-
Η Βόλβο μπαίνει σε χωράφια που παίζουν τα Ρέιντζ και η Τζαγκ και όχι μόνο η γερμανική τριάδα . Και εκεί θα τα βρεί σκούρα .
Για το θέμα Κούγκα - 3008 , νομίζω ότι δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης , αλλά προτεραιοτήτων και επιθυμιών .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η Βόλβο μπαίνει σε χωράφια που παίζουν τα Ρέιντζ και η Τζαγκ και όχι μόνο η γερμανική τριάδα . Και εκεί θα τα βρεί σκούρα .Για το θέμα Κούγκα - 3008 , νομίζω ότι δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης , αλλά προτεραιοτήτων και επιθυμιών .
Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα η Βόλβο. Στα συρτάρια της στιβάχτηκαν χρόνια εμπειρίας και υλοποιήσεων αναφοράς. Το θέμα για εμένα είναι το budget υλοποίησης ενός οχήματος σε συνάρτηση με τα προσδοκώμενα οφέλη. Υποκειμενικοί συχνά λόγοι επηρεάζουν το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών στην τελική τους επιλογή. Πολλοί από αυτούς τους λόγους τεχνηέντως δημιουργούνται από το marketing και ενισχύονται διαχρονικά από αυτό. Έτσι μια εταιρεία όπως η peugeot που έφτιαχνε πάντα οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα δίχως να συμβιβάζεται σε τομείς όπως η άνεση βλέπει μοντέλα της τάχα μου να υστερούν στον οδηγοκεντρικό τους χαρακτήρα. Το γεγονός ότι όλη η σειρά 2 προέρχεται από το αυτοκίνητο θρύλο το 205 με το λέγε λέγε κάποιοι το αποσιωπούν συστηματικά. Το renault clio είναι τάχα μου πάντα ένα κλικ κάτω από ανταγωνιστές του σε θέματα οδικής συμπεριφοράς όταν είναι η μετεξέλιξη του ρενώ 5. Το 3008 συγνώμη αλλά δεν είναι παρθενογέννεση. Το ταμπλό του οι χώροι του είναι μια τροποποίηση του προηγούμενου μοντέλου. Το εσωτερικο του για όποιον έχει μπει και στο προηγούμενο είναι όμορφο δίχως να είναι απαραίτητα ομορφότερο. Μόνο έξω άλλαξε δραματικά και έγινε πιο suv αλλά ακόμη και οι γραμμές πχ στα πίσω φανάρια του είναι προϊόν εξέλιξης από το προηγούμενο. Για το λόγο αυτό θα συμφωνήσω στην άποψή σου για το 3008.
-
Για το θέμα Κούγκα - 3008 , νομίζω ότι δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης , αλλά προτεραιοτήτων και επιθυμιών .Ασφαλώς και μπαίνει θέμα σύγκρισης για αμάξια παρόμοιου μεγέθους, με παραπλήσιους κινητήρες, παρόμοιας ποιότητας κατασκευές, με πολύ καλά οδηγικά χαρακτηριστικά και με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα το καθένα. Με κάθε μια επιλογή κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις αντίστοιχα. Προσωπικά, με εντελώς νωπές τις μνήμες και από τα δύο, αδυνατώ να πω ποιο είναι καλύτερο αμάξι, καθώς στα μισά υπερέχει το kuga και στα άλλα μισά το 3008. Και με βάση ακριβώς αυτά τα θετικά του καθενός νομίζω ότι πρέπει και ο υποψήφιος αγοραστής να κάνει την επιλογή του με βάση τις δικές του προτεραιότητες. Σε κάθε περίπτωση και η μία και η άλλη επιλογή αποτελεί εξαιρετικό αμάξι για όποιον το πάρει!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα η Βόλβο. Στα συρτάρια της στιβάχτηκαν χρόνια εμπειρίας και υλοποιήσεων αναφοράς. Το θέμα για εμένα είναι το budget υλοποίησης ενός οχήματος σε συνάρτηση με τα προσδοκώμενα οφέλη. Υποκειμενικοί συχνά λόγοι επηρεάζουν το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών στην τελική τους επιλογή. Πολλοί από αυτούς τους λόγους τεχνηέντως δημιουργούνται από το marketing και ενισχύονται διαχρονικά από αυτό.
