-
Ελλαντα εδω,ντεν εχει απλ πλεϊ καρδια μου.
Σε αλλες χωρες ναι. -
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε αλλες χωρες ναι.Τι είναι αυτά που λες, μία χαρά έχουμε apple play.
-
Android auto δεν υπαρχει στο google store γιατι δεν υποστηριζεται ελλαδα..αλλα το κατεβαζεις απο pc και το στελνεις στο κινητο.
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Πως; Εμενα στην σχετικη οθονη με τα κινητα,μου βγαζει ολα τα εικονιδια περι android και το σηματακι της apple σβηστό.
Το συνδεω με καλωδιο,και παλι τιποτα.Εχει να κανει με ενεργοποιηση Siri ή κατι τετοιο;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πως; Εμενα στην σχετικη οθονη με τα κινητα,μου βγαζει ολα τα εικονιδια περι android και το σηματακι της apple σβηστό.
Το συνδεω με καλωδιο,και παλι τιποτα.Εχει να κανει με ενεργοποιηση Siri ή κατι τετοιο;
Καλημέρα,
Έχεις την έκδοση Access ή Active. Η σύνδεση με κινητό είναι διαθέσιμη σε Allure και άνω.
-
Εχω την active και συνδεομαι με bluetooth για απλη ομιλια
Εχω ομως ως εξτρα καμερα οπισθοπορειας με mirror• Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω και κάμερα οπισθοπορείας 180° (περιλαμβάνει Mirror Screen)
και βλεπω τα εξης απο αρθρο:
Χάρη στην λειτουργία Mirror Screen, το περιεχόμενο της οθόνης ενός Smartphone μπορεί να αναπαραχθεί στην οθόνη αφής για καλύτερη και ευκολότερη χρήση διάφορων εφαρμογών. Είναι συμβατό με το πρωτόκολλο επικοινωνίας MirrorLink (για Android smartphones), Android Auto και Apple CarplayTM (συμβατότητα από iPhone 5 και πάνω).
Θα δοκιμασω να ενεργοποιησω το Siri, ισως αυτο ειναι το προβλημα
-
Θέλει και siri ενεργό
https://support.apple.com/en-us/ht205634
Get help
If CarPlay doesn't work like you expect, here’s what you can check. After each step, try using CarPlay again.Make sure that Siri is turned on.
Restart your iPhone and your car. Depending on your car, you might see the CarPlay Home screen when you turn it on. If you don't, look for the CarPlay logo on your car’s display.
If possible, connect your iPhone to a different USB port in your car.
Try a different Lightning to USB cable. Make sure that the cable is certified.
Update to the latest version of iOS.
Check your car’s manual for help. You might need to install firmware updates for your stereo. -
Εβαλα το Siri αλλα τιποτα
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι το εικονιδιο του Apple car play ειναι παντα σβηστο στην οθονη του αυτοκινητου,αρα μαλλον(;) απο εκει ξεκιναει το προβλημα και οχι απο το τηλεφωνο -
Αμφιβάλλω αν με την κάμερα οπισθοπορείας μπαίνει το mirror screen, σύμφωνα με την μπροσούρα που έχω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πότε παρήγγειλες το αμάξι;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εβαλα το Siri αλλα τιποτα
Αυτο που παρατηρω ειναι οτι το εικονιδιο του Apple car play ειναι παντα σβηστο στην οθονη του αυτοκινητου,αρα μαλλον(;) απο εκει ξεκιναει το προβλημα και οχι απο το τηλεφωνοΤο δοκίμασες με original Apple καλώδιο? Αν όχι, δοκίμασέ το.
-
Εάν το εικονίδιο του carplay είναι σβηστό τότε το αυτοκίνητο δεν είναι συμβατό. Ειπώθηκε νομίζω παραπάνω ότι από Allure και πάνω είναι διαθέσιμη η συνδεσιμότητα με κινητά.
-
Το εικονιδιο του android και το εικονιδιο του mirror (που αφορα και το apple υποθετω ) υπαρχουν κανονικα
Μονο με το Apple εχει προβλημα.Τωρα θα δοκμασω το original καλωδιο που λεει ο Neurotica γιατι ειναι αληθεια οτι δεν εχω original (ειναι πιστοποιημενο παντως),αλλα νομιζω οτι οσο ειναι σβηστο το εικονιδιο δεν θα δω φως,ειναι σαν να αλλαζω καλωδιο σε σβηστη συσκευη
-
Ισχύει το ότι πρέπει να φωτίσει το εικονίδιο. Έτσι καταλαβαίνεις ότι συνδέθηκε.
Και εγώ πιστοποιημένο είχα. Ναι μεν συνδεόταν, αλλά δεν μου φόρτιζε το κινητό. Όταν έβαλα το original, όλα κομπλέ.
-
Σοβαρά τώρα δεν παίζει το iPhone λόγω καλωδίου? Πόσο ανώμαλη εταιρία αυτή η Apple.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σοβαρά τώρα δεν παίζει το iPhone λόγω καλωδίου? Πόσο ανώμαλη εταιρία αυτή η Apple.Στα δικα μας vw & skoda μια χαρα δουλευει με αλλα καλωδια
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και το android auto πολλές φορές δεν παίζει η κρασάρει αν το καλώδιο δεν είναι καλό.
-
Ο βασικότερος λόγος που δε χρησιμοποιώ android auto (εκτός του ότι έχω built in navi και στα 2 αμάξια) είναι ότι θέλουν καλώδιο. Κλασικά οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα μας πουλήσουν την ασύρματη συνδεσιμότητα, με το αζημίωτο φυσικά, σε κάποια χρόνια παρόλο που η τεχνολογία υπάρχει πχ στις smart tv εδώ και καιρό.
Αν και το καλύτερο είναι καρτούλα sim στο αμάξι ή hotspot το κινητό και data στο built in σύστημα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σοβαρά τώρα δεν παίζει το iPhone λόγω καλωδίου? Πόσο ανώμαλη εταιρία αυτή η Apple.Μην το ψάχνεις....ΔΕΝ υπάρχει, κάνει διάφορα κουλά!! Ένας από τους λόγους που σκέφτομαι το επόμενο να μην είναι iPhone.
-
Αποτυχία ότι κι αν δοκίμασα, να ανοιγοκλείνω το Bluetooth, το αυτοκίνητο,τα δεδομένα, το Siri ,καλώδια άλλα ...
Το κινητό πάντα φορτίζει από usb αλλά δεν ενεργοποιεί το Apple car play
Έστειλα mail στη πεζω, Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και πότε θα λάβω κάποια απάντηση και αν αυτή θα είναι χρήσιμη
Peugeot 3008 2016