-
Κλασικά μείωση που είναι αύξηση. Για να πάρεις το ίδιο πρέπει να πληρώσεις περισσότερα. Τελικά όλα τα μοντέλα συμφέρουν μόνο όταν απερχονται. Τότε τα παίρνεις φουλ έξτρα σε τιμή βασικού
Εχουν γίνει μειώσεις στα εξτρα που μπορείς να βάλεις. Βασικά αυτό που κάνανε είναι να φτιάξουν ένα ULTIMATE μοντέλο με τα LED ενσωματωμένα στο πακέτο, αυτή είναι η βασική διαφορά. Για αυτό που λες έχεις δίκιο (συμφέρουν όταν απέρχονται), υπάρχουν όμως 'αλλά'. Πχ όταν πήγα να πάρω το Q3 σε προσφορά των τελευταίων κομματιών, διαπίστωσα πως δεν είχε τίποτα από τα καινούργια συστήματα ασφαλείας. Αν πάρεις αυτοκίνητο σήμερα χωρίς Euro6d, σε 4-5 χρόνια που θα προσπαθήσεις να το πουλήσεις και θα έχουν γίνει αυστηρότερα τα περιβαλλοντικά, θα έχει μικρότερη μεταπωλητική αξία.
-
Το οποίο αυτοκίνητο πιθανότατα θα το έχεις αγοράσει σε χαμηλότερη τιμή, άρα μήπως είσαι στα ίδια? Μπορεί και στο κέρδος σε μερικές περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης Beholder έγραψε:
Κλασικά μείωση που είναι αύξηση. Για να πάρεις το ίδιο πρέπει να πληρώσεις περισσότερα. Τελικά όλα τα μοντέλα συμφέρουν μόνο όταν απερχονται. Τότε τα παίρνεις φουλ έξτρα σε τιμή βασικού
Εχουν γίνει μειώσεις στα εξτρα που μπορείς να βάλεις. Βασικά αυτό που κάνανε είναι να φτιάξουν ένα ULTIMATE μοντέλο με τα LED ενσωματωμένα στο πακέτο, αυτή είναι η βασική διαφορά. Για αυτό που λες έχεις δίκιο (συμφέρουν όταν απέρχονται), υπάρχουν όμως 'αλλά'. Πχ όταν πήγα να πάρω το Q3 σε προσφορά των τελευταίων κομματιών, διαπίστωσα πως δεν είχε τίποτα από τα καινούργια συστήματα ασφαλείας. Αν πάρεις αυτοκίνητο σήμερα χωρίς Euro6d, σε 4-5 χρόνια που θα προσπαθήσεις να το πουλήσεις και θα έχουν γίνει αυστηρότερα τα περιβαλλοντικά, θα έχει μικρότερη μεταπωλητική αξία.
Μα και στην μέχρι πρότινος top-level έκδοση X-Clusive είχε τα πάντα-όλα μέσα, μαζί με τα Led και τα συστήματα ασφαλείας. Αυτό που κάνανε είναι να απλώσουν τις εκδόσεις από 3 σε 4 και αντίστοιχα και τον εξοπλισμό. Και από τιμή? 300 Ευρώ κάτω. Ε όχι.
Αν και να είμαστε δίκαιοι, και πάλι ο εξοπλισμός σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις είναι υπερ-πλούσιος σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Απλώς συγκρίνω τον προηγούμενο υπερ-υπερ-πλούσιο με τον υπερ-πλούσιο τώρα. -
Μα και στην μέχρι πρότινος top-level έκδοση X-Clusive είχε τα πάντα-όλα μέσα, μαζί με τα Led και τα συστήματα ασφαλείας. Αυτό που κάνανε είναι να απλώσουν τις εκδόσεις από 3 σε 4 και αντίστοιχα και τον εξοπλισμό. Και από τιμή? 300 Ευρώ κάτω. Ε όχι.
Εχεις δίκιο στο άπλωμα. Η βασική διαφορά του νέου ULTIMATE είναι τα LED όμως. Αυτό έκανε πιο ακριβό το μοντέλο, και πόσοι τα χρειάζονται ? (όσοι οδηγούν νύχτα/ταξίδια, για πόλη δεν έχει νόημα). Τώρα το κάνανε για να αναγκάσουν μεγαλύτερα πακέτα, για να τραβήξουν περισσότερους πελάτες ? Δεν ξέρω...
Πάντως πιστεύω θα σπάσουν τα μούτρα τους με την τιμολογιακή πολιτική, και ας είναι πιο vfm γενικά (με τις εκπτώσεις, αλλιώς δεν το συζητάμε). Εμένα αυτό που με εκνεύρισε πραγματικά είναι πχ ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ορισμένα πρόσθετα, χωρίς λόγο ή μάλλον για την ακρίβεια, εδώ έχεις απόλυτο δίκιο, σε αναγκάζει να πας σε πιο ακριβό μοντέλο). Πχ κάμερα οπισθοπορείας, πρέπει αναγκαστικά να πας στο ULTIMATE πλέον (παρεπιπτόντως χάρηκα που είδα την είδηση ότι οι κάμερες οπισθοπορίας πλέον σε USA είναι υποχρεωτικές, θα έρθει και εδώ).