+1
Φέτες πάει η Volvo...μόνο σκούρα δεν τα βρίσκει!
Η πρόοδος και η εμπορικότητα της εταιρίας πάνε εξαιρετικά! -
Αυτό ακριβώς φίλε. Το αυτοκίνητο (XC60 πχ )είτε σε στάση είτε όταν κινείται από όπου κι αν το δεις σου βγάζει μια αίσθηση συμπαγίλας που είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή. Τρένο μιλάμε!
-
και το 90άρι αλλά και το μικρό έχουν πάει απίστευτα εμπορικά!
η volvo βρίσκεται στα καλύτερά της με διαφορά -
Tα kuga και 3008 συγκρίνονται απλώς και μόνο επειδή είναι στην ίδια κατηγορία.
Πρακτικά δύσκολα κάποιος είναι ανάμεσα στα δύο.Το 3008 ποντάρει στον premium χαρακτήρα και ας μην είναι premium η peugeot. Βασικό στοιχείο σε ένα premium προϊόν είναι η σχεδίαση και την πληρώνεις ακριβά. Έβαλα δύο χρωμιομένες μπούκες στο 3008 και έκαναν 200€. Όλα τα στοιχεία ντιζάιν που έχει και μέσα και έξω κοστίζουν και στην σχεδίαση και στην παραγωγή.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη η εμφάνιση του kuga είναι χάλια. Το ίδιο ισχύει και στο εσωτερικό που δείχνει ανέπνευστο και από άλλη εποχή. Όποιον δεν τον ενοχλούν αυτά και κοιτάει μόνο την ουσία, τότε παίρνει το καλύτερο vfm αυτοκίνητο και θα το χαρεί σίγουρα.
Το 3008 είναι το άλλο άκρο στην σχεδίαση. Το πιο εμπνευσμένο εσωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνδυάζεται με ένα πολύ ξεχωριστό, χωρίς υπερβολές, εξωτερικό ντιζάιν. Δύσκολα κάποιος μπαίνει στο δίλημμα λοιπον. -
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Πρακτικά δύσκολα κάποιος είναι ανάμεσα στα δύο.Το 3008 ποντάρει στον premium χαρακτήρα και ας μην είναι premium η peugeot. Βασικό στοιχείο σε ένα premium προϊόν είναι η σχεδίαση και την πληρώνεις ακριβά. Έβαλα δύο χρωμιομένες μπούκες στο 3008 και έκαναν 200€. Όλα τα στοιχεία ντιζάιν που έχει και μέσα και έξω κοστίζουν και στην σχεδίαση και στην παραγωγή.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη η εμφάνιση του kuga είναι χάλια. Το ίδιο ισχύει και στο εσωτερικό που δείχνει ανέπνευστο και από άλλη εποχή. Όποιον δεν τον ενοχλούν αυτά και κοιτάει μόνο την ουσία, τότε παίρνει το καλύτερο vfm αυτοκίνητο και θα το χαρεί σίγουρα.
Το 3008 είναι το άλλο άκρο στην σχεδίαση. Το πιο εμπνευσμένο εσωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνδυάζεται με ένα πολύ ξεχωριστό, χωρίς υπερβολές, εξωτερικό ντιζάιν. Δύσκολα κάποιος μπαίνει στο δίλημμα λοιπον.H MIA χρωμιωμένη μπούκα στη C5 έκανε 200€, και ήθελε δύο, αυτό σημαίνει ότι η C5 ήταν premium (και μάλιστα διπλάσια από το 3008) ?
Η δική μου άποψη είναι ότι εξωτερικά το 3008 δεν λέει και τίποτα, λίγο καλύτερο από το παλιότερο μοντέλο είναι. Ειδικά πίσω που δεν έχουν αποφασίσει τι ήθελαν να κάνουν, ενώ μπροστά είναι λίγο συνοθύλευμα, αλλά τουλάχιστον έχει κάποιο χαρακτήρα. Το εσωτερικό περίεργο, ωραίο ίσως, αλλά μέχρι εκεί. Από την άλλη το Kuga, ειδικά σε ST-Line, είναι ο ορισμός του macho SUV, αν σου αρέσει αυτό το στυλ, δεν υπάρχει καλύτερο, αν όχι, τότε προφανώς θα σου φαίνεται too much.
