κι εμενα λυνεται το χειροφρενο με το γκαζι κι επισης μπαινει αυτοματα οταν ανοιγεις την πορτα του οδηγου. Αλλα σειρηνα δεν εχει !!! [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κι εμενα λυνεται το χειροφρενο με το γκαζι κι επισης μπαινει αυτοματα οταν ανοιγεις την πορτα του οδηγου. Αλλα σειρηνα δεν εχει !!! [emoji14]Σταμάτα, βάλε χειρόφρενο, άνοιξε την πόρτα, λύσε ζώνη και πάτα γκάζι με ανοιγμένη πόρτα και χειρόφρενο. Θα δεις πως το χειρόφρενο δεν λύνει και βαράει σειρήνα.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Κι εμενα λυνεται το χειροφρενο με το γκαζι κι επισης μπαινει αυτοματα οταν ανοιγεις την πορτα του οδηγου. Αλλα σειρηνα δεν εχει !!! [emoji14]
Σταμάτα, βάλε χειρόφρενο, άνοιξε την πόρτα, λύσε ζώνη και πάτα γκάζι με ανοιγμένη πόρτα και χειρόφρενο. Θα δεις πως το χειρόφρενο δεν λύνει και βαράει σειρήνα.
Αν δεν βαρέσει με αυτό σειρήνα, δοκίμασε απλά χωρίς χειρόφρενο με ανοικτή πόρτα να πατήσεις γκάζι να φύγεις (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο από τα δύο ισχύει)
-
Σε ολα τα αμαξια με ηλεκτρονικο χειροφρενο συμβαινει αυτο το να λυνεται αυτοματα μονο του. Βασικα αυτος ειναι ο λογος υπαρξης τους. Αλλιως θα μεναμε στο μηχανικο.
Αν χαλασει οπως σε καποια ρενο ο κουκος αηδονι
-
Καλησπερα στην παρεα!! Πλεον κατοχος και εγω ενος λιονταριου 1.6 πετρελαιο 120 gt line!! αρχιζουμε σιγα σιγα την συμβιωση για να δουμε πως θα τα παμε!! Καλα χιλιομετρα σε ολους
Peugeot 3008 2016