-
Ο χρήστης Beholder έγραψε:
Εχεις δίκιο στο άπλωμα. Η βασική διαφορά του νέου ULTIMATE είναι τα LED όμως. Αυτό έκανε πιο ακριβό το μοντέλο, και πόσοι τα χρειάζονται ? (όσοι οδηγούν νύχτα/ταξίδια, για πόλη δεν έχει νόημα). Τώρα το κάνανε για να αναγκάσουν μεγαλύτερα πακέτα, για να τραβήξουν περισσότερους πελάτες ? Δεν ξέρω...
Πάντως πιστεύω θα σπάσουν τα μούτρα τους με την τιμολογιακή πολιτική, και ας είναι πιο vfm γενικά (με τις εκπτώσεις, αλλιώς δεν το συζητάμε). Εμένα αυτό που με εκνεύρισε πραγματικά είναι πχ ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ορισμένα πρόσθετα, χωρίς λόγο ή μάλλον για την ακρίβεια, εδώ έχεις απόλυτο δίκιο, σε αναγκάζει να πας σε πιο ακριβό μοντέλο). Πχ κάμερα οπισθοπορείας, πρέπει αναγκαστικά να πας στο ULTIMATE πλέον (παρεπιπτόντως χάρηκα που είδα την είδηση ότι οι κάμερες οπισθοπορίας πλέον σε USA είναι υποχρεωτικές, θα έρθει και εδώ).
Σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις εννοείς ε? Τότε ναι. Γιατί ξαναλέω πως και η X-Clusive τα είχε στάνταρ και όχι ως έξτρα.
Για τα πρόσθετα συμφωνώ. Σου κόψανε τις επιλογές. -
Για τα πρόσθετα συμφωνώ. Σου κόψανε τις επιλογές.
Επίσης, ακόμα ένα που βρίσκω παράλογο με την Opel και το Grandland είναι το θέμα με τις ζάντες. 19' σώνει και καλά στο Ultimate, να μην μπορείς να βάλεις μικρότερες. Επίσης, στο X-plore δεν σε αφήνει να βάλεις συγκεκριμένες ζάντες (μόνο 1 από τις 4 που υπάρχουν 18άρες). Αναρρωτιέμαι αν αυτά έχουν κανένα πρακτικό λόγο (πχ βάρος), ή αν είναι μόνο για τα πακέτα ? Αν είναι το τελευταίο, είναι αισχρό.
-
Για τις 19άρες έχει πλάκα γιατί έχει και το IntelliGrip σαν πιο off-road δυνατότητες. Μούρλια! Αλλά μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος!
Για την επιλογή ή μη πάντως πιστεύω ότι είναι λόγω των πακέτων.
(Χμμμ, είμαστε στο νήμα του 3008 ε? )
-
-
Έμαθε κανείς τιμές από το νέο 1.5 130 ντίζελ;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1000 euro πανω....
-
Ok ...μιας και τα δίναν... κοψοχρονια είπαν να ανεβάσουν λίγο τιμές....τπτ αυτό το αμάξι θα γίνει vfm σε 2-3 χρόνια όταν θα παίρνεις το αυτόματο gt line με facelift με 30-31K...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ok ...μιας και τα δίναν... κοψοχρονια είπαν να ανεβάσουν λίγο τιμές....τπτ αυτό το αμάξι θα γίνει vfm σε 2-3 χρόνια όταν θα παίρνεις το αυτόματο gt line με facelift με 30-31K...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω θα μείνεις με την όρεξη...
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήδη στο car.gr πωλείται allure πετρέλαιο με extra keyless entry με κάτι λιγότερο από 27000€
Το να ανεβάζεις την τιμή του κατά 1000 € είναι λάθος πολιτική...
Θεωρώ ότι το xc40 θα κάνει ζημιά στις πωλήσεις (όταν με το καλό κυκλοφορήσει)
Τιμολογιακά είναι κοντά τα δύο μοντέλα.. -
Καλά ο καιρός θα δείξει. >Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
Ok ...μιας και τα δίναν... κοψοχρονια είπαν να ανεβάσουν λίγο τιμές....τπτ αυτό το αμάξι θα γίνει vfm σε 2-3 χρόνια όταν θα παίρνεις το αυτόματο gt line με facelift με 30-31K...
Νομίζω θα μείνεις με την όρεξη...
-
Ο χρήστης panasol έγραψε:
Ήδη στο car.gr πωλείται allure πετρέλαιο με extra keyless entry με κάτι λιγότερο από 27000€Το να ανεβάζεις την τιμή του κατά 1000 € είναι λάθος πολιτική...