Και φυσικά το ότι είναι ακριβό, δεν το κάνει ούτε premium ούτε καλύτερο. Απλά είναι ακριβότερο, σαν τα club του 'για να μπείτε πληρώστε 100000€' που δεν παίρνεις τίποτα σε αντάλλαγμα, απλώς ότι μπορείς να αποδείξεις σε κάποιον άσχετο ότι είχες 100000€ για πέταμα. Οπότε όποιον δεν τον ενοχλεί να πληρώσει την 'premiumίλα' των Γάλλων τζάμπα και βερεσέ, μια χαρά θα του κάνει και το 3008.
-
Το 3008 είναι το άλλο άκρο στην σχεδίαση. Το πιο εμπνευσμένο εσωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνδυάζεται με ένα πολύ ξεχωριστό, χωρίς υπερβολές, εξωτερικό ντιζάιν. Δύσκολα κάποιος μπαίνει στο δίλημμα λοιπον.Δεν μπορεί μόνο η εμφάνιση που είναι και υποκειμενικη να καθορίζει αν δυο αυτοκινητα είναι συγκρίσιμα. Είναι τελείως παράλογο και ανυπόστατο. Εμενα π.χ. το kuga μου αρέσει απεξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Υπάρχουν άλλα αντικειμενικά στοιχεία που το καθορίζουν αυτό και μάλιστα πιο ουσιαστικά οπως το πώς είναι στημενο και πως παταει στον δρόμο το αμαξι. Και εκεί το Kuga είναι καλύτερο, εστω και λίγο.
Τέλος τα περί premium τα ακούω βερεσέ ειτε πρόκειται για πεζώ ειτε για BMW ειτε για οτιδήποτε! Η ουσία μετράει, όχι τι λες ότι είσαι ή θέλεις να είσαι... -
Απο τον τελευταιο διαλογο το ρεζουμε ειναι πως το κουγκα ειναι χαλια ενω το 3008 ειναι λιγο καλυτερο απο το προγουμενο. Μπραβο και στους δυο σας
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Απο τον τελευταιο διαλογο το ρεζουμε ειναι πως το κουγκα ειναι χαλια ενω το 3008 ειναι λιγο καλυτερο απο το προγουμενο. Μπραβο και στους δυο σαςΠως σου φάνηκε ?
Άντε, είναι αρκετά καλύτερο, αλλά και αρκετά ακριβότερο. Και αυτό το έχω πει εδώ και μήνες, δεν είναι καινούριο.
Οπότε η γενική ιδέα παραμένει η ίδια. -
Νομιζω οτι η συγκριση Kuga και 3008 ειναι συγκριση 2 διαφορετικων προσεγγισεων με πολυ καλο αποτελεσμα.
Ο καθενας διαλεγει αυτο που του ταιριαζει, και το εχω ξαναπει, οταν ημουν στην γυρα και μπηκαμε με την γυναικα μου μεσα στο 3008 ο διαλογος ηταν ο παρακατω?
Πως σου φαινεται?
Καλο ειναι αλλα αν ηθελα την γκουμουτσα στην μεση θα κρατουσαμε το Rx8, τα εφε με οθονες και κουμπακια δεν μου λενε τιποτα, αφου στην ουσια κανουν την ιδια δουλεια και εχουν λιγοτερο εξοπλισμο, και ειναι κλειστοφοβικο..
Βρε χρυση μου ειναι αυτοκινητο της χρονιας δες το ξανα ειναι εντυπωσιακο..
Οχι και παμε να φυγουμε το βαρεθηκα...Βλεπετε για μας το εσωτερικο του ειναι εντυπωσιακο για αλλους πολυπλοκο και εφετζιδικο..