Θεωρώ ότι το xc40 θα κάνει ζημιά στις πωλήσεις (όταν με το καλό κυκλοφορήσει)
Τιμολογιακά είναι κοντά τα δύο μοντέλα..Όντως 26900 και με ως 84 δόσεις και με δερμάτινα καθίσματα! Με 39000 χλμ. Και αυτόματο allure με δερμα και 10000χλμ 29500.
-
Όπως βλέπετε το αμάξι πάει καλά και εδώ αλλά και στην Ευρώπη και με αυτές τις τιμές . Αρα γιατί να μειώσει τιμές και μάλιστα όταν πλέον έχει και νέο κινητήρα ντίζελ με 130 άλογα με τον ανταγωνισμό στα 115 και νέο 8τάχυτο κιβώτιο και θα έχει και βενζίνη αργότερα με υψηλές αποδόσεις .
Τώρα πόσο πουλάνε οι αετοί μας εδώ τα μτχ λήζινγκ , δεν αφορά το καινούργιο , αφού τα χλμ κατά 99,99999999999999999 % είναι μαιμού
-
Σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω οτι ξεχαστε τις μειώσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο θα πω τα εξής.
Μόλις τώρα τελείωσε το προωθητικό πρόγραμμα που έδινε αμάξι των 35000 31000 και μιλάμε για μόλις 1.5 χρόνο κυκλοφορίας. Οκ έγινε για να ξεφορτωθούν αμάξια λόγω αλλαγής κινητήρα όμως έγινε και μπορούσαν.
Το 2020-21 που το μοντέλο θα έχει 4 χρόνια κυκλοφορίας που οι ηλεκτρονικες οθόνες θα είναι σε όλα τα αμάξια και όλα τα συστήματα ασφαλείας υποχρεωτικά το 3008 δεν θα ξεχωρίζει τόσο. Τοτε θα δείτε πως θα πέσει 6-7 χιλιάδες κάτω και από 37 θα πάει στα 30-31.
Εγώ μιλάω πάντα για μειώσεις σε βάθος χρόνου όχι τι θα κάνει αύριο...
Επίσης όπως σε όλα τα μοντέλα στο τέλος της θητείας τους έχουν να κοντραρουν και τα καλά μεταχειρισμένα. Δλδ όταν ένα αμάξι με 80000χλμ θα πουλιέται το 2020 19 χιλιάδες , και με παζάρι ίσως και κάτω από 18 του κουτιού θα συνεχίσει να κοστίζει 37; Ποιος θα το πάρει;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Όπως βλέπετε το αμάξι πάει καλά και εδώ αλλά και στην Ευρώπη και με αυτές τις τιμές . Αρα γιατί να μειώσει τιμές και μάλιστα όταν πλέον έχει και νέο κινητήρα ντίζελ με 130 άλογα με τον ανταγωνισμό στα 115 και νέο 8τάχυτο κιβώτιο και θα έχει και βενζίνη αργότερα με υψηλές αποδόσεις .Τώρα πόσο πουλάνε οι αετοί μας εδώ τα μτχ λήζινγκ , δεν αφορά το καινούργιο , αφού τα χλμ κατά 99,99999999999999999 % είναι μαιμού
Μα γιατί να μειώσει την τιμή; Η Peugeot δίνει ένα εξαιρετικό πλαίσιο χαμηλού βάρους, που πετυχαίνει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και άνεση. Επίσης συνδυάζεται Με ίσως τους πιο αξιόπιστους και αποδοτικούς κινητήρες της αγοράς και με δοκιμασμένα κιβώτια. Βάλε στη σουμα το εξαιρετικό φινίρισμα μέσα και το όλο design, όπου όταν παρουσιάστηκε ακόμη και τα γνωστά αντιπαθή προς το γαλλικό γκρούπ περιοδικά το χειροκρότησαν και είπαν πως αξίζει τα λεφτά που ζητάει.
Από εκεί και πέρα νομίζω πως η αγορά της Ελλάδος δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο δείγμα πωλήσεων και τάσεων
-
Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
Από εκεί και πέρα νομίζω πως η αγορά της Ελλάδος δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο δείγμα πωλήσεων και τάσεων
Πιθανότατα όμως αποτελεί πιο αξιόπιστο δείγμα συγκριτικά με τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές, όπου στην Γερμανία αγοράζουν κυρίως Γερμανικά μοντέλα, στην Γαλλία Γαλλικά και πάει λέγοντας...
-
Κοιτάζοντας όμως τις πωλήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο βλέπεις μια... δικαιοσύνη. Η Ελλάδα όπως έχουμε πει έχει πολλές φορές έχει στρεβλώσεις και ταυτόχρονα είναι μικρή αγορά. Αν θέλει κάποιος να κινηθεί επιθετικά στις εταιρείες λιζιγνκ μπορεί να επηρεάσει τόσο τις πωλησεις που ξαφνικά να νομίζει κάποιος ότι οι Έλληνες πλούτισαν βλέποντας πόσο μεγάλο μερίδιο έχει πχ η Χ1.
Peugeot 3008 2016