Αρα αγαπητοι κατοχοι του 3008 και του καθε αυτοκινητου να τα χαιρεστε και να τα απολαμβανετε οσο μπορειτε στο κατω κατω ηταν επιλογη σας..και καλα κανατε και τα πηρατε.. -
Το 3008 είναι το άλλο άκρο στην σχεδίαση. Το πιο εμπνευσμένο εσωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνδυάζεται με ένα πολύ ξεχωριστό, χωρίς υπερβολές, εξωτερικό ντιζάιν. Δύσκολα κάποιος μπαίνει στο δίλημμα λοιπον.Δυο μπουκες των 10 ευρω τις πληρωσες 200?
-
Εγραψα το πρωί :
Το έχουμε πει . Το Κούγκα έχει ασυναγώνιστη τιμή , αλλά έχει και ξεκάθαρα πλεονεκτήματα , στήσιμο , οδηγοκεντρικό και ξεκάθαρα μειονεκτήματα , αμφιλεγόμενη αισθητική , μεγάλο βάρος . Αυτά βέβαια ΜΟΝΟ στην βενζίνη .Το 3008 εξαργυρώνει τους τίτλους του και την εμφάνιση και για μένα καλά κάνει ...
Τώρα που θα έρθει το DS7 με τιμές από 40-90000 να δείτε τι φάση θα γίνει με τσακωμούς .
Βέβαια δεν είδα τα ίδια για το Κούγκα και το Βόλβο 60 .
Νομίζω ότι είναι η αλήθεια .
Ενας που κοιτάει το 3008 δεν κοιτάει του Κούγκα και το αντίθετο . Εχουν τόσο διαφορετική λογική και διαφορά τιμής οπότε δεν συναντιούνται πουθενά .
Επίσης έγραψα
Η Βόλβο μπαίνει σε χωράφια που παίζουν τα Ρέιντζ και η Τζαγκ και όχι μόνο η γερμανική τριάδα . Και εκεί θα τα βρεί σκούρα .
Για το θέμα Κούγκα - 3008 , νομίζω ότι δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης , αλλά προτεραιοτήτων και επιθυμιών .
Και επιμένω ότι ούτε το 10 % των εχόντων την διάθεση να ξοδέψουν 60 χιλιάρικα δεν θα κοιτάξει το Βόλβο . Προφανώς θα πάει στο Ρέηντζ ή στην Τζάγκ ή στην Μέρκ . Είδαμε και πόση αξία σαν μτχ έχουν και τα προηγούμενα τζίπ ... Αν πας για ανταλλαγή με ένα σαπάκι για βόλβο τζιπ , θα νομίζεις ότι έπιασες το λαχείο .
Και τα λέω αυτά επειδή έχω μεγαλώσει με Βόλβο 444 , 122 Β16 , 122 Β18 και 142 . Αλλά τότε ξεχώριζαν . Τώρα είναι τα Αουντι της Φόρντ ....
-
Cruiser πασά μου οι πωλήσεις δεν σε επιβεβαιωνουν...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το 3008 είναι το άλλο άκρο στην σχεδίαση. Το πιο εμπνευσμένο εσωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνδυάζεται με ένα πολύ ξεχωριστό, χωρίς υπερβολές, εξωτερικό ντιζάιν. Δύσκολα κάποιος μπαίνει στο δίλημμα λοιπον.Δεν μπορεί μόνο η εμφάνιση που είναι και υποκειμενικη να καθορίζει αν δυο αυτοκινητα είναι συγκρίσιμα. Είναι τελείως παράλογο και ανυπόστατο. Εμενα π.χ. το kuga μου αρέσει απεξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Υπάρχουν άλλα αντικειμενικά στοιχεία που το καθορίζουν αυτό και μάλιστα πιο ουσιαστικά οπως το πώς είναι στημενο και πως παταει στον δρόμο το αμαξι. Και εκεί το Kuga είναι καλύτερο, εστω και λίγο.
Τέλος τα περί premium τα ακούω βερεσέ ειτε πρόκειται για πεζώ ειτε για BMW ειτε για οτιδήποτε! Η ουσία μετράει, όχι τι λες ότι είσαι ή θέλεις να είσαι...Η εμφάνιση δεν είναι υποκειμενικό θέμα. Η προτίμηση είναι, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
Το premium είναι αντιφατικό με την ουσία. Αν θες κάτι παραπάνω από την ουσία κοστίζει. -
Και ούτε έχει πλέον κάποια σχέση με την Φορντ...( Η βολβο)
-
Το 3008 είναι το άλλο άκρο στην σχεδίαση. Το πιο εμπνευσμένο εσωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνδυάζεται με ένα πολύ ξεχωριστό, χωρίς υπερβολές, εξωτερικό ντιζάιν. Δύσκολα κάποιος μπαίνει στο δίλημμα λοιπον.Δεν μπορεί μόνο η εμφάνιση που είναι και υποκειμενικη να καθορίζει αν δυο αυτοκινητα είν
αι συγκρίσιμα. Είναι τελείως παράλογο και ανυπόστατο. Εμενα π.χ. το kuga μου αρέσει απεξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Υπάρχουν άλλα αντικειμενικά στοιχεία που το καθορίζουν αυτό και μάλιστα πιο ουσιαστικά οπως το πώς είναι στημενο και πως παταει στον δρόμο το αμαξι. Και εκεί το Kuga είναι καλύτερο, εστω και λίγο.
Τέλος τα περί premium τα ακούω βερεσέ ειτε πρόκειται για πεζώ ειτε για BMW ειτε για οτιδήποτε! Η ουσία μετράει, όχι τι λες ότι είσαι ή θέλεις να είσαι...Η εμφάνιση δεν είναι υποκειμενικό θέμα. Η προτίμηση είναι, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
Το premium είναι αντιφατικό με την ουσία. Αν θες κάτι παραπάνω από την ουσία κοστίζει.Αν δεν ήταν υποκειμενικό θέμα τότε θα άρεσαν σε όλους τα ίδια. Έγραψες ότι το Kuga σου φαίνεται άσχημο. Έγραψα ότι σε μένα αρέσει πολύ.
Με την ουσία εννοώ τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Υπάρχουν ακριβά αμάξια με εξαιρετικά τέτοια χαρακτηριστικά αλλά υπάρχουν κ φτηνότερα που μερικές φορές ξεπερνούν τα ακριβότερα. Άλλωστε δεν επενδυουν όλες οι εταιρίες στα ίδια στοιχεία. Κάποια μπορεί να επενδυσει περισσότερο στην εμφάνιση κ τον εξοπλισμό ή τα gadgets ενώ κάποια άλλη στο σύστημα διεύθυνσης, κτλ. Ιδανικά μια εταιρία επιχειρεί το καλύτερο σε όλα.
-
Εξωτερικο ειναι ανωτερο το Κουγκα, αλλα το ταμπλω ειναι λιγο παλιο.
-
Τώρα είναι τα Αουντι της Φόρντ ....Να καλώς ορίσουμε τον αγαπητό μας φίλο στο σωτήριο έτος 2017, όπου η Volvo ανήκει εδώ και οκτώ (8) χρόνια στην Geely και όχι στην Ford.
Η εμφάνιση δεν είναι υποκειμενικό θέμα. Η προτίμηση είναι, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
Αν εννοείς ότι η περιγραφή μιας γυναίκας ως 'Έχουσας ύψος ενός (1) μέτρου και εβδομήκοντα πέντε (75) εκατοστόμετρων, βάρος εξήκοντα πέντε (65) χιλιογράμμων, διαστάσεις ώμων-στήθους-περιφερείας εξήκοντα-εννενήκοντα-εξήκοντα (60-90-60) εκατοστόμετρων, με συμμετρικό ωοειδές πρόσωπο φέρον μεγάλους αμυγδαλωτούς οφθαλμούς με χρώμα ίριδος ανοικτό γαλανό, σαρκώδη χείλη στα τρία τέταρτα (3/4) του πλάτους του προσώπου και ρίνα ευθεία με ανύψωση περί του τέλους αυτής, όπως επίσης και επιδερμίδος λευκής αποχρώσεως και τριχοφυΐας ξανθού χρώματος.' είναι αντικειμενική, συμφωνούμε ως προς την αντικειμενικότητα της περιγραφής. Αν δεν σου αρέσει όμως αυτή η γυναίκα μάλλον συμφωνούμε ότι η προτίμηση είναι υποκειμενική διότι μόλις σου περιέγραψα την ιδανική εμφανισιακά γυναίκα για εμένα.
Peugeot 3008 2016